Дядо Коледа подкара тролей в София

В края на празничния период част от децата, които са пуснали писмо в кутията, ще бъдат изненадани с подаръци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, но не е лошо да се поогледате и извън границите на страната... със сигурност има какво да научите по отношение на естетика, коледна украса, създаване на коледно настроение и на настроение като цяло. Ако това от снимките е нашия кандидат, моля не ни срамете, недейте кандидатства!

Ей зла и недоволна жено! По-добре замълчи, щом не можеш да кажеш нещо добро, че такива като теб дето като отволят уста само змии и гущери падат от нея има навсякъде!

Ех, жалко е, много е жалко, че вместо да се опитваме да постигнем нещо по-добро, заклеймяваме тези, които казват, че царят е гол и същите тези заклеймители се чустват доволни и велики в духовно бедното си и лишено от естетика живуркане!

Как точно преценихте, че авторът на коментара, който осмивате, е жена? Ами ако не е? То това ще говори изключително ясно за изкривеното от предразсъдъците Ви мислене. Подобен коментар като Вашия говори зле за Вас, а не за човека, когото се опитвате да осмеете. И да! Актуализирайте си информацията какво се прави в други държави. Ако видите, сам/а ще си напишете извинението към човека с първия коментар.