Двама в ареста, след като Макрон беше зашлевен на среща с граждани (видео)

Мъж с очила и зелена тениска крещи "Долу Макрония" и после удря френския президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въххх......ошамарили са Бабоеба !

Че то да го шамаросаш тоя е като да сриташ педал.....нищо работа ! .....Не са го опазили от народната любов !

Как не го е гнус да го пипа

Най обичания от народа Френски президент бе Жак Ширак! Това на него нямаше как да му се случи, защото хората щяха да се саморазправят с посегналия. Жак Ширак се смесваше с тълпата и беше много обичзн, популярен и купонджия., което не може да се каже за никой от тези след него! Особено показателно е случката при посещението му в Израел, когато направи скандал на израелската охрана, че му пречи на контакта с почитателите му и заплаши да напусне Израел.

Тоя път охраната не можа да го опази от народната любов. Когато би цяла година протестиражите с жълтите жилетки и полицията осакати маса народ с гумените патрони нямаше проблем, но явно някоине забравят... Може да ни е много мъчно, но Франция не е това, което беше.... Там върви една подмяна на населението и културата и в близките десетина години може би ще стане ислямска република.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

шамар на природно недоразумение като Макрон е мед за душата и сърцето на всеки нормален мъж!

А Горуня? Ети защо Северозападна България беше в немилост през онези години.

Заслужено, малко му е... Макрон е подлога и слуга на американския Федерален резерв...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ТВА ШАМАР ЛИ Е.......

САБОТЬОР ОТ ФРЕНСКО ЛГБТ ЛИ Е.... ТИЯ МЕКИ КИТКИ

Виждам, че България се състои от малоумници и никой не схваща какъв е проблема. Исляма удря шамар на бивш френски президент във Франция.

Явно в случая малоумника си ти самия, защото това е все още настоящия президент на Франция.

Аууууу, колко не демократично. Що затваряте човека бе?.Той с лек шамар се е опитал да напомни, че властта е на народа, а на президенти, олигарси и т.н. Тъй де, демокрация.

Макрон, ако дойде в Бретан няма да се размине само с един шамар... В Бретан много са му набрали,както привържениците на Марин льо Пен,така и тези на Жан Люк Меланшон... Той затова и не ходи там де...

Охраната се компрометира ! "De facto " президента е поразен - убит ,наранен (хипотетично). Ако беше посегнал с нож или нещо остро.... Скандално !

За пореден път!

африка вече си има държава в европа и това е франция

Този удря кат Пулев ве, нищо му нема на Макрончо, това е оценка за свършената дотук работа и обичта на народа към президента...:)

Ми те и Гошо Нарлев го бяха били на един мач, ама много яко го бяха били, напрао го бяха претрепали, ам ей на - жив и здрав си е човекът! Нищо му няма и на Макрон! Чудо голямо - обърсали му един шамар!

И по-зле ще става във Франция! Затова и правителството налага толкова строги "анти COVID" мерки! Така е в цяла западна Европа, но проблемите много скоро ще ги потопят... С ЕС е свършено, присъдата му ще бъде валидирана на срещата между Байдън и Путин.

Чи к’ъв е Путин да решава съдбата на Европа като е изцяло зависим от Европейският пазар,европейските и американски технологии за добив и транспорт на газ,нефт и всичко останало!

Зависима е майка ти от турските тираджии на Околовръстното !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв шамар - този да не мисли че възпитава жена си ? Да беше му ударил един ъперкът - да го катурне по гръб и тогава щеше да стане смешно.

Доста нежен удар. По-скоро си е решил да го погали...

Има някаква грешка,прилича ми на ласка.

Сигурно е европейски джендър, затова.

Браво на човека! Понякога е необходимо за изтрезняване. Колкото до хората, които се радват тук на този по-скоро символичен акт, 80% от които са привърженици на РФ и КНР, нали се сещате ако това се случи в любимите ви деспотии... То няма как да се случи, защото там лидерите имат 98% одобрение. Ето защо не ходите да се заселвате в източния рай, а дори някои изтекли мозъци на запад венцеславят татко Пу и мама Си... Само честни, прозрачни и тесни п.чки!

o!o

Тука пилотчика няма ли някой така да го зашлеви през многознайната мутра, да ми напълни душата!

А, Баце? Той поне е голям и сферичен, лесен е за уцелване. Но на - едно яйце няма кой да хвърли. Въобще, бая хора има за шамарене!

Ротшилдската марионетка Макарон си заслужи шамара! Даже му е и малко!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Малко му е!

Е, все пак не го е халосал с мраморна статуетка, че да му избие 5-6 зъба, както един направи с бай Берлускон :)

Макрония срещу Бокостан - футболен мач...

Този какво нежно шамарче му вкара. Охраната на Макарона ще я подменят цялата.

По французки! Не е като да ти шибнат един шамар на балканите!

Да го беше гръмнал... но и така е добре. Сега този ще се вижда с граждани само предварително подбрани и проверени... ха-ха-ха...

Кога ще го бият???

Като обесим толупа бою мазната комунделска свиня!

Бац като му вземат гавазите, ще се наложи да го пазяр младите буйни симпатизанти на ГЕРБ.

Я обади Бойко що го пазят няколко човека, дори когато е на среща на ГЕРБ-БАБИ?