Баба хвърли монета в самолетен двигател за късмет

Суеверна пътничка забави с няколко часа полет от Шанхай, като хвърли монета в самолетния двигател за късмет, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Баба хвърли монета в самолетен двигател за късмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май с тая "новина" тестват тъпомера, дано публикуват резултата колко са се хванали.

Това жените си остават жени за цял живот.

известен българин си напълни ануса с монети ,така за късмет . според запознати една монета влязла толкова на вътре , че се наложило да му я извадят през устата . не е ясно дали монетите са евро или левове .

Жената е баба само на внуците си. Изключително сте некоректни и невъзпитани при писането на новини.

БАБА: Съществително нарицателно име, женски род, тип 41 Майката на родителите. Стара жена. Майка на съпруга. Жена, която изражда деца (обикновено в домашни условия). прен. Мекушав човек, страхливец.

Виж и дефиницията на ейджизъм и отрицателни конотации.

Е , пак добре ,че не е метнала дядото в двигателя.

Нещо не става ясно как изобщо бабата е успяла да се добере до двигателите на самолета. По летищата (вкл. и това в Шанхай) пътниците стоят вътре в сградата на аерогарата, и оттам отиват към самолета през коридори-ръкави. Влизат директно вътре и изобщо нямат достъп до двигателя. Да, в някои случаи самолетите не са на ръкави, а до тях се стига със специални "автобуси" и после се качва по стълби. Но пак дори и така да е, там винаги има поне един служител, който да насочва и контролира пътниците, и едва ли би допуснал някой да се отдели от общата опашка пътници, за да отиде до перките на двигателя. Така че малко остава мистерия как изобщо се е случило това. :)

"Баба хвърли монета в самолетен двигател за късмет. Суеверна пътничка забави с няколко часа полет от Шанхай..." Нещо не ми допадат новини с гръмки заглавия и излишни подробности в тях, но без да пише къде се случва. Ето тук заглавието даже обяснява, че бабата го е правила това за късмет. Това е най важното, а че бабата е китайка и случката се случва не на летище Варна, а в Шанхай е обяснено някъде си надолу в текста като досадна и незначителна подробност. По този начин може да се появят заглавия като: "Колата на премиера катастрофира, избухна в ярко оранжеви пламъци". Изтръпваме, преди в текста по долу да разберем, че това се случва в Сиера Леоне.

Евтини трикове, тип "Шок" и "Блиц". В това се превърна Дир-а - аматьори.

А БЪЛГАРСКИТЕ БАБИ МЕТАТ ПАЧКИ ПО АЙДУЦИТЕ, И ТЕ ЗА КЪСМЕТ!

Тя, замина за Катай, когато кумонистите убиха, дедото+ Бил по нужда в царевичака. Тя, там казала, че се връща, да види, внуче, с Три манда! Каква РЕКЛАМА за...с. Банкя!

Стана ли ти хубаво като се изсра на неподходящо място? Тъп политически трол. Бесилка за вас.

За бабата, съжалявам, на се говори така, внука Й се рита, в оБор от А група! Но, пък, за мястото, кво му е, не- подходящото? Далеч съм от Арена Бистрица, да гледам как Боко, Боричели бие дузпа слет дузпа

Едва ли двигателя е бил завъртян докато го е замервала. Обаче да бъркаш с ръце между лопатките на вентилатора, за да извадиш монетите си е цяло предизвикателство.

Дори да не е работил мотора, Докато не изадят всичко и не прегледат мотора тотално самолета остава на земята. Въпросните монети м огат да повредят лопатките на двигателя или ако влязат в горивната камера да я прогорят. И в двата случая един милион долара отиват на кино.