17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Сега ... не говорете толкова за самолети ... лесно е отстрани. Живея в Германия и ще ви кажа едно - тоя път през Дунав мост 1 съм го карал няколко пъти. Почивката е задължителна, и то на някое цивилизовано място. Няма гаранция, че няма да излезе някой просяк от някъде да те закача, но поне няма да ти откраднат гумите в движение. Това каруци, велосипедисти, ей такива камиони, паркирали си без аварийни директно на пътното платно - това си е абсолютно нормална ситуация. Там, където няма магистрала си е дива Индия. Колкото до това, защо си пътувам с автомобил - ами много просто - колко струва рент-а-кар в България? Скъпичко си е! А автомобил си трябва - я да идеш на море, я при родата ... за три седмици ако не навъртя 2000 километра все едно не съм си бил в къщи! Пробвах номера със самолет и да взема на дядото колата, ама тя, горката, 2000 километра я направи на година я не, набор `91, вече за олдтаймер минава, и аз като я впрегна - ту алтернатор счупи, ту не знам си какво си, а и на човечеца си му трябва! За това - с автомобила и толкоз! Жената и детето - на самолета а аз с колата за да движим!

Циганье.... Мангал буте хафте, хас мо кар баро!

Хайде на бас, за 1000 лева, че тия са цигани, а не както пише в заглавието - българи!

Прочетох статията и като казаха броя, типът на пътуващи и регистрацията на буса се сетих, че няма как да не са от мангаландия. То там само такива останаха.

Циганите така и не се научиха да използват самолети. Ама така е, с бусче пълно с мангали трафика минава без проблем.

Как да се научат? Не знаят езици, много минават границата и с черно печати срещу 50-100 евро Пътувала съм веднъж д такова нещо- по целия път от 3000 км, шофьорът спря веднъж за 2 часа, захлупи се в мрака и студа и спа. Останалото време спряхме 2 или 3 пъти за тоалетна и то за по 10 мин.. Зачервени очи и почти заспал..така ни закара, но шофира сам, да не се охарчи да дели пари с втори шофьор и да не изпусне приходи от 2-ма пасажери- сложи мен и още едно момиче на първата седалка, от типа персон и половина.. Повече в такъв подвижен ковчег не стъпвам А властите е крайно време да почнат да регулират тия шмекери- не плащат данъци, не спазват правила, всяка година поне 1-2 буса затриват пътници!!!

Ми във местността басараб други освен Българи не живеят... Наричат ги "басарабски Българи"

По обяснението на свидетеля,веднага ми стана ясно от кой етнос са.

Бяха същите цигани, преди 12 г - с по 250 EUR МРЗ. Под вещото ръководство на Боко иГЕРбавите, ние изостанахме, а те вече са цигани с двойно по-голяма заплата минимална и средна от нас.

В Румъния е същата цигания като в България, румънците същите цигани като българите.

Да, но за 12г ни изпревариха и по стандарт на живот, и по много други критерии.

Ооо дебел, плешив, мазен, потен, фъфлещ циганино. Как е, има ли интернешинъл чалга кючек партита? Мама ти мангалски да еба!

си чистокръвна късо подрязана карабина, предполагам.. със самочувствие на османски султан и умствено покритие на нубийска ханъма..

що не се дигнеш до крайова (град по хора колкото плевен) и после да разкажеш за разликите с плевен