Джейхан Хюсеинов: Не оставяйте някой друг да решава вместо вас

Очаквам машинното гласуване да помогне на хората да гласуват по-спокойно за партията и кандидата, за когото искат без страх и притеснение, заявява кандидат депутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо, уж млад, но нещо определено с вид на кретен излязъл от нечий гъз асан-сьорен техник, дали му надежда, че ще пътува безплатно в асан-сьор до края на живота си.

Ако това момче е честно в намеренията си ,ще получи шок , при сблъсакът с действителната политическа среда в България,при нейната корупция ,продажност, егоизъм ,безпринцинтост

Джейханчо ходи си гледай марулите или там квото правиш по биотехнологии. От шефа ти ЦЦ по добър свирач няма. Лично ББ ми го каза.

Аааааа Републиканци за България ? - сега сетих !!!

НАГЛОСТТА, е основна черта в характера на циганите и мюсюлманите.

Явно не си от мюсюлманите, значи си от първите.

От първите, от вторите.... това е самата истина!

Само Метю Сопола може да решава и да раздава порциите.

И ако това не е платен репортаж, здраве му кажи Ама защо да не реабилитираме Цецо апартамента, след като Мая Манолова може да издигне Пеевски за шеф на ДАНС и след 7 години да е лицето на промяната и борбата с корупцията.

МАНГАЛ ТЪП.

Абе, Джейхан, може ли човек за всичко да се информира и да взема решения? Не. Затова оставяме на по-квалифицирани от нас хора във всяка една сфера да решават вместо нас. Ние сами трябва да преценим кои хора са квалифицирани и кои не. Твоят шеф Цветан Цветанов за мен не е човек, на когото мога да се доверя. За мен той е подлога, в момента маша в ръцете на САЩ - в което няма лошо де, просто не бих желал да гласувам за него.

Който го е страх, да не гласува. машините няма да му помогнат.

Значи, толкова са и лекарите ви. Куцо и кьораво стават лекари. Лоши материали.