МВР: 70% от бежанците са млади мъже, повечето афганистанци

По-голямата част от мигрантите вече не са семейства, бягащи от Сирия и Ирак, над 70 на сто вече са млади мъже, предимно от Афганистан.

Обратно в новината

Коментари - МВР: 70% от бежанците са млади мъже, повечето афганистанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви е срам ,достатъчно е само да се спазват законите и конституцията на България,а вие се скрийте и си направете харакири,национални предатели и продажни мекерета,боклука на България!

Не са само от Афганистан, ноо и от Пакистан, за това афганистанското правителство не иска да приема обратно всеки, който на безпаспортно доверие е бил приет, като "афганистанец", а на дела е чист талибанец, а пък и в Афганистан си нямат бхк и отворено общество, които ако се преместят да развиват дейността си там, ще могат да носят бурки до насита, като нюейдж лево-либерастки дресинг код.

Афганистанците са идиоти знаещи единствено да стрелят с АК 47. Неграмотни, примитивни, но забележете те са изпратени с ислямска мисия. Исляма не е религия той е стратегия, не го ли разбра Европа. Жалко.

А колко ли от тях са ТЕРОРИСТИ?

И? Кво като бягат от Русия - минават нелегално българката граница или какво? Че те сигурно и от Мексико, Япония, Еквадор, Бангладеш и Виетнам бягат, ама не знам няколко милиона от тях да прегазват граници за да са на социални помощи в ЕС.

Да бе да, когато аз бях в казармата, граничарите си БЯХА В МНО (Н-то е от НАРОДНА). Имам съученици граничари, и то на турската граница, така че знам за какво говоря. Сега може към МВР да сте, и на 40 да се пенсионирате, и на филанкишията да се отчитате, ама ако едно време изпуснехте диверсант, щяха да ви разкатаят по тежката процедура.

И кога точно са преобладавали семействата? А тези "непридружени деца" - що не вземете опита от Норвегия и да им проверявате възрастта по строежа на костите? Така ще се избегнат едни "14-годишни деца", бръснещи се редовно от поне 7-8 години, и ще бъдат правилно категоризирани като навлеци.

Тая да е видяла във Франция или Англия интегриран арабин?На кого ги говори тия?А раждаемостта им не я притеснява изобщо.Новите българи идат...

Прекрасни мъже за грозните българки :)))

Прекрасни мъже за грозните и дебели туркини

Филяпе, вземи семейство навлеци у дома и след 1 година давай акъл. Големите заплати и лукса в който безгрижно живеете е затъпил усета ви за реалност. Вашта Черга също ще пламне -неугасимо и кърваво, защото вие сте главните виновници за касапницата която идва , ако навлеците не бъдат изритани вън от БГ. Не чакаите милост от беден и оскотял българин, а за навлеците е ясно; ще те обере и ще ти резне тиквата, защото такава му е нагласата от пророка Мухамед. А БГ пророкът кога ще се Яви?Нещо да си чувал за Сабра и Шатила? дека Израел подкокороса ливански башибозук да избие бежанци- още не могат да се оправят.

Как не разбраха, вкл. на европейско ниво, че трябва цялостна промяна на политките - не искаш да говориш официалния език на държавата, която те е приела - вън! Не искаш да работиш - вън! Не спазваш законите и порядките - пак вън! И никакви помощи и т.н., ако не се впишат в живота на обществото - да се спасяват кой както намери за добре!

А Вие как не разбрахте, че това е волята на САЩ? Те са най силни и каквото кажат това става. Когато станеш по-силен от тях можеш да налагаш волята си. Ако САЩ не правят тези измами ,злини и войни и не грабят целия свят, няма с какво да платят вътре в страната си и ще се разпаднат от гражданска война. Те са решили преди това да разпаднат целия свят и да го ограбят. Който може нека им попречи.

Какви са тези бежанци и как влизат нелегално (т.е. нарушават законите на България) при толкова много мъже под пагон в държавата, и сте безсилни да предотвратите това?!

Интересно, защо някой ти е поставил минус? :)

това ви го писах преди година. Още една година ли трабва да мине, че да напишете, че сичките имат поставени задачи от имама: ИСЛАМИЗИРАЙ И УБИВАЙ НЕВЕРНИЦИТЕ.

Абе,политици прехвалени,не ви ли е ясно,че идват да ни завладеят? Когото не заколят,да им робува?

Е, ние няма да чакаме да ни колят, а ще отвърнем подобаващо. Крайно време е бълг. дупетати и политици да се събудят и да разберат, че тези афганистанчета са бъдещата (пета) колона на Ердоган и ислямска Турция. Не си правете илюзии!

Това е част от хибридната война на путин. Само и само да се изкара, че не узбива Сирийците, е подкупил мести продажници да говорят, че бежанците не са от Сирия. Всичко ще се реши, когато сатряпита Путин и Асад бъдат обесени. Тогава ще се нормализират тези страни, ще започнат демократични промени и хората ще се върнат по родните си места. Някои даже трябва да ги помолим да останат, за да има кой да работи за България и Европа.

Нямали общ подход в Европа... А как имаха общ подход, когато преди няколко години товареха циганите и принудително ги връщаха в Румъния и България?! Чак когато ги видяха на тяхна почва, Европа призна, че циганьората не иска да се интегрира. Че то, ако се чака и пита за всичко Европа, трябва да се мятаме от високото, за да очистим територията си от българи докрай!

Не е вярно, никога не са признавали, че не могат да се интегрират. За тях питиетата никога не са били проблем, щото имаха неправилните паспорти. И не само, че ни ги връщаха, ами и супернагло обясняваха, че са наш проблем, и ние сме виновни, че не се интегрирали. Виж, след масовите екстрадиции се кротнаха малко и не са толкова гласовити, ама това не е тяхна заслуга.

тоя статистик ли е или зам. министър на МВР?!

Ами ето, даже зам.-министърът на вътрешните работи Филип Гунев изрече очевидната истина, че няма бежанци. Значи тия не са кандидати за убежище, защото в държавите им няма война. Те са нарушители на държавната граница. Следователно ДАБ е излишна, Законът за убежището и бежанците е неприложим и няма нужда от центрове и лагери. Обаче ЕК подкупи Борисов с тези 160 млн. €, за да се направи нов Кабул в България.

Е българите тъпи ли са или какво? Много ясно, че ще са млади мъже. Те са най- издръжливи и са оцелели по пътя. Възрастни и майки с деца как да издържат по пътя. Ей не помагат тия хора бе, не са като Израел (дула) отворил за всички

Не е ясно откъде идват тези млади афганистанци, наистина може да са от Иран както някои писаха по-долу. Оказва се, че в Иран имало между един и три милиона афганистанци, които имам статут на бежанци от времето на войните в Афганистан /от 1979 г. до преди няколко години/. Тези хора Иран не ги иска, има големи проблеми с тях, но очевидно те не искат да се върнат в Афганистан, след като са свикнали и и израснали в Иран.

Разликата е огромна руснаците не бягат а се заселват и отиват с парите си А тези идват и само искат

Не може да прилагат Закона за убежището, защото няма бежанци. Има само мюсюлмански заселници, мигранти, имигранти и пр. "Проблемите възникват, когато 20 години по-късно не си ги интегрирал" - това нещо няма интеграция, еййй! Разберете, тия няма да станат християни, а онази култура е примитивна и агресивна. Особено, когато имат числено превъзходство. Не ни стигат циганите и ДПС-арския електорат, ами заселват още "трудолюбиви" и "кротки" хора. Гунев и в МВР добре знаят, че за стратегическата дълбочина всеки мюсюлманин е турчин! "бежанците само в определена зона" - и коя област от България ще отстъпят за заселниците от Афганистан? Сигурно, някоя южна до турската граница. Не ме интересува европейско ниво, както и Брюксел не се интересува от България. Не искам да заселват страната ми с чужденци срещу някакви си 160 млн. евро. И стига с тая куха европейска логика да наричат заселниците "бежанци"! Защо правителството не постави ултиматум - или да връщаме арабите по държавите им, или да прибираме военните от Афганистан?! Не ме интересува, какво ще поставя Европа те първа, днес трябва да спасяват България не, утре!

Ама кво значи споразумение за връщане!? Товариш ги на влака и обратно откъдето са дошли! Кви са тия тъпотии!? Той ше ми влиза в страната нелегално, пък аз ще питам после неговата си държава дали ще си го вземе обратно, че да им го закарам... Или да си ходят или да остават разстреляни на границата да ги ядат гаргите!

нали журналистите все някакви снимки на жени и деца показват?

тези хора ще се изпоженят за нашите обезумели да се женят моми и тогава стои па гледай. Ама то това е целта на разселението- да се създаде безлична маса , Франкенщайн от религии и националности.

Като "великата нация" - САЩ >>>>

Много би ми било интересно, да почета коментари тук, ако ли 70% от бежанците бяха млади жени, дори и афганистанки ...

нали ги виждаме в квартала И те за нищо не стават

Ами според "демократичните" медии не 70%, ами 100% са жени и деца. Вярно, малко са брадясали, но нищо

Ще има някакъв смисъл,ако извозването стане от София до Авганистан или Германия,а ако си ги извозвоме от Харманли до Хасково е иди ми дойде ми

Това жълтоклюно патенце може и да не знае, но в учебника по история пише, че това "в момента българската граница се охранява много по-добре от когато и да е било", изобщо не е вярно. По скоро, е обратното. А и отслужилите в "тъпанарските" подразделения на БХА, още не са измрели. Питайте, поне тях, ако не знаете. Това изказване е вярно, колкото цветовете на негатива са верните цветове на обекта.

Това го знаем.повтаряте едно и също -без подлог,както казват.Само констатирате и нищо.Намерете решение,вземете решение и предприемете действие.Едно и също до затъпяване.По-скоро кажете ,какво ще ги правите тези млади,здрави,прави примитиви.Кому е нужно -Цицерон. И отговора е много лесен .

Не разбрах къде да ги извозват-от един град до друг ли

меркел нали покани всички световни мохамедани и те, обичаики гостоприемството на другите, идват, ли идват да папкат.какво ще стане ако мохамеданите от индия решат да уважат неината покана? двеста милиона са вързани в кърпа!с нови "културни особености"

в Афганистан няма война така да се каже хамерика въдвори нов световен ред и там е яко демокрация После дори и да има конфликт...тея младежи се спасявят я техните майки ,родители и жени кучета ги яли Нещо ?!?!?! не се връзва

И сега въпросът е кой бяга от хубавата демокрация?

Армията на границата с пълно бойно снаражение и неограничен запас от муниции. Меркел скоро ще падне, с нея и останалата евронеосъзнатост. С тези хора , независимо дали са от Сирия, Афганистан, Ирак или друга част. Разговори нито могат, нито трябва да се водят. И колкото по-рано те проумеят, че ще бъдат третитани като нашественици.Толкова по-рано ще се реши проблема. За какво Европа има толкова силна и развита армия. След като не може да я използва.

И аз се чудя какви ги дирят нашите военни в Афганистан и Ирак? Защо не са тук на нашата граница и да използват оръжието за защита на държавната ни граница. За какво иначе носят оръжие тези военни? Тогава хич да не харчат пари за въоръжаване.

Те пък в Европа една армия, докато се гримират, па докато приберат червилата той охлюва хоп и ще се шмугне в храстите ха ха ха !!!

70% от бежанците са млади мъже от Афганистан.... а останалите 30% са зрели мъже от Афганистан.

Къде отиде на Щерев великият пост? Искам го! Върнете великия пост!

"Бежанската криза" е най-големия Троянски кон измислен някога.Толкова е голям, че човек не може да го обходи с поглед и да го види веднага.

Тук става въпрос за абсолютни малоумници... Но българският народ "им верва" и гласува за тях! Всеки народ заслужава управниците си...

Това има и положителна страна - тези мъже ще работят и ако трябва ще се бият за страната ни, това е цяла армия и ако я изпозлват умело България може да си върне загубения престиж и територии.

Това, което си написал дали е вярно?! Сега си имаме цигани, те дали биха се били за България?! Само ако насочиш пистолет до главата му, само тогава!!!

Куньо, ти си или адско тъпо парче или си се продал. Къде ги виждаш тия мангали да се бият за родина бе, мамин. За тях понятието родина се свежда до това да опънат някоя булка и да се нашмъркат на аванта.

Те ако бяха патриоти, щяха да останат и да се бият в собствените си държави. А те са мишки бягащи от там към охолен живот без да работят.

Уникален си в простотията или в наглостта си, чакащ реакция ТУК. Те напускат РОДИНАТА си ЗА ДА НЕ СЕ БИЯТ, защото НЕ ГИ ЕНЯ за нея. А ти чакаш да се бият за страна в която влизат с взлом и от която търсят само какво да вземат.

Писах подобен коментар мисля че оня ден пиша го пак - Как така се построиха и оборудваха стари казарми и помещения за живеене а нямаше никой още и нямаше смисъл от тях ? Значи някой се е подготвял и е знаел много добре какво ще стане ! Нека правителството да обясни, от къде дойде тази заповед и с чии пари стана това ? Този господин щом е от МВР зам.министър неможе да не знае да кажат как, кой, и защо ???!!!

Гунев омаловажава въпроса отново. То като ги слуша човек него, министърката, ще си помисли, че у нас само божи кравички прелитат.

Щука

ЕС сключвали споразумение с Афганистан да им ги връщат тея паразити. А що не сключваха такова, когато идваха насам. Депортиране и край! Аман вече от манафи!

И сега к'во? не можем да ги съдим, защото са непълнолетни. И след края на войната няма да се върнат в Сирия (както ни учи Меркел), защото нямат нищо обще с тази война. Впрочем Афганистан като в момента го управлява САЩ, би трябвало да е демокрация от най-високо ниво. Защо ги приемаме и въобще защо бягат? Не идват за по-добър живот, защото там го имат. Значи идват да завладяват.

"Филип Гунев увери, че в момента българската граница се охранява много по-добре от когато и да е било. " Хайде бре, този " юнак" Ф. Гунев има ли си представа как се охраняваше тази граница преди 1989г???? Поредните празни приказки от страна на управляващите изречени от техните -измислени герои!!!!!

ни е повел от там някъде. Но за разлика от тях ние сме донесли култура каквато в Европа не е съществувала. Нашите канове са имали дори и бани в крепостите и дворците си. Тези които идват сега връщат Европа към времето в което ние сме дошли

Когато писах за този състав на мигрантите, много се чудеха дали е така...ето ви официалния отговор. За картата с 5000 евро от Саудитска Арабия, пак не се споменава... Тези младежи освен за гурбет, може и да са на война...придвижване по взводове и след това прегрупиране

освен това Саудитска Арабия, не спонсорира гурбетчии... правете си сами изводите

И като сме го установили това, защо продължаваме да си ги прибираме?!

оти така е заповедано от Козек

Щом мармозетките не са от Сирия и Ирак, така наречените конфликтни зони въпроса е ЗАЩО ГИ ДЪРЖИМ ТУК И НЕ ГИ ВРЪЩАМЕ в тяхната си държавица????

В такъв случай трябва просто да се ЕКСТРАДИРАТ ОБРАТНО 70% от НЕЗАКОННО ПРЕМИНАЛИТЕ ГРАНИЦАТА лица, които по медиите по непонятни за мен причини биват наричани "бежанци" ! В Афганистан няма война, не сме длъжни да ги допускаме на наша територия !

да вметна не е екстрадиция Екстрадицията се изпълнява по съдебно решение може би е експулсиране