Две израелски ракети са паднали близо до летището на Дамаск

По всяка вероятност ракетите са ударили складове за оръжие на Хизбула

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според израелски източници целта на атаката е бил ирански военнотранспортен самолет. Участвали са и самолети от израелските ВВС. Иранският самолет е бил унищожен. Международното летище работи нормално.

А С 400 що ли те ги спира..ха.ха

Защо?

1500.

Да живее ИЗРАЕЛ!

Защо?

1500 броя.

С открадната ядрена технология от французите и със силното си лоби в Америка, Израел може да си позволи не само лаконични кометари но дори и никакви коментари. Те са недосегаеми.

Израел не са откраднили от никого никаква ядрена технология, по простата причина, че създателите на атомната бомба са... евреи!

А аз си мисля, че евреите си усъвършенстват ракетите и изпробват новите модели по навлеците на Асад. Нема лошо.

Помня арабите от института. Имаше иракчани, тунизийци и ливанци. Много нагло, арогантно и просташко племе. А като дете имах приятелче еврейче. Бил съм у тях много често. Хората ме посрещаха като че съм техен, радваха ми се, гощаваха ме. Аз съм за евреите и не ми идва и на ум да се извинявам на някой за това. Шалом!

Евреите упорито и нагло дърпат ТСВ за опашката и смятам, че ще им се получи.

Най-много се смея, ксто всеки път ни обясняват какво било обсерваторията уж базирана в Лондон. хахах, колкото и да го повтарят, няма да стане истина.

... другите руски лепила дали са усетили нещо в небето?

Добре де, разбрах, че еврейчетата не ги кефи по някаква причина някакъв обект на територията на друга държава. Решават и го обстрелват този обект. Искам да попитам... Къде е ООН? Кой им разрешава да обстрелват прсото така където си пожелаят? Ако утре не ги изкефи нещо на БГ територия, пак ли така ще направят? Разберете ме, не защитавам никого, но защо за едни (еврейчетата) е разрешено да го правят, а за други не?

чалмата се грижи за чалмите. дай да дадем божи гроб на чалмите. така ли? ей... от този Путин станахте на чалми всичките.

Защо във всяка статия свързана със Сирия всеки път повтаряте "...Сирийският център за наблюдение на правата на човека - неправителствена мониторингова организация, която е базирана във Великобритания и разполага с широка мрежа от информатори в Сирия " Аз разбирам, че една лъжа повторена сто пъти става истина накрая, но не забравяйте, че вече имаме възможност да четем и други сайтове, не само Дир.бг. Така наречения Сирийски център и другите дрън дрън след това, всъщност е един доносник на ЦРУ от сирийски произход базиран в Лондон за по-голяма автентичност, който "събира" информация чрез телефонни обаждания от други агенти на ЦРУ в Сирия - белите каски, членове на терористични групи финансирани и управлявани от ЦРУ и прессъобщения получени от Лангли - това е така наречената широка мрежа от информатори. Така, че продължавайте с повтарянето на лъжите пък те могат да станат истина ама някой друг път.

Чети каквото искаш. Складовете са изгорени. ПВО на Сирия е проспало и това нападение.

Нищо не "събира", просто "демократичните" "медии" си пишат от негово име кот им доди и кот им уйдисва.

Израел първо да се изтегли от окупираните територии, като Голандските възвишения на Сирия! Както и да спази решението на ООН с което е създаден Израел, че граничи с арабска държава, по-късно наричана Палестина.