Ново движение НАПРЕД щяло да е трета сила

Нова икономическа политика, която да обедини Дунавско – черноморския регион, предложи бизнесменът Христо Ковачки при учредяването на движение НАПРЕД.

Обратно в новината

Коментари - Ново движение НАПРЕД щяло да е трета сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, какво разбирате от политика. Чували ли сте за икономически патриотизъм? Партия Лидер се бори за смяна на управлението на България. Това означава да произведеш и да го продадеш и от това ще спечелят всички. Трябва производство мързеливци. Това го прави Ковачки- работи, работи и пак работи, а вие всички плюете

Настя Костадинова беше най-готената общинска служителка, която познавам. Ако беше станала кмет на Район Одесос със сигурност щеше да изчисти корумпираните.

По- добър служител от Настя Костадинова не познавам. Ако професионалисти като нея влязат във власта, може и да се промени нещо в България в положителна насока.

Аз също познавам г-жа Настя Костадинова. Това което е написала по-горе някаква си варненска изобщо не е вярно. От всички служители в Района, само Настя Костадинова не бе корумпирана. Това беше един изряден служител милеещ за проблемите на гражданите в Одесос. Трябваше тя да стане кмет на Района, защото си разбираше от работата. Но естествено я принудиха да напусне. Костадинова ще гласуваме отново за Вас ако се кандидатирате през 2011 година. Успех

Няма съмнение, че Каракачанов е властолюбив. Но нями и съмнение, че ВМРО е единствената партия, която се опитва да прави нещо за България. Тъй като нямам моного време ще дам само един пример - влезте в сайта на ВМРО и забележете, че еиднествено те са предложили множество законопроекти, които защитават българския национален интерес, но едновременно с това не излизат извън границите на демокрацията и етническата толерантност, което пък е характерно за Атака. Колкото до Ковачки - признавам си, че не знам много за него, но съдейки от това, че му спретнаха този цирк с 300-тата хиляди лева гаранция, би трябвало някой много да се е изплашил от съюза между пари и мисъл за България. Атака също е направи опити, но вместо да изпише вежди, извади очи.

Ама и тоя Каракачанов не си намери място.

Доколкото стана ясно, ДПС е спонсорирало Атака. Откажи се от тези илюзии, я помисли по-трезво.

vsichki komentari do tuk sa bezpochveni i zlobni.VMRO e naj-patriotichnata organizaciq,a Karakachanov e naj-golemiq pich

Кръстил си се така, защото си пиян и говориш глупости. И то от тия, дето кат се напият - плачат на глас. Разплака ме и мене.

ХАЙДЕ разходете се до ул.Париж в СОФИЯ! Там е офисът на Общинска банка. Вишжте с каква кола идва народният любимец и колко момченца го охраняват. Ха, ха! Известно е, че лятоска идва по къси панталони в банката, известно е, че една много първа българка банка го дарява с големи кредитил Да, ама кредит се дава срещу поклони. Хайде да разлберем заедно накъде се кланя ЛИДЕРЪТ?

ама вие да не повярвахте на трезвомислещ, той се шегува, не че това е подходящо за майтап. Той Ковачки е много интелигентен - няма съмнение!

Хаха баси чудото и този става политик.Вие знаете ли , че този Ковачки е пътник ако не влезе в политиката. толкова пари дължи на другарите, че ако не влезе във власта да позаграби нещо и да си върне борчовете ще го похарчат без да им мигне окото. а и онази смръдня Каракачанов щом е там всичко е ясно - де що има келепир той е там!!!

Хаха баси чудото и този става политик.Вие знаете ли , че този Ковачки е пътник ако не влезе в политиката. толкова пари дължи на другарите, че ако не влезе във власта да позаграби нещо и да си върне борчовете ще го похарчат без да им мигне окото. а и онази смръдня Каракачанов щом е там всичко е ясно - де що има келепир той е там!!!

Много страшно е,когато без да се знаят фактите, се злослови и се чернят хората. Необходимо ли е да продължаваме да се утвърждаваме като хора, които отричат всичко и всички? Политиката е, меко казано, демагогия, политиците са хора като с добри и лоши качества и дела, с недостатъци.Верни са думите на Бай Ганьо, че всички са маскари, но може би едни повече, а други по-малко. Ние, електоратът, трябва по-детайлно да се запознаваме с личността на хората, които са начело на партии и движения.За сведение, Ковачки има толкова общо с мутрите,колкотото Буш със Хусейн.Това е един изключително ерудиран млад човек с високо образование, професионалист, учен, израснал в семейство с издигнати в култ общочовешки и християнски ценности, с енциклопедични познания във всички области, при това доста скромен.Е, не притежава миналото нито на Каракачанов, нито на Станишев, нито на Бойко Борисов харизмата,но нека му дадем шанс! Той е патриот, а за нас е крайно време да се съсредоточим върху живота си в нашата страна,с наши усилия и огромните резервиукоито има тя....

В една нормална държава е невъзможно подобни индивиди дори да си помислят да стават публични политически фигури! Много тъжен феномен е нашата настояща политическа действителност. Посредствени и малокултурни индивиди, натрупали чрез престъпна дейност крупни богататства (като Ковачки и Личев), които отдавна следва да са обект на прокуратурата, или вечни депутати (като Каракачанов), които периодически вдигат малко параден шум и се занимават с нищоправене, но някои от нас пак гласуват за тях, се опитват да яхнат пак народа си. Ако се случи, кой ще е виновен-те или ние ?

Абе все пак да си гласуваме за Волен,поне Доган да го е яд,а може би го е страх.Назад,а не Напред с НАПРЕД....

хора тази идея за обединение на дунавскят с черноморският регион не е нова чувал съм е от Свободните демократи , един кандидат депутат ми каза за нея и ме покани в щаба си така че сори май едни и същи хора ги диктуват всичките политици -

хора тоз го познавам оше от преди , когато почити никой не го е чувал , самият той се гаври с работниците си , няма да ви кажа какви врзки е имал в държавните институции щом в интеренет хората си проверяват и се оказва , че същият не им е платил с години задълженията по фондовете , в интеренет всичко е изчистено как става така ......... повярвайте на поредният лицемер и московска подлога

От прочетеното - не казват абсолютно нищо реално и практически приложимо и изпълнимо. А щом боклука Каракачанов е там работата е смръдлива и ясна.

На този Ковачки , не му ли стигат парите,мутрите,бодиг жени които има. С два джипа охрана се движи. А сега иска и власт. Срам ме е че сам българин.

Vi mne ne uznali? Ya sin leitenant Shmid.

Тези каракачанчета,кукумя и прочее отново се опитват да разбият вота на народа! Не се подавайте на лъжите им !Спомнете си какво направи Дертлиев със СДС -център навремето. Това са пребоядисани комунисти и ченгета с нови поръчения. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ !!!!!!!!!!!!!!!!!

От бизнесмен политик не става заради конфликт на интереси. Цялата световна практика го е доказала, това са две различни сфери на действие с на хора с различна подготовка и образование.

Ковачки ... Каракачански ... Бизнесмачки...лудниц Бе може и да има някой свестен човечец с добри мисли, ама вие за черна дупка чували ли сте? Щото това е България...черна дупка. И акота да метнеш в нея ... и пастърма да метнеш все ичезват. Не се хабете, няма оправия...

Само България роди в Европа модела олигарси да правят партии и завземат политиката! Дори Русия не го направи, поне Путин не дава на олигарсите си да се месят в политиката!

Партия на мутрите. С любезното одобрение на отгледалата ги бесепе...

Abe po-dobre ti da ne se izkazva6 nepodgotven!

много смели думички от 3-та сила ще ми се да им вярвам. хора кога ще се оправим? то не бяха СДС ,БСП ,ВМРО ,ДПС ,БББ ,БЗНС ,НДСВ ... итн. ,а наистина искам.

тази партия НАПРЕД е по бетер и от останалите. НАПРЕД НАЗАД това са бивши и/или настоящи оборотници на БСП СДС ДПС.. оборотник човек,който е първо поставено лице в добре познатите ни политико-бизнес начинания

Аз смятам Напред да е първото движени, а Назад второто. И така напред-назад докато народът забременее...

ВЯРВАЙ ТЕ В ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ВИ ПОВЕДЕ !!!

Доротейке, имаше един дет на караше да мислим позитивно.И докато ний мислехме, той без да мисли си върна незнам колко хил.декара гора.Виж какво ще ти кажа, заради такива като тебе лапни шарани сме на туй дереже.Не ти ли стана ясно ма , че тая държава е на дъното и ако тия паразити не ги изметем, утре ша са чудиш кво да прайш.Или и ти си от тях-долните , мръсни паразити , дето освен да мамят хората , абсолютно друго не умеят. Ей туй племе комунистическо, как събра в себе си всичките боклуци и измамници на света?

PO DOBRE KOVA4KI OTKOLKOTO BOIKO

Тук не прочетох някой да изгаря от желание да гласува за тази ренегатска политическа сбирщина?! Интересно кой ли пише тези глупости, че щяли да са трети? Ама от къде ...от зад напред сигурно.Като се има предвид , че си имаме 200-250 партии , то около 200 място не е зле. Ще се КУПУВАТ ЯКО гласове.Ромите пак ще ударят келепира покрай таквиз хубави люде.

Дай боже всички българи да мислят като участниците в този форум. Амин!

samo taka GERB i NAPREd v sleddva6tiq kabinet manerkite van

Вервайте му на чудовищният измамник Ковачки! Всичко е сбъркано в тази държава! Бизнеса и политиката по български означават главно безкрайни схеми и далавери! Pезултата e обсебване на властта и бизнеса от сплотени групи измамници с единствена цел измами и крадене на пари по всякакъв начин. Човек винаги остава с впечатлението, че единствената цел е да те минат за всичко, всички на всяка цена и навсякъде в БГ. В България всички си мислят че да правиш бизнес, значи да вържеш хората и да ги изнудваш до дупка. Ако може и с помощта на държавата.

Много странично влиза Ковачки, прероденият Косьо Самоковеца! А бе, аланкоолууу, виж къде ти сочи стрелката на пода хахахаа! ПОЗОРРРРРР, отново трима глупаци търгват с бясна скорост към съдбините на държавата..... Отврат!

Къде,бе с тая каруца и с тоя крантав кон Първанов.Смешници,по си мръсните цървули от ДС и си помечтайте за 33-ТО място,а 3-тото ,дори не може и да е сън за вас.

гадни и гнусни болшевишки мазни и оядени мутри - ей това са тези измекяри , дето се канят да стават трети - вижте ги на кадъра какви са - с крадените пари - нали бяхме педи 18-тина години на по една заплатка - откъде станаха милионери - ай сиктир бееее ....!!!

А Личев на ЗНС го раздава масон.Тадаръков,друг бандит и той е масон.Въобще се набутват навсякъде,за да могат да крадат по-добре.

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ ТОЗИ КОВАЧ КИ,ИНАЧЕ ДОБЕРЕ ЛИ СЕ ДО ВЛАСТТА И ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ТРЯБВА НИЕ ДА СЕ ГРЪМНЕМ!

Поредния чукундур,колко ли още ще видим??????Макар,че дали един повече или по малко,все тая,те всичките са един дол дренки

питам:кога г-н Ковачки и от какво натрупа милионите си?

Как може да има такава злоба у хората . Докато не вземем да мислим по позитивно няма как да се оправим. Не може да се оплюва всяко едно начинание независимо какво е то . Кой за когото иска за него да гласува. Всеки е свободен ,нали е демокрация .

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ ТОЗИ БАНДИТ КОВАЧКИ, ИНАЧЕ ПОСЛЕ НИЕ ЩЕ ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ГРЪМНЕМ, АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ СЕ ДОБЕРЕ ДО ТАМ ЗА КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ ?????

Че каква добра дума искаш да чуеш от хората за тези мръсни пачаври а????? Можеш ли да кажеш за всеки от тях по отделно какво добро са свършили през последните 20 години освен кражби и хрантутене на близките им от народната кръв.

С Напред към политическата помийна яма.Стига вече мафия от държавен тип!Бай Ганю.

ТУРЦИТЕ ПОД СТРОЙ ГЛАСУВАТ ЗА ДОГАН, СЕГА ПЪК ОЛИГАРСИТЕ И ТЕХНИТЕ РОБИ - РАБОТНИЦИТЕ ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ, ПАК ПОД СТРОЙ - ТОЗИ ПЪТ ЗА ПРЕЗИДНТСКАТА ПАРТИЯ. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ - ПАК ЩЕ НИ КРАДАТ И ЛЪЖАТ !

Въобще не ми пука вече от нищо-щом те ще крадат-ще рекетирам и аз.Досега карах по чест и съвест но сега нямам пари за дърва.Ако ми дадат 500лв-гласувам за тях.Под 500лв никой да не ме търси.По друг начин не виждам как Масларова ще ми помогне.И аз ставам рекетьор-0898 732539.Който предложи по-малко ще има да чака...