Авиокатастрофата в Медан заради аварирал двигател

Авария в един от двигателите на военно-транспортния самолет "Херкулес" С-130 е най-вероятната причина за разбиването му в град Медан на остров Суматра.

Обратно в новината

Коментари - Авиокатастрофата в Медан заради аварирал двигател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР, пак се опитвате да ни качите на джанката. Поне да бяхте проверили на сайта на производителя - този самолет (колкото и да е дърт) е проектиран (и е доказано на практика), че може не само да лети, а и да се приземи само с два работещи двигателя, и то дори да са на едното крило. Тези товарни самолети са проектирани да се справят с такива "събития" - и това важи не само за американските, а и за руските (дори и старият АН-12 може да кацне с работещ един от четирите двигателя). Така че дайте някаква по-правдоподобна версия, тази доста издиша!

Абе ти четеш ли? След спирането на единия двигател се е получил тласък в страни( нормално е) и е последвал удар в антена.

Само Путин, може да го, свали, със ракета, или... Костов, със прашка, нали? Вплевнядрислиев, Борисоф Две, кажете Бе! Бългърина само на вас ви вЕрва ? баба Цонка Цолова

моля дир-а да не побликува такива новини! американските двигатели никога не се развалят! това е измислица на Путин.

Господа управниците да решат проблема с летящиге над София самолети. Много хора не се чувстват добре от шума, да не говорим, че изпитват и страх като гледат как прелитат ниско над жилищата им.

чакаме да падне някой в карето мария-луица, дондуков, перловска река, подуене. Тогава ще се вземат мерки!

Няма да стане - но виж, ако падне в Банкя, мерките ще са незабавни!

Какво стана с пробутания ни транспортния самолет "Херкулес" С-130 с пукнатия блок? Комисионната похрчена ли е?