Дядо Николай: С призива за обединение папата се готви да посрещне Антихриста

Пловдивският митрополит разкритикувал остро посещението и го обявил за политически акт, който Българската православна църква няма как да подкрепи по религиозна линия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ме е от такива хора в църквата като"дядо" Николай. Това са хора, които не мога да нареча хора или християни. Паради такива мижитурки хората не годят на църква и не вярват в Христа. Как не ги срам да се показват нагли плъзмодии... какво християнско е маправил той. На кой даде хляб и подслон, на кой каза добра дума и му вдъхна кураж и вяра. Този е срам за църквата..

папата не съм го канил,чий го дърви тука?

Леле какъв поглед! Триста дяволи!

Баси, що за гнусни селяни сме да наричаме висшите си духовници ДЯДО? А и тоя милиционер е на 49 години.

Пловдивският Митрополит Николай каза една истина която никой не посмя да каже и аз промених мнението си за него той се оказва родолюбец и честен човек.

Такива родолюбци имаме достатъчно, които имат ролекси и скъпи лимузини. Нещо друго имаш ли да кажеш, което тие променило мнението?

На думи родолюбец не е същото като на дела. Така "родолюбиво" нареди да се сложат тапети върху вековни стенописи в църква... И въведе титлата "архонт", за да се намърда в далаверата с политиците. Напр. произведе архонт Данчо "салфетката" :))) Истински верен съветски възпитаник на Москва. Затова всички западни и европейски ценности за него са лоши и ги критикува по подразбиране и по съветска пропаганда. Опита се на последния събор да промени условието за възраст за избор на патриарх да бъде под 50 години, само и само да вземе властта. Направи скандал и получи само мъмрене за властолюбието си. Десетки години не позволява да има Смолянска епархия, за да не му намалеят "клентите" миряни. Питайте за ценоразписа му, ролексите, охраната и другите задължителни благини, които колекционира.

Вечер не само и Николай, в магазина влезе и излезе, лукс кола се качи. Под стряха от дъжда. Николай и сие много ви здраве от честни, справедливи, много обичащи Папата Франциск. Мнение на някои си споделят. Амин.

папата що симаха кепето на самолета като слиза и се качва

Некакви инсинуации са това не знам дали са богоугодни.

Е как ще е дядо тоя брадат педал, като се плющи само с мъже. Кажете Николай "ролекса" или Николай "мерцедеса", че да разберем каква му е целта в живота на това руско мекере!

Виж сега има сайтове и медии, които са НА ТВОЕТО НИВО и за твоя мироглед. Там гледай, там се поти. Пък ако си развратник, тогава ЗЛЕ ТИ СЕ ПИШЕ!

След 1944 политиката на уродите от азиатската губерния Москва беше да използват забрани и заплахи, за да гонят хората от църквата. Модерната визия на антихриста Путлер е да използва мръсни тялом и духом ДС ченгета, за да предизвикват отвращение към религията. Въпреки всичките му напъни съм убеден, че за пореден път няма да успее и ще утече в канала на историята. Може да го мумифицират уж по християнски подопечните му орки, но пак ще си остане един неуспял регионален сатрап.

Папата е политик и само политици му цалуват ръка! Добър организатор и пропагандатор на католицизма и на общите фрази и послания за мир, любов, братство между народите, егоизъм, социални разслоения и пр. Папата е ЗЕМЕН, МОДЕРЕН И ДОСТЪПЕН – видно е, че може да се моли и да призовава за молитви всички религиозни, нерелигиозни (комунисти, сатанисти) и даже извънземните. Който иска може да клъвне на тази въдица. Не е нужно папата да ни внушава, че в другите църкви НЕ се молят, Не са активни, НЕ са акуални(закостенели) и пр. Политическите, религиозните и църковните позиции НИКОГА не съвпадат. Защото сам той вижда, че джамията, синагогата и арменската църква са на различни места (макар и в рамките на един град)Всяка с нейните последователи, които са много различни(духовно несъвместими) – ТЕ НЯМАТ ДУХОВНО И РЕЛИГИОЗНО ОБЩЕНИЕ И НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ. Уважението, добросъседството, мира и разбирателството са естествени и валидни и се спазват дори сред ПИЯНИЦИТЕ(отявлени грешници), какво остава за разумните религиозни водачи! Обаче МИРА който дава Христос е нещо КОРЕННО РАЗЛИЧНО! Трябва да си православен, за да разбереш и за да приемеш БОЖИЯТ МИР, чрез светите тайнства и Св. Дух. Що се отнася до твърдението: - „Бог назначава, както папата, така и Патриарха“, трябва да е ясно, че Бог назначи Хитлер, Сталин, Ленин, а после и №666, който светът ще приеме в негово име. Най-важното е, че сега е време разделно – всеки трябва да знае на кой кораб ще се качи. Православието(НАШАТА ЦЪРКВА) е спасителния кораб, с кормчия Иисус Христос! Който хули и съди Архийерй, призовава връз главата си Справедливия Божий Съд! Владиката Николай е достоен Митрополит, защитник и изповедник на православната вяра, религия и култура. Организатор е на многобройни инициативи сред деца и възрастни включително Пловдивската православна телевизия.

Тоя евнух няма и 50 г. на кого я дядо...

Бегай да си лекуваш адндексита! В напреднал стадий сте!

Дядо мУтрополит отколе служи на Антихриста...

Ти бидейки Гяур на кого служиш?

на Антихриста...

КОЙ "търчи за снимка" около папата ??!! Удивително е, че не забелязвате !!! "Здраве" му кажи, ако си "слепец" и не виждаш тъпото изкушение на премиера, да се възползва от "шума" около и от авторитета (имиджа) на католическия религиозен водач, за да "прехвърли" АКО МОЖЕ поне част от него НА СЕБЕ СИ чрез "телевизията" !!! Съмнява ли се някой , че е политика (И ТО МРЪСНА) !!!

Tozi izrod ne moje da bwde mitropolit nikwde Tova e strashilishte !!! Tribva da bwde v zatvora zaradi morala koito ima i zaradi KRAJBITE koito bolniat mozak mu swzdava !!!!!!!!! Prokuraturata da go razsledava za vsichko !!! Koshmarno dolen tip perverznik Vsichi znaiat koi e toi - zashto spite horaaaaaaaaa???????????????????

Какъв "Атон" може да бъдеш ти бе? Ти си про-западен неолиберал,соросоид и сатанист.Какво си се разписал на шльокавица.

Продават евтини хапчета против психо-личностно-злобно-безсилие(позеленяване от яд с пяна на устата) малоценност, комплексарщина и простотия. Психиатрията Ви зове - "Sir Aton! В Атон духовниците се владеят, са позитивни и миролюбиви.

абе тоя що си сваля кепето при качване на самолета

От богослови, които разбират само от златни часовници и от часовникари, които са суперспециалисти по теология. Проблемът и при двете групи е , че не разбират от нищо друго, а не че са лоши специалисти само по себеси.

Височаеща фигура от Сектата на религията на Сатанистите преди време беше казал е медиите следното,че: - " Мултикултурализма е в основата на Сатанизма" . "Тома Неверниците" може да си го видите в Ютуб ! Посещението на папата ,че е политическо е ясно, ама има и нещо друго за което бе дошъл, нещо лошо !

Изобщо не харесвам пловдивския митрополит Николай , заради протурско-ислямските му позиции, но този път трябва да призная, че той казва истината. Медиите се претрепаха да хвалят папата и да плюят по нашата църква. Съвсем тенденциозно!

От къде дядо Николай знае,кога ще дойде Антихриста,камо ли пък колко години ще живее Папата,та да посрещне Антихриста.Дори Настрадамос и Ванга не са знаели.

той говори по принцип: "КОГАТО ДОЙДЕ" - може да е след 1000 години и друг да е папата в Рим, но папството със своя ейкуменизъм се стреми да подчини всички христ. църкви на себе си.

Прочети "Апокалипсиса на Йоан" и ще видиш какво пише вътре. Писан е доста преди Нострадамус и Ванга

Еееее, как да нез знае дядо Николай кога ще дойде - всички руски агенти знаят :)

Знаете ли кога ще дойде антихриста. До две години ще ви го кажат. А между другото трябва и да празнувате кръгла годишнина от ...... 20 12 г. Вече озарените от светлината подпалиха доста самолети,фабрики и складове. Сега очаквам да подпалят и вашите прости глави.

Какво им обясняваш на тези соросоиди.Сега,като дойдат мигрантите и задниците ще им подпалят.Те самите най-вероятно това и искат :)

В БПЦ ще има да чакате хората да и вярват Мдаа

Доста изтъркано клише. Пропаганда за Уганда! Ха ся пийни си една бира, апни си - щот ей тва ти е вярата на теби!

В БПЦ, която е клон на Руската ПЦ свещеници няма, само ченгета, които още не са разбрали, че СССР се е разпаднал! Не е случайно, че българите имат поговорка - "На поп вяра да нямаш!"

По твоята логика излиза,че не ние е Руснаците са ни дали културата, вземи се ограмоти, че аман от неграмотни неолибералчета като теб !

Да, ние им дадохме културата, но после те взека нашата през 1944 г.

И как ще ни вземат нашата, като сме им я дали преди това

"Дядо" Николай, тъпото ченге, маскирано на поп със златния Ролекс. Боже, прибери си версиите!

Обаче е вярно, че това е чисто политическо посещение и няма нищо общо с духовността.

Както е и вярно, че проправя пътя на Антихриста - еврейския "месия".

ПРЕПЛЕТЕНИ СА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА-БЪЧВАРОВИЦА/ГЛАВНА ОРГАНИЗАТОРКА И БЪДЕЩА ПОСЛАНИЧКА В ИЗРАЕЛ,КАКТО И ПОДСТАВЕН ЧОВЕК НА АМЕРИКАНЦИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО/, ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА ФАЩ И ИЗРАЕЛ,А И НАШИТЕ ЗА ПАРЛАМА,ВАТИКАНСКАТА ОХРАНА,ВАТИКАНСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ И ПАРИ,МАСОНИТЕ,СОРОС И МИГРАНТИТЕ....ОПЛЕТЕНА РАБОТА! ПО-ТОЧНО-ЗДРАВО ПРЕПЛЕТЕНИ!

Браво на Българската православна църка за линията на поведение, че не се включи в нелепия цирк, който разиграха папата и всички управляващи. Жестока истерия за пренебрежимо малък процент католическа общност. Папата показа , че не се интересува от българското православно население, а само от католиците и разбира се от мюсюлманите бежанци. Посети бежански лагер, но не посети дом за стари хора или дом за сираци.

Митрополит Николай а абсолютно прав

Какво не и харесва на Църквата на Сатаната? 11 сатанински правила на Земята Не давай мнение или съвет, освен ако не ти ги искат. Не занимавай околните хора с проблемите си, освен ако те не искат да ги чуят. Когато си в чужд дом, или показвай уважение към домакина, или въобще не ходи там. Ако гост в дома ти те разстрои, отнеси се с него жестоко и безмилостно. Не прави сексуални опити, освен ако не си получил сигнал за това. Не вземай това, което не ти принадлежи, освен ако не е бреме за друг човек и той моли да бъде облекчен. Признай силата на магията, ако ти е помогнала да постигнеш желанията си. Ако отречеш силата на магията, след като ти е донесла успех, ще загубиш всичко, което си получил. Не се оплаквай за нещо, на което няма нужда да се подлагаш. Нe наранявай деца по никакъв начин. Не убивай животни, освен ако не са те нападнали, или за храна. Когато вървиш сред хора, не закачай никого. Ако някой започне да те безпокои, го помоли да престане. Ако не спре, унищожи го.

сигурен ли си че не си го преписал от някой комунистически революционер

Не, сигурен съм, че не - комунистическия революционер няма правило - когато си в чужд дом, показвай уважение към домакина. Доказателство - съветските войски в Европа

Много хубаво. Продължавай с магиите. Там е истината.

Мдааа, друго си е призив за разединение! Та нали това е целта в България, всички да сме разединени - и това е факт. Хайде някой да оспори, че българите не се делим по какви ли не критерии ... А сега, даже ни казаха, че е по-добре да сме разединени, отколкото единни .... политиката е "Разделяй и владей!"

Какъв дядо Николай той е само на 50г тази година.В училището е бил един необясним индивид. Негова съученичка е шокирана като разбра,че това е той.

тоя ли беше със скъопите часовници и луксозните автмобили..... и тоя седнал да говори за религия. ега ти агента от ДС

но добре разпознава доста по-заможния си колега

и с доста повече скандали включително педофилски което е подтискащо

80% по-долу, наистина са дебили.

Колко е часа?

кой апартамент или вила

Прост семинарист е това, няма разбиране, култура и финес- не е за пред чужденци, излага ни... Умните хора изчезнаха, а напред са все простички хора, еднопланови и с гладки мозъци.

та, душа мила историята ни показва какво представлява Ватикана!! Що не си отговориш защо великобритания след като се отделя от Ватикана става най-великата държава?

Изходи ли са ма! Тоалетната хартия е у хипермаркета.

Разликата между католически и православни водачи е смазваща, руското православие, което налагат тук , трудно може да се определи като християнство, то е по-близо до ислямски фундаментализъм с култ насилието , олицитворявано от някво подземно сибирско езическо джудже. За християнство могат да го приемат само аборигени и партийни секретари , трагедията и изкушението за вярващите християни е пълна

чета тролскогерберския форум и това ми помогна най посе да разбера колко силно искат унищожението на православието и колко пари налива европа за това, чак сега разбрах колко много мразят православието и колко е крехко след годините на атеизъм. Сега вече по никой начин не могат да ме отклонят от парвославието ни колкото и да плюят по нашите отци, по БПЦ, с тях съм винаги, Отеца казва истината и ми е все тая дали носи ролекси щом казва истината и имат сили да се опълчат аз съм с тях.

Тук някакви хора пишат, че митрополита казва истината. Кое е истината? Това, че папата ще посреща Антихриста?!?

като ни призовава да прибираме мигрантите, какво друго прави, освен да служи на както щете го наричайте

Къде Николай говори за мигранти?!

Кои са тези луди мигранти , които искат да са в България , която дори българите напускат с милиони . Уверявам те толкова тъпи чужденци няма, както моркова тъпи българи да се преселват в Русия, каквото и да ти говорят за нея.

Папата иска да НАЛОЖИ ВЛАСТТА СИ над всички християнски деноминации и всички те да станат католици. След това да ги обедини с всички други вероизповедания и и да създаде универсалната Църква, която обаче ще се кланя не на Христос, а на Антихриста - еврейският "месия". Та един от следващите папи наистина ще посрещне Антихриста. Всичко това е описано в Свещеното Писание - Звярът /Антихриста/, лъжепророкът /папата/ лъжецърквата /Вавилонската блудница/ и т.н. . Така че митрополитът казва истината.

Този горе на снимката, на БОГОУГОДЕН ли прилича?

А ти в качеството си на какъв даваш заключения кой е богоугоден и кой не?

Истината е, че посещението му е чисто политическо!

Съществува три вида ислям: умерен, фундаменталистки и руско православие. Третият вид се различава от втория единствено по това, че плаши с ядрено оръжие.

еха, големи глупости пишеш шломовец...ха ха а

Бро ти си МЕГА ИЗВЪН ЗЕМЯН! Толкуз Сти Ри-ЛИГИ-озян, че само лиги и чесън текат от теби! Алкохола, който пиете Сър е с много МЕТАНОЛ имате УМОПОМРАЧИТЕЛНО КЪСОГЛЕДСТВО!

Не се самозсалъгвайте, че тук пишат православни християни. Червените тролове се упражняват под формата на православни християни.

нямат цвят - за тях важи който плаща, той поръчва музиката. В една статия плюят комунягите, в съседна на нея - ги възхваляват.

Личният опит е безценен при такива заключения.

е една от последните тенденции - троловете да обвиняват другите, че са тролове. Опознаваме ви с течение на времето, това е опит, да.

С такива водачи още ли се чудите защо сме толкоз духовно развити? Мислите , че избирате духовен водач, получавате специална селекция злобен идиот , несменяем агент на външния отдел на руската патриаршия и деградирало паство. Само да спомена резултатите от този модел в Русия- първенство едновременно по алколизъм , СПИН и наркомания в световен мащаб .

митрополита каза истината просто стила му е малко особен но е прав почти за всичко

по-добре враг, когото добре познаваш и знаеш как да побеждаваш, отколкото змия в пазвата

А, като събирахте пари за френската черква, не ревахте.

въпроса е кой я запали а не е в парите

Тези, дето даваха после най-много пари за възстановяването и! Във дънота на всяко дело против човешката цивилизация стои по един семит!

щом християнството ще се уединява с исляма то тогава какъв е смисъла на религиите ми да ги премахват направо

На православието единение с исляма му не требе. Те са едно, ти различаваш ли този идиот от ислямски фундаменталист?

нашите попове са десари, е ясно, но недейте се залъгва какво е дошъл да търси тук папата - и то не е нищо добро за нас. Папата да ходи в Сирия - там има християни за спасяване, а не от софийски площади с охрана, която струва луди пари на бедния български народ да отправя молитви за мир. Това, че търпим лицемерието на нашите, не значи, че ще търпим и неговото.

kitty2@

Сегашните ни управници унижиха Православната Църква на връх Гергьвден,а и самия парад ни учуди с тея от частен клуб "Братя по-оръжие".Знам че може да се купи фашистка каска в София на достъпна цена,но трябва ли да дефелират с гвардията и танковете.

Надявам се другите вероизповедания да са доволни защото традиционното не сме удовлетворени меко казано. Освен тея които се гърчеят но на тях господ да им бере грижата.

В Гърция са със същата религия като нас! И там папа не ходи на посещения, защото знае, че не е добре дошъл! Само тук има разни услужливи плужеци, които го канят като светско лице, а после натискат телевизиите да го представят като духовно лице!? Защо не отиде папата на посещение в Истанбул при Източноправославния вселенски патриарх? Или пък в Сърбия или Русия?

но днес е в скопие

И в Истамбул, Русия и Сърбия е ходил.

Негостоприемни, високомерни и жалки попове! Смирете се! Папата дойде с благ поглед и целуна нашите икони, а Вие плюхте на протегнатата ръка! Не дойдохте дори на посланието за мир, където имаше представители на много други вероизповедания. А сега сипете злобни и смехотворни изказвания в медиите. Срам ме е от Вас!

Вие плюхте на протегнатата ръка!

и нас ни е срам от вас

Не бъдете толкова глупави да поставяте знак за равенство между папата и Борисов!

Хаххахааа! Де му е на "дедо" Николай - "божия слуга" християнското смирение, скромност и обич към ближния?! Колко пъти този е направил нещо за бедни и болни стари хора, за сираци? Колко гладни е нахранил? Колко страдащи е утешил?

Хубаво де, като сте сложили минуси можете ли да дадете отговор на въпросите?

повторение на плюенето по бпц, както при атаката за прокарване на ИК.

Голямото говорене започна от медиите при височайшето посещението с неясните послания и хвалби.

Hikolai, pravoslaven bokluk, izchanchen kradliv luzhec, ti ne si dostoen da luskash obuvkite na tozi izkliuchitelen duhoven muzh. Curkovna svinia!

Много точно казано, сега трябва да продължи очернянето на родната ни църква, което започна преди идването на антихрсита папуняк.

Форума показва че Височайшето посещение разделя нацията и троловете няма да помогнат защото истината винаги побеждава.

казаното ми се струва истина. Изисква се смелост да го кажеш или пък много яка подкрепа. Но това не пречи да е истина.