Лекуват 3-ма лекари с експериментално лекарство за ебола

Медици в Либерия вече са дали три дози от експерименталното американско лекарство ZMapp срещу ебола на трима болни лекари.

Обратно в новината

Коментари - Лекуват 3-ма лекари с експериментално лекарство за ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Американските здравни власти вече предупредиха, че имат само около 10-12 дози от лекарството" Ако е ефикасно и не създава зомбита, значи е крайно време да започнат да произвеждат.

След като хората са оцелели чумата, когато на земята е имало 350 млн. души, ще се справят и с ебола, когато са 9 млрд. ;)

Въпроса е дали след тях ще има и 900млн. оцеляли? Абе нещо много хладнокръвно говорим за масови измирания, ти кога последно например се поряза, че си толкова icecold?

Всеки ден на Земята измират по 25 животински вида! Всеки ден. И то по независещи от нас хората причини. Екологичната система на Земята си следва нейните си правила. Хората сме просто още един животински вид. Нищо повече - колкото и това да не се нрави на нашето его.

Вие само си представете колко ще струва този медикамент, като имало само 10-12 дози и се произвеждал месеци! Съвсем скоро имаше материал за етичната страна с назначаването му поради слабата му ефективност и сериозните странични ефекти.

10-12 ама хиляди. Не че това променя нещо съществено, но ...

centsche

Ако сте гледали филма "Зараза"... Това очаква света. Но няма смисъл да се тръшкаме. През средновековието са мрели като мухи от чума, сега ще е от ебола... Каквото -такова.

Няма значение - важното е, че на всички ни е внушено, че ваксините предотвратяват всичко. Нищо че първия ваксиниран е поумрял на 20 годишна възраст и че нито за СПИН, нито за Ебола, нито за други световни болести са направили ваксина. Честно - не мога да разбера сегашното човечество. Воюваме като ненормални за нафта, при положение, че има маса надеждни алтернативни източници на енергия, чиито изобретатели са самоубити и лабораториите им изгорени. Вместо това можем да поддържаме екипирани на ниво специални международни организации за ликвидиране на пандемии. В момента те трябваше да са се заели - МНОГО ПРЕДИ проблема да засегне цяла централна Африка и от там да има риск за целия свят. Всеки човек, преодолял промивката на съзнанието от съвременното министерство на информацията знае, че епидемия се спира с хигиена и с подхранване здравето на хората. Излъгах - всъщност разбирам. След регулация на броя на населението чрез войни - световни и местни, непрестанен гладомор, стрес, нискокачествена храна, лекарства с нарастващ брой противопоказания и намаляваща полза, едва стигащи заплати и т.н. сега май искат да съкратят броя на населението чрез "изтърване" контрола над една-две пандемии.

американци са създали, разпространили и ще разпространяват вируса ебола, докато 90% от населението на Земята не се фане и не им изтръгне американските гръкляни

Американците трябва да създадат лекарство срещу малоумие и да го разпространят по света!

няма как - по-големи малоумници от тях едва ли има!

Защо по света? Да започнат с Фашингтон. Там имат остра нужда.

не го мисли горния,той сиромаа е толкоз прост, че не може да хване ебола, вируса е по- сложен от него

Защо не им дават от руското лекарство, за което се пише, че отдавна е създадено в Русия?

Luna0102

И къде се пише отдавна? В някой труд на Ленин или само пускаме слух?