Двама убити и осем ранени при стрелба в закусвалня в Чикаго (снимки и видео)

Задържан е заподозреният за нападението, огнестрелното оръжие е иззето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изостават нещо? И какво е това нещо? Двама убити, десет ранени? Не можеше ли да е обратното?

А не са във война..печатат сега за Украйна поредните 40 млрд.,а самите те са затънали в дългове,ипотеки,наркотици,престъпност,бедност,храна,която е чиста химия,задължителни ваксини и все такива демократични екстри..Слава Украине.. жалки малоумници,жертва на шепа алчни американски изроди..

мама ви дееба американска......света без вас ще е по добър!

РУСИЯ ЩЕ ГО НАПРАВИ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ТИЯ ГАДОВЕ!

А стига сте писали Глупости ве Тук на бензиностанцията 2 ма простреляни Сума ти , народ се трепят по кръстовищата. Убити по Х на ден Там са 330милиона Нема нищо толкоз фатално.

Там е много висока престъпноста и е пълно с чернилки. А колконпъти лазваха че храненето в магдоналдс е опасно за живота..

Значи, ефективността на стрелбата там от ден на ден пада.

руски хакери да са задействали дистанционно някоя публична обществена картечница?!

Не какви украинци искали като в България да не си платят сметката, ама там не става:))))

Schilo

тия се изтрепаха и без война

Инетерсно е, че при толкова новини за убити от САЩ, броя на убийствата в Русия и САЩ е едно и също. САЩ 21 000 при 320 милиона население. Русия 11 000 при 140 милиона населине. Потърсете си данните. Преди беше по зле. 12 000 на 12 000.

Сиво краварско нормално ежедневие... Кога в закусвалня, кога в супермаркет, кога в училище... Важното е да има разнообразие!

Путин им е виновен на тъпите психясали кравари!

Вече не е интересно. Това не е новина

Атлантически ценности, които сороските ни мастии нямат търпение да ни докарат...

Гледайте и се учете ! Това ви чака след година. Американсската мечта в действителност. Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Америслямската реалност: "Жертви и ранени след масови стрелби в САЩ през уикенда (снимки)" "Най-малко 10 човека бяха убити при стрелба в супермаркет в Бъфало (снимки и видео)" "Масова стрелба на парти за непълнолетни с 200 души в Питсбърг " "Чернокож е нападателят в метрото в Ню Йорк, 10 души е прострелял (снимки и видео)" "Стрелба и открити взривни устройства в метрото в Бруклин, има ранени и убити (видео)" "Шест души са убити при стрелба в Сакраменто " "Ученик загина, а друг е ранен тежко при стрелба в САЩ" "Съдят като възрастен 15-годишния стрелец, убил четирима в училище в САЩ"

Американската мечта... Да те очистят като куче.

Мести-и-и-и-и-иМ!

Дано да няма пострадали българи, че точно в Чикаго са бая...

Това в голямата деградация не е възможно!!!! Да не е грешка????

без война ще се изтребят!

Щом е един мъж и не се споменава , че е бял значи е от по-тъмните субекти .... то те масово си се боцкат в макдоналдс :)

Същото си помислих. Ако беше бял, на часа щяха да ни го покажат със снимка, имена, възраст, да ни разкажат за него, да го осъдят и заклеймят... Щом се мълчи политкоректно...ясно е.

Краварска му работа. Тия оръжия са ви дадени да трепете такива като бай дъно, клинтановци и останалите масонски пионки.

В чикаго оръжието е строго забранено.

Е то между щатите да няма кпп-та кой ще спре да минеш от единия къде е разрешеноу другия щат а и кой е казал че оръжията трябва да са легални

Ама не е отменено:)))