Джигит "лети" със 140 км/ч. по пловдивски булевард

45-годишният водач ще бъде глобен с 1050 лева, а книжката му ще бъде отнета за 3 месеца

Обратно в новината

Коментари - Джигит "лети" със 140 км/ч. по пловдивски булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че нито глобата ще плати ,нито няма да кара..само 100 тояги на гол гъз и 3 м в затвора,ще оправят положението...

Трябва да му отрежат и пишката .

Не книжката а автомобила трябва да се отнема в полза на държавата, а пациента да полага 1 година принудителен труд ... и после нека пак да кара ако иска !!!

Никой ли не предположи, че камерара е разположена точно на място където скоростта се увеличава моментно, всички камери са хранилки.

А в София - КОГА?!?!?!?

можело да ги засичат...

Трябва и по 5 години затвор на такива недохибани хюмнета.

Как няма един с БМВ? Кого ще плюете сега бе нещастници?

Невероятна "чисто българска" дума ДЖИГИТ.......толкова прости маймуни има в тази държава....

Импотентните комплексари край нямат. Хич не ми е жал за тях, ако се претрепят, важното е да не убиват невинни хора, както май става...Господ ги пази такива боклуци, сякаш са безценни...

Каква е тази дума “джигит”???

Като питаш, да ти кажа - "джигит" е от тюркски произход ; означава младеж, юнак, герой. Използва се от кавказките народи като прозвище на конник, който се отличава с войнствен характер, отлична езда и умело боравене с оръжието. В българският език е получила популярност като название на самонадеяни шофьори със спорни умения, които застрашават останалите участници в движението по пътищата.

Взимай яко книжката на тоз боклук!

Ilyev

за 80 км в Швейцария в населено място отиваш на съд, отнема ти се колата и книжката. Тука говорим за 140 и само 3 месеца? е ми затова ще има убийства като това на Милен Цветков

20 км в час не му стигат до 160 - това е скоростта на Боцето от клипчето с песничката БорисовЧаоЧао и доматите на задната седалка. Който не вярва да си увеличи кадър от клипа там се вижда и скоростомера. Боцето ще плати ли поне 1200 или ще му се размине все пак е нашата ТулупТиквичка.

45-годишен, вместо да е за пример се прави на тарикат. И после 1000 лв и за 5,6месеца без да кара, че той е паразит,въобще не трябва да шофира.

Това е крайно недостатъчно. Глобата да е 5000 лв и отнемането на книжка да е за 2 години при първо нарушение и деойно за второ. При трето наруше отнемане на книжката за винаги

Никаква книжка за 2 години с автобуса оттук нататък. И да го знае ,че го има като закон, да видим дали ще се пусне някой друг, щото въпросът не е за него,а за следващите като него да ги няма

на такива да сe отнeмe книжката за 5г и колата също. Одържавата трябва да сe заeмe много сeриозно с културата на шофиранe. задминахмe индийцитe с тeзи джигитски изпълнeния

а да ги резстрелват без съд не искаш ли? Айде пийте си хапчетата и си лягайте вместо да пишете глупости и да се излагате.

по пешеходната пътека пред такова говедо и после ще ти мине мерака да остроумничиш!

О, разбира се, че бихме искали...Да не очакваш от нас да блика хуманизъм към подобни боклуци ?

Борисов например щъка с такава кола със скорост около 160 км/ч както показва видеото под звуците на песничката Борисов чао чао с касетка домати на задната седалка.

Наред с отнемането на книжката и налагането на глоба защо не се отнема и оръжието, с което е извършено престъплението, а именно колата?

"оживен булевард в Пловдив" Че там няма ли карантина? Какви са тези оживени булеварди? Тиквата и Годжи да се самосезират.

той със 160 кара има и видео. Даже песни слуша и домати кара с такива скорости.

zdrafkof

Бъркаш . Кара с около 80-85 мили в час.

160 км/ч е равно на 99,42 mph

В САЩ за каране над 30 мшли(50км) над лимита, полицаят АРЕСТУВА. Това се води ТРИТА СТЕПЕН КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Влиза в досието доживот АРЕСТА. Само за да го извади от ареста, адвоката започва с хонорар от $3000.00. Според социалния статус на норушителя. В Канада по магистралите се виждат огромни зелени табели с ясен надпис: При превишение с 50 км/ч глоба от 10000.00 канадски долара и затвор. Затова в Канада НИКОЙ не смее да кара повече от лимита от 100 км/ч. В България е както в Северна "македония" - Корона, Чао.

Борисов. В едно негово видео скоростомера показва160 км/час. Там и една песничка слушаше.

Тия смешни глоби в момента са са благодат за лекета като убиеца на Милен Цветков. За да има ред - при скорост над 70-80 в града, автомобила трябва да се отнема в полза на държавата, книжката да се отнема за няколко месеца и да се кара нов шофьорски курс и изпит, а при особенно нагли случай трабва да има затвор!

Какъв "ДЖИГИТ" какви пет лева - просто човекоподобно без гънки на едно място между ушите! В Ловеч или в Скравена на кариерите!

В Чечения джигитите карат от Мердседеси Ваген и Бентлита нагоре. Да си отвори ДИР YouTube със сватбата на племенника на Кадыров,Хамзат Кадыров и жена му Иман....арабските шейхове ще се скъсат от яд.

Какво в поста ти е общото с нашенския дебил! Ей, не за Боцето питам, он е нашто просто Слънце, за тоя от статията, де.

С такива наказания имащите пари се сматат за герои. Докога?......

1050 лв., бълха го ухапала, а после и без книжка ще си кара. Не книжката, а колата трябва да му отнемат. А при второ подобно нарушение - ПАНДЕЛА!!

В някои цивилизовани страни за да получиш книжка, трябва да си навършил 20 години!! Тука на сульо и пульо на 16-17, много често и неграмотни се дават книжки на кило.

нема се дваш на капанеца от Разград. следващия път 250км/ч. и ще стигнеш за нула време до гробищата.

3-6 месеца лишение от шоф. книжка е нищо. затова сме на това дередже..

Какво значение има дали е с Ауди или Шевролет. Като е нарушил, да си получи заслуженото

Има има, няма да плюят само по нас.

Това явно е мода, слагаш 1000 лв. в джоба и се записваш в играта: Кой е по- по- най-. Само да не стане играчка-плачка!

Да им взимат книжки и коли за година например, може би това ще спре кандидат убийци. Този ще плати и ще си върне книжката за нула време и пак ще кара като ид.от. Такива като него не се плашат от смешни наказания.

Събират ги тия и..на къра между Долна ..и Горна Митрополия -там да ,,летят,, !

пичът е бягал от коронавируса - да се пише оневиняващо обстоятелство!

Конфискация на автомобила на момента, а табелите на водача и право в КАТ+глобата!?

кара с касетка домати и компания на задната седалка за него глобата каква ще е. Има и видео чува се и каква музика си е пуснал.

май е песента.

Няма видео, в което Бойко да кара автомобил с такава скорост! НЯМА, лъжец долен!

идват санитарите

Само така, давайте и в София, пълно е с такива.

Трябва да му я вземат поне за 3 години

Такъв трябва да го съдят за умишлен опит за убийство. Затвор и отнемане до живот на шофьорски права, даже и за мотоциклет.

ако се е хванал на бас на 10000 лева че ще вдигне 140 километра си е на печалба,

Бълха го охапала дрогиираният мишок зад волана. Кога ГЕРБ ще ги вкарва в затвора такива

той със 160 км/ч има видео в мрежата. Чува се и песничката "Тиквуне чао чао".

За Бойко НЯМА видео, в което да кара автомобил със скорост, която си написал! НЯМА!!! Ти си долен лъжец!

че тия с бухалките идват

Почвайте да отнемате автомобили и книжки + затвор бе

Ако са в затвора - кой ше купува дрога?

по големи глоби и отнемане на книжка за 1 година !

Те такива като Кристиянчо такива не ги ловят - мама ще плати глобата, а дори и да му вземат книжката, то няма да е разбрало, че не бива да кара!

е платила вече

Инженерче

... я ... да не би да настъпах нечий мазол? Гузната съвест ли бе, приятелю? Ехххх как ви обичам такива глезени мамини синчета! Най-сте ми хубави, когато свършите като сина на оня Боков - дето две бригади часовникари не могат да го изстържат. Жалко е, че понякога си заминават и невинни. Лошо, приятелю, лошо ... поправи се, защото законите на физиката са доста по-строги от тези на българската Темида.

взимане на кола, книжка и апартамента в които живее. КРАЙ !

Турихте КПП-та и хората полудяха

си полудел див селяндурски комундел :)