Две села събраха пари да си ремонтират път

От АПИ обещаха, че там реконструкцията започва от 1 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убаво, като сте рекли път на строите няма да ви скършим хатъра.Само.не забравяйте да си платите на държавата за разрешение, и 20% ддс за материалите.А, и после винетките си важат, ей.Да не тръгнете да ми карате без винетки по вашия път.Няма да ме прайте да съм ядосан!Аз си имам достатъчно ядове с международното положение.

Deus Vult

Този случай ще има обратен ефект... сега държавата ще вдигне ръце и като се почне едно "DMS път еди-кой-си"... същата работа беше и с благотворителността и помощта към нуждаещи се от лечение... вместо държавата да осигури средствата - медиите се надпреварваха да ПРИКАНВАТ средния българин да си даде последното левче за да помогне на някой друг

Парите от данъците на колите и таксите за пътищата (винетките) са именно за поддържане на пътищата. Явно такива пари няма по ясни на нас причини - крадене, крадене и пак крадене. Та, спрведливо е сега, тези хора дето сами си плащат ремонтите на инфрструктурата, да бъдат освободени от данъци на колите си и от плащане на винетки.

И сега какво те ще си ремонтират участъка а после фирмата изпълнител към държавата ще си пребере сумата за отсечката !!!Е Браво само при нас го има това!!!

Да бяха изчакали до началото на юли, 300 хил са предвидени, ехх, късмет. Направо статията звучи като виц. Тези дупки са там от години... Иначе браво на хората, така трябва да сме всички, ясно е, че с мрънкане няма прогрес.

Deus Vult

От АПИ само обещания дават. Мийнуайъл в друга част на България отсечка от 3км се ремонтира вече в продължение на 8 месеца и все още не е завършен ремонта. Дори не искам да засягам темата за пътищата в селата и особено след намесата на ВиК

е при асфалт паша!

Големи специалисти и икономисти имаме в държавата.

Браво! Писна ми да чакаме от държава, като някакви комунисти ме. Дано новото поколение вземе нещата в свои ръце и изтъка шумкарите в ъгъла, където им е мястото.

държавата само взема и е крайно време и да дава нещо срещу толкова вземания! освен това държавата са всички хора, ако те не правят нещата от гърците ли да чакаме или от румънците. Комунизма е за умни хора, а в БГ сте идиоти и затова сте последни по всичко. Комунизъм има в САЩ и някои скандинавски държави, но ти никога няма да го осъзнаеш щото в бг никога не е имало и няма да има.,

Ти си от умните, пък седниш в Дира, какво дириш тука?