17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до редакторите на ДИР.БГ - няма да е лошо да си редактирате заглавието - ако човекът е наистина с биполярно разтройство , не може да го наричате джигит и т.н. имайте малко съвест. Разбирам . че е потрошил коли и блъснал човек, няма нужда от квалификации. Лудостта не се избира доброволно. Тя е болест.

Ами като е луд, защо кара автомобил? Има ли книжка и кой му в е дал, ако има?

Не обиждайте джигитите, бе, неграмотници!

Има едид вид съдебен процес, носещ името на създателя си - Линч. Напълно е подходящ да се прилага към такива. Не е задължително да ги бесят на първото високо дърво. Може да се прилага и по-меката му форма - намазване с катран, овалване в перушита и пускане да бяга по улицата с преднина 20 метра от желаещите да го превъзпитат с един корав бой.

Взели сте му шоф. книжка, освен нея е трябвало и колата, а него в затвора за няколко години. При всяко следващо нарушение, извършено без свидетелство за управление и след употреба на алкохол и наркотици, едно от наказанията да бъде директна конфискация на возилото!

БОЙ, бой и само бой е решението! Лично мнение.

E тоя си заслужава сега да му друснат една условна присъда или пробация. И съм сигурен че повече няма прави така.

Всичко това се случва много настрани от Кооперативният пазар,а Колелото се намира в квартал Христо Ботев, а не в Максуда!

на „демокрацията”

Мангалите много възмутени, че не престълникът не е от "тяхните" и не го познават КОЙ е! хахахаххахах

Крайно време е да линчуваме някой боклук. Явно държавата никаква я няма и с престъпното си бездействие толерира тези убийци по улиците ни. Ако сами не си защитим живота и здравето, няма кой. Гейберастите са ангажирани с крадене и не им е до нас...

Тези малоумници с регистрация ТХ трябва да си оставят дрънгочите на паркинга на Метро и от там с градския транспорт, да ева и олигофрените тъпи. За тях си има и поговорка: златно жито зрее, прост народ живее.

тъпанар , кът говорийш мийеко , нийе узначава чи караш по-добрье... кога станахте калайджии , кога ви почерняха з...ците.

дали може да чете?

циганска вендета

Егати малоумник що като го хванат не го пратят да чука павета в някоя кариера до припадък.

Само не ми е ясно, защо не е с БМВ? Те са най-смели.

Нали виждаш, че е друсан.

Видя ли регистрацията-ТХ, Варна е пълна с тези малоумници, няма ПТП без участието на ТХ

И после да не се чудите, защо по време на епидемията смъртните случай и престъпност бяха по-ниски! Просто 30% от населението е силно малоумно. А останалото до 80% е дебилно!

ти вероятно си и от двете по много, щото ги докара до 110%

Я пак пробвай да разбереш какво съм написал! Колко дрога изпуши днес?

Това днешното поколение сте толкова прости, че две цифри не можете да съберете или извадите без калкулатор. Камо ли да решите просто уравнение. :)

Вие от коя от двете категории сте?

Добре де, а останалите 20% какви са тогава ... цветенца ли са, само да ги помиришеш. Ха ха ха

Морска столица и морски столичани....

в максуда значи? иска да гази ромскитецигани? тоя е расист!!

То всеки иска, ама не му стиска!

PEYTSCH

Какъв ти „джегит“ като е прост селяндур и хулиган ?

джигит е ездач джегит ще да е нещо като меринджей

Аман от дрогирани боклуци бе. Край нямат. Само вредни дебили по пътищата. Сега къде е държавата, КАТ ? Как преди, при соца имаше ред и закони, а сега е птлна сега е пълна анархия.

Трябва да се затегнат правилата за шофьорски книжки, всички задължително да карат коли до 40 коня докато не натрупат поне 30 год. стаж зад волана, задължително да се кара с придружител... Това не важи за тези дето карат без книжки, тъмнозелените марсианци и т.н.

Поредният олигофренясал примат, който гази всичко и всеки, изпречил му се на пътя... Пак ли ще му баем на тоя боклук ? Колко иначе добро момче бил, ма на напил се и се дрогирал.. А пострадалите...ми да не са му се изпречвали на пътя...

Пълен нещастник! Огромна глоба, затвор и обществено полезен труд! Само със строги мерки ще можем да спрем лудостта по пътищата ни ...

Тоя че си е унищожил живота - унищожил го е. Но бива ли да счерня живота и на други хора? Имах един такъв съсед, майка му с последен модел джип, демонстрира класа все идва да го види - беше си наел квартира и я беше направил на коптор. Всяка вечер дроги, алкохол, а на 2-3 месеца полиция. Толкова беше изтрещял, че си мъкнеше колелото по стълбите до третия етаж. По едно време го продаде, щото не можеше да го мъкне. След още 2-3 месеца стана кожа и кости. Последно му идваха дилърите на гости и ги закопчаха и ги "респектираха" както трябва. Оня само ревеше - искам в комунатаааа, искам в комунатаааа ... като дете. Жалка работа. След месец започна да мирише - намериха го разложен - две седмици никой не се беше сетил за него - влизаха с маските да го изстържат от пода. Толкова за дрогите!

0

Човекът за такъв кратък период как пропаднал,, че и ямрял, че и се разложил, че и го чагъртали от пода с бръснарско ножче.. Ц-ц-ц

На тоя дилърът му го цака с некачествена стока !

ТХ значи съкращение от Техеран . Значи е евразиец !

ТХ значи Транспортен Хаос

Шампион!

Со керес, избиратели?

Връщайте веднага милицията и ДС на Бай Тошо бе некадърници

Странно е хора живеещи в 21-ви век все още да тъгуват за примитивен строй като милиционер-социализма. Да, новата епоха си има своите огромни дефекти, но да тъгувате за онези времена е меко казано несериозно.

Ако нямаш сигурност за живота си през тази "нова епоха" тогава за какво ти е изобщо тази нова епоха? Щом ежедневно нямаш сигурност за живота си и този на децата си.

Chefo77

До: нова епоха ли? Илюзорната "сигурност" на неосведоменото общество е нещо съвсем различно от сигурността изобщо. Ако си мислиш, че не е имало пияни и дрогирани, мноооого се лъжеш. Да, не в тези мащаби като сега, но вероятността някой облажен да те осакати, изнасили или убие и да му се размине - дори е още по-голяма. Сам се сети защо ;)

някой истински джигит няма ли да протестира, че му набеждават занаята за престъпен?

това е все едно да викаш на някой дето прави наркотици химик или фармацевт.

е как от толкова мъже никой не можа да го спре - мухльовци

Абе ма’Ани, бабо, разбираш ги ти тези работи! ;-)

Джигита е на кон. Как един кон ще потроши толкова неща от метал?

Джедай той е, джигит не е.

Толбухинцки тъмнокож, отишъл на "гости" на варненските такива, дрогиран най-вероятно, защото е пробвал стоката, която е дошъл да си купи.

....защо има съд на Линч. Идеята все повече ми харесва. Впрочем оказва се, че именно така са врзаумявали разбеснелите се чернилки след Гражданската война в САЩ.

Спасението е не затвор а разстрел на място.

Къде е полицията, КАТ? Поне в големите градове да се усеща тяхното присъствие... Така е, като няма контрол...

Викаш, до всеки наркоман и пияница полицай! Толкова ли си тъп!

"операторката" Сулова да си беше снимала между краката по-добре! Това на Сульо жена му ли е?! :))) Отврат!

Друсат се с боклуци и превъртат, за такива само затвор е спасението.

Поредната друсалка!