Двама украински войници са убити, външният министър се среща с шефа на НАТО

Държавният секретар на САЩ също се очаква да бъде в Брюксел за консултации със съюзниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко защитници на автономията са убили преди да ги убият и тях защо не казвате или тия двамата, лека им пръст, са нещо повече от другите??? Когато се съюзяват с агресори дето им пълнят главите с фантасмагории за да си защитават собтвените интереси нека да са готови да разрушават живота на невинните си граждани виновни единствено че ги траят.

А колко от жителите на Донбас са убити ?

Да видим колко милиарда ще напечатат сега краварите заради двамата укри

Руснаците в Украйна, Китайците в Тайван - ще стане белята накрая...

Добре да се обади на Байдън и да поиска американски войски в Украйна ,незабавно.

Защо не пишете за убийството на пет годишно дете от украинските войници по особено жесток начин, или за вас това не е интересна новина.

Още в началото.две братчета на спортната площадка бяха (едното убито,а другото осакатено -остана му само една ръчичка.

С приближаването пуска на Северен поток напрежението между Украйна и Русия ще расте. Целта е да се накара Русия да влезе във военен конфликт на страната на сепаратистите и да бъде обявена за агресор. Украйна не може да се лиши от транзитните такси, а и инвестиралите в нея САЩ не могат да преглътнат факта,че в очите на украинците ще останат като търсещи своите интереси на гърба на Украйна.

Укрофашагите, от Монолози с вагината минаха на Анални диалози с надежда за Пенетрейшън!

Българския народ е на страната на братска Русия.

България да побърза да закупи поне 200 модерни танка, а не да гледа безучастно ставащото в Украйна, защото може да се окаже следващата жертва на руската агресия.

Вярно е че един от всички българи!

И 200 самолета...

К венските номера със зелените човечета няма да минат втори път.

Врагът е силен и коварен, но свидните жертви не са напразни защото те правят победата на доброто справедливостта и демокрацията неотменими. Усетели един път вкуса на свободата потомците на древните шумери никога няма да допуснат да се върнат отново под гнета на вековният поробител. Днес единна и неделима демократична Украйна се явява неделима част от прогресивното човечество и уверено пое своят път към светлото бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности.

Такъв пост заслужава ставане на крака и бурни аплодисменти. Наборе да не си бил ЗКПЧ на млади години.

Ама в Украйна имало "демокрация"?! Така ли викат вече на бандеро-нацизма?!? Пускат убийци от съда, радикали правят факелни шествия със символи на нацистката УПА, и никой не ги закача, докато всякакви старци със символи на победата за 9 май и арестуват и глобяват, или направо ги бият! Това ли е демокрацията!

БРАТЧЕД ДА НЕ БИ ДА СИ БИЛ РЕДАКТОР НА РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО ?

И ако е бил - кво ?

САЩ и НАТО само могат да пръднат на далаверата на Русия ! Обзело ги е безсилие ,щото срещу ръжен не се рита !

Ако беше така, Украйна да е Руска отдавна.

Скоро ще стане .

Не е така. Българската поговорка казва, че турен акъл в глава не стои. Укрите са оставени да врът на бавен огън докато сами стигнат до извода къде им е мястото и сами да поискат отново да се върнат към Русия където им е мястото.

Само двама ли са убити, че то това е голям успех за бандеровската фашистка армия.

По добре бандервоци , отколкото руско ислямски джихадисти

Американците си падат по ислямските джихадисти, не руснаците.

АМЕРИКА ЗАД УКРАЙНА И ЕТО РЕЗУЛТАТА ЦЕЛТА НА АМЕРИКА Е СТУДЕНА ВОЙНА БЕЗ ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЯ ЗА ЕВРОПА ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БУНТОВЕ АМЕРИКА НЕ Е ГОТОВА ЗА СВЕТОВНО РАЗОРАЖАВАНЕ ЩЕ РУХНЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЯДРЕНА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА ,ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЕТЯТ В КОСМОСА И ПУТИН И БАЙДАН--НО ОБИКНОВЕНИ ВОЙНИ И ХИЛЯДИ УБИТИ ЩЕ ИМА ,ИЗОБЩО КРЕТЕНЩИНА ,НАГЛОСТ И КАКВО ЛИ НЕ

НЕ БЕ ДУША ...... ФАЩ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ .

да питам сащ как нападна либия,ирак югославия? а Сирия?

Нападна ги и присъедини територии към САЩ, нали?

Не , просто си сложи техни марионетни правителства.

В Сирия? В Сърбия? Марионетни правителства?

Я прочети историите на Калифорния и Хавай..

Е прочети де, прочети, българино!

И това как прави нападенията на Русия в момента оправдани?

Кого е нападнала Русия?

"Какво е чудо Чудо станало Чудо станало В каменна Клисура? Пустите клисурци Станали московци - А панагюрци - Донски казаци! Е те за тия Донски казаци става дума! Наполеон ги помни, турците ги помнят, Мзепа ги помни е те сега и на Зеленски ще му ги припомнят!

Хайде стига с тази украинска пропаганда. Убити от другата страна няма ли - вижте съобщенията на "сепаратистите". А убитото от украински дрон момченце на 5 годинки преди има няма 10-дена? Украина започна концентрация на тежка техника в района на Донбас едно 15 дена преди да започнат предислокациите на руската армия. Само че за първото (което е в противоречие с условията за прекратяване на огъня) западната преса мълча през цялото врема, а когато Русия започна предислокации на своя собствена територия (нещо, което поне не противоречи на никакви договори), се почна голямото врещене - оле-ле, нападат ни! И Зеленски е нападнат и Солтенберг е нападнат и Байдън, всички са нападнати...от злоба, лицемерие и слабоумие.

Украйна.... Тези що не си седнат на задниците, ами джафкат като някое паленце!? Трябва да си много, ама много прост и наивен да се репчиш на Руската Мечка! Руснаците са в състояние за по-малко от 24 часа да са с танковете в Киев!

Те руските танкове на самоход могат ли изкарат 24 часа?

Гледам, че такива т.панари на твоето мнение, точно това се опитват да проверят. Да не останете изненадани? Не за друго, но доста скъпо ще ви струва теста. Мисля, че втори път Баба Меца няма да дели нищо и с никой. Каквото си вземе, за не ще си остане ... както се казва вовеки.

И 22 им е достатъчно

Мисля ,че Берлин е на по-голямо разстояние от Киев .

Байдън дойде и им нареди на укрите да се готвят за война.. ама не са познали. Не съм чул европейски лидер да обвини Русия за пооследната ескалация..

След като Украйна успешно воюва с Русия от толкова много години, защо никой не е чувал за големите украински победи? Чухме само за поражението на украинците, така наречените "котли" и бягството на непобедимата украинска армия!

Путин ако е пич, ей сега казва , че ще даде готов обогатен Уран на Иран и проблема е решен , Донбас и Луганск са в Русия на момента , ама нали е евреин, свирено.

Какво правят на ЮжноРуска територия????

Няма по долни от урките, като измислените македонци са, малко ама се правят на важни.

Малко са урките

Би трябвало да се обърне внимание на следното:Русия ще се притече на помощ на население на което е дала руски паспорти.Те са украинци,родени в Украйна,имат украински паспорти и Русия им е дала и руски паспорти.Тоест всеки с руски паспорт трябва да бъде спасяван от нещо.Нормално е украинците да не харесват руснаците след като им анексираха Крим,Донбас и Луганск,заграбиха им находищата на титан и желязо.Все пак Русия заграбва територии от съседни страни.Дори да приемем че Крим е бил 40 г руски(тъй като преди това не е бил руски) то Донбас и Луганск никога не са били руски.Какво търси Русия там?

Никой не им дава руските паспорти на сила бе тъпигьоз? В Източна Украйна живеят руснаци и потомци на Донските казаци защищавали границите на Русия от всякаква ислямска паплач, разгромили Наполеон и освободили България! "Пустите клисурци, станил московци а Панагюрци Донски казаци!" Е те за тия казаци става дума!

Цялата ситуация прилича на търг. Никой не иска война, само украинците искат повече пари от запада. Но Западът вече не се лови на това. Там хората са умни.

Забавно звучат подобнш воплш. Ами да - нали Радата прие закон, че Русия е страна агресор и окупатор, срещу която се води война. Кво мрънкат, че имат убити военни щом е война? А по-специално, тези двамата защо са се опитвали да разминират минно поле на сепаратистите? На военен език това се нарича правене на проходи в минно-взривните заграждения на противника, през които да минат настъпващите сили. Предполагам, ме украинските военни не са разминирали за да минат настъпващите руски войски. Ми тогава - кой се е гласял да настъпва? Да, ама минните полета се охраняват. Естествено , забелязали са сапьорите и са ги обстреляли - групата избягала обратно, вземайки единия от ранените (починал по-късно) и оставяйки втория от ранените да умре сам в минното поле. Сега ония от Донецк напълниха мрежата със сниммки на снаряжението и оборудването му... И на трупа му. Как ли се е чувствало горкото момче, умиращо изоставено от храбрите украински войни - неговите собствени другари и колеги? А от политическа гледна точка, това е и най-странната война. Русия е агресор за Украйна и срещу нея се води война. В Донбас. Обаче, агресорът е и най-големият търговски партньор на Украйна. Кой търгува с този, с когото воюва бе?! В Донбас воюват, а ГКПП-тата по останалата под контрола на Киев руско-украинска граница са си отворени и потоците товари и пътници - на камиони, коли, влакове продължават да си текат в двете направления. Летят си и транспортните и пътническите самолети между двете страни. Как така бе?! Нали е война?! Или пък не е? И още - Зеленски и украинските военни рИват на умряло, как Русия щяла да вкара войски в Донбас. Добре де - нали години наред ни твърдят, че руските войски са там, в Донбас. Сега изведнъж се окзва, че били само съветници и инструктори и то едва 2 000. А и да има, ами нали и ние (да, вкл. България) от НАТО държим доста съветници и инструктори в Украйна. Това означава ли, че тези съветници и инструктори воююват на нейна територия? Едва ли. Иначе щяхме да разберем за някои ранени и трупове. Накрая - само преди ден, представители на Пентагона казаха пред CNN, че според тях, развръщането на руските войски не е за настъпление, а за учение и подготовка. Така казало американското разузнаване. Ся, на кого да вярваме - на американското разузнаване или на украинците? Аре - у лево. Поредната пропагандна кампания на смешника Зеленски, когото само преди 2-3 дни храбрите украйински воини посрещнаха на фронта в Донбас с големи развети знамена на немския Вермахт от времето на Хитлер. И на тези знамена има снимчки в мрежата... Ама Зеленски някак си не ги забеляза.

Руснаците са в правото си да защитят руските граждани в Украйна - международното право го позволява. :) Марионетките на сащ и ес са абсолютни клоуни и жалкари.

А Ердо в правото ли си е да защитни турците в Кърджали ?

В Кърджали има мюсюлмани, не турски граждани.

А не са турски граждани , сигурен ли си ?

Международното право не го разрешава.донецк е в Украйна не е в Русия.

Напротив, всяка държава има право да защити гражданите си във всяка точка на света ако е заплашен животът им.

Ами те им изсипаха тонове паспорти и ги направиха руски граждани.Независимо от това, те живеят в Украйна и трябва да спазват законите на тази страна. Така е в цивилизования свят.

Руските граждани с калашниците и личните танкове ли?

Надяваме се на голяма подкрепа от България и НАТО! Бихме желали да изразите солидарност като наложите жестоки санкции на Русия и да изгоните още техни дипломати!

Като очаквате голяма подкрепа от България, защо не намалихте транзитните такси на газа? Че заради тази подкрепа ние изпуснахме Южен поток и неговите такси.

Украйнската армия е разкапана, имат само едно боево готовно поделение. Украйна, послуша САЩ и се разпадна, скачаха по площадите, смятаха че ще им постелят и ще заживят като богатите европейци без да се потрудят, но уви не познаха. Русия най-скоро , може би до края на Април ще признае Донецката и Луганска републики защото те като Крим са били в Русия и ще си ги вземат, ако украйнците скочат ще ги размажат. НАТО прави велики учения в момента, но на руснаците въобще ние им пука, даже ще се изгаврят с тях.

Че кушате подметки от обувки мужчета бедни

Няма нищо вярно в написаното.

А колко деца и цивилни са убити в Донбас за последните 10 дена?

2121 от алкохолизъм

Съжалявам за украинските момчета и момичета, които скачаха по площадите, както ние скачахме в началото на 90-те. Не просто ги излъгаха, но и губят живота си в една безмислена война. Украинските власти никога не биха започнали военни действия без одобрението и срущу обещана помощ от САЩ. Руската федерация е една от 5-те членки на съветът за сигурност, която има достатъчно ядрено оръжие да изпепели света, и нас заедно с него. Разбира се, официалната власт в България не подрепя Русия и решенията на Кремъл, но не подкрепя и хората с българско гражданство в Северна Македония. И никога не би се съгласила на реална, физическа подкрепа за тези хора. А руснаците имат роднини в Донбас. И както казват кръвта вода не става. Дано успеят мирно да се разберат.

Нямат роднини имат интереси ...

Грешиш, по-голямата чат - около 700 000 жители на Донбас избягаха Русия. Около 250 000 заминаха за Западна Украйна.

Друга ми беше мисълтта

А дали САЩ нямат в пъти повече ядрено оръжие.!?

Беше Щерев сега е Стефчо после ще станеш Павелчо, личи по това че си педалче, харесва ви да въртите няма лошо но поне с главата си стой на едно място.

Украйна е горещ картоф за НАТО, сигурно никога няма да стане членка, защото това значи трета световна войан или пък НАТО просто ще си затваря очите за завзетите вече територии.

То по тая логика с третата световна е горещ картоф и за Русия

Ами да... Затова и не я окупират, въпреки постоянните молби на украинските политици.

Навремето България заради членство във военен съюз - Оста Рим, Берлин и Токио, обяви война на Верикобритания и САЩ! София беше срината и само благодарение на Сталин не свършихме с насионална катастрофа! Днес някои искат да воюваме - ние, не те!

Баси колко си мъдър

Стършел

От малък съм си такъв!

Със Щерев у Коми са ви е а и!

Портретчето в кухнята е на любимия вожд, нали? А може и в спалнята да има още едно. За качествена ерекция.

Така се прави в цивилизования свят - първо се крадат жители, после пък - територии. Изпитана тактика.

Има там някакво съсредоточаване - 58-ма , 20-а и 8-ма армия, и Първа гв. танкова армия както и някои други работи - но не е чак толкоз много...

На 26 март украинският президент Володимир Зеленски е поискал телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин, ….чрез медиите ли е поискал ,марионетка !

А от американските "съветници" има ли някой пострадал?

Ами конфликта е между Украйна и Донецка република, защо се вини Русия. След като в Украйна цари бедност, корупция , липса на сигурнос и масова емиграция естествено , че ще има сепаратизъм.

Имаше договор за запазване на териториалната цялост на Украйна, нарушен през 2014 г. Какво повече да си говорим ? Китай не нападна Великобритания за Хонг Конг под предлог за китайците, изчакаха си изтичане на договора, Великобритания им го предаде. Същото стана с Макао между Португалия и Китай.

Имаше и договор при падането на желязната завеса НАТО да не се разширява на изток.

Договор или раздумка на маса някъде в Средиземно море ? Правете разлика, ако изобщо и подобна раздумка е имало. Май не разбирате последствията от нарушаването на Международни договори. Подобни прецеденти касаят и цялостта на нашата държава.

Как се нарича и къде е тоя договор , публикувай го. Щото аз ако се разровя два дена . ще ти постна тук договора за започване на Втората световна война между Хитлер и Сталин , наречен ПАКТ ЗА НЕНАПАДЕНИЕ Рибетроп-Молотов. И не ти нося от 10 кладенеца вода за да се правя на интересен, ами за да си набиеш в кратуната , че договорите са подписани в два екземпляра и са публични , имат си име и са публикувани. Договор за неразширение на НАТО не можеш да покажеш, защото такъв няма.

Ами то и Югославия имаше ...

Никога не е имало такъв договор... Ако се опитваш да пробуташ Будапещенският меморандум за такъв, то той си остана само меморандум неутвърден дори и от Украинският парламент.

На всички е ясно, че нито САЩ нито Европа ще се бият с Русия заради укрите, но наглостта на Европа и Америка е безочлива. Русия трябва и е длъжна да храни укрите защото виждаш ли ние САЩ имаме интерес да имаме военни бази в Украйна но не можем да ги храним ние. За да си привърженик на такава идиотска държава като САЩ си направо за Карлуково защото здрав мозък не може да си обясни поведението на краварите.

Епа бегай да си поживееш в Коми тогава бе

Хайде стига с тази скапана опорка, бягай тука,бягай там. Измислете нещо по- свястно! Погледнете истината в очите!

Ти не си бълагрин бе , ти си гнусен русофилситик

Стефане,май и тебе като Щерев са те е а и некаде у Коми!

Кой у Коми бе смотльо , русняците само да пият могат , за това и жените им ги таковт черножопите

Бай Стефчо, чудно нещо сте това русофобите. Все демокрация ви е в устата, а не признавате едно основно демократично правило. Това на предимството на болшинството. Всички в България, дори вие, знаете че сте малцинство. Защо тогава постоянно гоните хората от България. Като не ви харесва какво мислят хората хайде. Сюткейса в хенда, и бегом във вашия американски рай да целувате черни задници.

Днес един бивш военен от Нато даде съвет на укрите, а той да чакат да Русия да се разпадне и тогава щели да си върнат Крим или просто да имали добри добросъседски отношения със същия. По същата логика и те щели да върнат откраднатите земи на Мексико, когато щатите се разпадат.

Разпадана се само СССР муахаххахахах

Всъщност думите ти може и да са пророчески. Не бих се учудил скоро РФ да се разпадне, както неочаквано се разпадна СССР навремето.

Предупредил за последствия.... спрямо Русия ... :)))) То от санкции .., направихте Русия по-самостоятелна и независима.... Изградихте ѝ имунитет.... и вече ѝ е все тая какво ще бръщолеви и прави запада.... Запада (Зайко) го яд, че не може да навива ръчичките на баба Меца !

Независима - защото от нея нищо не зависи мухахахаххахах

И самостоятелна - защото никой не и обръща внимание.

сега да изгоним от Европа и България всички с руски паспорти в независимата руска кочина и ще си отдъхнем от престъпност,проституция,корупция и тероризъм....

Ауууу какви думи за бибитко сикаджийчето .

Абе Пламен Пасков влезна ли в НС муахаххахахахахаххахах

яяя тука са всиичките шестима гласували за него муахаххахах

да благодарим на агент Гоце че ни вкара в НАТО и ще се бием с радост срещу руските окупатори... Аз ще ги беся със собствените им черва ...

А внчо сигането - само за добруването на България я разпродаваше ?

всички циганета които са били в Москва и са им служили са против България.

То въпроса е кога а не дали Русия ще влезе в Източна Турция и ще я завладее

А БЕ ЗАВЛАДЯВА!

Да живее Украйна, аз лично се записах доброволец на страната на Украйна, ще се бия с моето най голямо оръжие срещу руснаците-дупето ми.

Турция и Германия няма да си мръднат пръста а американците най-много да им изпратят коритото Доналд Дък, добре заредено с памперси. Украинската сволоч че копа диаманти в Колима. Не че не са го правили през 30те години на миналия век.

Те само САЩ са достъчни за да се посерат муризлките муаххахахаха

И тюркилките

Ердо е пръв приятел на Вова православния , него не го тикай

Стефке - като доналд кук ли беше или дък ?

Като Рони Рейгън къде уби комунизма муахахах

Авторката на статията, а що не пишеш, как украинската армия ежедневно обстрелва жилища и инфраструктура. Унищожавайки ги планомерно, извършва геноцид над мирно население. А миналата седмица убиха и едно дете. А за убитите войници от другата страна, те не се ли броят. И айде малко хронология: от 3 месеца украинската армия се концентрира, въоръжава и се готви за нападение. А що не писахте за това? Декларациите са ясни, подготвят нападение и се подготвят истински геноцид и изтребване на местното РУСКО население. И почетете малко история, населението там не е УКРАИНСКО и никога не е било9 такова. От столетия си е било и е само руско. А не щото имали руски паспорти. А за тази заплаха защо не пишете? Защото вследствие това, Русия концентрира войски. За да предотврати украински действие. И това е обявено открито. И предупреждението е открито. А причината е проста: прави се, за да се предотврати изграждането на Северен поток 2. От който Украйна ще престане да е транзитна страна и да печели. За това ги подкрепя и Полша. Аман от фейкмейкъри. Да ви имам новите евроценности, и една статия информационна не може да напишете.

Зашото не и диктуват от ИТАР ТАСС , русофилситик

Каква авторка на на статия бе ? всичко е cope-paste..автори от отдавна не и в тези медии.

Palen idot.

Населението на Донбас не от векове руско що пишеш глупости.чети малко пише го.Чисти украинци са си .има много руснаци дошли на работа в мините за желязо и не са от столетия.

Що лъжеш, украинеца е руснак. А Украйна е австроунгарски проект, създал ги като фалшива националност. Каквито са македонците. Аз това го знами го има в историята, А ти въобще имаш ли представа какви глупости пишеш? Фейкмейкър.

Путин може да си завре Северния поток отзад, защото клекна вече и подписа нов договор за транзит на газ с Украйна. Нищо, РАССИЯ страна огромная , населението на 1/3-та от Земната повърхност ще го изплащат 20 години тази ненужна вече тръба със заплати от 150 евро и пенсии от 50 евро ( изключваме от тази класация два града - Масква и Ленинград)