17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ягодовския бек, дето се прави на Кадиров пак се изяви :) Деева лекенцето… добре, че е мама иначе няма да може и г.за си да избърше сам.

Па, тия няма ли къде да се востабирят другаде? ...Ще им помогна.

долни боклуци! 100% фенове на тиквоча или амед от дръндар!

Що малоумниците не се качиха на Альоша-та?!

Защото там е поел охраната лично. един от назначените от Москва олигарски консула на русия Гергов !

Може да им пречи ,, средния му крак ,,.

Каквато им е държавата такъв им и Батман

То музикални клипове, то чудо! Яааа ако може тия "талантливите" да ходят да поработят нещо в интерес на обществото ,че да им се изпари музикалния подем! Поредните лошо възпитани от родителите си тъпанари!

Ма то и пеетето е ....!

В пандиза тия! И 1 год. обществено полезен труд. Да копат градинки, да чистят графити.И да им вземат джиповете.

Бой е нужен, да ги пребият до смърт у дранголника, същото важи и за хванати мигранти. С лабави джендърски методи не се върши работа.

Поредните жалкарски фекалници..Жалки центаджии ще поругаят род и родина за три сребърника...Сороски курви на повикване, същи като еФтинАТА певачки Рутка Колева и едно чалгарско парче. Лично мършите от бхг предложиха адвокатски услуги в случай че ги осъдят. Е докато не се изхвърлят бхк, отворено общество и подобни еврейски организации, които работят против България, докато не се променят законите и начина им на прилагане тъй ще е...Абе майни ако ги знаете кои са, не ги бавете строшете ги от бой...

_stankow

Животното си е животно.

Не обиждай животните...тия са още по-долнопробни

ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС СОРОСОИДНИТЕ КРЪГОВЕ У НАС, САМО ДЕТО НЯМА КОЙ ДА ГО УСТАНОВИ. ТОВА СА СЪВСЕМ УМИШЛЕНИ ПРОВОКАЦИИ!

Към депутатите : промяна в законодателството - с драконови санкции и мерки за такива подобия и техните производни Преди години в Германия ако спреш колата си и пикаеш 100 марки глоба и т.н Пък ако искаш пикай на всеки километър И най-вече прилагане на законите -те трябва да са точни и категорични да не могат да се заобикалят. И да се изготвят от сериозни професионалисти 'помним Мая Манолова със закона ,,Ванко 1 ,

Сравни ни с Германия!?Мале мале...тука е Съветския съюз бе!!!

Не беше Мая Манолова, а Татяна Дончева :)

Селяци сър....

А да се качиш с джип по планините със същите тези джипове какво е - любов към планината?

Те са огледало на родителите си

Явно и те са яли от модерните пици с кристали. Не възпитани и не научени на труд и уважение. То казват че,,бълхата като се наяла иезла на челото и се изсрала,,

Явно и те са яли от модерните пици с кристали. Не възпитани и не научени на труд и уважение. То казват че,,бълхата като се наяла иезла на челото и се изсрала,,

Нормално. Рут нали си разчепи катерицата на паметника. В либераст-демократично общество е европейска ценност да поругават паметници и светини... Само гейовете и травестите са свещенни крави.

Кажи честно!?!Друго си е алкохолици, лосион за баня.... Всъщност,ние не бяхме ли 45 години,а и след това,под съветско робство!?

абе то това име Рут звучи като ползван капут.Мърша а не певица.Тъпа соросоидна курва.

са правени отнпикнв, с не от сперма

Че полицията няма да направи нищо - е ясно. Тези гаменчета са със сигурност деца на "бизнесмени". Както знаем всички, тука е така - парите определят битието. Имам идея - филибарци, да се организират, и където видят малките лайненца, да си ги поотупват . А джипките- с по четири срязани гуми! Тогава родителите- бизнесмени , може и да се замислят над възпитанието на лекенцата си.

Малоумието и идиотизма властват в България ! Това са плодовете на " новия цивилизационен избор " ! На тези " герои " ,мозъците са им като билярдни топки - гладки и малки ! Да си прост и тъп явно е много върховно ! "Герои" ,клип снимали...като онази пача дето се бе разчекнала над костницата !

Нали искахме "демокрация" и всеки да има права. Ето всеки може да си прави каквото си поиска.

Демокрацията не означава всеки да има право да прави каквот му хрумне в празната манерка... Демокрацията е за отговорни и самосъзнателми хора. За такива лайненца си трябва диктатура като в северна Корея!

За това демокрация съм го написал с кавички. Вие да не мислите,че по еврогейския съюз не е така вече. Там всеки си прави каквото си иска особено ония "жертви" бежанците.

От сутрин до вечер се дъвче, права, права, права, ама никой не говори за задължение и отговорност. Да сте чули от някого за нещо, че поема отговорност?

Каква гордост и постижение да се качиш с джип на паметника на съединението. Браво на тези малдеци, как качествено се подиграват с паметта на техните предци.

Щеше да е постижение ако сам с голи ръце качи джипа там. А за техния подвиг се иска само напушена глава.

Не са знаели къде се намират и какво представлява фигурата. Нали напоследък е модерно разни фотосесии и тъй наречени музикални клипове да се правят на неизвестни места.

деба и наркоманите деба

Полицията вечер си почива

Ами така се прави, налЕ постоянно заливат "дечицата" на "демокрацията" ни с Хамерикански продукции, от които се учат. Ма налЕ е свобода и демокрация Ве? ША си пра'им к'от си искаме. Тез' нЯща са пр'ени през комунизЪма Ве ейййй, що да не им ебем майката? Един живот се живее Ве ейййй скапаняци отрасли през комунизЪма. п.п. ивинявам се за гадната ирония и отвратителният сарказъм, но това е действителността в момента в държавата на абсурдите. Колкото и да не ви се вярва, но на България всичко вече е приключило.

Това в Америка ако го направиш, ще те обесят. Там имат изключително уважение към подобни исторически събития. Тази изцепка е по-характерна за посткомунистически общества. Комунизмът заличава историята и ценностите. Гледат филми като "Бригада" и правят глупости. Сигурно се кефят и на Путин.

Ти на колко годинки си бе? Ако ми кажеш и, че ни се гледал Холивудските продукции, които са 99% от това което се тиражира в Абсурдистан, които са пълни само с подобни изпълнеия, определено лъжеш като дрът циганин. Били гледали бригада!? Тия ги разправяй на живеещите във великата Хамерика, за която явно имаш огромни мечти, ама явно не ти се отваря скъсаният парашут за там.

Драги, посткомунизма е ефективно управляван и настройван от САЩ!! САЩ като държава распостраняваща капиталистическия глобализъм не и трябват държави и общества които милеят и се гордеят с историята си!! Обратното при тях важи с пълна сила щото с пълна сила за кратко ще се разпаднат!!

Две "молотовки" ще свършат работа. Пикльовци.

пловдивски мърлячи

Днешното поколение са пълни изроди.

Скотове

На леля Рут, децата...

тя нали е от лези-лагера, сигурно са осиновени сигани

западни ценности

Проклетата демокрация по добре да се върне Тошковото време, това беше времето на спокойствието.

Кой ти каза че в България има демокрация ?

Това мйекащите източно румелийци са най тъпите наследници на Чингиз Хан!

Плюв див- меката на чалга, тираджии, някое друго техно Ко...пиле и социалните помощи. Много прост народ живее в този регион, но с изключително високо просташко самочувствие. Само там някой все им е виновен за всичко и гледат като цигани да точат държавата и пак не им стига. Жалко, че градът беше обявен за столица на cool Турата.

.....................................

тва че мангалите у филибе са прости си го знаем и без друго

Отстрелвам тези лекенца без да ми мигне окото в името на благото на обществото. Така ще спася хора било на магистрала било на автобусна спирка.

Да одят пеш: не са стъпала за въртящи се гуми; не съединението на България с Източна Румелия, а съединението на Княжество България с Източна Румелия, умната, живи + здрави

Всички се раждаме еднакви, но заобикалящата среда ни прави я на маймуни, я на магарета, понякога стават някои и човеци.Определено тези са станали говеда, за което благодарим на родителите им !

Конфискация на мпстата и 30дена общественополезен труд и глоби по 5000лв.

има държава - мпс-тата са на лизинг, демек неприкосновени. Глоби също има - 50-100 лв за непристойно поведение, ама и 5000 да е все тая - джобните им за вечерта. Общественополезен как го нарече, не знам дали са го чували, едва ли ще ги стресне все пак...

Простотията българска няма равна.

Пловдивските лекенца край нямат. Педалчета

всички родени пдегидата на О Общезтво след 1990 са о ли го френи

И кретени.

20 годишни- гербаво поколение

И тези са сътрудници на МВР.

Sm3hurk0

Евролиберастиятя навлиза в България с пълна сила.. :)))) Чета - да им се вземат колите... така европейците искат едни активи на едни хора ..:))) Ако има нарушени пътни знаци - да се приложизакона.. Ако има някаква административни забрани - да се приложат... Ако няма никакви нарушени закони и административни документи - какви 5 лева търсите.. Ако има направени закони и има административни документи съотносими по случая - да се приложи цялата строгост на закона.

Имам един приятел тук, дето не си брои стотинките, няколко скъпи коли, добър бизнес и т.н. Спряли го полицаи за нещо, той с високо самочувствие, бил с любимото си порше. Нещо отговорил...Незабавно го арестуват и му определят глоба в съответствие с финансовото състояние, а тук полицията има достъп до данъчните масиви, за на над 10хил. франка. Е така става, като гледам на тия хубавци направо могат да им конфискуват г-класите.

Тука няма да мине номера защото тия мърши не плащат данъци и всичко се води на други хора! Именно за това за българските условия глобите и наказанията свързани с МПС трябва да са % не от доходите а от СТОЙНОСТТА НА АВТОМОБИЛА който управлява нарушителят! Едва тогава ще има адекватност и справедливост на глобите и възпиращ ефект.

Вай, вай вай ! Олегасите и мутрите ще въстанат бре !

Предлагам да им мсе конфискуват автомобилите и да ги осъдят допълнително на 6 месеца принудителен труд в чистотата или като общи работници на някой строеж…

Преди години едно подобно недоразумение влезе с мотор в мол ,не помня точно къде. Беше малолетно говедото и бащата и други подобни идиоти се втурнаха да го защитават, че били млади ,че нямало умисъл и др. подобни. И всички се съгласиха, че е само детска проява ,и защото бяха наши хора ,да, размина им се. И понеже все на запад гледаме, тук случката се покри, но едва ли на запад щеше да се размине без наказание.Малко им е сто тояги на голо, защото явно се мислят ,че са над закона, някой ще хукне и тях да защитава. Закони има ,но не за всички. Бащата на оня с мотора много усмихнато ,без срам и свян, ни обясняваше, че е моторен състезател, което значи ,че законите не са за него.Изобщо ,геройски постъпки….

А за мамето нищо не казваш !

Не ги обиждайте че ще се оплачат на мама и тати и ще ядете уя