Джамбазки: Бареков излъга "Атака" за евроконсерваторите

Според зам.-председателя на ВМРО колегата му в ЕП само обещавал на хората на Сидеров, че ще бъдат приети, а нямало никакви предварителни разговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джамбазки и каракачанов водят преговори с ДПС доста отдавна, за да се доберат до кокала. Това ясно се вижда, как каракачанката не иска да се раздели с министерския пост, на който стърчи като цирей на лице.

Тоя лъже и маже за да продължи да си трупа мангизи на наш гръб.. Изумен съм от приказките му че има 5 годишен стаж в еп и а това е най добрия кандидат за нов 5 годишен живот на гърба на другите... А какво е обяснил на Сидеров се вижда в писмото в което го е обрисувал много ''ласкаво'' зад гърба му по типичен интригански негов маниер след като знаем че влезна там благодарение на Бареков а после му се изплю в лицето... Такива не трябва да се допускат до каквато и да е власт въобще защото личния им интерес е на първо място доказано..

А дали не помогна и твоето писъмце, в което плюеш Сидеров и обясняваш,че не бива да говорят с него, дори да не се снимат с него,защото бил "много противоречив политик"?! Видях писмото на екран с очите си!!! Що за човек си ти,Джамбазки?! В същото време отричаш за писмото и се снимаш със Сидеров!

А дали пък не помогна и твоето писъмце до ЕК?! В което ти /видях го на екран/ съветваше евродепутатите да не приемат Сидеров и дори да не се снимат с него,защото бил"много противоречив политик"!? И те видите ли,щели да се дескридитират с това?Докато ти тука охотно се снимаше с него! Предател си ти,Джамбазки!

ЕМЕС Всеки се прави на патриот, пък се оказва голям идиот.

Някои си мислят, че като си лепнеш един етикет и ставаш консерватор. Сидеров консерватор, Нинова консерватор, Бареков консерватор, Джамбазки консерватор, Марешки консерватор??? Не знаят ли те, че консервативните партии са десни? И кой от изброените е десен политик, партията му има ли дясна икономическа платформа? А и едва ли знаят какво означава дясната политика!

Двама тъпунгери избрани от нас,за съжаление.Като гласуваме да мислим повече..........,ако има с какво разбира се)))))

Македонийо, Тракия...

Важно е, Благоевград, кого желаят, там е работата, Джамбазки и историка мисля, от Бла.. Осман ага и песен пеят мъчениците, че граници затворени, разделени братя и сестри... Акета и тракийци са най-ощетени, кво знаят Банкя Враца в. Търново, локуми да разтягат и да купуват мнозина ап и къщи на запазя зер няма да умират хелем с наднормено тегло най много, но сърце и краката дано ви държат хихи

За тоя клоун-бърборко? А бареков на каквъв ли пък език урежда работата на атака? На Бараклийски?! Друг говори ли го?

Тая въртиопашка няма ли срам? Стана евродепутат с името на Бареков, а сега плюе. Да си взема огромната заплата и да мълчи, че ме е гнус да го слушам и гледам.

Джамбазки, да пратиш много здраве на Андрей Ковачев.

Това джудже -патриотче трябва всеки ден да цалува ръката на Дудука, че го направи евродепутат и си взимаше всеки месец по 18хил.евро заплата, без да броим другите екстри. Вместо това той си извъртя г*за , като видя накъде отиват нещата. Такива плужеци са най-досадни , само търси как да докопа кокала

не го направи Дудука, а мустакатия банкер, от който взеха пачки, за да раздават по 50 лева на кварталните изпадняци, за да гласуват за тия двамата

Бай ти Николай Бареков има четирима сина, а ти още си бараш......през джеба. Нито си му на боя, Нито си му на ч....те.

Той барека излъга цяла България,та фикусчето няма.

Ли те накара така да говориш. Ти си добро ангелче.

Жен-шен.

Маж со пистоулет на уъетището.:):):) Бельо го срах от цигани. Уееле гоулем маж.

ясно. джамбазки се готви да е общата кандидатура и се прави на политик.

Абе, хвани Бареков, удари Джамбазов!

Бареков е 100 пъти по - нормален от тебе бе Джамбазки.

Какво се получава сле кръстоска между ДУДУК и БЯЛО ДЖУДЖЕНЦЕ ?

Тиква или Пъпеш. Зависи от метеорологичните условия

Анус с уши! Познаваш си родителите педалче, а не осъзнаваш, че като гъз с уши, само пърдиш и слушат газовете си.

Ако има "Оскар"-и за най.умопомрачителни евроизбори ,България ще отвее статуетките във всички категории.

И ти излъга Бареков и поради това си в Брюксел.

тебе кой те вкара в Европарламента забрави ли Листата на България без цензура: Бареков, Джамбазки, Рада Коджабашева ?