Двойният убиец от дискотека "Соло" е в затвора в Пловдив, няма право да иска предсрочна свобода

Илиян Тодоров бе арестуван на летище в Узбекистан преди една година с фалшив паспорт

Обратно в новината

Коментари - Двойният убиец от дискотека "Соло" е в затвора в Пловдив, няма право да иска предсрочна свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че имаме прокуратура да прибере след 12 години убиец,а нямаме прокуратура да вкара престъпниците на държавно ниво дето козяк им държи юздите и парите,да ви еба майката европейска и сащисана крадци

Браво на узбеките!

Не ти е виновна прокуратурата, "Гнилата ябълка" е пуснала убиеца! Знаеш ли, че Гнилата ябълка е русофилистичка, та дрънка!

Доживотна е прекалено тежко наказание за този случай. Убитите са тези, които са провокирали всичко с реплики "да не говорят на английски". Има и елемент на самозащита.

да ти подам русосифилистичния голем червен уй да му са порадваш малко ма курво джендърска краварска

Само едно не мога да разбера, защо русофилите в България мразят българите! И друг път съм казвал, всички французи са русофили, там русофоби няма Освен руснаците, французите обичат и другите славяни, особено поляците и сърбите! Във Франция се провеждат музикални конкурси, посветени на най-големите руски композитори! Но всички французи, макар да са русофили, си обичат и Франция!

Този кретен има идеалният профил за наемник при Зеленски! Сгрешил е, че не отишъл при фашистите, които събират отрепки като него и дори ги пазят със специален закон, който позволява връщането им в страните където са извършили престъпления.

Дано сега поне семействата на жертвите да получат няккво възмездие

Искам, ама само ако не си някой голям убиец!

Като те нападнат трима в САЩ имаш пълното право да ги изтрепеш, както е направил този. Но тук в колонията нямаш право на самоотбрана.

Този дето изпра Бойко и Киро, Русия ли го назначи?

А полицайката дето гръмна в гръб ония келеш, кво стана с нея?

че тоя главорез е хванат само благодарение на зле направен фалшив паспорт. Второ възможно заключение: само в Узбекистан имат грамотни митничари, които правят разлика между истински и фалшив паспорт.

Ще изчакат да мине шума 6 месеца макс година и ще го освободят тихичко и ще иде в чужбина. Йотова ще го амнистира. Тя е освободила много садисти, просто вие хабер си нямате.

Не, българският народ изпра Бойко и Киро, той ги избра да го представляват! Те не са назначени!

Не се и съмняваме, че един путинист, само нарекъл се 'Мутра", може да избълва всевъзможни глупости. И сега го доказа, не ли?!

Глупак, съдия ченалова трябва да му е казала ,че се пътува с автобус, да забрави за самолет и то с фалшив паспорт. Ще бъде добре ,убиеца и съдииката да влезнат заедно в килията.

Аз съм заклет франкофон, в Българско училище постъпих едва в 8-ми клас (при това по времето на социализма). Никога не разбрах защо франсетата си падат толкова много по кръвосмешенията. Ако ми го обясниш на какво се дължи това, ще ти обясня, защо интелигентни хора по света си падат по руската култура, изкуство и наука.

Ти там ли беше ?

има много странни истории по това убийство. Дали тоя е убиецът или се укрива няко друг. Баща му е незначутелна фигура от БСП. „По това дело се случиха странни неща по хода на процеса му. Един от колегите защитници се самоуби. Бог да го прости адвокат Тодор Апостолов, млад мъж беше. Един от колегите от поверениците, който представляваше другото пострадало семейство, емигрира и започна да пише писма на семейството как има данни, че делото е изтъргувано. Пишеше за разни срещи в Хасково, които са се състояли с адвокати и част от съдебния състав. Адвокат Райков се казваше колегата”, каза още Стефан Левашки, който е и братовчед на бащата на единия убит мъж.

Обвинен бе Илиян Тодоров от Перник, чийто баща по това време бе общински съветник от БСП в града. Делото претърпя пълен обрат, след като на 9 декември 2011 г. състав на СГС го оправда заради косвени доказателства и липсата на пряк свидетел на убийствата. През декември 2013 Апелативният съд постанови обратната на Ченалова присъда – осъди Илиян Тодоров на доживотен затвор. Междувременно той качи в мрежата видео обръщение към главния прокурор, в което казва, че е жертва на политическа поръчка. Оттогава Тодоров е в неизвестност.

И си лягам

Е готов да си направи партия

Тоа мноо тъп бе. Си беше кютал кротко в Убекистан къде се е разшавал.

колко пари е взела ченалова за оправдателна присъда .. и какво направи дэржавата и обществото ни да я накаже? същото се отнася и за върховните съдии които пуснаха стависки ... пиян или дрогиран убиец не може да бъде пуснат невинен при кристални доказателства. но съдиите те не са нито пияни нито дрогирани а гаврата със справедливотта е непростима .. за такова деяние и 10 доживотни са малко.

ти фен ли си му или убиец, който се крие някъде от възмездието? Аман от боклуци, да ви еба путките майни.

ей как добре го езмисли .. ДС тарикатите на путлер в съдебната система начело с Ченалова която се беше засилила да взима властта в съдебната система като мънчо беше обсебил влайстта .. всички тия отрепки са си продукт на кремълската пета колона ... същите които пуснаха ставицки ... Зеленски точно на тия им разказа играта.

ако имаш информация за доказателствата ги дай, понеже това намирам само СГС го оправда заради липса на косвени доказателства и липсата на пряк свидетел на убийствата.

тъпанар .. никой не го е нападал .. има трима с прободни рани в гърба .. тоя няма никакви наранявания и никой от свидетелите не твърди че е бил нападнат. има и камери и дузина човека от двете страни за да се докаже всичко това. дрогирано лайно вкарал нож в дискотека .. убил двама в гръб и опитал да се скрие, купил съдия и т.н. ... и ти тука ще ми филосовстваш с мозъчни пръдни

логиката да има един ранен трети приятел и да няма свидетел е абсурдна ... тоя е бил с компания ... тия хора са гледали 5 минути тоя как ръга с ножа на най натоварената улица до най голямата дискотека ... крил се след това укривал боядитвал косата рязал ноктите .. кви доказателства липсват по тоя случай точно?

нещо не разбирам нашето правосъдие - значи този, който е бил нападнат от трима и понеже се е защитил по стечение на обстоятелствата двама от нападатели умират - ще лежи доживот без празво на замяна. Австралиецът в подобна ситуация - сам срещу много лежа едно 8-10 години, не помня. За разлика от тях обаче Максим Стависйки лежа 0 дни ефектнивно след употреба на алкохол и причинена смърт, убиецът на Милен Цветков след употреба на наркотици все още "излежава" бъдещата си присъда под домашен арест, а завалията наркоман Семерджиев за убийството на 2 нещастни и нищо неподозиращи момичета след употреба на наркотици води пазаралъци за присъда далеж по-малка от доживтоната на "убиеца от Соло". С какво самозащитата с нож е по-лоша от убийство зад волана под влияние на алкохол и наркотици - някой може ли да обясни????

"ако имаш доказате.ства ги дай" те доказателствата явно са били достатъчни за тримата съдии осъдили го до живот и дори за помощник съдията който се е осмелил да даде осоенно мнение срещу ченалова. ти ако имаш доказателства че решението им е неправилно ти ги дай.

Няма пари за ..."правосъдието"..

самозащита имаше в случая срещу джок когато една банда го гони настига той вади нож но те продължават да го обграждат ... раните им са от пред. тук няма нападение ... тоя даже ги гони от дискотеката за да ги настигне и убие с удари в гръб. съответно прави опит да се укрие. няма и нито един свидетелствал че са били нападнати от неговата компания.

това го пишат по жълтата преса... дай присъдата да прочета.

ти там ли беше... аз не.

дотком балон

Според закона това са различни ситуации и обстоятелства,умишлени и неумишлени Убийство с нож и причинена смърт при катастрофа са два много различни казуса в съда, невъзможно е да се подходи еднозначно в тези случаи Друг е въпросът,че с малко повече пари може да си издействаш по лека присъда

къде ги гони според теб има видео от охранителна камера в тубата. не мога пусна линк. от 27.12.2013 .

Ченалова кога ще я турят и нея в една килия? До живот.

Защото няма никаква самозащита нито в случая Соло, нито в този с австралиеца. Ако им бяха признали неизбежната отбрана, която сигурно са твърдяли и двамата, нямаше изобщо да има присъда, а щяха да ги оправдаят. Евентуално ако бяха преценили, че са я превишили щяха да им дадат до 5 г. лишаване от свобода. И двамата са осъдени за умишлени убийства. Напълно съзнателно са наръгали жертвите си, като са знаели, че ще последва смърт или допускали, че ще последва, но ги им е било все едно. Абсолютно никаква връзка не може да има пътните проишествия, защото престъпленията по транспорта са по непредпазливост. Там подсъдимите не са и предполагали, че ще настъпи смърт, но са били длъжни да предположат такъв изход и да намалят скоростта. Затова за такива престъпления максимумът е 20 години. И то ако са били под въздействието на наркотични вещества, има много пострадали, демонстрирали са особено груба самонадеяност, имат тежко престъпно минало и т.н. Няма как да се налага доживотен затвор, защото някой си е изпил половин бутилка ракия и се е метнал в колата, като до вкъщи е прегазил двама пеходци. Той не се качва в колата с мисълта да убива, а си вика: "кво толкова? Всеки ден си пия и се прибирам без проблеми". Това се опитвам да обясна на плебеите, но според тях може да има само смъртно наказание и нищо друго. Проблемът с вторите престъпления е, че така нищо няма да се подобри. Трява да се набляага на възпитанието и образованието. Но плебеят си знае смърт та смърт. П.С. Тук отварям една скоба, че за случая с Милен Цветков ВКС си преразгледа практиката и реши, че е извършено умишлено. Подсъдимият сам се поставил в невъзможност да реагира чрез употреба на наркотици. За мене това решение не е правилно, но е взето под плебейски натиск присъдите да са по-високи и по-високи. За престъпления по непредпазливост.... Умишлено щеше да е, ако беше разпознал колата на Цветков и се беше забил в нея нарочно, но явно мнението ми е малцинство.

Да те светна-граничният паспортен контрол се осъществява от гранична полиция, мирничарите имат съвсем други функции и задачи.

Доживотните, не са ли в ЦСЗ, или от Пловдив по лесно се помилват?!