Двама ранени при нова стрелба в Йерусалим

Извършителят е 13-годишно момче, съобщи полицията

Обратно в новината

Коментари - Двама ранени при нова стрелба в Йерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сичките тия рабмовци са успели да застрелят едно малолетно цигане, за което и не казват с какво е въоражено.

Нещо са ги подпукали . Какво става?

Исляма е лъжа и измама ! Корана е написан 600 г след Христа въз основа на стария завет на Библията . Докато го писал Махамед правил епилиптични припадъци и е бил обладан от кръвожадни бесове . Налага Корана като убива всички които не го приемат и ги обира , така забогатява . Прочел съм Корана и затова мога да кажа .

"Турчина" превзел Стара Загора, опожарил града и драл хората на живо също е бил евреин. Запознайте се с историята си, иначе ще страдате още.

Е бил първо и преди всичко МЮСУЛМАНИН.И това обяснява всичко последващо.

си е евреин независимо каква чалма носи,смърди си на евреин продажен

Ако един евреин не изповядва юдаизма, самите евреи не го считат за свой, а българите са ги клали само мюсулмани,без значение турци, араби или татари.

само вие анадолските еврейски паразити го поствате защото трябваше да сте станали на калъпи ако не са били наште шашави попове та са ви спасили от пещите за калъпи в третия райх,а сега сте сороски паразити плачещи пак да станете на калъпи,вие сте презряни и винаги на челата си ще имате звезда отличаваща ви от нормалните хора,защото сте древен боклук

За разлика от юдаизма и християнството, които насърчават живота чрез възкресението, исляма насърчава смъртта.Има специална сума в корана за нея.

За държавата си мрат само руснаците и уклаинците, при това далеч не всички, а арабина го прави само за исляма, за 72-те девици, които го чакат някъде в небитието.

Не е споменато 72-те девици от какъв пол са :)

Не въоръжен младеж, а въоръжено ДЕТЕ

Ерусалим е бил еврейски още 3000 пр.н.е., а източен Ерусалим е мястото, на двата библейски Храма, най-святото място за юдеите и света.Там са ходели на поклонение народите от стария свят.За арабите е трето по святост и то само защото една нощ Мохамед летял с коня си до небето и се приземил успешно обратно.Копитото на коня му е под златния купол и размерите му са умопомрачителнио големи дори за няколко динозавъра. Но глупостта не ходела по гората, а по хората.

родители-палестинци в какво възпитават децата си? Да бъдат убийци и да не зачитат територията на една цивилизована и законна държава като Израел.Такива малолетни изверги в затвора веднага.

във аушвиц за преквалификация

след като стъпчем руслямистите от Педерускта Джамахирия, ще стъпчем и муджахидините от Педерлестина НАТО или умри, курво

даун

Тепърва започва !!! Искате война ??? Ще я получите всички по пълна програма !!!

палестинче -джихадистче.

мирните евреи

в Източен Йерусалим, който е палестински, но окупиран от изсраел.

В града на еврейския цар Давид.Не на палестинския.

територия на Израел,а не на несъществуваща Палестина.

Защо не отидат родителите на 13 годишния да стрелят, а пращат децата си, а после до един се оправдават, че нищо не знаят, нищо са са чули и видели.

Еми примерно може да са убити родителите от чифутите и малкия да си го връща.

Същата религия колят и в гостоприемна Европа при това задължително цивилни и беззащитни.За политици и униформени нямат шанс да приберат повече души със себе за ада.

Палестинския Митко Палаузов

това какво ни интересува?!

Какви са тези родители, които насърчават 13 годишните си малолетни деца да стават самоубийци в името на религията ислям.И вие искате те да имат своя държава.Те не са способни на градивност.Те са ретроградни. Ще гледат на вас като неверници, ако не живеете по шериата.

Ами след като евреите не се притесняват да убиват 13 годишни палестинци

А срещу теб ако стреля макар и дете, ти баница ли ще му завиеш. Баси русофилските, комуноидни идиоти сте.

аре почвайте и войната в Израел и в Тайван че да се решава всичко наведнъж. Няма всеки ден да четем за напрежение. Може и в САЩ да си спретнат една вътрешно-гражданска-расова война за месец. И после да се кротва светът и да си починем малко ...или окончателно