Две катастрофи с автобуси с деца само за час, при едната има загинал

Инцидентите са станали на магистрала "Тракия" и на пътя край Рибарица

Обратно в новината

Коментари - Две катастрофи с автобуси с деца само за час, при едната има загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР са организирали специално ОСИРАНЕ с Лайна и Суджук. Контролът е на сянка сред мощно пърдене и оцапани гащи. Целият състав пърди ли пърди, на тва слънце искате и контрол, ама се контролира бирата и сянката.

Олигофренията по пътищата е пълна!!!! Току що (преди 15-тина мин). Един хубавец с Масарати (ти знаеш ли кой съм аз???), в опита си да "прескочи" задръстването през насрещното се тресна в една мацка с голф, която по-късно се сети да мине през насрещното. Бесен съм на този с Мазаратито, не заради друго (тази с голфа беше със същото нарушение) , но докато тя го направи 2-3 коли преди кръстовището (жената си е изчакала цялото задръстване и просто тръгна 2 коли по-рано да си прави левия завой, не че на самия завой нямаше опастност да направи същата беля с друга завиващи си нормално кола) то този с мазаратито изключително аругатно се навираше през цялото време блокирайки насрещното движение... Всеки може да сбърка, но аругантното поведение е ..... този миндил минута преди това беше задръстил насрещното... свиркаха му викаха му... псуваха го.... толкова ли не разбра че върши безпрецидентна глупост... тъкмо се беше прибрал в правиланта лента (кола му даде път) и той пак тръгна нагло да обикаля през насрщното!!!!! ПЪЛЕН ИДИОТ!!!

Господи, пази децата! Възрастните сами ще се изтрепем.

нека и децата се "възхищават" на ума на глупаците, които изглежда нямат край !

Трябва да се въведе строг контрол за спазване на ЗДП.

кретенизмът и некадърността с нищо не можеш да ги опазиш от проявление!

Кой да въведе контрола и кой да го прави. Нещо не ми е ясно. Ония, с дебелите трибуквия, не мож изкара от сянката на хранилките. Та кой остава тогава, а!

Дебилизмът на нацията е във възход! Евала!