Дядото на загиналото дете в Русе: Искахме да се грижим за него, но майката не беше съгласна

Според него пожарът е тръгнал, след като няколко запалки умишлено са били оставени в стаята

Обратно в новината

Коментари - Дядото на загиналото дете в Русе: Искахме да се грижим за него, но майката не беше съгласна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата в България се дават на майките каквито и да са.Бащите имат едно единствено право да плащат издръжка.глупостите 2 и3 седмица взимане е тото.Има някакъв клисав закон който ни им помага в никакъв случай.После бащите изоставят децата си.Не може цял живот да се гаврил с теб.

Горкото невинно дете ,изоставено от родителите,загинало по мъчителен начин,невинно и необичано,родило се в грешно семейство. Майката е боклук и убийца,най-строго наказание ! ! ! Искам лично да видя каква е общонационалната реакция на всички Социални Служби,също и на Вицепрезидента Йотова,такъв трагичен случай може да възникне всеки момент и в друго населено място.

самият баща вече не живеел с майката, но й оставил детето знаейки колко е "отговорна". всичките замесени са еднакво неадекватни.

накоманизирана пачавра трябва да бьде драна бавно и дьлго.

а бащата?

В бегето няма социални .има едни нагли лелки търтеи дето ги мързи и тефтера да дигнат

Във всяка нормална държава ще има подсъдими служители от службите за закрила на детето. Кои идиоти върнаха детето на тази нефелна майка, щом веднъж е било извеждано от дома й?

Сега ще се почнат едни приказки "на такива да им се отнемат децата" (ще стане, ще стане, не бързайте, от къде иначе деца за гей двойките), но мен друго ме притеснява - адски много инциденти има при които човека е откаран в спешното жив, но умира там. Не, не за "некадърните доктори" ми е критиката драги читатели а за лично вас - много хора умират защото се чака спешна помощ вместо да се помогне лично. Убеден съм че ако съседите просто бяха изкарали детето нямаше да умре, защото докато дойде линейката са минали поне 10-15 минути, през които то е седяло в дима/огъня.

Големи философи сте бе, аре допивай тая ракия и бегай да работиш, ако въобще имаш работа

Има семейства, които мечтаят за деца. Нещо сбъркано се получава - негодни за родители стават такива, а хора, които дават мило и драго за рожба - не успяват. Почивай в мир, невинна душичко! Тази не ти е майка. Тя няма душа. Иначе би те обичала с цялото си сърце.

Господ решава кой е годен за родител, не ти

Още един дето вярва в дядо Коледа

Не се познаваме, за да си говорим на ти! И това е истината - изроди, убиват децата си.

Горкичкото детенце. Намъчили се е достатъчно, въпреки крехката си възраст. Вярвам, че е отишло на по-хубаво място. Мир на праха му!

какво кавзва по този повод една кoнвeнцuя?

Че семейството е най-голямата ценност и децата винаги трябва да са с родителите си, даже ако не ги гледат, хранят и застрашават живота им.

Да беше на 18 да обвиним циганите, но тази е на 38. Значи ще обвиним либералите тогава. Те развалиха традиционното българско семейство. Тази мърша в нашето стадо е изключение и дори не е наистина от нашето стадо, нали така, братя българи? Ние сме бели и гиздави! И добри (ама всичките дето не харесваме трява да се изтрепят), и гостоприемни (ама украинците да си ходят дома), и умни (ама не можем да вържем двата края и няма смисъл да гласуваме)... п.п. И всички знаели какво ще стане, но никой не направил нищо, а сега викат "Аз си знаех и казвах, че така ще стане, ама никой нищо не направи."

В тази държава бедните, болните, слабите, възрастните и малките деца са без никакви права! Няма никаква грижа за такива хора. Отвратителни управници! Всичките до един.

в този случай кого трябва да храни и обгрижва държавата? майката ли или дядото???

Какви "социални" в България? Това са едни търтеи, които за нищо не стават, освен да взимат заплати и да си бъркат в носа!

социален работник да покажете как трябва да се работи, вместо да раздавате справедливост постфактум.

От много време е ясно,че в социални грижи работят едни търтеи,които за нищо не стават.Не знам защо не опитат да назначат млади,знаещи,можещи хора.Обвиняваме страни като Нидерландия,че отнемат деца за щяло и нещяло, а тук ги оставяме на произвола, в ръцете на родители-изроди.Защо,след като са й отнели детето, са го върнали,при положение,че няма данни да се е подобрила семейната среда.Нека накажат отговорните служители,но не с потупване по ръчицата, а финансово,най-малко.....

вие първи ще се нахвърлите върху тях. Ето защо младите и компетентни хора не искат тази работа. Сигурна съм, че така коментирате и за лекарите и за учителите. Ами да уволнят всички социални, лекари и учители и всеки да се спасява сам.

Младите и компетентни хора не искат тази работа, защото за там трябват връзки

Идиоти. Изроди. Убиийци....на невинно дете!! Какво извращение!!! Престъпници.... ЗАЩО ВСИЧКИ ТИЯ ИЗРОДИ - УБИЙЦИ - Не са в затвора вече???! Те са за разстрел!! И майката и роднините!!! И Социална служба!!!

станахме страна пълна с изроди. Нямам думи просто. Да се отнасяш така с дете е немислимо. А случаи такива вече бол. Явно като народ изчезваме, за да остане територията, необходима на други.

В друг сайт му има снимкато като ангелче е плачаа

Едно ангелче се пресели в по -добрия свят - Бог да го прости. Нещо не е наред в държавата ни.Моментално трябва да си подадат оставката социалния работник и началника му, отговарящ за този район. Не са преценили реално ситуацията в този случай. Топлата вода отдавна е открита - вижте как правят в подобни случаи напредналите държави - веднага идва полицията първо и преценя реално случая, след което са социалните според законодателството.

Когато дебили като тия от Възраждане ви обясняват как норвежките джендъри ще вземат децата ни им вярвате. А сега врякате къде били социалните. Последно какво искате? За протокола: аз съм консервативен хетеросексуслен, бял мъж, християнин, женен с дете. Така че не ми обяснявайте какъв джендър съм. Трябва строги правила и отнемане на деца от безотговорни родители-орки, наркомани и всякакви тъпанари, които отглеждат деца, които ако не бъдат отнети и дадени на свестни родители, ще се превърнат в утайки-боклуци като родителите си.

После се сърдете не "норвежците" че искали да ви взимат децата.. Няма по-тъпо нещо псевдо-патриот

Какво значи "майката избягвала социалните"? Алоууу, некадърници, като ви избягва звъните на полицията и полицията я издирва тая, привиква я да дава обяснения къде е и защо не си гледа детето. Снощи казаха, че после била открита от полицията с плик с кило и половина хероин!!!! Ако това е истина за какво говорим повече. Шибана друсалка-боклук дето директно трябва да я очистят. В статията не се казват и други важни неща. Първо къде е бащата на това дете? Защо той не се е грижил за него? И той ли е шибан наркоман? Второ - тези дето дават мнение, бабата и дядото, те нейните родители ли са или родителите на бащата? Защото и в двата случая и те имат вина. Въобще след като се обърне колата, пътища много. Факт е че една невинна душица е страдала и е загинала нелепо заради шибаната си майка-наркоманка, а тя сигурно е и заработвала тая дрога ако се помисли над думите на таксиджията. Наркотиците са огромен проблем в България, но за него не се пише и не се коментира понеже трафика се ръководи от най-висши властови позиции в тоя кенеф наричан държава. Да не забравяме, че доскоро имахме премиер, част от престъпни групировки за които неофициално се знаеше, че има връзки с това. Разбира се сега ще ми изтрият коментара понеже всеки път когато някой заговори за проблема с дрогата гледат да му запушат устата, а проблема е огромен и с размерите на епидемия, а последиците ги виждаме и ще продължаваме да ги виждаме с години. От този проблем страдаме всички в една или друга степен, но ня никой не му пука.

Братле, явно Боци чете коментарите понеже имаш вече и минуси. Другият вариант е любители на дрогата да не са съгласни и да ти блъскат минусчета иначе не виждам логика.

Грам и половина, не кило и половина бе.

Че то и алкохолът е голям проблем ама не се говори. А е в челната десятка на причините за смърт по света и у нас.

Болка!!! Това е чувството. Ало, Държавна агенция за закрила на детето и Агенцията за социално подпомагане, къде сте? Сега да понесат те отговорност. Знаете ли колко много такива деца има? А социалните или нищо не правят, или взимат подкупи.

Майката е виновна за смъртта на горкото дете, но най-голямата вина носят социалните. Как е възможно това?

Миличкото ангелче... Толкова хора са били свидетели на мъките му и... НИЩО. И социалните - едно нищо. А тази, която наричат майка - в затвора доживот за убийство с особена жестокост дълго време.

Съседите също са съучастници, гледали, гледали, че даже му се и карали а детето - 3 годишно :( А социалните пак ги нямало.

виновни - ако го бяха взели щяхте да пропищите из цяла България, че държават взема децата на хората, за да ги дава за осиновяване на норвежки гей двойки. Когато детето загине - защо социалните не са го взели от майката.

Те са го взели, не четеш ли? Въпросът е защо са го върнали?

Еййй много сте обидчиви социлните. По-големи търтеи от вас няма в държавната администрация. Цялата ви службица барабар с министерството сте АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНИ И НЕКАДЪРНИ И ТРЯБВА ДА ВИ ЗАКРИЯТ. Вие никога не знаете, никога не сте чули, не сте видяли и не сте могли нещо да направите. Накрая резултата от вашето бездействие е болка, страдания и много често смърт на страдащи хора независимо дали деца или възрастни. Вярно, че заплатите ви са смешни, но за това си бездействие не заслужавате и толкова. И преди да ми кажеш, че не разбирам ще ти кажа, че работя в съседна сграда именно до сградата на социалните в голям регионален град и ги виждам по цял ден как само се редуват да пият кафе и да пушат пред и около сградата. НИЩО ДРУГО ПО ЦЯЛ ДЕН НЕ ВЪРШАТ!!!!!

Вие май сте от социалните. само те могат да извадят такава антилогика.

мога да разбера. Трабва ли социалните да вземат децата, когато има опасност за тях или да ги оставят на безотговорите родители? Защото т.н. "обществено мнение" не иска и да чуе, че родителят може да е опасен за детето си, и със зъби и нокти защитава такива "отговорни" майки. Едва когато стане нещастието, същите които са защитавали такива родители, първи започват да хвърлят камъни по социалните.

Искахме, ама нямахме желание!"...Баси и оправданията...Бе ОТИВАШ, взимаш детенцето, бияеш два зад врата на щерката и толкоз..Баси и инфантила е тоя...Стояли отстрани и гледали безучастно...Да ви еVа в нещастниците, дето акъла ви идва ПОСЛЕ!!!

Да ама после "цоциалнити" ще цъфнат на вратата и ще го вземат, а теб ще те обвинят, че си го отвлякъл. Понеже у нас съд, държава и "цоцилнити" никога нищо не са чули, не са видели и не са знаели докато не се случи трагедията.

Съседи, роднини, институции са виновни. Жената е била откачена, луда, наркоман. Как баща й не знае и не може, ами каква дъщеря сте отгледали? И като виждате всичко къде сте? Детето стои често само. Къде е дядото. В пенсионерския клуб ли? Ами ходиш и си там, час по час. Сега седнал интервю да дава. За какво???

Трагедия Това е след 34 години демокрация...

Да, така тава като оставиш дивия българин на свободия.Като онези либийци и афганци.