Джон Съливан: „Турски поток“ не е подкрепян от правителството на САЩ

Работим за освобождаване на украинските моряци задържани от Русия, посочи заместник-държавния секретар на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Джон Съливан: „Турски поток“ не е подкрепян от правителството на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проруската сволач вие на умряло! Америка била злото! Дали така мислят държавите които се отърсиха от "БРАТСКАТА ПРЕГРЪДКА" на Русия, и тези дето още се гушкат с нея?

Τοзи Бърни Ръбъл с какво право се меси и ни притиска. Преди беше онова чучело - Джон Маккейн. Да си прави американската политика в Америка, не тук. Оправиха и разсипаха половината свят и все не им е достатъчно. Всички трябва да лягаме и ставаме с мисълта за американските интереси и мераци. Господ няма ли лично да се погрижи за залезът на тази недъгава вече империя на злото, наречена САЩ?

Джони пръдлето!!!

Джон Съли, а какъв поток ще ни препоръчаш да си прокараме??? За да те послушаме. Все пак толкоз път си бил до тук...

как какъв не ни трябва поток трябва ни терминал за втечнен газ защото е най демократичният газ в света

Ако се построи потока много хора в България които работят в добива на въглища ще останат без работа и ще гладуват.

Стига бе, без потоците путин ще обеднее толкова, че няма да има пари да плаща на троловете.

ДЖОНИ, ДАНО СКОРО ДА ПРЪДНЕ ТРЪМПИТО И ДА НАПЪЛНИ ТРЪБАТА С ГАЗ, АКО Е ПО ГОЛЯМА НУЖДА ЩЕ ИМА И ПЕТРОЛЕЦ ;)

Мр Съливан, а Български (Южен) поток подкрепихте ли ? Или подкрепяте само печалбата във вашия джоб? Хайде прекарайте една тръба от САЩ до България и после се изказвайте с кой ние да правим бизнес. Няма какво да крадете и смучете от България, така че 'бай '

На малките държави все им е трудно.Ние изглежда и за АЕЦ Белене нямаме позиция.Турция която е съюзник на американците си получава газ.За нас е друго.Други варианти се предлагат с нелогични доводи.Ами д угите алтернативни методи на доставка на по ниски цени ли са на газта?Навремето се спря Южен поток.Политика.

Като имаме тръба можем да избираме-от тръбата или от другаде. А без тръба яма избор

Ми добре. Ние пък си го подкрепяме.

Какво ни предупреждават, да ни гонят в Сибир, и безопасност сме си там

"Представете си ако има природно бедствие и то прекъсне тръбата, това ще доведе до сериозни трусове в страната" То бедствието вече дойде! Викат му Джон!!!

Не знам дали ще се прибере жив

А американците можело да си купуват ракетни двигатели от Русия, цели 4 обявиха вчера, че са си купили от русия

Айде боклук,скоро идвай тук

Турция , поне за сега се управлява от МЪЖЕ които не знаят, или не искат да знаят, думата УЕС ! !

Сули, теб май скоро жена ти не те е сурвакала? Простатата не те ли алармира? Ида!

Кога промениха трасето на Турски поток дето ще минава през сащ че тия не са съгласни?????? Аман от такива бързопристигащи ментори дето подлогите им за да са доволни менторите им съответно и те да властваш закопават България по всички насоки.

Ни спаси от руско енергийно робство! Да се надяваме че Съливан е на висотата на великия МакКейн! Врнсеремос!

Не може и не трябва! Държава с изпълзяли в управлението аборигени през последните 29 години, не и трябва газ, не и трябва електроенергия. Сега, когато са на власт тези, които бяха извън Възраждането в България, които бяха против догонването на световните икономиките след едни загубени 500 години, които 500 години определят и колко е изоставането на същите тези наследници на ибрикчиите, тези, които сега са на власт нямат нужда от съвременни технологии. Защото са на примитивно ниво и затова винаги са дърпали България в блатото! Те имат талант само за загубени войни, за национални катастрофи, за репарации, за беднотия и прогонване на населението. На тези наистина не им трябва нищо освен едно място метър на два!

А защо макейн не спаси и укрите от транзита на газ ?? Даже напротив, натискаше укрите да запазят преноса ! И в тази връзка, защо на укрите се позволява пренос, а на нас не ????

А защо макейн не спаси и укрите от транзита на газ ?? Даже напротив, натискаше укрите да запазят преноса ! И в тази връзка, защо на укрите се позволява пренос, а на нас не ????

...и маслото му да се свети!

Нашите братя украинците се спасиха от монголско духовно робство! И нашите братя американците ни спасиха от руско газово робство! Алелуя!

Скоро вашето място на вас,,братята" ще е в мините, където останаха още малко енергоносители. Друго освен да копаете кюмур не умеете. Затова там, под земята ви е мястото!

А защо укрите могат да транзитират газ, а на нас не се позволява ??? Те нали не щат нищо руско, пък се натискат за газта !

Цу ни ми уя

"Той говори и за инцидента в Керченския проток и го определи като "притеснителен". "Работим за освобождаването на украинските моряци и кораби, това би било малка стъпка напред", каза още висшият американски служител.', казал американският емисар. На такива от доста време казват "Янки Гоу Хоум"

Я НЕ ЛЪЖИ! ЗНАЕМ ЗАЩО СИ СЕ ДОМЪКНАЛ ЧАК ТУКА! ДА НИ ИЗНУДВАШ ЗА САМОЛЕТИЕ И ЗА ГАЗТА,КАТО ОНАЗИ ЧУМА КИЛЪРИ И ДЕДОТО МАККЕЙН/ДОБРЕ,ЧЕ СЕ ВЪЗНЕСЕ И СЕГА ГОРИ В АДА/!!! НО СЕ ЧУДЯ НА УСМИХНАТОТО ОЧИЛАТО НЕЩО ДО ТЕБЕ,ТО ОТ КОГО Е РАЖДАНО И ЗА КАКВО ЖИВЕЕ?! И НА КАКВО СЕ НАДЯВА,НА БЕЗСМЪРТИЕ?!

Ха-ха-ха-ха...Г-н Съливан е блеснал с изключителна ерудиция, като ни предлага да диверсифицираме газовите си доставки от Сърбия и Гърция! Те, последните две са с едни ит най-големите добиви на това полезно изкопаемо в света, та газовите конектори с тях са от изключително голямо значение за нас и енергийната ни диврсификация! И понеже и нашият Вожд е известен ерудит, той няма как да не подтвърди, че сме решени да се борим и против Турски поток, както ликвидирахме Южен поток през наша територия! Стига с тая руска енергийна зависимост! И като отворим пристанищата си за американския втечнен газ. И като потекат ония ми ти енергийни американски блага към нас. Мариците ще ни се видят като разходи за семки от селски панаир! Да живее българо-американската енергийна, че даже и военна дружба. Нищо, че по американски указания си унищожихме и армията! Сега ще купуваме прекрасни американски самолети, които иначе биха отишли там за скрап! И с една ескадрила ще опазим не само нашето небе, а и това на целия Алианс в Европа! Щото сме им приятели и просто сме най-добри!

а турция, какъв добив има на газ?

Може и да няма ама поне ще е една транзитна такса само на тях а не и на други наредени по трасето където колкото и да плюят руски газ върви..

Да, ама самолетите ще бъдат "демократични", с най-демократичните оръжия и бомби в целия свят! Произведени в най-демократичната страна от демократични работници, хранени с демократична храна и срали само в демократични тоалетни! Даже и това дето го серат - пак е демократично!

Поредният американски измекяр с пряка намеса във вътрешните работи на България. Ако един български политик се опита да нарежда на Тръмп то той на секундата ще бъде телепортиран от САЩ, а тук го величаят. До кога български управляващи? До кога? Спряха три мега проекти, сега и този. Тръбата ще мине или през Гърция или през България, въпросът е колко сме умни, или колко сме корумпирани. Целта на САЩ е унищожението на България както икономически, така и физически и планът е в действие. Ще го позволим ли?

Добро утро:))))сякаш нормалните българи незнаят за какво довтаса тук:((((( Кой мислещ не вижда че всичко що не носи изгода за сащ е неприемливо за краварите?????и за това където им стъпи крака трева не расте ама много зулуми стават.

Г-н Съливан, казахте, каквото имахте да казвате. Нищо ново под слънцето - САЩ си гледа интереса. Ред е на правителството и на премиера - да видим какво ще прави. Ще наведе ли послушно глава, и ще изпълни ли заръките които му дадоха, или И ТОЙ/ТЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ?!?!?

Добрутро Нато! Американският крайцер "Сребърни тексасци" е затънал в дъното на Керченския пролив тази сутрин. И тия ще се бият с Руснаците!? Сега заслужавате за назидание да ви го .... Причина за произшествието е, че янките не са съобразили наличната дълбочина на Азовско море, което на най-дълбокото си място е 15 метра. Проливът е още по-плитък. Крайцерът има газене поне 20 метра и просто няма как да мине. Русия е дала разрешение на кораба да мине, вероятно за да "им гледат сеира". Американците са се надявали да станат "най-голямата военна мощ" в Азовско море, просто защото там мощни руски кораби няма. В това по-скоро солено езеро, няма как да се вкара дори кръстосвач или фрегата. А какво остава за крайцер. Така опитът за военна демострация приключи като пародия. В момента руският флот от Крим е извикан да спасява закъсалите американски "колеги". Ще отнеме няколко дни да го изтеглят дори с най-мощните влекачи, защото е доста тежък. Междувременно, руски рибари обикалят с лодките си около чудовището и предлагат на моряците водка да се сгреят...

достатъчно памперси в наличност, че работата може и да се попроточи... А ако им трябват психолози, и ние можем да се включим!

Поръчки. Ф35: Япония 200 броя, Австралия 300 броя (за какво им са на тях въобще ама...), днес и Турция 120 броя. Су57: 0 броя Миг35: 0 броя

Това, което убягва на коментиращите е липсата на диверсификация при снабдяването с газ. Попитайте правителството какво е направило, а не какво евентуално си мисли че ще направи някога в бъдещето, защото дори е днес нищо не се прави, а само се приказва.

И какво, трябва да гледаме интересите на САЩ, а не нашите ли ?

Сега въпросът е един, правителството за благото на България ли мисли или за това на САЩ. Ако се види, че е второто, трябва да ги изметем, и имам предвид, че това във Франция трябва да им се стори като зимна приказка.

Правителството МИСЛИ ! Добра шега в началото на седмицата - хахаха

ГолЕм праз! Кой ги пита тия?

НИКОЙ,НО ТЕ СВИРЯТ МУЗИКАТА! АКО БЕШЕ ЧЕЛ ПОВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ВИНАГИ КОГАТО ИМ СЕ ОТКАЖЕ ОРЪЖЕЙНА СДЕЛКА ПО ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА,СЛЕДВА ПРЕВРАТ,РЕВОЛЮЦИЯ,РАЗМИРИЦИ И КАКВОТО СЕ СЕТИШ ДРУГО ЗА ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА СТРАНА!!! ПРОЧЕТИ НИКОЛАЙ СТАРИКОВ!!!

рублата и турската лира отново,ще тръгнат по урвата,ама на долу.Вече и еврото тича след тях.Силните европейски държави ,вирнаха нос,ама за главата им е !Макрон взе да се ерчи на на САЩ и ?.........ами пътник е. Меркел и тя беше в немилост пред Тръмпи и ето на ! ........излиза в пенсия.Очаквам с интерес развитие на процесите около Брексита ,но едно ми е ясно,че нещо ЕС е силно разклатен. Нещата се пообъркаха около искането на Тръмпи, всички европейски държави,да увеличат разходите си за отбрана.Това беше пробен камък за тяхната политика и той ги усети майсторски, накъде бият.След Нова година, очаквам интересни събития.

А чувал ли си , че в САЩ започва рецесия и борсовите индекси спадат често напоследък?

""Турски поток" и неговата втора тръба, която не е за Турция, а за европейски консуматори, не е подкрепян от американското правителство." еми, дООбре...

сащ избират кой да управлява арабите, сега и турците ли са хванали?

Турски поток и СП 2 са неприемливи за САЩ. Който е против има неприятности. Така е в Германия, Унгария, Австрия ... Меркел си отива, в Будапеща и Виена - протести. Борисов се ослушва

Дойде шефчето да вкара Бойко и компания в правия път и да ги пита кога ще им купим свръх старите бараки, от които целия свят се оттървава.

Нещастник ! Вече щяхме да сме енергийно независимо ако не се бяхте намесили в Южен Поток и АЕЦ Белене ! Гнусен лужец ! Няма кой да го посрещне с камъни този мизерник за да не идва повече в БГ !

Втори път не искам да ни давате указания какво да правим и какво не.

Ако се наложи и трети път ще ви даваме. Роби...

Министър-председател и външен министър официално посрещат секретарката на външния министър, пътуваща с нискотарифен полет през Истанбул. Срам! Ама сами сме си виновни

Викаш ние решаваме, ама аз дойдох да Ви кажа, в случай че се чудите :)

първо физиономията ти е много тъпа като тоя къде ви управлява много ни интересува вашето мнение за турски поток?? кои сте вие - тъпи янки!

сериозно са се заяли с енергийните проекти на Путин и Ердоган.Това се очакваше и те по никакъв начин ,няма да допуснат тези проекти ,да се осъществят.Първо защото Турция застана очевадно срещу САЩ и второ САЩ никога няма да допуснат един силен Путин на европейските енергийни пазари.Такава според мен ,ще е съдбата не само на Турски поток,но и на Северен поток 2.

А да ти идвало на умо, че става дума просто те да си продават техния газ и да не се купува друг. Това е цялата истина. Мутрата си пробутва продуктите.

Ако правителството приеме тези унизителни нареждания трябва да падне и всички отговорни лица - на съд. Забравете вече за поемане на политическа отговорност!

Когато идваха по същия начин за ЮП, Орешарски падна а тоя се похвали, че го е спрял. Що хвалби очаквам за спирането на прословутия хъб

няма да падне ,но и ще се съобрази с мнението на Съливан т.е. на САЩ.Идват тежки времена за братята русофили.Много тежки !

Миналият път дотърчаха 3-ма ,за да спрат южен поток , сега идва само един !!!! Следващите ни проекти ще ги спират само по телефона !!!! Вече е ЯСНО и какви ще са ни прочутите самолети , така че не се преструвайте че мислите и избирате оферти !!!!

Пий една студена водица, янки! Тоя път няма да ви огрее!

Дали ???

НЕ само ще ги огрее , но и ще ги стопли - Можеш да бъдеш сигурен в това !!! Ние не сме от значение - Тях ги интересува територията и евентуално да има малко пушечно месце !!!!

Много малко бе. Ама за територията съм съгласен.

Къде са патрЕотите да вземат отношение към това директно вмешателство във вътрешните ни работи . Изпокрили са се като мишоци .

ще ни нае... янките,да не се бъркат по вече в вътрешните работи на БГ

Тези пък за кво са бъркат.Газта ако мине през България естествено че цената ще бъде ниска,това си е наше решение.