Коментари - Джип с 18 мигранти се обърна при гонка с полицията край Елхово, бременна и дете са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко им е.Да бяха пукнали.Мангали мръсни.В болница били,да умират .Нямат работа в нашата страна,айде обратно.

Тия мигранти като се заловят връщаме ли ги откъдето са тръгнали, или целта е да остават в България, вместо да отиват на Запад? А то и да ги връщаме...те сигурно правят отново опити да минават и все тая.

да направят КПП-та по граничната зона като едно време. Какво е това? Някакъв грузинец натоварил 18 мигранти в джип.... Разпасана държава!

Цял свят се изреди да прекарва бусове с бурки. Превръщаме се в атраактивна международна дестинация.

"В него са пътували 18 чужди граждани, а шофьорът е грузинец. Всички са задържани и са отведени в разпределителния център за бежанци в Елхово." Искам да започна да чета новини в които пише "Всички са разстреляни на място"

Всички са откарани в хотел на Черноморското крайбрежие

ако бяхте ги застреляли още 2015 сега нямаше да има бг семейства без бащи и деца сираци. Да пукнат децата на всички предатели!

Те са джендъри. Нямат поколение.

Време е държавата да се намеси като изгради седалков лифт 24/7 между Лесово и Калотина. Хем ще се внесе ред. хем ще има приходи в бюджета. Няма да има прегазени, убити и ранени в гонки и престрелки, няма нужда от патрули и непрекъснати поправки на оградата, а и за строителните фирми и техните консултанти ще остане нещичко...

Щом са емигранти дреме ми, в Европа арабите и чернокожите станаха повече от европейците.

Много мигрантовози бе

Те ги гонят за да ги настанят и нахранят, а те бягат!

Направо да се организират влакови композиции от Турция до Германия , Франция и на баба им дупката на евроХеьовете щом искат да ги блъскат черните крастави чепове ! Защо се храчат пари за глупости ...

За да сме добре информирани както за Ковид, всяка сутрин по ТВ и преса, колко буса са хванати и колко са пуснати срещу мъни, мъни.

пише се само когато катастрофират , щото тогава трудно се замазват нещата . аз го оценявам на под 1%. демек 99% минават

са напълно безмислени и се провеждат само заради мерака на куките да щавят бежанците за кинти! От десетилетия когато полицията иска да те хване, тя не те гони! Просто те хваща на определено място. Всичко друго е ала бала!

има и млади надъхани полицайчета дето ги правят за адреналин и кеф

Иzроди оставете хората свободно да минават! Това бъдещите ви наематели в празните ви апартаменти , нови работници и корави зетьове .Това е мюсюлманска територия

На Ердоган подаръците, той ни ги праща организирано с автобуси, а ислямската армия и полиция помага.

тези хора ни трябват, в демографска криза сме.

Ти събуваш ли си гащите когато видиш един такъв брадясал или една забулена като пингвин?

Събувам си ги като видя забулена или ясновидец, а като видя брадясал го уча на български. Капиш ли , другарю?

Те на нас хора ни трябват , но никой не иска да остане тук - като видят хората и цените и бягат. Или искаш в концентрационни лагери да ги набутаме и да се трудят??

Остават бе, ама трябва да им се помогне да се интегрират първата година. Хората търсят по - добър живот и част от тях го намират в България.

И като ги хванете какво ще ги правите?

Пускайте те ги да отиват в Германия Франция кво са дърпаме

Само не разбрах къде в джипа са открили бременна и дете? Или някой 20-годишен терорист е изневерил на шериата и се е самоопределил като жена още преди да стигне Германия?

Докато не почнат да се съдят всички влезли незаконно, работата няма да се оправи. Като ги одрънкат няколко месеца с последваща екстадикция ще изчезнат яко дум. България може да се позове на защита на границата по време на война.

Който е умен да продава имота в южна България и да купува на север от Стара планина. Баба Ванга и Слава Севрюкова казаха ,че Южна България ще бъде под турска власт.

Ами ти ако си мислиш че украинците воювали на фронта са по-различни от талибаните.

Ще ти се роме! Ама много ти се ще! Но няма да стане! Напротив - още българи ще идваме от чужбина и ще си купуваме имоти в Южна България докато един от вас не остане

Ти викаш, че е ромеин, яз ти викам пък, че е пигмеин....

Ми не съм толкова "умен", та не съм се наканил от Велинград да се изнеса в Разград , щото някой им "вдига" на умрелите врачки кокалите. Даже и да е така, как не ти хрумна,че някой пък тогава трябва да хване Балкана и да им види сметката на тяхната ...програма, бре аланкоолу ???!!!

Оня прост Фатмак обикаля в цяла Европа да лъже ,как България била сигурна външна граница на ЕС.

На Боко каналите работят денонощно.

Shengen vece stigna do Turcija - vlisaneto v Bulgaristan e besproblemno , slava na Bulgarpolitmafiata w parlamenta .

Всъщност точно правилата на Шенген ни налагат точно такива действия ... Иначе границата може да я охраняваме по-различен начин, и ако и този път не ни пуснат в Шенген, тогава нищо не ни задължава да бъдем просто придружители, както правят държавите от Западните Балкани за тези, които биват заловени във вътрешността на страната.

Сега берем плодовете от министерстването на Бойко Рашков.

Някой ще се събудите в Булгаристан ,с турски знамена навсякъде.Защо си мислите ,че не влизат въоръжени лица чакащи заповед за атака .

Границата да не се е преместила до Елхово

България създава работни места на каналджиите от цял свят,поне да им плаща осигуровките.

Готови сме за Шенген .

От новините последния месец оставам с впечатлението, че всеки втори бус по пътищата е натъпкан с мигранти.

18 в джипа... тези е като крастовици в буркана.

В Гърция трафикантите лежат по 10 г минимум и там желаещи няма... Тук е хлабава работа и риска си заслужава... Винаги сме неадекватни, но най- странното е, че ни държи дълго и никай нищо не прави...

Не ни трябват да ги храним 10г . По един бърз откос с АК-47 ще свърши работа . На вторият ( джип, кола, бус, камион ) хлебарките сами ще се откажат . Ама нямаме топки ( политици) за тая работа , а и чичо Сам ще ни дърпа ушите .