Джо Байдън и Камала Харис обещаха да бранят правото на аборт с всички средства

Президентът и вицепрезидента на САЩ изразиха тревога по повод опитите "да се ограничи достъпът до грижи за сексуалното и репродуктивното здраве"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човечец Байдън е мн зле.

Човечец, толкова продажен и горд, че не може да се нарече така. Кух, в смисъл без душа, просто робот.

Тук основния въпрос е хората кога вярват, че се създава душата и съществото придобива съзнание. В културите, в които има вяра, че това става веднага след зачеването се наблюдават значително по-силни настроения срещу абортите. В културите, в които преобладава вярването, че душата и живото същество се появяват чак след раждането аборта е приет като неотменимо право. С или без такова право това е огромен стрес за женския организъм както физиологичен и така и ментален. Личното ми мнение е, че към аборт трябва да се пристъпва единствено при изнасилване или ако плода е с доказана малформация и няма да има пълноценен живот. В другите случаи е по-добре да се роди дори и веднага след това детето да се остави за осиновяване.

Дъртият Байдън да няма да абортира? Той на много народ се наведе заради власт, може и да е пипнал нещо.

те тия двамцата са продукт на не неуспешен аборт на проскубана дърта макака.. ббаахаха

Не знаех че са бременни и търсят аборт.

Жив ли е?

Запада е Содом и Гомор и ще бъде наказан ! После лесно ще се справим със соросоидите тук ! Ще стана надзирател в концлагер хахахаххахах!

католическа димукрация и са присмиват на талибаните! И ти ша ни дават оценки и доклади. Шерият по американски

Да не се боят - точно тях двамата абортите не ги засягат /вече/.

Абортите дели ще ги има или не се решават единствено и само от образованите,културни,възпитани жени.

Квото и да си говорим когато жените спрат да раждат и се отдадат на еманципация и кариерно развитие , настава демографскта криза , А за справяне с нея или требе да вкараш мигранити , което се виде колко е успешно или жените да почнат да раждат повече Те това е муахахахахх

Жените да решат дали да раждат…

Ти мани това дето става демографска криза, това може да се измисли нещо, ама държавата и фирмите, всичко става на детска градина - папкай под строй, акай под строй, боцкай се под строй. Жените трябва да са разплодни крави преди всичко за да не участват в политиката и бизнеса и да третират народа като деца!

Русия има Президент ,а сащка-та си има марионетка ! Куклата на измамниците от фамилиите които държат федералния резерв на кравите !

Като Като гледам картинката в тролска България е трагиккомедия.

По-добре и при нас да се забранят абортите. Повече циганки ще раждат за сметка на антиваксърски кифли. Дано!!!

То пък да не мислиш, че циганките са ваксинирани.

Ако има заченато дете от Байдън и Харис-то абортът е задължителен! а не право на избор!

Да ме прощава Господ. Но помислих си тези двамата жалко, че са били желани деца. Колко ли по-свестни хора е можело да се родят ако не бяха отведени от собствените си майки да бъдат убити. Наблюденията ми показват, че жените абортират по егоистични причини. Главно защото не са получили желаното от тях внимание от страна на мъжа, на който са си вдигали краката. Много, много тъжна картинка. Човек трябва да мисли преди да се еве.

Имаш нужда от лечение моме

Ако нямаш чувство за хумор-това според мен е също повод за аборт!

Ама как, разбира се! ... Знаете ли Фармацевтичните лаборатории какви големи нужди имат от аботирани ембриони за производството на "ваксини", А? А знаете ли, че искат аборта да е валиден до 1-вата година след раждането, А? А знаете ли, че зародиша още при зачатието, излъчва същата УВ енергия, която е запечатала образа на Христо върху плащеницата при възкръсването му, А?

Този въпрос в цивилизованите страни отдавна е решен, какво има да бранят тези двамат? Явно Америка е още на етап средновековие по тази тема. Жената решава въпроса иска ли да запази плода или не. Точка. Нарича се "право на телесна автономия" Простичко звучи така - Никой няма право да използва чуждо тяло /на жената/ без негово съгласие. Правото на живот на зародиша не включва правото му над нечие друго тяло, дори ако това тяло е необходимо, за да продължи развитието си. Ако някой от вашите родители се нуждае от бъбрек или кръв за да продължи да живее, закона задължава ли ви като дете да дадете орган. Родителите също имат право на живот нали? Може да го направите, но го правите според моралното си усмотрение а не защото е по закон.

Cura ti!

Скейтърката=антивакс кифла=на всяка манджа мерудия

При изнасилване или плод силно увреден смятам е добре. Избягва се много страдание от всички страни. Абортирането на здрави плодове трябва да бъде забранено. При условие, че има доста и доста сигурни начини да не се стигне до забременяване не виждам смисъла. Стигна се до момент в който аборта е антиконцептивен метод. Всяка лигла на няколко чашки се пуска на сексуални приключения а после абортира един ден. Смятам, че трябва да има по/строги правила за абориране в едно с масова кампания, образователна и рекламна за да се избегнат тези аборти.

:)))))Щом Ленин вече е черенокож,то всичко друго може да започва отначало:))))включително и абортите!:)))Боже,Боже-колко мъка има на този свят:(

А защо жената да има право да абортира от бял а да ражда от черен.Товя противоречи на Закона за Защота на Нацията ЗЗН.

В кои цивилизовани страни бре момче ? Ква цивилизованост има в това некоя мърла , да убие друго човешко същество ако , че расте в нея , Па и не го е направила сама , нали ? Едно е увреден плод , изнасилване , опасност за живот на майката , друго е неква кифла да тепе децта оти е плиткоумна и не е знаяла ко са контрацептиви , "Моето тяло , моите права" - дрън, дрън феминистка ярина оти става въпорс за правата и на нероденото човешко същестово.

Аборта е толкова убийство, колкото презервативите са геноцид.

Поддръжници та убийство на бъдещи американци. Не знам дали американците ще ги съдят за това тяхно престъпление, но Бог със сигурност ще им търси сметка за греховете им.

е, много ясно... целта на господарите е да се намали населението на планетата ДРАСТИЧНО!!! За това се лансират лезбиийки, педераси.. и какви ли не изроди... а сега и стерилизация чрез вакси

На прав път си в разсъжденията ти.Ще стане човек от теб.

Бях на 2 преки от тези безумници вчера на друго rally, това пред DOJ( (Department of Justice) в защита на Julian Assange. Бяхме 5 фотографa, говорителите, организаторите и аз. Беше (- 15) , но с вятъра в центъра на DC към поне (-20). Имаше деца тийнс с училищни униформи. Под строй в колонка на път за choose life rally. Бели като сирене кожи на каквото се виждаше от лицата им. 5 вагона полиция в района. Ние си проведохме нашия митибг6 без проблем. Стана ми жал за едно момче от другия митинг мина покрай нас, беше облечено с леко якенце тип като за Тексас. Трепереше и ревеше. Ами минус 20С. Тъжна Америка . А DC е гето в голямата си част.

За което Демократите са прави

Рейтинга им пада, не искат да направят нищо от нещата които обещаха и сега са решили да претоплят тая стара манджа с абортите. Правят се на хитри, но не може хем да налагаш задължителна ваксинация, хем да говориш тези празни приказки за свобода на избора. Твърдото ядро на демократите са по принцип доста тъпи хора, но дори и те се усещат в случая.

Тялото на жената и решението да роди или не, си е изцяло нейна лична работа. Който не иска да прави деца, има си мъжки методи. А тия двамата все едно гледам някакви сатанисти на снимката .

Те са сатанисти. И искат аборти да се правят вэв всеки момент от бременността.

Не, не е само нейна работа. Тялото е нейно - бебето в утробата - НЕ Е САМО НЕЙНО. То не се е получило чрез пъпкуване. МЪЖ трябва за тая работа. Или него да не го питаме, а? Ей, кога оглупяхте толкова, че очевидни неща трябва да ви се обясняват?

Мъжът трябва за 10 минути, че и по- малко .После 14 години кой мислиш че го гледа детето ? Щото мъжът и да изкарва пари, хвърля фи на масата и жената се оправя . А в България жените раждат, грижат се за децата, пазаруват, готвят, чистят и така нататъка. Че имате и претенции ако качат няколко кила.

Гледат го и двамта родители в повечето случаи , Епа кво по-нормално за една жена от това да ражда и да гледа деца дева ? То от работа вуйно не се дебелее муахахахахахахахах

То в случая не става въпрос за тялото на жената, а за тялото на детето и което носи в утробата си.

Е как няма да го бранят това право, като стволовите клетки от абортираните фетуси се ползват за терапия на издъртелите елити.

Абортът е убийство - без значение с какво име е наречено това убийство! Бъдете благодарни на своите родители, че са ви заченали и че майка ви ви е родила, а не убила докато сте били в утробата и. Да бъдат благодарни особено тези, които пишат глупости как майката имала право да избира дали да убие или да не убие детето си.

не псувайте и по китайците, защото не те измислиха аусорсинга. те просто се възползваха от този данайски дар, който китайците, като един мъдър народ обърнаха срещу "дарителите". и тук си пролича еФтината мисъл на "победителите", които искаха да прекарат китайчетата. да, ама не! 200 години история на разграбване и люти битки със света не могат да се сравняват с мъдростта на един единствен китайски мъдрец. не не дори Конфуций. не знам дали можете дори да осъзнаете, колко сте жалки. маскираните дебили. и не само не могат да иосъзнаят, колко жалко изглеждат тия двамата с маските. ми нали сте трибустрирани и защитени бе! за чий са ви тия ЧЕРНИ маски, да ви събират сополите, за да си ги лижете ли? жалки отрепки сте. и жалки отрепки ви "избраха".

Проклети да сте, унищожители на държави!

и аз по начало подкрепям правото на жената да определя дали да направи аборт, но само до определено време, но това не значи, че подкрепям тия двамата, маскирани олигофрени с тоталитарните си методи на управление и менгелистките си, масови експерименти с хора и опитите да запалят нова, световна война, защото загубиха всички битки и искат поне нещо да спечелят. "демокрацията" в америка (а на практика империята на злото самонарекло се за "демократи") е на прага на тоталния разпад и сега търсят начин да завлекат и света заедно с тях. но кой им е виновен? в последните десетки, десетилетия тиа нямаха и едно разумно решение, дори напротив. цялата им действителност се държеше на глинените крака на медийните лъжи, цензурата и насилието над свободата и свободата на словото. същото важи и за техните брюкселски пуделчета, които се имат за лъвове, гледайки по сянката си. дори катрина (урагънът) не остави такива дълбоки следи на трансрушения, каквото оставиха след себе си по света "демократите", "филантропите" и третополовите педофили, които се грижат за всички нас, но не забравят да печелят милиарди от бедността и глада на хората по света. байдън вече е осъден, както и позорът за жените- камала. ние с терористи не преговаряме, а ги хвърляме директно в морето!

Братовчедка на майка ми живее в Белгия. Казва, че там нещата вече не опират до човешки права. Там си глава добитък.

не скривам, че ви симпатизирам, но трябва просто да отидете до "масите" и да ги попитате, какво ги гнети и ще останете иненадани. днети ги именно "демокрацията" на педалите и педофилите. ето сега за да ви отговоря, трябва да цъкам по ръждясалите светофари на фалиралия вече дитройт! американската "мечта". да, Аз подкрепях тия дебили, защото те трябваше да направят капитализъма - социализъм с човешко лице. но откъде лице у откровенни, педераски гъзове! нали ме разбирате в какъв огън се пържа. но вече няма да е така. дадохме им черни маски за да различаваме враговете на Бога! това засега е достатъчно, но не съвсем. не е нуждно да издавам всичките си тайни Природни оръжия! нали така.

Аз също ви симпатизирам. Не знаех, че живеете в Детройт и се възхищавам на смелостта ви. Човек се ражда чист и наивен. У всеки нормален човек е заложена искрата на доброто и търсим да а разпалим в огън. Врагът обаче никога не спи и намира начини да ни съблазни. Как беше? Пътят към ада е постлан с добри намерения. В това се крие сатанинското коварство и лекавство. Да ни оплете в лъжи, че всъщност вършим добро, докато на практика сме едни злосторници. Днес си мислех как стигнахме до тук. Протестът срещу Борисов беше протист срещу мерките. Подкрепяхме шаъка безумници, които не обещаваха свобода, справедливост. И макар аз лично да не съм участвала в протестите жадувах за тази обещана свобода. После се оказа, че сме били използвани. Че войната срещу маските е била маскирана революция за смяна на властта. Новите наложиха още по-отвратителни мерки и дори жпитват да изклатят онова, което извоювахме като народ, а именно отхвърлянето на истанбулската конвинция. Всъщност не можеш да жчакваш нищо добро от човек, който доброволно предава гъза си на ебане. Той собствения си гъз не може да опази, а какво остава за нашите интереси - националния интерес и личните ни граждански права. Това е война. Война на човека срещу орките, станали аватари на демонските пълчища. Скоро за всеки ще е ясно между какво избира, за да няма оправдание с незнание в Съдния ден. Бог да ви пази!

Ако ви се говори мейлът ми е skatingpeasant@mail.bg

изсъхнал мъртвец и проста циганка,е бал съм им майката на американците

Много се радвам че политическият елит ще брани "правото" да убиваш децата си докато с в утробата а не правото им на живот!

Ами всеки американец има право да абортира тези два примата от снимката по какъвто начин намери за добре, това ще е макар и закъсняло изпълнение на желанията на един сатанист и една циганка

В Тексас вече нямат..

Путин като ги зачатка с ракети само до права ще им е

Изпълняват волята на сатаната. Абортът е убийство.