Издирват мъжа, пласирал фалшиви двулевки (видео)

Районно управление - Нови пазар публикува видео за установяване самоличността на мъж, който е опитал да пазарува с фалшиви монети по 2 лева.

Обратно в новината

Коментари - Издирват мъжа, пласирал фалшиви двулевки (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"давайте туй що принадлежи на цезар" а ако немате си направете:)))

БРАВО, НАВРЕМЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ ДА ГО ТЪРСИТЕ ИЗМАМНИКА - 6 МЕСЕЦА СЛЕД СЛУЧКАТА!!!! ДА БЯХТЕ ИЗЧАКАЛИ ПОНЕ ОЩЕ 6 МЕСЕЦА, ЗА ДА ЧЕСТВАМЕ ГОДИШНИНАТА!!!

Sm3hurk0

Ако го знам тоя - по-добре кихне някой истински лев в кеш или на ръка... на мен. Със сигурност ще ме накара да си затворя очите с някоя и друга пачка.

Някой си се опитал да пласира едни фалшиви монети, това ли е най наболелия проблем. От друга страна имаме хиляди бежанци които няма какво да ядът и къде да спят.

Имат какво да ядат. Има къде да спят,ама няма с кого! Обади им се!

...чувството ти за 'черен' хумор.

Похвално, но през това време човекът, който обра КТБ, си стои в Банкя и никой не го търси- което е странно, защото престъпленията са несъпоставими като мащаб.

Банката я обраха комунистите Орешарски и Пеевски със съдействието на Цацаров.

Както се казваше в оная реклама: объркАл си автОбуса, пич! Та и ти така! КТБ и не само нея, я обраха твоите авери комуноидите чрез разни подставени лица!

След 9септември комунистите обраха парите и имотите на хората и държавата, а тоя комундел (може би наследник на някой от онези разбойници) е като крадеца дето вика дръжте крадеца. Какво друго можеш да очакваш от мухлясал мозък?!