17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко е без алтернативен в момента, на фона на смешниците и аматьорите, които му скачат, поне според мен. Гешев обаче трябва да си ходи, заедно с всички корумпирани съдии. Толкова простотия, наглост и медийна комплексарщина, съчетана със отявлена сервилност не съм виждал. Ако някой ме закопчае с белезници, събори ме на земята и ме рита в главата - това е опит за убийство. Ако е полицай и по презумпция е вменяем - опитът е умишлен. А ако полицаите безучастно наблюдават как се случва това, значи са съучастници. Когато законът важи за Всички, тогава държавата е бяла. ЕС се умори да ни го натяква. А правова държава не се прави от шутове и гешефтари начело на институциите.

Ако бе мирно стояло не бе чудо видяло,трябва закон,на не по близо от два метра от полицаите иначе лобут, ама и то здрав да държи две недели.

Лобут за жена ти,отзад!!

Борисов жали одрасканите полицаи , а за децата , студенти, бити след негово нареждаяне "да има пребити" , бити до комоцио , за тях не МУ пукало!Хей гадино , ще те пипнат хората накрая , ще те пипнат!

Искаме уволнение на съдиста Петьо Михайлов!

и публично набиване на кол при фонтанчето до 'ПреЗеденството' :-)

Единият го видях, беше го ухапал комар на прасеца. Другият въобще не го показаха, явно чака на опашката на Кулата? Абе пратете ми трима, да ги украся, гримирам. Ще ги направя като бити от талибани американски войничета. Пък после ги показвайте по телевизията, гарантирам, че ще ловят дикиш!

А колко мирни граждани са пострадали от ударите на полицията? Защо това не кажете?

Ти преброи ли ги

трол морален стожер

А партийният дом изгоря ли?

Знаем как пострадват полициите, виждали сме как си късат взаимно пагоните и след това се правят на жертви. Айде баста бе еничари прости!

А тебе шибаха ли те или те дадоха на мангалите

така ли започнаха

А тези дето ги влачехте отзад, те не са ли хора?!

В Лондон подкрепят протестите на българите в София.Благодарим,ви българи!

Защото ги нямаше провокаторите на ГЕРБ.Цял ден вчера Дончев призоваваше към гражданска война,която те щели да спечелят(с танкове). Върхът беше снощи,когато пожарникарят призова към палежи.

БСП/БКП използва кризата за да вземе властта. Антибългарската политика на БКП е още от основаването й - тя е проводник на чужди интереси! Това са истински еничари - продажници! Очевидно същото го правят и техните наследници сега! В момента на епидемията атакуват най-силно.

Ходи се гръмни бе Малоумник! Иска ви се да има сблъсъци, нали? Колко левчета изкара днес? 5?

Бацето си изживява като омиротворител а сега мълчи че хвърли полицията да бие хората.

Е ти поне си спокоен че си животно

Граждани които подтикват към безредици се бият по един и същи начин от полицията без значение къде са студенти Хага Москва или други.

Каква Москва бе МАЛОУМНИК? Я си пий хапчетата преди да коментираш! Москва ли беше затворена 2 месеца в къщи без пари бе смешко???

В Москва мерките бяхо по-строги от тук бе шибано русофилско копеле!

Мамичката ти копеле. Ченге ли си боклук. Ако мен ме бие тоя дебелия и не съм вързан,ще му откъсна дебелата глава!

в неврохирургията на "Пирогов" обаче в добро състояние...?

niksan46

Лъжат тези престъпни ГАДОВЕ те са паднали докато са тичали за да бият ,тъпаците за една стотинка на час пребиват хората ,да мирът ако трябва .

Хайде моляви се без такива ''пострадали'' полицаи че ни идва в повече....Те пребиха не малко за да си изкарат яда че са приели да са бухалки на властта и никой отговорност не им търси..

ПОСЛЕДНО ИНФО МОМЧЕТО НИТО ОТ БОЙКО , ДОГАН , ГЕШЕВ , И ПЕЕВСКИ Е ПОЧИНАЛО. ИНФО ОТ ПИРОГОВ. КОЛКО КРЪВ ОЩЕ ИСКАТЕ МАФИЯ

Доган кога свари да доприпка от Бургас до София, че да бие момчето? Пеевски никой не го знае къде е. Само Гешев и Борисов са го били това момче!

Той доган е собственик на бочко и на пеевски.

Коректно е да се напише - почетния председател . Да се коригираме, ще се засегне. Ще викне там в конака - сарай да го пазят. Такъв стрес не е добър

трябва да има умрели полицай

Да благодарят на колегите си от предишната вечер за това, което им се е случило. Те доста се постараха пред камера.

А какво стана с пребитото момче от полицията?

По последна информация е починало

фЕЙК НОВИНА Е, ОПРОВЕРГАХА Я ВЕЧЕ ОТ ПИРОГОВ!

След толкова побой дето даже ченгетата се оплакаха че са си счупили пръстите едва ли може да има нормален добър край:((((((

За съжаление е така.

Тази вечер и аз съм на протеста срещу Тиквун.

Протести в цялата страна, стачки и блокади на пътища. ГЕРБ пада!

къде? В съня ти?

Русе, Варна, Плевен, Бургас...още малко остава и да ги набутаме тези калинки в миша дупкя.

кога? Догодина на изборите? Вижте, не се ползвате с нужната вътрешна подкрепа. Изкарайте там една седмица, да оправдаете парите от посолството и Черепа, и се прибирайте. Че после да не виете на умряло как лекарите не са спасили родителите ви от COVIDа. Каквото ще става, ще става напролет.

И КАТО ПАДНЕ КАКВО, ПАК ЩЕ ДОЙДАТ БСП И ДОГАН, МАЛОУМНИК!

Три дни протести,но размирици имаше само когато хората на ГЕРБ бяха пред МС.Това означава,че именно управляващите са ги предизвикали и Дончев го потвърди като каза,че ще спечелят гражданската война.Снощи с обръщението си Премиерът призова към палежи.ГЕРБ,спрете се!.

Призова към палежи хаха по скоро, ако са имали такива намерения са били осуетени за да не се окаже прав :)

Хора, не забравяйте, по- големият проблем е Гешев, а не Борисов. Цяла България знае, че прокуратурата е инструмент за терор и рекет. За 10 години ГРОБ превърнаха цялата съдебна власт в НЕЩО ОТВРАТИТЕЛНО, нещо далеч по - гнусно от всякакви комунизми, социализми и прочие. Русия? Тази опорна точка буди смях, имайки предвид, че руският интерес у нас се провежда от ДОГАН и Дебелото момче. Докато Отечеството не се спаси от тези получовеци, ще бъдем роби в собствената си страна.

Изплюхте ли накрая камъчето. Най-големият ви проблем е, че десетина боклука с пари са по арестите, още двама-трима са по чужбините и няколко боклука без толкова пари, но с власт са следствени. Затова няма да видите по площадите друго, освен платени дроги, малко партийни членове и още малко излезли на разходка с детските колички. Това е положението, мойте хора.

Накрая сме изплюли камъчето? Ти на някакви наркотици ли си? Платени дроги? Партийни членове? Имаш предвид рейсовет с мургав електорат, които бяха докарани, за да предизвикат стълновения и да провокират хората? Иди на площада и виж събраното множество - цветът на нацията, спонтанно събрани хора, опитващи се да защитят Президента, който е избран ДИРЕКТНО от 2 милиона българи, за разлика от Хунтата, която 10 години фалшифицира избори. Аре у лево, паляк..

Абе вярвайте си, като искате. Два милиона преди 4 години. Че и аз с простия си акъл гласувах за този глупак. Няма да си губя сега времето да споря за очевидни неща.

Гешев е инструмента на борисов. И двамата са вредни. И двамата трябва да бъдат отстранени.

И ЗОВЕ...ВЗЕ ЕДНИ 100–ТИНА ХИЛЯДИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕТО. СЕГА ЛАПА ПО 10–15 ХИЛЯДИ. НА МЕСЕЦ....И СЕ ЗАГРИЖИЛ ТОЯ ЗА ХОРАТА??? ОЧИЛАТАТА ОТ БКП И ТЯ ЗОВЕ....АМА ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАЗЯТ ХИЛЯДИ НА ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪБОРЧЕТА ??? ГЕШЕВ Е ОТЛИЧЕН ЮРИСТ А ЧЕХЛЙО СЛУЧАЕН ПАРАШУТИСТ...НЕ ЗНАЕЛ ТОИ ЗА СЕКРЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ ?? АИДЕ ДЕ....ТАКЪВ ЦЪРВУЛ НАГЪЛ Е ....НЯМА НАКЪДЕ ...

Прост си!

пак ще попитам протестиращи, как и кой ще подобри живота на 7 милиона българи след като правителството падне, за да се подготвя за щастлив живот който ни очаква. Предполагам че ще премахнат корупцията. Но първо трябва да премахнат парите, защото има ли пари, има корупция.

Няма да получиш отговор. Тези не са по отговорите, те само питат и настояват. Либерал педерасти.

Докато чакаш някой да ти подобри живота, все ще си гол и бос. Важното е мафията да не ти пречи да си го подобриш сам. Ама калинките това не го разбирате.

Борисов ли ще ни го подобри? не ставай смешен. 11 години е премиер и не се научи да управлява. Докога ще му вярваме?

Не разбрахте ли уговорката между Радев и Нинова с дружни усилия да доведат БСП на власт!?

Дебеляне, ти ли си?

Не съм ли прав бе дебил?

БСП няма как да спечели изборите.

Тъп си!

Kenn1111

Орешарски издържа бая време да видим тоя колко ще издържи.Миналия път си хвърли оставката след има няма седмица.Лошото е че който дойде след него ще се сблъска с почти нерешими проблеми.Финанси в хаос икономика смачкана администрация тотално герберезирана.Даже след падането на комунизма администрацията не беше толкова политически обвързана като е сега.

КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". КОЙ В условията на представителна "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване", те стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и религиозни лидери да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а реално и юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а МИСЛЯТ и вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията - постоянна власт от и за гражданите, тук и сега, всеки ден, ВИНАГИ се изражда в мутрокрация - цялата власт САМО в ръцете на представителни политици и религиозни лидери, в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА "хора", привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР и останалите, господар и роб. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

Не виждам друг освен Президента да поведе Народа срещу мафията и крадливата сган.

Стефчо, твоят любимец върна ли на държавата апартамента дето го дарува на една жена омъжена за червен депутат, току що загубил изборите за шеф на БСП София ? Що тоя държавен апартамент за пилоти вече не и трябва- тя е в САЩ

а не е и пилот ???

освен ако не я е пратил в САЩ по програмата за обучение на пилоти на Ф16 Пак се уреди

Бой до посиране трябва за тез който се опитват със стачки да насаждат умраза. Прокуратурата тръгна да го раследва и той веднага дига стачки. Радев тъпия е нарушил 3 точки от конституцията и 2 наказателни кодекса. Затвор за хората потикващи къмомраза....Стачкуващите са прост народ невиждащ игрите на БСП и Божков. Господи голко прост народ има в тая наша държава.... Стачкувай те,зимата идва. Ще ми ядете х.........я като свалите Бойко...

Само неграмотни тролове бранят Тиквите: "насаждат умраза"

Мутраче герберастче, първо да се образоваш малко и после да пишеш!

Най -мразя неграмотен да дава съвети.Пише се Омраза.Учете,бе тролове.

Колко правила наруши тулупа?Пачки,кюлчета,буклукджийска България,рекет,сдружение с олигарси? Това далеч не е всичко.

Няма логика и смисъл Борисов да подава оставка, когато след няколко месеца ще има избори. А щом Радев е поредният Месия, който идва да спасява нацията от мафията, трябва да знае, че като президент ръцете му са вързани. Оствака за президента и има 8 месеца да си състави партия. Догодина да се бори директно срещу Борисов за народната любов! Това е най-демократичното решение! Останалото: уличните протести и изказвания по телевизията с тежки обвинения са кьорфишеци!

По телевизията виждам само Борисов,Дончев, Савчева,Харизанов,Биков и като ги видя после с кеф на протеста.

Никога вече БСП на власт и под никаква форма!!!Те винаги яхват вълната,прилепват се към някой,защото сами не могат да спечелят избори и така подмолно и в сянка се борят за власт.

Kenn1111

Че то няма партия или политическа формация у нас която да не е произлязла от там.Що си толкова наивен!

Само бой и ебан може да вкара булгаристанските прасета в правия път. ха.ха.ха

КАКВО Е ПРЕДСТАВИТЕЛНА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега, всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" и "свобода" е демокрация и свобода, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" и "свобода" НЯМА нищо ОБЩО с демокрация и свобода, защото представителната "демокрация" и "свобода" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин за много години напред - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" и "свобода" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЯМАТ право на власт, тук и сега, всеки ден. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите имат само право да избират друг, а той винаги след това да избира вместо "гражданите" (господар и роб, лидер и останалите). В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо фашизмът, това е представителната "демокрация" и "свобода". Представителната "демокрация" и "свобода" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал, и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора", привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите). Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин, всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" и "свобода" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора", и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация и свобода. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Демокрация е, когато десет лисици обсъждат с един заек, какво ще има довечера за вечеря. Свобода е, когато заекът извади чифтето, и оспорва решението на лисиците.

Самото присъствие на репресивни органи е вече насилие срещу мирните демонстранти.

ирония ли е? Защото ако не е, по-добре да не го беше писал.

Мен лично ме е бил униформен. Без причина. Всъчност, много му се биеше, и аз му бях под ръка. И така, той ме направи антифашист.

едва ли е вярно. И мен ме е бил униформен. Имаше си основателна причина. Добре бият, но това им е работата понякога. И да те светна - антифашист не значи анархист или оглупял либерал-глобалист.

нали ще ти наритат задника, дали наистина си вярваш, че там сте цяла България, и че няма достатъчно ненормални и от другата страна

Не Борисов, а Радев трябва да си подаде оставката. Излиза от президентството, обявява партията си и след 8 месеца излиза на избори срещу ГЕРБ. Ако е разлаял кучетата, за да си седи после удобно в президентското кресло и да гледа сеири, е подлец. Очаквам да обяви някаква истинска управленска програма. И да се разграничи от Нинова и Манолова. Ако не направи тези неща, предпочитам Борисов да остане на власт. Дилетанти, аматьори, чалгари и "експерти" от БСП в управлението не ни трябват!

Платените троловете трябва да бъдат намерени и избити до крак

... бой с лескови пръчки.

програмата ?

Всички медии са впрегнати да помагат. Дезинформацията е страшна. Протестиращите са купени, бандити, пияни, утрепки, луди....Аз на снимките виждам съвсем друго-млади хора, семейства, колички. Младите хора са основата на това недоволство. Не виждат перспектива. Това е. Няма партии, няма кукловоди, няма путин и други измишльотини. Ако всичко остане както е, нови ппловин милион терминалци очаквайте до няколко години. Адио, Рио!

"Младите хора са основата на това недоволство. Не виждат перспектива." Уффф! в моята фирма на младите хора им тикат 2500 лв. в ръцете и те не ги искат. Не им се бачка! На плажа е по-интересно. А сега за ранообразие са на улицата и врякат нещо си там. Така уж правят нещо значимо.

някой да те е спрял ?

Единият полицай бил другия, защото посегнал на жена му.

Нее, бе, жената на полицая го е била, защото видяла по телевизора, че той бие само младежи, а не и жени.

Единият е биел другия, за да му покаже, как трябва да бъдат бити мирните демонстранти.

До ПР-ите на МВР: Е..и си майката, ченге! Е..и си майката ти казвам! За мене ти си тъп милиционер и с тебе аз не искама да приказвам!

Защо цитираме поет от мрачния социализъм? Нали всинца сме демократи и се борим за демокрацията?

С това безумно мешане, плюене, викане, пеене цяла София и България ще пламне необратимо с коронавирус. Повечето протестиращи са млади хора и вероятно няма да умрат, но ще заразят възрастните си роднини, които може да умрат. Цялата страна ще бъде поставена под карантина ( вече много страни правят това ), икономиката ще спре и много хора ще останат съвсем без работа. Съвсем ще озлобеят същите тези протестиращи. Те имат право за почти всичките си искания, но всичко се решава на избори - САМО НА ИЗБОРИ. Ако сега се проведат избори пак същото се получи. Народът ни не е това на жълтите павета, 4-5 хил. души не са народа. Народът ни е много беден и прост и харесва ГЕРБ, БСП, ДПС, Слави, Каракачанов, Марешки и подобни. Тука е така. А насила да върнем БСП на власт е най- лошия вариант.

ЗАЩО ОБЩЕСТВОТО - ДЪРЖАВАТА ИСКА ТИ ДА СИ КАТО НАРКОМАН Покорството и надеждата, това са стратегии на представителните политици и религиозните лидери, те Ви ИЗПОЛЗВАТ, държат Ви в робство, робство на ума. Те ИСКАТ ти да си КАТО наркоман. Покорството и надеждата е високо ценено от ВСИЧКИ религии и ВСИЧКИ представителни "демокрации" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Лидерите - представителните политици и религиозните, те непрекъснато Ви ВДЪХВАТ надежда и покорство, та нали ТОВА е работата на ВСЕКИ лидер. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "надежда", че утре ще бъде по-добре от днес. ВСИЧКИ лидери правят все това открай време, да дават наркотика, наречен "покорство", че за да бъдеш свободен, ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, наложен само от шепа "хора" върху всички останали тук и сега, всеки ден. Лидерите Ви казват: "Забравете миналото, свършено е с него, не се тревожете и за настоящето, то също си отива. Мислете за утре, нека дойде утрешния ден, тогава всичко ще бъде наред." А ТОЗИ утрешен ден все НЕ идва за теб, нали. Лидерите Ви казват: "Законът е за всеки, всички са равни пред закона, ето защо ти трябва да се подчиняваш безусловно на закона, това е справедливо." А ТОВА равенство пред закона, никога НЕ се отнася за тях (шепа "хора" - привилегирован елит и паразит), а само за останалите.

Да бе, втори ден в неврохирургията, ама са добре, нищо им няма...

ще тежи на съвестта на Радев

обединителят на нацията

Радев ли ги би, или куките на мафията?

А момчето, което пребихте как е??? Да се знае Бойко Борисов Иван Гешев Делян Пеевски Ахмед Доган БИЯТ ДО КОМОЦИО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

Ами мене нито един от тези не ме е бил. Сигурно защото не съм гражданин и не съм ходил в Американцкия колеж. Деба и идиотите ви от паралелната реалност!

Изяли са го снощи ! Всички тия са канибали и са правили сатанинско парти с консумаци на опушено- печен протестър

Севде, страшна работа, мисля те как ще плащаш конака, след. Какво ще правиш не знам . Без дом живее ли се?

Прочетете що е то комоцио и как се поставя диагноза: От всички черепномозъчни травми най-често се среща мозъчното сътресение (Commotio cerebri). Мозъчното сътресение е най-леката закрита черепномозъчна травма, протича с краткотрайна загуба на съзнанието, без наличие на огнищна симптоматика и на остатъчен дефицит след отшумяване на оплакванията. В мозъчната тъкан не се откриват морфологични промени, освен лек преходен мозъчен оток. Как се поставя диагноза? Диагнозата на мозъчното сътресение се поставя основно на базата на анамнестични (от разказа на пациента и близките) и клинични (от прегледа и симптомите) данни, тъй като образните методи на изследване като КТ и ЯМР не показват изменения. Та значи, отиваш и казваш, че те боли глава, евентуално си изпаднал в за кратко в безсъзнание, щото си си ударил главата, или са те ритали полицаи примерно. Правят ти скенер на глава, и освен една огромна кухина, не установяват никакви други изменения. Нямаш външни белези, синини. И диагнозата, която ти поставят е мозъчно сътресение. Важно е да се отбележи, че се изисква наличието на малко мозък, все пак

Страхотно е , препоръчвам ти да отидеш да те понабият и теб. Не е страшно - занимавай. Или се над*пи.

но не ме бият, що ли?

Вчера имаше една смимка на кака с големи цици, която бореше мафията. Ако си ти, аз съм антимафиот

Моля протестиращите да ми кажат как ще се подобри живота на 7 милиона българи, за да се подготвя за щастлив живот след падане на правителството.

след като чакаш някой да ти каже, твоят няма да се подобри

умници бе

PEYTSCH

Грешката на Прехода беше, че не поставиха веднага БКП под пълна збрана и не ги изправиха пред Народен съд както те направиха ... НС следва да се коригира със ЗЗД (Закон за Заяита на Държавата) спрямо подривната дейност на някакво скрито БКП в БСП. Приемане на Търновската Конституция.

Не БКП, а ЧЛЕНОВЕТЕ на БКП, включително ББ, РП и други. Иначе съм съгласен с теб.

Няма пострадали полицаи, стига сте лъгали хората!

Дора съжалява,че пожарникаря не можа да запали бившия партиен дом .

Полицаите вместо в отпуск са насочени против хората, затова не искат ГЕРБ.