17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често минавам от там, пълно е с безразборно паркирани коли, хора излизат отвсякъде. И ако не се кара бавно си е риск. Не го казвам за да оправдая шофьора, напротив. Законът ни задължава, когато видимостта е ограничена, да караме бавно. Но и полицията трябва да си върши работата, защото това място си е опасно. Поне в близост до пешеходните пътеки да ги вдигат с паяците и да ги санкционират. Рисково каращите шофьори са много и резултатите са такива. И най-строгото наказание да му дадат, това няма да върне човека между живите.

Почти никой не гледа и мисли че има пешеходна пътека там. Минават с 60-80. Ако пешеходеца не се пази просто ще го отнесат. Случвало ми се е от там да мине затичан някой без да се огледа ако караш с 60 даже нямаш шанс да спреш. Селяците паркират на платното и допълнително закриват видимостта на пешеходната пътека, постоянно виждам такива ситуации там. Ако минаваш през пешеходна пътека като тази с повече от 30 си потенциален убиец и според мене би трябвало за 3 такива провинения (+ 30 на пешеходна в града) да отнемат книжка.

Хайде ... селяните пак са виновни, дето идват в Южния парк в София на зелено ...

не е ли пешеходната след нишава към г.делчев .там беше линейката.дето е pемонта

Жипаджийче на 19 години... Получил е астматичен пристъп... Разкайва се за стореното, обещава да се поправи, непочистен път, пешеходеса също носи вина ... Една година условно. А в една Германия ще му зашият тройка с гарнитура, ефективно.

София стана писта на Формула "Мутри", всяко говедо от прованса е в града ни с автомобил и избива комплекс за непълноценност. Трябва Графинята Фъндъкова да се напъди, защото не напрсви нищо да ограничи автомобилния гмеж в София. Идиоти общински, забранете карането на личните автомобили в София, освободете улиците от тях, има обществен транспорт, който има кола да я паркира преди околовръстния път!

Явно нямаш кола като гледам какви мъдри съвети даваш. А софиянци като отидат в провинцията как карат? Като някой е софиянец той автоматично е възпитан и добър шофьор, така ли?

На калпав софиянец - селяните му пречат ...

В четири сутринта няма общински транспорт. Няма и движение. Няма обществен транспорт, с който да отида на работа на 9 и половина километра от дома ми. Ако се прибера в 14 часа с кола на Градска Дебилност, на следващата сутрин, как да отида на работа? Значи в 14 часа карам автомобила си. Малко хора ли сме така?

мола ви са, джигитът е карал БАВНО! под нормалните 150 км/ч. кой кара в днешно време с ограниченията?!? да не е ТЪП! с органиченията, както и спазване на дистанция, подаване на сигнализация и т.н. и т.н., карат само БАЛЪЦИТЕ!

Снощи около 19:30 (час след случката от статията) бях на косъм от подобна случка. На Симеоновско шосе пешеходци пресичаха на пътека... Беше тъмно, неосветено и ТЕ НЕ СЕ ВИЖДАХА !!!! Мъж, облечен в черно и с черен чадър !!!! Видях го на не повече от 20 метра, набих спирачките, но нямаше никой... колата си се пързаля по мократа кал и не спира. Слава Богу раминахме се. Теглиха ми една майна, а аз си плюх в пазвата...

Защо сравняваш двете места ?? Точно на входа на Южния парк има и светофар и пешеходна пътека, пък и достатъчно осветление !!

Как може да коментирате по този жалък начин смъртта на един човек. Слизайте от луксозните коли, хайде пеша, НАП е на ход.

Бабо, в колите вече се влиза, не се качва ...

Вижте, на всеки му се е случвало да има лош ден или момент и да е разсеян! Затова всичкк трябва не само ние да се пазим и спазваме правилата, но да внимаваме и за другите, и да сме толерантни - всеки може да сбърка, въпросът е да не му в правило и грешката да не е фатална и ако може другите да я компенсират, или падивират и облекчат последствията, ако не могат да ги предотвратят! Да, разбирам че хората са изнервени, че психическото здраве на нацията не е добро, че управленията ни са корумпирани, престъпни и безотговорни, че може би шефът е оедераст. с жената пак ти е вдигнала кръвното, или сд чудиш откъде да намериш пари за нещо, или свестни хора да наемеш във фирмата, или как да преглътнеш че накой те е прецсксл - примери за възможни фрустрации, които намаляват вниманието на пътя, НО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ НАЙ-ВАЖНОТО - ако не се прибереш в къщи жив и здрав другото вече няма никакво значение! Трябва повече внимание, толерантност к неотстъпчивост когато става въпрос за такива много важни неща като безопасността! И да се разбере - безопасността на другите, на другия е пряко свързана и с твоята собствена, колкото и очевидно да е непонятно за някои, вкл. с власт!

на територията са прекалено много и повече от преди прехода .ранът действа ,не спи .

Поне може да ти е спокойно, защото въпреки по-големия брой убийци, убитите са много по-малко от преди прехода.

Когато возило убие пешеходец, причината е ясна.

не винаги, не винаги....

явно не си карал кола или пък караш само във и около селото си, затова не ти се е случвало да караш с 20км/ч и от нищото да ти се метне някакъв олигофрен пред колата...

Жалко за човечеца, но в България не сме дорасли за много неща. Зрели мъже се държим като деца. Ако се държиш отговорно на пътя започват да ти свирят и мигат тези зад теб все едно си пълен лузър. И това "на всеки може да се случи" не е оправдание. Просто всеки трябва да прави така, че да не му се случва! Шофира ли се в снежни условия - по терлички! Като аджамия шофьор си видях веднъж задницата да изпреварва предницата, и то с 10 километра в час на ляв завой. И добре, че беше бавно, че не утрепах някой на тротоара. Ограничението 50 километра в час не е МИНИМАЛНА разрешена скорост, а максимална. А човек трябва да кара съобразно пътните условия. Сега за другата страна - Бог да го прости човека, но в България и особено в България инстинкта за самосъхранение винаги трябва да работи, в противен случай стават ей такива неща. Това не е западна страна, че хора да чакат на пешеходни пътеки. Не бива всеки да изскача безразсъдно, мислейки, че шофьора ще го пази. Може да се случи всичко - от ей такава работа - покрита настилка, невнимание, или отнемане на вниманието за половин секунда я за радио или просто защото някой в този момент му е звъннал, или нещо е паднало в автомобила. И едно такова нещастно стечение на обстоятелствата води до трагедии. Хора пазете първо себе си, после околните! Защото починалия има близки, както и извършителя на убийството. Защото това си е убийство по непредпазливост както и да го гледаш. А това остава белег в живота на нормалния човек до гроб. И той има близки и приятели ... и на него ще му тежи. За това трябва да вземаме пример и да видим как НЕ трябва да се прави!

Много точен и коректен коментар. Без пристрастие към някоя от измислените "касти" на шофьорите и пешеходците. Защото много хора забравят, че в повечето случаи, ние сме ту шофьори, ту пешеходци. И обикновено този, който е невнимателен шофьор е и невнимателен пешеходец. А относно мигащите и свирещи когато е държиш отговорно на пътя - научих се много отдавна да не им обръщам внимание, защото мигането и свиренето минават и отминават, но ако се водя по техния акъл и направя някоя беля на пътя, те пак ще си отминат, а аз ще "опера пешкира". Затова - пълен игнор на такива!

Много хубав коментар, колега! Мога да се подпиша под всяка твоя дума. Сега по тъжната (отново) тема - това е много скъпо за мен място и махала, в този парк съм ходил с приятели, съученици и гаджета, със семейството ми стотици пъти, вкл. през него понякога съм ходил и пеша по баира до училището ми (някога) в Лозенец, когато преместиха 21-ва гимназия в Лозенец (за да не разваляме дисциплината на зубрачите к мамините синчета ог 22-ра:) Пак там, на броени метри ог входа от към улицата “Витошка” проходи и синът ми - точно на годинка! Там го разхождах - оставях в пресушения басейн с други малчугани, докато аз си преглеждах лекции, метях или говорех с приятели на по бира... И на мен ми е правил, естествено, впечатление сфетофара т и пешеходната пътека, както и големия трафик и човекопоток - на времето движението бе повече към басейна Спартак и Лозенец или центъра покрай хотел Хемус, защото МОЛ-ът го нямаше... Трябва всички да станат (станем) по-внимателни, по-толерантни и по-отворени към света около нас и околните. И може би не е зле общината да помисли да направи нещо. Мета как български политици и управници умират да ходят в чужди държави да черпели опит! Ами да черпят, но и да го прилагат, бе! Да се заинтересуват например как в Скнгапур са решили огромният проблем с трафика, който са имали преди години. Съвсем лаконично - държавата е поела половината от дметките на гражданите, които ползват таксита - хем отваряне на повече работни места, хем облекчение от повече превозни средства евентуално (човек като взима такси и плаша обикновено знае къде отива, и избира най-прекия маршрут, за разлика от моментите когато си е в собствената кола - пример идиотът, който е правил дрифтинг пред Батодното събрание) Втора мярка в Сингапур - в пик чадовете и пик улиците са въвели ... ТАКСА! К познайте какво? СМК решили са проблема, културно и умни, цивилизовано (не че к там няма елементи на нека диктатура, но стандартът им е много висок)! Друг пример - имали проблем с дъвките - навсякъде имало полепнали дъвки! Решението - жестоки глоби, говорим за суми от пиряфъка на средна месечна заплата на българина! И забрана на продажбата им:) Идете и ако намерите дъска някъде там, значи ... вие сте я оставили там:)

кво значи ИГНОР, колега? не сам я чувал тая дума у балгарският. досега... а язе имам самочувствие, че знам балгарски. доста порядъчно. най-вече говоримо. писменно - виждате кво е дереджето...

Много наркомани , много ненормални, много деградирали. Дори без да си карам колата ми я очукаха за един месец на няколко места докато е паркирана. Дебили и изродия масова.

ама безплатно ли ти я очукаха? спомням си преди години като живеех още в бг, трябваше на тенекижия да си плащаш за това... а и недоволен?

те много от наркоманите, ненормалните и деградиралите ходят предимно пеша

Жалко за случилото се!!! Ужасно е да се четат такова новини, но.....не по-малко ужасно е да се четат коментарите във форума. Не мога да повярвам, че един такъв повод се използва за излизване на омраза, простотии и какво ли още не..моят речник очевидно е много беден да изразя това, което чуствам. С омраза и простотии, подкрепяни от неграмотност всичко изглежда безнадеждно!!!

И как разбрахте на кой от четирите входа на Южния парк е случая, та описвате пътеки, светофари и прочие. Никъде не пише.

те и 4-те са еднакви, няма значение за кой от тях се пише.

Nikoi niama da se opazi ot mrasotiata koiato blika v tazi strana,osobeno Bochko i razni deto karat djipove kato izoglaveni

На това място винаги карам бавно. Хората са на тротоара, но много близо да платното. Тръгват на зелено, но се точат много хора и често продължават на червено. Колите са нетърпеливи, особено завиващите от Витошка. А тези които карат направо покрай парка, карат бързо, за да хванат светофара, много често на жълто и дори на червено.

Говориш за входа при фонтана, а това е на бариерата на Петко Ю. Тодоров.

А ти как разбра на кой точно от входовете на Южния парк е станал инцидента?

Минах към 20:00 часа, но трупът още не беше прибран. Катастрофата не е станал на пешеходната пътека, а между пътеката и светофара малко по-долу. Вярно е, че беше тъмно, валеше а и в този участък тече ремонт. Въобще неприятно стечение на обстоятелствата.

Класика. Има две пешеходни пътеки през 100 метра, българинът тръгнал да пресича между тях.

Човека е блъснат точно на пешеходната! На тази която е на бариерата между нишава и гоце делчев. Първия автомобил спира да му направи път, втория не спира и това е. Казвам, защото знам, а знам, защото бях там. Вариантите които са пбсъждани по-горе не са приложими, защото човека е носил яке със светлоотразители, а освен всичко това е бил и с огромно бяло куче. Пешеходната пътека е осветена, видима, знаци има, но никой не ги спазва. На това място има ежедневно подобни ситуации, а вечер е като състезателна писта. Казвам го, зщито живея там и съм свидетел на повечето от тях.

аз минавам от там веднъж на 3 месеца и все е същото. И в моя квартал живея и гледам и слушам какво става всеки ден и вечер - пак е същото. Докато ония 240 свине са там и не са изклани и всякаквата друга паплач дето се изреди вече толкова години да избива кочината, така е и ще е навсякъде.

Ударът е станал на пешеходната пътека. Просто летящият джип ударя човекът и лети 15 метра. И не е 65-70 годишен, човекът е на 42 години. Имайте малко уважение към професията си и не копирайте една и съща информация.

Тази пешеходна пътека е супер опасна особено вечер. Осветена е по принцип, редовно я пресичам, но винаги чакам 2-3 минути да се изтеглят колоните. Друг е въпросът, че всичката тази паплач с автомобилите - редовно кара по този маршрут, знае за пешеходната пътека и редовно кара с поне 60-70 без да намалява. Отделно,че около пешеходната пътека почти винаги има спрели автомобили, неправомерно естествено , които пречат на видимостта.

Ами да яхваме каруци щом сме паплач с коли? Или пеша да ходим, може и с колелета. Ама на такива като теб, против колите трябва със закон да им се забрани да се качват на каквото и да е било превозно средство, било то задвижван с гориво или електроенергия. Зима идва, да те видя на колелото или пешком във студове те и снеговете. Ретарди!

Мъдев, кат не ставаш за кола, на каруца ше си...

харесва ми думата - неправомерно. Не разбирам какво значи, и опитвам да разсъждавам. Не ми се получава... това трябва да е е нещо мерно, което не е право. може да спрат хората правомерно или неправомерно какво ли е пък да спреш правомерно ?!?! аха! мериш изправен... получаваш правомерно - 5 метра. ако мериш обаче клекнал - мериш не-право-мерно

Ако беше чел малко повече, щеше да знаеш какво значи неправомерно и нямаше сега да се чудиш. Неправомерно значи в нарушение на закона.

вероятно също от много четене е редно да знам, че: - индиец и индианец са различни думи, - кралството е обединено, а щатите са съединени ... - едва ли ще ме разбереш, просто съм извън кутийката и гледам отстрани. между другото, пробвай да преведеш на английски думата "батко" (може и с "кака" да се пробваш) След това ако направиш малко проучване, ще разбереш в кои езици има и в кои няма такава дума :) успех

добре, де, прост си, необразован си, ама защо държиш толкова да го демонстрираш публично?:)

И сега, като се оказа, че инцидентът е станал не на пешеходната пътека, а между светофара на П.Ю.Тодоров и следващия светофар, как ще коментираш поведението на пешеходната паплач? Че много паплач кара автомобили е пределно ясно, но не забравяй, че и сред пешеходците е пълно с малоумници. Отделно, че човек по принцип не е само едното или само другото - ту си шофьор, ту си пешеходец! Светът не се дели на шофьори и пешеходци, а на разумни и малоумни!

Диво племе, което няма нужда от врагове, то ще се унищожи само.

Не лъжете хората! Аз бях там, обадих се на 112 в 18:47, вече бяха звъняли и други хора, а линейката дойде след около 15 минути от моето обаждане. Човекът е бил жив, първите минути след инцидента. Мъжът с въпросния джип не знаеше как да помогне, никой не знаеше. Валеше сняг, отразяваше се в асфалта, а пешеходната не е осветена и не че е оправдание, но инцидентът не е заради превишена скорост или каквото пишете в коментарите си. Минута невнимание приключи със загуба на човешки живот и присъда за мъж, който не е искал да убива.

дано да е така и да казваш истината..

Пътните превозни средства имат и фарове, шофери на тъмно ли караше?

Как да не е заради превишена скорост? На непочистен път спирачния път се увеличава с порядък. Скоростта е според пътните условия и състоянието на колата. На непочистен път с тежък автомобил не може да караш с 50. Особено в Неделя на входа на Южния парк, нормално е да чакаш да изскочи някой пешеходец.

На пешеОдците. Пълно е с малоумници. Защо шофьорите да са виновни за това, че в пълно с дебили, които - както казвате - изскачат на платното?! И с 50 да караш, ако някой, който живее с нагласата, че го пази закона и оня отгоре, ти изскочи пред колата, няма как да спреш. Случвало ми се е дебилни кози да припкат над заледени коловози - вижда, че колите танцуват по коловозите и са напълно неуправляеми, но говедото се затирва на метър пред колата и чака да я пазят, с после и такива тенденциозно заглавия се появяват. Никъде по света го няма това криворазбрано предимство на пешеходеца - той също е длъжен да се съобразява с пътната обстановка

Нормалният шофьор винаги намалява скоростта, като наближи пешеходна пътека, за да може да спре, ако се наложи. Който си мисли, че е сам на този свят, рано или късно се издънва.

Като свидетел, ще помогнете много на човека. Иначе заклеймяват всички шофьори като убийци! А понякога просто обстановката и съпъстващите обстоятелства са такива, че тежките последици са неизбежни.

То да питаме тези специалисти от КФН , сега "джипа" ще лежи ли в затвора задето е убил човек !? И като излезе от затвора , кога ще получи реабилитация , и да му стане нормална ГО !?

Да ти отговоря. В България гражданската се сключва нормативно по ППС и затова част от определящите цената компоненти е ППС. Не си изкривяване представата за нещата.

Убиеца с джипа е убил пешеходеца на пешеходна пътека! Нова ,осветена и маркирана пешеходна пътека!

Не е осветена

На слона задната част

Тъмно, мокро, хлъзгаво. Не, че карам джип, но това е умишлено насаждане на омраза към джипаджиите. Можеше да напишете МПС, примерно. А, ако беше танк или дрогиран колояхач, или не нормален моторджия? Такива изроди с лопата да ги ринеш.

Карането на джип в центъра на София е селска комплексарщина. Напълни се с гъзета, първата кола - жип на лизинг, хвърчат, турботата им вият на от всеки ъгъл... Като се замисля, в повечето катастрофи участват джипове...

селска комплексарщина е твоето и то защото не можеш да си купиш "джип", та най-добре да заклеймиш тези, които могат. Като поредният малоумник, който смята, че качеството на шофиране се определя от марката и модела на автомобила, да ти обясня - няма нищо общо! Олигофрени има и с Бентли, има и с Трабант. Добри и разумни шофьори има и с Голф, има и с Ферари! А това, което наричаш "джип", принципно се казва СУВ и по дефиниция не е предназначено за офроуд, а именно за каране в градски и извънградски условия от хора с по-големи семейства или такива, които имат хобита като риболов, ски и т.н. Защо е така, ако имаш малко мозък би трябвало да се досетиш.

ти не караш "джип" а асфалтово МПС

питат те хората, кретене, защо в гр.София ти е нужен джип, SUV, ван, микробус, пикап? Защо селка тикво ламаринена? Защото си карай с комплексите на село, затова. В този град такива трябва просто да се забранят, но тогава и ония 20 дузини свине и цялото им прасочадие ще 'пострадат', така че 2 млн хора страдаме от тях и от твоето лично невменяемо боземозъчие (а също и безмозъчие, но идеята е, че може да има нещо и то да е вкиснала боза). Изродите, дето с лопата да ги ринеш и после с лопата да ги суровакаш карат джипове, коли от едни ясни на всички германски марки и това е вече от 20 и повече години. Има си статистика за тия работи, и за други работи - НСИ работи за теб.

Убития е бързал за спирката, да хване автобуса и е минал на червено, а джипа е летял. Няма как да караш с 50 км в час и да не можеш да спреш навреме, при такава ситуация.

Човека си е разхождал кучето в парка. Спрете с лъжите.

Не знам на къде е станала злополуката, но искам да напомня на неделните шофьори какви са приоритетите при шофирането. 1. изпълняваме сигналите на регулировчика. 2. Светофари, като се съобразяваме със символите на тях. 3. Пътни знаци 4.Пътна маркировка 5. И при не регулирани кръстовища - дясно стоящия е с предимство. Не забравяйте, че при тенекеджията всички сме равни !

На това място причината вероятно е неправилно пресичане

Причината може да бъде само една - несъобразена скорост с ограничения, пътни условия и състояние на гумите. Спирачен път при 50 км в час е под 10 метра. При нормална реакция на шофьора, това е предостатъчно за да не се причини смърт на пешеходеца, дори в повечето случаи няма и счупвания. Джипът е хвърчал с поне 80.

Глупак, бързал за оня свят, който се е метнал на улицата, на пет метра пред колата. При 50 - спирачният път е 10 м, а ако ти изскочи на 5 метра пред колата. Айде стуга с тая омраза срещу шофьорите! Колко гламарници пресичат кога и как им текне, без въобще да помислят. В такива ситуации и господ не може да им помогне

Залагам 1000 евро, че шоферчето на джипа е виновно и че става въпрос за някой нов софиянец от ГЕРБ.

Залагам 10 000 евро, че не си виждал 1000 евро на живо, панелен червен таласъме!

май е едно селянче от Крушовица

Не знам какъв е случая, но ще ви разкажа една случка с мен. Завивам наляво към мола, като излизам от Витошка, точно срещу входа на парка. Светофарът ми е зелен. В последния момент виждам колоездач, който кара с всичка сила да хване зеленото на пешоходната пътека. Едвам спирам, а той се нахвърля срещу мен, защото бил на пешоходна пътека. Знаето правилата за колоездачите, та преценете сами. Ако го бях блъснал, кой щеше да е виновен.

Колоездач няма право да кара по пешеходна пътека. Трябва да слезе и да си бута колелото.

Правило ми е впечатление, че велосипедистите, както и мотопедистите изглежда не знаят, че правилата за движение важат и за тях. Но не ги обвинявам, може би са необходими информационни кампании, както и повече строгост от страна на КАТ, и ще се научат. Иначе, този светофар там е един от най-конфликтните в София - всеки път като го пресичам (пеша, на зелено), тръгват да ме връхлитат някакви завиващи като теб от Витошка коли - изглежда в един и същи момент и на колите им е зелено, и на пешаходците, но шофьорите, които не познават този светофар, не очакват това...

Аз съм велосипедист и трябва да отбележа,че нито шофьорите,нито пешеходците,смятат велосипедистите за някакъв фактор. За тях те с някакви неодушевени предмети,духове ,призраци или поне пречкащи им се тъпанари,но в никакъв случай пълноправни участници в движението. А най-забавно е ,когато все пак има нормална велоалея да не можеш да се движиш нормално по нея и да ти се наложи да заобиколиш 10-15 кучкаря ,налазили алеята,защото е по-новичка и добре направена от тротоара.

Там има велоалея, която продължава в парка. Има и светофар за велосипедистите и допълнителен за водачи на мпс. Каква пешеходна пътека те ?

С каква скорост е карал, за да убие човека на място? А н е ли виждал какво е времето?

То не е съвсем ясно, дали е на място, ама дира тъй си плющят: Джип уби. Сякаш джипът е бил самоуправляем.

колкото и асфалта караше рейса ...

на този светофар в лявата лента винаги има тарикати които искат да изпреварят тези от дясната при положение, че е отбелязана само за ляв завой (посока към мола). Съответно всеки такъв тарикат е потенциален убиец на минаващите пешеходци на двете пътеки които следват, понеже нали е тарикат и трявба да се опита да види дали жипката дига светлинна скорост, а и да не вземе някой от дясната лента да му се опре

ко туй джип ве .....чи то блъска ва

АКО Е НА КРАЯ НА БУЛ. ВИТОША ТАМ СВЕТОФАРА СВЕТИ ЗЕЛЕНО САМО 4 СЕК. И КОЛИТЕ НАПИРАТ. КОЙ ГИ НАСТРОЙВА ТИЯ СВЕТОФАРИ???? И ТЕ СА УБИЙЦИ. И ВСИЧКИ ОБЩИНАРИ БАРАБАР С МЪРЛЯВАТА ФЪНДЪКОВА СА ЗА ЕКЗЕКУТИРАНЕ. НА ЛУДИ НИ НАПРАВИХА

тъпчо настройват ги защото ако се вдигне времето с 5 секунди, задръстването ще стигне до мола и до другия светофар назад, заради всички селяци, които дойдохте в София Този светофар там е много добър мерител на нашествието на селяци - ако опашката от коли от някой от следващите светофари стига до този (демек свети ти зелено но ти не можеш да се движиш, защото колоната стига до другия), то нашествието е повсеместно. 2009 при предната криза като се върнахте по селата да пасете крави, доста се опразни този светофар.

Ела само да си сравним личните карти, тарикатче. Вземи и на майка ти и баща ти, пък аз ще взема и на дядо да ти покажа. Писна ми от такива псевдо-софиянци-тарикати, които обиждат, а реално преди 30години родата им само е чувала за София. Че и кълнеш, смешко. Жалкар

софиянци се налъгват кой е ПО софиянец, да ви го санирам в задния панелен вход

Тия с джиповете си повярваха много напоследък. Доста често се случва да влизат по парковете с кютуците си, че даже и наглеят!

Хора!!! Бъдете много, много внимателни, моля Ви! В такова време, особено както е тъмно и вали, видимостта е доста намалена! Като добавим и тъмните връхни дрехи видимостта Ви съвсем намалява! Пазете се, оглеждайте се! Имал съм случаи, в които пешеходеца излиза на платното без изобщо да се огледа!

Те хората внимават, но проблема е, че има и леваци, дето не могат да карат сред хора.

Граждансkата.. на жиповете!

Демокрацията е виновна

Връщал се е от протест..разстроен човекът .

след като протестите те дават резултат...

Не, че нещо против Жиповете, но и пИШЕходците са като маносани и минават откъдето си искат, а в същото време водачите трябва да ги пазят - е няма как да стане това!!!!!