Коментари - Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток" | Днес.dir.bg

Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток"

Финансистът направи изявлението в интервю за Тъкър Карлсън

Обратно в новината

Коментари - Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток" | Днес.dir.bg

Коментари

Всички русофили се организираха тука без да се замислят.Джефри Сакс беше един от големите икономически гурута,който със съмнителните си съвети унищожи до голяма степен независимостта на икономиките на бившите комунистически държави.Винаги е считан за икономист който провежда икономическа политика за тези,които му плащат повече,така че и в случая не е сигурно за кой работи.Сигурно е едно: русофилите да се замислят как един американец има смелостта да обвинява САЩ за престъпление без да го е страх.Ако руснак обвини в нещо Путин ще бъде убит в скоро време както е доказано досега.Е,за ваше съжаление това показва къде е демокрацията и с плюене не може да промените този факт.Нещо повече - точно затова толкова истерично надигате глас. да защитавате фашиста убиец Путин.

Демократичен тероризъм.

пффф

Значи Тръмп и Тупин винаги говорят ползвайки метафора, а Байдън винаги говори направо... Аз мислех, те казваха нещата директно, а то Тръмп и Тупин се оказахана хлъзгави като мазна връв, пък Байдън снася всичко веднага... п.п. Абе, не е ли болезнено да загубите от такъв смотаняк като Байдън? :)

Защото е с памперс и му остава още някой друг ден на този свят.

Веднага могат да го потвърдят екипажите на Експедиционният отряд от кораби на ВМС на САЩ, воден от десантния кораб ЮСС Киърсардж, които са били в района когато от шведските сеизмолози са засечени подводни взривове, които според тях са еквивалентни на поне хиляда кила тротил, същото ще кажат и британските водолази тренирали край Борнхолм с подводни дронове, подобни на онези който руснаците изловиха край Кримския мост и Южен поток, а това че освен англичани и американци в района не е имало никакви други хвърчила, както и подводни и надводни кораби, е неоспоримо доказателство че освен руснаците няма кой друг да е успял да се телепортира под носа на НАТОвските военни;)

Ако някой смята, че това престъпление ще остане без отговор, отговорът ще бъде отрицателен.

На Сакс му се плаща в рубли и юани. Кой изобщо го цитира още? Ах, да. Медията на Моника Станишева, чийто съпруг е бил само и единствено съветски/руски гражданин до 1996 г.

Това май е една от най-големите екологични катастрофи за света. Колосално количество газ, което руши озона. Колко рак на кожата в повече ще има до 5-10 години, няма да ви говоря. Също като свръхсмърнтостта от ваксините против Ковид - починалите от това са вече повече от починалите от Ковид. САЩ не са достойна държава за лидер. Тях ги управляват евреи. Мошеническа държава.

пффф

Еееее, верно ли? :)))) Ма казвайте ги тия неща. Аз умрях преди 3 години от ваксината.

Ваксиниран си,.. за да умреш! И това ще стане скоро , а мозъкът ти е умрял преди 3 години когато са те наболи като добитък !;) Аз не съм, и съм ЖИВ!!;)

Не вярвам на тази партенка. Американците са градивна нация, не са някакви долнопробни варвари и простаци, за да взривяват чужда собственост и да лъжат, че не са те. Те са най-добрите пазители на мира в света - имат само 800 военни бази, разположени по целия свят, за последните 80 години са прекратили над 70 войни, за които другите ги обвиняват, че те са ги предизвикали. Американците обичат мира, затова продадоха на войнствените българи хартиени самолети и непригодни транспортни средства за милиарди долари...

Звездите ми говорят. че...

Не само Байдън, но и още енда, дето раздаваше сладкишчета на украинските дечица и участва в интригата за разпалването на войната в Украйна, също каза на видео, че могат да разуршат Сверен поток. Гледал съм и двамата. Това са намерения, момче незряло. САЩ са в падение и ако не продадат неекологичния си шистов газ на тройна цена, падат в киреча за година-две! Дори да печатата по трилион долара годишно, не моват да издържат, ако не се качат на главата на някого, ще потънат. Качиха се на главата на ЕС и й източиха не само парите, но и многомилионните компании, докато ЕС се управляваше и управлява от мед. сестра от гинекологията... Изобщо не го говорят звезди. Тук става дума за декларирани възможности и за декларирани намерения. Друга държава няма технически как да го организира. Германия ли ще си взриви тръбите?! Тръмп натиска Меркел да купува газ, Меркел отказа. При Байдън нещата са на фашизъм, не доброволно. Зад него стоят по-лошите евреи. Зад Тръмп стоят по-умни и по-въздържани. Това е реалността и не го говорят звездите. Гледай интересите и ще разбереш всичко. Примерно оборотът на САЩ с ЕС беше 2% от общия. САЩ имаха полза да разрушат икономиката на ЕС, за да загребат някой друг трилион. Русия има полза от икономически силна Европа, за да продава суровини. И дори само от това можеш да си направиш извод кой иска и кой н иска война. Войната в Украйна беше цел на САЩ и за това финансираха украински нацисти да избиват руски деца и жени по местата, където са живели дедите им. Путин чака 8 години някаква реакция, но такава беше забранена. Само в Бундестага имаше доклад за украинския фашизъм. Прдложи се Германия да вземе мерки и всички депутати ръкопляскаха. Беше 2018. САЩ и това забраниха. Имаше техен план.

Говорят му го руските рублички в офшорни сметчици.

Ние се сетихме и без да ни го казваш ти. Все пак американските тюлени и американските технологии са най-добрите.

Очевидно американсерският тероризъм - също.

Джефри Сакс? Защо не отиде в Русия, да се яви пред телевизията и да каже там някоя своя мисъл, по-точно предположение?

Защо в Русия, като там са наясно? Вероятно - защото Сакс иска да осведоми сънародниците си що за държава си имат?

Ами, питлер го покани за техен говорител пред съвета на ОН. Човекът говори каквото му се диктува от Мацква, както от години го прави за Китай. На такива платени послушковци китайците им казват "бели маймуни".

вярно е,и саш и планетата ще взринят за да запазят монопола си-нопмално е,на бъртвежите за демокрация никой не вярва,важни са интересите.

Някой си нещо там бил казал ама не си спомнял много добре ама нещо подобно било ама щом го е казал значи така ще да е било а не инак... Чудя се дали ако беше казал че Путин го е гръмнал путинистите щяха да се пенят така?

Е за Байдън е нормално да е казал, ама не си спомнял много добре или нещо подобно. Деменция все пак.

..тя защо мълчи? Пример за суверенна държава :+)

световният терорист номер 1 е естествено държавата отвъд атлантика наречена кравария

Започват да се разплитат мръсните номера. Идва краят на евроджендърите.

Значи, ти първи ще си идеш марцина.

Няма ли партизани навахо да взривят Хуувър Дем

Това не е дигата при оркс, да я пробият гризачи...

Това което трябва да гръмне в ФАЩ се бави с 400г. , ако беше гръмнало преди 200г. сега целия свят щеше да живее мирно и тихо, но всичко с времето си

Браво на САЩ! Време е и с Турски поток да стане същото!

И в Хамерикания ще гръмне нещо..не бери грижа... Путягата е едно злопаметно и търпеливо човече...и време бол...до 2036 е

Мумията презокенска ли...със сигурност

Ма следващия ще тегли...

Най-много на теб да ти гръмне гъза, с тази разлика, че изстрела ще дойде откъм гоподарите ти. С тези глупости дето ги пишеш скоро ще ти спрат и стотинките. И въобще, за нищо не ставате вие платените драскачи. Запомнете, поствайте само каквото са ви написали, в никакъв случай не си позволявайте лични размишления защото се излагате

може ли да си толкова прост ве, нали като ти спрат енергията цените ще скочат до небето и няма да има какво да ядеш, бати малоумниците

овчи, я виж какво стана от както гръмнаха СП? Германия - рецесия, Франция - рецесия, Италия - рецесия, ЕС - рецесия, когато цифрите и фактите говорят даже и овцете не мучат ;)

Да бе - САЩ що не са взривили Южен поток, а само Северен? Най-вероятно ще е много по-лесно - нали сме им колониална държава? В колониална държава всички правят, каквото им нареди господаря - САЩ - защо потока си работи и транспортира руска газ?! Няма никаква логика в това...

Щот Турция закри Босфора...и няма как да доидат.. малоумен ли си!?

Първо - научи се да пишеш, преди да наричаш другите тъпи... Второ - да не би да са питали някой, да взривят Северен? Трето - това може да се направи и на сушата! Изобщо - по-добре да си беше мълчал... :) :) :)

северен е насред балтииско море льольо..всеки може да отиде...с кораб или подводница... а тоя е насред черно...требе да мине през Босфора...знам че не си виждал карта..ма то не ти и требва

важното е грантове да падат...

И ако е на сушата ще награбят бедна Бълхария... нема кой друг да е...май наистина си малоумен

Въобще не е нужно да се минава през Босфора, просто трябва украински дрон да порази компресорната станция при Анапа. Тези компресори са американски ( под санкции) и нагнетяват газта в тръбите - 500 атмосфери.

Взривяването на газопровод, изграден на базата на двустранно споразумение, от трета страна е "диверси" и/или международен тероризъм. Всяка страна, която е засегната може да предприеме действия по издирване, задържане и подвеждане под отговорност на лицата, замесени в подобен род действия. Русия като страна собственик на тръбите би трябвало да образува наказателно дело срещу неизвестен извършител. В случай, че има заподозрени, би трябвало да се издаде международна заповед за задържане на лицето/лицата. Германия, ако беше несъгласна с договора с Русия, би трябвало не да участва във взривяването, а да прекрати едностранно договора с Газпром и да спре доставките на газ. Явно обаче това не ги е устройвало, тъй като е било обвързано с клаузи по неустойки към Русия.

Да, ама нещо правосъдие реално отдавна няма защото дългата ръка на сащ подпирана от еврогейски измекяри още си прави далаверите и в т.н. ''междунаросни правови институции''..

Русофилка да говори за свобода на словото е като педофил да говори за опазване на децата - отврат! Няма никакви доказателства относно Северен поток, само спекулации. В Америка всеки си говори, каквото иска. Пишат книги, говорят - търсят си публика. Този Такър го изгониха дори и от Фокс - никой не го взема насериозно, освен МАГА идиотите.

Ми изгониха го..ма това е щот има свобода на словото...

Абе научете значението на думите! Свобода на словото не означава да ти осигурят време в най-гледаната медия постоянно! Ето - продължава да си говори!

Голяма свобода на словото, няма що. Дори обикновения руснак се пляскаше по челото от репортажите му в Русия.

палячо точно затова го изгониха, щото много говореше, и все неща за които другите мълчаха, защото иначе ще ги изгонят също, нали има "свобода на словото" хаха а за доказателства, както всеки нискочел американец ще пита, защото не може да свърже 2 и 2, ти да не мислиш, че престъпниците ще оставят доказателства за престъпленията си специално за теб и другите малоумници да видят кой, какво как?

сащ са терорист номер 1 в света!

Интересното е, как в нашия "свят на свободното слово" даже на титулуваните и награждвани демократи биват изкарвани руски тролове в момента, в който не говорят това, което всички ние трябва да говорим и мислим....

дори да е така, ко шийм им напрайти? :)

Аха Охо и.... джефри сакс е ... сещам се за няколко други негови изцепки. Икономистите - новото путинско разузнаване!

Е то има ли някой в Европа, който да купува още руски газ? Русия сама си взриви продажбите тук. Нашия поток си работи де - Бойко си изпълни поръчението...

Испания и Австрия. Ама те са путинисти.

Цяла Европа, само че втечнен, че е по-демократичен :)

Много правдива новина. Такър, който е с предаване по канал Русия 24. Не е сериозно всяка пр..дня на рашистите да се публикува.

Предател враг на народа! Допитал ли се е до някого да изказва свободно мнение (по кремълските стандарти)

Славяните представляват етнолингвистична група, обитавала Централна и Източна Европа от средата или края на бронзовата епоха (ок. 2000 – 1000 г. пр.н.е.) до края на ранното средновековие (7–10 век) и говорела общ праславянски език. Поне провери преди да хакаш опорки бре .... Екатерина Велика ... ала бала :) Източници: Прокопиус Йорданес, Готика Плиний Стари, Естествена история Корнелий Тацит, Германия Клавдий Птолемей, География П. Кесарийски, История на войните. Псевдомаврикий, Стратегикон.

Никой не се е съмнявал в това ,защото по-големи провокатори на конфликти от тях няма.

за разлика от тоталитарна рушия и сев. корея имаме свобода на словото както навсякъде в свободния свят...Така че джефри мое да си джавка колкото си иска негово право е. Има други пенсии като този които заработват рушка валута

Агенция "Една жена каза"....

ФАЩ държава-терорист. Официално.

И да са го взривили - много важно - Путин всеки ден взривява и пак си го обичате.

Кои българи сте с Украйна............ Такива като тебе не са никакви българи, а типични чифути юдеи, мислещи само и единствено за унищожение на славянския народ и православието, справка вашият лидер и бивш външен министър Соломон Паси с изречените от него думи „Майната му на православието!“ Сега в Украйна се рачиства терен за новия Израел.

Няма такова нещо като "славянски народ". Никой никъде не споменава за такъв . Повтаряш като папагал доктрина наложена още от Екатерина Велика и руската интелигенция. Това схващане има за цел да дресира ей такива като теб, за да може Русия да прилапа по-лесно половин Европа. По-късно ви знаят като "полезните идиоти" - промиваш му мозъка и после си правиш каквото си поискаш с него в твоя изгода. Полезният идиот няма да възроптае - него вече са го убедили, че е станал част от нещо голямо и велико. И така, докато не му смъкнат и последната риза от гърба.

А пък ти повтаряш като папагал глупости от фейсбук.

А, американския народ не е ли същото?

Коко, ти от фейсбук ли трупаш знания? Питам, понеже древните историци не са ползвали такъв. Записвали са всичко на хартия. За да прочетеш нещо трябва да посетиш книжарница или библиотека. С фейсбук не става, повярвай ми.

Славяните представляват етнолингвистична група, обитавала Централна и Източна Европа от средата или края на бронзовата епоха (ок. 2000 – 1000 г. пр.н.е.) до края на ранното средновековие (7–10 век) и говорела общ праславянски език. Поне провери преди да хакаш опорки бре .... Екатерина Велика ... ала бала :) Източници: Прокопиус Йорданес, Готика Плиний Стари, Естествена история Корнелий Тацит, Германия Клавдий Птолемей, География П. Кесарийски, История на войните. Псевдомаврикий, Стратегикон.

Фък дъ ЕУ , усещаш ли, кое те издава, че четеш съвременна пропаганда? Сричката "пра". Няма праслявани и прабългари, другарките и другарите го измислиха това "пра" и ти го спуснаха да четеш и облъчваш. Добавят ти малко дати и имена, за повече достоверснот и ти вече си готов и лесен за отсервиране.

Другарките и другарите накараха Клавдий Птолемей спомене славяните в труда си "География" от 1-2 век ??? Ама ти сериозно ли ?

И кво като е САЩ? Кво ше направиш? В международните отношения има само една висша истанция....силата! Ако не си силен като държава, и Господ не може да ти помогне! Решили САЩ че могът да го направят и че никой не може да им държи сметка, направили го! Руснаците или ще трябва да намерят начин да ги накарат да си платят за това, или ще пият една студена вода и туй то! Предполагам обаче, че Русия ще се задоволи с победата си в Украйна и ще пише Северен Поток в графата "загуби". Пък САЩ ще запише руската победа в същата графа в тефтера си.

руска подлога се опитва да мисли, дори не го дочетох

Ма ти си неграмотен, кво четене

Извинявам се ако съм те разстроил! Тая събота вземи рейса до Одрин да си купиш по евтин прах за пране от турско и туко виж някой мустакат анадолец ти вдигне настроението.

Еее, пробвай пак и пак. Така се учи човек- с постоянство. Все някога ще се нучиш да четеш.

Това е точен пример за внушение. Един човек казал на друг едно нещо. Не казвам, че САЩ нямат мищо общо с взривните газопроводи, просто няма доказателства и думите на един човек не са доказателство. Сакс споделя как разбира думите на американския пресидент. Това не е доказателство.

Така е ! Но не е така! За това да си спомним :" КОЙ ИМА ПОЛЗА?" Русия-губи. Германия-губи. Европа-губи САЩ-печели. Украйна- не печели много ,но все пак.

Поредната руска партанка - първо украйнците сами се взривяваха, после САЩ им взриви трабопровада ... ай стига толкова руски провали

поне направи ли си труда да прочетеш кой е автора на статията??? И той ли е руска партенка?

Не може да бъде. Това е най миролюбивата държава в света. Вие както сте я подкарали ще изкарате още малко, че и атомните бомбардировки над Япония, те са ги извършили. В ООН, техния представител така описа нещата, че всеки незнаещ остава с впечатлението, че извършителя е някой друг /СССР/Русия/. Ама иначе се борят с фейк новините и много обичат истината. А, Японския представител мълчеше и като бит п......т.

Нямаше и да предположим даже

Това е ясно.Какво обаче не ви казват е кой стои зад САЩ. Шорош, Ротшилд, Рокфелер,Морган и свързаните с тях сатано масински кланове и ложи.

Най - накрая си признаха САЩ ! То Украйна , то Българска следа и Полска ! Унищожиха Икономиката на Германия , САЩ , а нашите Кирчо и кокорчо Лишиха България от евтина Газ от Русия ! Трябва тези двамата шмекери да Бъдат в Списъка на агентите на ЦРУ и МИ - 6 , които направиха бедни Българите !

Защо сега скъпата газ , която внасяме е толкова евтина. Без да зависим от някакъв сатрап.

Е втино -кое е евтсно откакто амер рушкат войната и Урсуза налага неработещи санкции Най-евтиното единствено стана работната ЗАПЛАТА

Прав е човека, значи тази тръба е голяма, дебела и добре защитена, не може с една пръчка динамит да я разрушиш, иска се специално оборудване само за експлозията, отделно добре тренирани водолази и специална екипировка и за тях, понеже дълбочината е голяма. Това случайни хора няма как да го направят. Спомням си е малко преди да разрушат "Северен порок 2" в района имаше учения, разследващи журналисти изразиха съмнения, че тогава са поставени експлозивите. Известно време след ученията (сега тук ще излъжа, ако кажа си спомням точно идентичността на самолета, който прелетя), но няколко дни след края на ученията в района ниско е прелетял самолет, който дистанционно е взривил поставения експлозив. Това е добре обмислена операция, типична за американците, те самите, пък хвърлиха вината на украинците, за да си изтрият ръцете с тях. И какво значи да прекратиш разследването с претекста че нямаш юрисдикция, ми хубаво, който има да продължи или да даде достъп на руснаците само да си го направят. Според мен са си американците спомогнати от шведите (като им се осигури терен и се пази тишина, докато онези си поставят експлозиите, един вид прикритие). От тези, когато и да се отърве света, все ще е късно! Само войни разпалват.

Си смислят че щом цъкат по 30+ в анонимен сайт Това значи ли че те били много ..Ами да..много сте платени Ама защо не работите за България и не плащате български данъци? Ааа да..мразите България...и работите в гадната Европа...ама боготворите Русия. Ето това се нарича ШИЗОФРЕНИЯ

тъпичък си а?

Нещо конкретно по темата ? Либералната фашистка хунта окупирала Запада взривяват газопровод на Германия ,подслушват съюзниците си Германия и Франция и предизвикаха войната

Се цъкат от руското фашистко посолство. Ама не пускат нито един коментар. Демек седите само за да цъкате минуси. Ето това се нарича ФАШАГИ

Ибриците сте малко. И това е отколешен проблем за вас. Колкото и да врещите.

Просто малко русофоби влизат в тоя фашистки сайт. И специално под скалъпени новини за руските фашаги

Много много малко сте. Един автобус хора. Пред предизборните ви палатки чоплите семки едни и същи истерици и никой не ви подкрепя, заговаря или изобщо забелязва.

Колко сте? Колко имахте на изборите БСП и Възраждане къде бяха? Много били иначе. Хахаха Панико...толкова си тъп, че няма смисъл да се говори с теб. Добре че са братята ти фашаги да ти дават плюсове

Над 70% отвратени заради “алабалата” ви сме.

Гашаги са твоите кумири сатаниста Сорос нацистки сътрудник и жида бандеровец зеленски а ти си неук прдал с промит мозък

Ако САЩ бяха го извършили, нямаше да оставят едната тръба цяла. И ако някой помни, преди да бъде взриве, руснаците бяха спрели доставките на газ по него, по някакви измислени причини.

СП2 никога не е тръгвал бе мамул :)

Има ли доказателства.... Или само си проветрява устата?

Има да , не прочете ли Сорос педал ганчо ? Самият твой идол корумпираният дърт педофил го каза на прес конференция пред журналисти

Отивай на голото гей парти в Москва с Филип Киркоров. Така да ме обиждаш анонимно онлайн...каква е файдата...само си показваш истинското фашистко лице

Цъкате ли на 15 снимки докато пуснете един коментар. Или вашия офис няма тези проблеми? Дир.ру живеят още в 2010

Имаше време когато по казионните български медии интервюираха Джефри Сакс. От както започна войната в Украйна и той и Стив Хенк влязоха в черните списъци!

Поредната скалъпена новина за да могат троловете на фашисткото руско посолство да работят. Ами работете фашаги

Джефри Сакс, бе тъпунгер! Ако знаеш кой е той!

Идиота...типичен ден на руските терористи

То и на децата е ясно това....

Хахахах

Световният терорист какво друго може да направи ?

Коментари - Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток" | Днес.dir.bg

Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток"

Финансистът направи изявлението в интервю за Тъкър Карлсън

Обратно в новината

Коментари - Джефри Сакс: САЩ стоят зад взривяването на "Северен поток" | Днес.dir.bg

Коментари

Всички русофили се организираха тука без да се замислят.Джефри Сакс беше един от големите икономически гурута,който със съмнителните си съвети унищожи до голяма степен независимостта на икономиките на бившите комунистически държави.Винаги е считан за икономист който провежда икономическа политика за тези,които му плащат повече,така че и в случая не е сигурно за кой работи.Сигурно е едно: русофилите да се замислят как един американец има смелостта да обвинява САЩ за престъпление без да го е страх.Ако руснак обвини в нещо Путин ще бъде убит в скоро време както е доказано досега.Е,за ваше съжаление това показва къде е демокрацията и с плюене не може да промените този факт.Нещо повече - точно затова толкова истерично надигате глас. да защитавате фашиста убиец Путин.

Демократичен тероризъм.

пффф

Значи Тръмп и Тупин винаги говорят ползвайки метафора, а Байдън винаги говори направо... Аз мислех, те казваха нещата директно, а то Тръмп и Тупин се оказахана хлъзгави като мазна връв, пък Байдън снася всичко веднага... п.п. Абе, не е ли болезнено да загубите от такъв смотаняк като Байдън? :)

Защото е с памперс и му остава още някой друг ден на този свят.

Веднага могат да го потвърдят екипажите на Експедиционният отряд от кораби на ВМС на САЩ, воден от десантния кораб ЮСС Киърсардж, които са били в района когато от шведските сеизмолози са засечени подводни взривове, които според тях са еквивалентни на поне хиляда кила тротил, същото ще кажат и британските водолази тренирали край Борнхолм с подводни дронове, подобни на онези който руснаците изловиха край Кримския мост и Южен поток, а това че освен англичани и американци в района не е имало никакви други хвърчила, както и подводни и надводни кораби, е неоспоримо доказателство че освен руснаците няма кой друг да е успял да се телепортира под носа на НАТОвските военни;)

Ако някой смята, че това престъпление ще остане без отговор, отговорът ще бъде отрицателен.

На Сакс му се плаща в рубли и юани. Кой изобщо го цитира още? Ах, да. Медията на Моника Станишева, чийто съпруг е бил само и единствено съветски/руски гражданин до 1996 г.

Това май е една от най-големите екологични катастрофи за света. Колосално количество газ, което руши озона. Колко рак на кожата в повече ще има до 5-10 години, няма да ви говоря. Също като свръхсмърнтостта от ваксините против Ковид - починалите от това са вече повече от починалите от Ковид. САЩ не са достойна държава за лидер. Тях ги управляват евреи. Мошеническа държава.

пффф

Еееее, верно ли? :)))) Ма казвайте ги тия неща. Аз умрях преди 3 години от ваксината.

Ваксиниран си,.. за да умреш! И това ще стане скоро , а мозъкът ти е умрял преди 3 години когато са те наболи като добитък !;) Аз не съм, и съм ЖИВ!!;)

Не вярвам на тази партенка. Американците са градивна нация, не са някакви долнопробни варвари и простаци, за да взривяват чужда собственост и да лъжат, че не са те. Те са най-добрите пазители на мира в света - имат само 800 военни бази, разположени по целия свят, за последните 80 години са прекратили над 70 войни, за които другите ги обвиняват, че те са ги предизвикали. Американците обичат мира, затова продадоха на войнствените българи хартиени самолети и непригодни транспортни средства за милиарди долари...

Звездите ми говорят. че...

Не само Байдън, но и още енда, дето раздаваше сладкишчета на украинските дечица и участва в интригата за разпалването на войната в Украйна, също каза на видео, че могат да разуршат Сверен поток. Гледал съм и двамата. Това са намерения, момче незряло. САЩ са в падение и ако не продадат неекологичния си шистов газ на тройна цена, падат в киреча за година-две! Дори да печатата по трилион долара годишно, не моват да издържат, ако не се качат на главата на някого, ще потънат. Качиха се на главата на ЕС и й източиха не само парите, но и многомилионните компании, докато ЕС се управляваше и управлява от мед. сестра от гинекологията... Изобщо не го говорят звезди. Тук става дума за декларирани възможности и за декларирани намерения. Друга държава няма технически как да го организира. Германия ли ще си взриви тръбите?! Тръмп натиска Меркел да купува газ, Меркел отказа. При Байдън нещата са на фашизъм, не доброволно. Зад него стоят по-лошите евреи. Зад Тръмп стоят по-умни и по-въздържани. Това е реалността и не го говорят звездите. Гледай интересите и ще разбереш всичко. Примерно оборотът на САЩ с ЕС беше 2% от общия. САЩ имаха полза да разрушат икономиката на ЕС, за да загребат някой друг трилион. Русия има полза от икономически силна Европа, за да продава суровини. И дори само от това можеш да си направиш извод кой иска и кой н иска война. Войната в Украйна беше цел на САЩ и за това финансираха украински нацисти да избиват руски деца и жени по местата, където са живели дедите им. Путин чака 8 години някаква реакция, но такава беше забранена. Само в Бундестага имаше доклад за украинския фашизъм. Прдложи се Германия да вземе мерки и всички депутати ръкопляскаха. Беше 2018. САЩ и това забраниха. Имаше техен план.

Говорят му го руските рублички в офшорни сметчици.

Ние се сетихме и без да ни го казваш ти. Все пак американските тюлени и американските технологии са най-добрите.

Очевидно американсерският тероризъм - също.

Джефри Сакс? Защо не отиде в Русия, да се яви пред телевизията и да каже там някоя своя мисъл, по-точно предположение?

Защо в Русия, като там са наясно? Вероятно - защото Сакс иска да осведоми сънародниците си що за държава си имат?

Ами, питлер го покани за техен говорител пред съвета на ОН. Човекът говори каквото му се диктува от Мацква, както от години го прави за Китай. На такива платени послушковци китайците им казват "бели маймуни".

вярно е,и саш и планетата ще взринят за да запазят монопола си-нопмално е,на бъртвежите за демокрация никой не вярва,важни са интересите.

Някой си нещо там бил казал ама не си спомнял много добре ама нещо подобно било ама щом го е казал значи така ще да е било а не инак... Чудя се дали ако беше казал че Путин го е гръмнал путинистите щяха да се пенят така?

Е за Байдън е нормално да е казал, ама не си спомнял много добре или нещо подобно. Деменция все пак.

..тя защо мълчи? Пример за суверенна държава :+)

световният терорист номер 1 е естествено държавата отвъд атлантика наречена кравария

Започват да се разплитат мръсните номера. Идва краят на евроджендърите.

Значи, ти първи ще си идеш марцина.

Няма ли партизани навахо да взривят Хуувър Дем

Това не е дигата при оркс, да я пробият гризачи...

Това което трябва да гръмне в ФАЩ се бави с 400г. , ако беше гръмнало преди 200г. сега целия свят щеше да живее мирно и тихо, но всичко с времето си

Браво на САЩ! Време е и с Турски поток да стане същото!

И в Хамерикания ще гръмне нещо..не бери грижа... Путягата е едно злопаметно и търпеливо човече...и време бол...до 2036 е

Мумията презокенска ли...със сигурност

Ма следващия ще тегли...

Най-много на теб да ти гръмне гъза, с тази разлика, че изстрела ще дойде откъм гоподарите ти. С тези глупости дето ги пишеш скоро ще ти спрат и стотинките. И въобще, за нищо не ставате вие платените драскачи. Запомнете, поствайте само каквото са ви написали, в никакъв случай не си позволявайте лични размишления защото се излагате

може ли да си толкова прост ве, нали като ти спрат енергията цените ще скочат до небето и няма да има какво да ядеш, бати малоумниците

овчи, я виж какво стана от както гръмнаха СП? Германия - рецесия, Франция - рецесия, Италия - рецесия, ЕС - рецесия, когато цифрите и фактите говорят даже и овцете не мучат ;)

Да бе - САЩ що не са взривили Южен поток, а само Северен? Най-вероятно ще е много по-лесно - нали сме им колониална държава? В колониална държава всички правят, каквото им нареди господаря - САЩ - защо потока си работи и транспортира руска газ?! Няма никаква логика в това...

Щот Турция закри Босфора...и няма как да доидат.. малоумен ли си!?

Първо - научи се да пишеш, преди да наричаш другите тъпи... Второ - да не би да са питали някой, да взривят Северен? Трето - това може да се направи и на сушата! Изобщо - по-добре да си беше мълчал... :) :) :)

северен е насред балтииско море льольо..всеки може да отиде...с кораб или подводница... а тоя е насред черно...требе да мине през Босфора...знам че не си виждал карта..ма то не ти и требва

важното е грантове да падат...

И ако е на сушата ще награбят бедна Бълхария... нема кой друг да е...май наистина си малоумен

Въобще не е нужно да се минава през Босфора, просто трябва украински дрон да порази компресорната станция при Анапа. Тези компресори са американски ( под санкции) и нагнетяват газта в тръбите - 500 атмосфери.

Взривяването на газопровод, изграден на базата на двустранно споразумение, от трета страна е "диверси" и/или международен тероризъм. Всяка страна, която е засегната може да предприеме действия по издирване, задържане и подвеждане под отговорност на лицата, замесени в подобен род действия. Русия като страна собственик на тръбите би трябвало да образува наказателно дело срещу неизвестен извършител. В случай, че има заподозрени, би трябвало да се издаде международна заповед за задържане на лицето/лицата. Германия, ако беше несъгласна с договора с Русия, би трябвало не да участва във взривяването, а да прекрати едностранно договора с Газпром и да спре доставките на газ. Явно обаче това не ги е устройвало, тъй като е било обвързано с клаузи по неустойки към Русия.

Да, ама нещо правосъдие реално отдавна няма защото дългата ръка на сащ подпирана от еврогейски измекяри още си прави далаверите и в т.н. ''междунаросни правови институции''..

Русофилка да говори за свобода на словото е като педофил да говори за опазване на децата - отврат! Няма никакви доказателства относно Северен поток, само спекулации. В Америка всеки си говори, каквото иска. Пишат книги, говорят - търсят си публика. Този Такър го изгониха дори и от Фокс - никой не го взема насериозно, освен МАГА идиотите.

Ми изгониха го..ма това е щот има свобода на словото...

Абе научете значението на думите! Свобода на словото не означава да ти осигурят време в най-гледаната медия постоянно! Ето - продължава да си говори!

Голяма свобода на словото, няма що. Дори обикновения руснак се пляскаше по челото от репортажите му в Русия.

палячо точно затова го изгониха, щото много говореше, и все неща за които другите мълчаха, защото иначе ще ги изгонят също, нали има "свобода на словото" хаха а за доказателства, както всеки нискочел американец ще пита, защото не може да свърже 2 и 2, ти да не мислиш, че престъпниците ще оставят доказателства за престъпленията си специално за теб и другите малоумници да видят кой, какво как?

сащ са терорист номер 1 в света!

Интересното е, как в нашия "свят на свободното слово" даже на титулуваните и награждвани демократи биват изкарвани руски тролове в момента, в който не говорят това, което всички ние трябва да говорим и мислим....

дори да е така, ко шийм им напрайти? :)

Аха Охо и.... джефри сакс е ... сещам се за няколко други негови изцепки. Икономистите - новото путинско разузнаване!

Е то има ли някой в Европа, който да купува още руски газ? Русия сама си взриви продажбите тук. Нашия поток си работи де - Бойко си изпълни поръчението...

Испания и Австрия. Ама те са путинисти.

Цяла Европа, само че втечнен, че е по-демократичен :)

Много правдива новина. Такър, който е с предаване по канал Русия 24. Не е сериозно всяка пр..дня на рашистите да се публикува.

Предател враг на народа! Допитал ли се е до някого да изказва свободно мнение (по кремълските стандарти)

Славяните представляват етнолингвистична група, обитавала Централна и Източна Европа от средата или края на бронзовата епоха (ок. 2000 – 1000 г. пр.н.е.) до края на ранното средновековие (7–10 век) и говорела общ праславянски език. Поне провери преди да хакаш опорки бре .... Екатерина Велика ... ала бала :) Източници: Прокопиус Йорданес, Готика Плиний Стари, Естествена история Корнелий Тацит, Германия Клавдий Птолемей, География П. Кесарийски, История на войните. Псевдомаврикий, Стратегикон.

Никой не се е съмнявал в това ,защото по-големи провокатори на конфликти от тях няма.

за разлика от тоталитарна рушия и сев. корея имаме свобода на словото както навсякъде в свободния свят...Така че джефри мое да си джавка колкото си иска негово право е. Има други пенсии като този които заработват рушка валута

Агенция "Една жена каза"....

ФАЩ държава-терорист. Официално.

И да са го взривили - много важно - Путин всеки ден взривява и пак си го обичате.

Кои българи сте с Украйна............ Такива като тебе не са никакви българи, а типични чифути юдеи, мислещи само и единствено за унищожение на славянския народ и православието, справка вашият лидер и бивш външен министър Соломон Паси с изречените от него думи „Майната му на православието!“ Сега в Украйна се рачиства терен за новия Израел.

Няма такова нещо като "славянски народ". Никой никъде не споменава за такъв . Повтаряш като папагал доктрина наложена още от Екатерина Велика и руската интелигенция. Това схващане има за цел да дресира ей такива като теб, за да може Русия да прилапа по-лесно половин Европа. По-късно ви знаят като "полезните идиоти" - промиваш му мозъка и после си правиш каквото си поискаш с него в твоя изгода. Полезният идиот няма да възроптае - него вече са го убедили, че е станал част от нещо голямо и велико. И така, докато не му смъкнат и последната риза от гърба.

А пък ти повтаряш като папагал глупости от фейсбук.

А, американския народ не е ли същото?

Коко, ти от фейсбук ли трупаш знания? Питам, понеже древните историци не са ползвали такъв. Записвали са всичко на хартия. За да прочетеш нещо трябва да посетиш книжарница или библиотека. С фейсбук не става, повярвай ми.

Славяните представляват етнолингвистична група, обитавала Централна и Източна Европа от средата или края на бронзовата епоха (ок. 2000 – 1000 г. пр.н.е.) до края на ранното средновековие (7–10 век) и говорела общ праславянски език. Поне провери преди да хакаш опорки бре .... Екатерина Велика ... ала бала :) Източници: Прокопиус Йорданес, Готика Плиний Стари, Естествена история Корнелий Тацит, Германия Клавдий Птолемей, География П. Кесарийски, История на войните. Псевдомаврикий, Стратегикон.

Фък дъ ЕУ , усещаш ли, кое те издава, че четеш съвременна пропаганда? Сричката "пра". Няма праслявани и прабългари, другарките и другарите го измислиха това "пра" и ти го спуснаха да четеш и облъчваш. Добавят ти малко дати и имена, за повече достоверснот и ти вече си готов и лесен за отсервиране.

Другарките и другарите накараха Клавдий Птолемей спомене славяните в труда си "География" от 1-2 век ??? Ама ти сериозно ли ?

И кво като е САЩ? Кво ше направиш? В международните отношения има само една висша истанция....силата! Ако не си силен като държава, и Господ не може да ти помогне! Решили САЩ че могът да го направят и че никой не може да им държи сметка, направили го! Руснаците или ще трябва да намерят начин да ги накарат да си платят за това, или ще пият една студена вода и туй то! Предполагам обаче, че Русия ще се задоволи с победата си в Украйна и ще пише Северен Поток в графата "загуби". Пък САЩ ще запише руската победа в същата графа в тефтера си.

руска подлога се опитва да мисли, дори не го дочетох

Ма ти си неграмотен, кво четене

Извинявам се ако съм те разстроил! Тая събота вземи рейса до Одрин да си купиш по евтин прах за пране от турско и туко виж някой мустакат анадолец ти вдигне настроението.

Еее, пробвай пак и пак. Така се учи човек- с постоянство. Все някога ще се нучиш да четеш.

Това е точен пример за внушение. Един човек казал на друг едно нещо. Не казвам, че САЩ нямат мищо общо с взривните газопроводи, просто няма доказателства и думите на един човек не са доказателство. Сакс споделя как разбира думите на американския пресидент. Това не е доказателство.

Така е ! Но не е така! За това да си спомним :" КОЙ ИМА ПОЛЗА?" Русия-губи. Германия-губи. Европа-губи САЩ-печели. Украйна- не печели много ,но все пак.

Поредната руска партанка - първо украйнците сами се взривяваха, после САЩ им взриви трабопровада ... ай стига толкова руски провали

поне направи ли си труда да прочетеш кой е автора на статията??? И той ли е руска партенка?

Не може да бъде. Това е най миролюбивата държава в света. Вие както сте я подкарали ще изкарате още малко, че и атомните бомбардировки над Япония, те са ги извършили. В ООН, техния представител така описа нещата, че всеки незнаещ остава с впечатлението, че извършителя е някой друг /СССР/Русия/. Ама иначе се борят с фейк новините и много обичат истината. А, Японския представител мълчеше и като бит п......т.

Нямаше и да предположим даже

Това е ясно.Какво обаче не ви казват е кой стои зад САЩ. Шорош, Ротшилд, Рокфелер,Морган и свързаните с тях сатано масински кланове и ложи.