Коментари - Двама от автобусната спирка са в кома след тежката катастрофа във Варна | Днес.dir.bg

Коментари - Двама от автобусната спирка са в кома след тежката катастрофа във Варна | Днес.dir.bg

Коментари

Активната бизнес дейност на Автомобилна Администрация по продажбата на книжки и фиктивното каране на курсове води до такива нелепи инциденти при които за съжаление умират невинни хора.

Ако убиеш някого с изтървана от балкона тухла, ще лежиш, а ако убиеш някого с кола, няма. Каква е тази правосъдна аномалия?

Според управляващите доказана виновност за смърт на пътя не е престъпление което заслужава ефективна присъда. Върховенство на закона брат....така е у джунглата за съжаление

В София на пресечката между Тодор Александров и Константин Величков, денонощно свирят гуми, минава се със 150-200 км/ч. Най-смешното е че една пресечка по-нагоре е 3-то районно, и дори този шум съм сигурен че и на тях им пречи на сладкия нощен сън, но дори не се оптиват да излязат отвън да видят нарушителите, камо ли да ги глобят. Останалото са "видими резултати" - корупция, некадърност, мързел, свинщина... След няколко години емиграция в Индия, Пакистан, Бангладеш ще ни се струва приемлива!

Имаше подобен случай в София преди няколко години. Очевидно спирките е добре да се обезопасят. Слагат се по няколко бетонени колчета, ако трябва и толкоз. Господ да помага на ударените.

купени книжки + 30г технически неизправни каруци = смърт

За съжаление познавам мн хора ден не от карат ванката от лс

"Не е ясна причината за катастрофата"..... Щом не е алкохол и дрога, може би GSM? Песнички да си пуснеш, чата да погледнеш..... Може би скорост е проблема. Жалко за хората - 3ма млади... Дано да се възстановят напълно!!!!

Опиянен от изборната победа ГЕРБ-ер помете няколко избиратели ! Това е реалната новина !

има каруци които ще се стреснеш че са в по добро техническо състояние от много по нови коли. Едно време някога аз карах курс за книжка 3 месеца...полигон , градско , извънградско , листовки в кабинет по няколко часа на ден. Сега както каза някой по долу може да не ходиш даже на курс за да се явиш на изпит и да си купиш книжка. Гледай сега как ще сложат несъобразена скорост с зимна обстановка и нещата ще приключат

Йотова , откога стана Илиан !? Нали беше Илиана , джендърче !?

Проблемът без да си пророк е скорост, с 50 км/ч. шанс да убиеш човек е под 5%. А да прескочиш висок бордюр и да сгазиш трима поред, това са над 100 км/ч.

Не знам причината дано хорицата оцелеят.ама на Това ако казваме. Че е спирка значи наистина има. Голямо разминаване между замисъл и деисвителност..а цената на този шедьовър на изкуството. Сигурно варира между 30-40 хидатки.

Горд_Руснак ? Боце ти ли си бе ?

А Щатите за най=малкото нещо те вкарват в затвора. За углавни престъпления да не говорим. Там за 3 мисля че те вкарват доживот. Нали искаме да сме като тях? Нека да ги направят строги наказанията. Дори и неумишлените престъпления да са с по много години. Така дори и да бързаш ще си караш с 50 максимум в града. На пешеходна ще спираш и ще се оглеждаш. Ще сложиш нови гуми и като нямаш пари за нови - ще ходиш пеш. Но не само законите са ни проблем. Проблем е и контрола. Полицията с патрулните коли ХИЛЯДИ пъти са пренебрегвали нарушения които стават пред очите им и на които съм бил свидетел. Ама сигурно хиляди. Но полицията в България дори законите не познава, един акт не могат д анапишат без да падне в съда, пък камо ли да са контролираща сила.

30г в добро техническо състояние не е каруца

А така! Нали все възрастните водачи ви бяха виновни, ето го резултатът и с келеш, който едва ли има книжка, а и да има сигурно е купена! Къде са психотестовете, къде е полицията на пътя, къде е държавата?!

Прокурорските синове дадоха лош пример, че може да убиваш хора и да си безнаказан. 20г затвор за съдиите и прокурора и сина му ще поправят част от насраната репутация на държавните институции. Едните убиства поръчкови - не хванати, другите с автомобил не се наказват - а в същото време 20г затвор за корумпирана кметка, която не работи с герб?

Зад спирката инма три декара място до широчината на градинкта, ама те я завряли на бордюда, ако някой водач направи бела чакашите на спирката могат да бягат само в стъклата ѝ

Служебна баничарка ! Тези са най-големите джигити през деня , а вечер най-бясно каращите са разносвачите на манджа !

Асфалта днес е сух във Варна даже след изботрите спряха да поливат илиците с вода. Туй ще трябва да е някое БМВ или Голфу

Моля, моля. Въобще не искаме да сме като тях. Явно съвременните техтологии са в противоречие с възпитанието.

Извинявам се на келешите с БМВ-та , че ги забравих !

Обезопасете спирките!!! Това е място с концентрация на хора непосредствено край пътя и трябва да бъде защитено! Другия вариант е КАП да започне да си върши работата, щото едва ли това е първата простория, която е направил тоз юнак.

Девизът на спечелилите във Варна аз съм прост и вие сте прости отново с видими резултати!

Няква баничарка фолксваген за хазартни игри. Сигурно е залагал по телефона и е карал.

Трябва буфери като тези които слагат пред посолствата!!!! Спирките концентрират хора и ако някое превозно средство се забие там удря джакпота....

Изключвайте телефоните в колата. Просто решение.

В този град е нормална практика е да се дрифти и да се пилят гуми на оживените булеварди,както беше нормална практика всяка седмица няка скача от аспаруховия мост,но без бънджи.

Щом и за такова нещо ви е виновна държавата и изборите никога няма да се оправите.

Кошмар! Дано тези млади хора да имат шанс и бързо да се възстановят! Милите деца! Оставяш си детето да отиде на училище, а не знаеш дали изобщо ще стигне. Този боклук ще влезе в ареста. Съдебна охрана, имате деца, нали?!

Па некой селянин с трийсегодишно беемве...

Много ГЕРБ-ри тук бе ;)

Този млад водач има ли си име и от кое село е ?

Всъщност спирките са много опасни с тази Г-образна конструкция - ако влезе някой с кола в спирката ще подбере чакащите и ще ги пресова в дъното на Г-то. Замислял ли се е някой затова? Май и сега така е станало. И между другото във варна се кара ужасно - като добитъци са. Имал съм случай да ме изпреварват отдясно през разширението на спирка и то с доста висока скорост. КАТ, къде сте? Има доста работа за вас!

Като не е учебен ден днес, какво правят на спирката в 7.30ч., другият явно е отивал на работа? Дано се оправят.

PEYTSCH

Ако е ислям, значи е терорист и умишлено е ударил хората...

Защото Варна ДНЕС не е това ,което беше преди 30-40-50 години! "Демокрацията",премахването на жителството...превърнаха не само Варна, но и всичките ни по-големи градове в ....гета и ...кочини ! Разумните ,се изнасяме извън тях... дори и в околните села...не е срамно.

Май ще трябва преди всяка спирка да има спящи полицаи! Преди всяка спирка и преди всяка пешеходна пътека трябва да има спящи полицаи за да карат необузданите шофьори да намалят скоростта...

Който в работно време кара баничарка.

Нищо не оправя булгата освен много бой и яки глоби!!!

Изореварват те от дясно защото спиш отляво и си мислиш ограничението е 50 км ще си карам бавно ще си бъркам в носа но няма да отстъпя лявата лента. Аз съм оедал и ще си отстоявам оравата. А този който те е изпреварил от дясно може да е бащата на едно от тези деца и е нормално да бърза. Но ти се възмущавай лявата лента е създадена за теб.

Ти в кой век живееш бре - жителство ... щото си се родил там и е твое ... убряяя Кирил и Методии са се борили срещу такива долни като теб

Не, бате! Не СПЯЩИТЕ ПОЛИЦАИ ще оправят работата. БУДНИТЕ!!!! А спящите полицаи ,граждани ,полЮтици и дЖурналисти... нека си спят и да се тюхкат! :-(((

Крушката си има опашка. 1. Липса на брутален контрол по улиците, от КАТ, от общинска полиция , а ако трябва и от Светия синод - за да се възпре тази напираща агресия и тъпота. 2. 80-90 % си цъкат телефоните или говорят, което пак е производна на т.1 3. Изнервените водачи в резултат на липсата на т.1 , както и на пренаселените улици, дупки, пешеходци, велосипеди и тротинетки 4. Ориенталщината, която заля Варна. Брутални глоби, конфискации, затвор или обществен труд. Най-добре налагани от командировани органи, защото тук всички са овъртолени приятелски .

Питам се каква ли е разликата между теб и ... Сталин!?! МАЛКА! Защото ти искаш само селяните да си останат на село и да не ти пречат. Докато той със същата цел/ да не пречат/ преместваше цели народи от Европа в Сибир/да речем/.

Пак ли 10+ годишен "премиум" бранд, с пластмасови гуми н-та употреба. Абе ударете ги във застаховките поне тези келеши. като видиш такъв застраховката по 3 и готово.

Защо е загубил контрол не е ли видно.Каква е тази инфраструктура.В Бургас е същото ,на възлови места пред Окръжна болница и не само там асфалта е юфка.Изплют отвсякъде

Денят може да е неучебен, но е присъствен, т.е. трябва да отидеш на някакво мероприятие.

Виновна е ,д-ре! Защото полюцаите са пратени да охраняват този или онзи полЮтик ,вместо да си гледат работата.

Коментари - Двама от автобусната спирка са в кома след тежката катастрофа във Варна | Днес.dir.bg

Коментари - Двама от автобусната спирка са в кома след тежката катастрофа във Варна | Днес.dir.bg

Коментари

Активната бизнес дейност на Автомобилна Администрация по продажбата на книжки и фиктивното каране на курсове води до такива нелепи инциденти при които за съжаление умират невинни хора.

Ако убиеш някого с изтървана от балкона тухла, ще лежиш, а ако убиеш някого с кола, няма. Каква е тази правосъдна аномалия?

Според управляващите доказана виновност за смърт на пътя не е престъпление което заслужава ефективна присъда. Върховенство на закона брат....така е у джунглата за съжаление

В София на пресечката между Тодор Александров и Константин Величков, денонощно свирят гуми, минава се със 150-200 км/ч. Най-смешното е че една пресечка по-нагоре е 3-то районно, и дори този шум съм сигурен че и на тях им пречи на сладкия нощен сън, но дори не се оптиват да излязат отвън да видят нарушителите, камо ли да ги глобят. Останалото са "видими резултати" - корупция, некадърност, мързел, свинщина... След няколко години емиграция в Индия, Пакистан, Бангладеш ще ни се струва приемлива!

Имаше подобен случай в София преди няколко години. Очевидно спирките е добре да се обезопасят. Слагат се по няколко бетонени колчета, ако трябва и толкоз. Господ да помага на ударените.

купени книжки + 30г технически неизправни каруци = смърт

За съжаление познавам мн хора ден не от карат ванката от лс

"Не е ясна причината за катастрофата"..... Щом не е алкохол и дрога, може би GSM? Песнички да си пуснеш, чата да погледнеш..... Може би скорост е проблема. Жалко за хората - 3ма млади... Дано да се възстановят напълно!!!!

Опиянен от изборната победа ГЕРБ-ер помете няколко избиратели ! Това е реалната новина !

има каруци които ще се стреснеш че са в по добро техническо състояние от много по нови коли. Едно време някога аз карах курс за книжка 3 месеца...полигон , градско , извънградско , листовки в кабинет по няколко часа на ден. Сега както каза някой по долу може да не ходиш даже на курс за да се явиш на изпит и да си купиш книжка. Гледай сега как ще сложат несъобразена скорост с зимна обстановка и нещата ще приключат

Йотова , откога стана Илиан !? Нали беше Илиана , джендърче !?

Проблемът без да си пророк е скорост, с 50 км/ч. шанс да убиеш човек е под 5%. А да прескочиш висок бордюр и да сгазиш трима поред, това са над 100 км/ч.

Не знам причината дано хорицата оцелеят.ама на Това ако казваме. Че е спирка значи наистина има. Голямо разминаване между замисъл и деисвителност..а цената на този шедьовър на изкуството. Сигурно варира между 30-40 хидатки.

Горд_Руснак ? Боце ти ли си бе ?

А Щатите за най=малкото нещо те вкарват в затвора. За углавни престъпления да не говорим. Там за 3 мисля че те вкарват доживот. Нали искаме да сме като тях? Нека да ги направят строги наказанията. Дори и неумишлените престъпления да са с по много години. Така дори и да бързаш ще си караш с 50 максимум в града. На пешеходна ще спираш и ще се оглеждаш. Ще сложиш нови гуми и като нямаш пари за нови - ще ходиш пеш. Но не само законите са ни проблем. Проблем е и контрола. Полицията с патрулните коли ХИЛЯДИ пъти са пренебрегвали нарушения които стават пред очите им и на които съм бил свидетел. Ама сигурно хиляди. Но полицията в България дори законите не познава, един акт не могат д анапишат без да падне в съда, пък камо ли да са контролираща сила.

30г в добро техническо състояние не е каруца

А така! Нали все възрастните водачи ви бяха виновни, ето го резултатът и с келеш, който едва ли има книжка, а и да има сигурно е купена! Къде са психотестовете, къде е полицията на пътя, къде е държавата?!

Прокурорските синове дадоха лош пример, че може да убиваш хора и да си безнаказан. 20г затвор за съдиите и прокурора и сина му ще поправят част от насраната репутация на държавните институции. Едните убиства поръчкови - не хванати, другите с автомобил не се наказват - а в същото време 20г затвор за корумпирана кметка, която не работи с герб?

Зад спирката инма три декара място до широчината на градинкта, ама те я завряли на бордюда, ако някой водач направи бела чакашите на спирката могат да бягат само в стъклата ѝ

Служебна баничарка ! Тези са най-големите джигити през деня , а вечер най-бясно каращите са разносвачите на манджа !

Асфалта днес е сух във Варна даже след изботрите спряха да поливат илиците с вода. Туй ще трябва да е някое БМВ или Голфу

Моля, моля. Въобще не искаме да сме като тях. Явно съвременните техтологии са в противоречие с възпитанието.

Извинявам се на келешите с БМВ-та , че ги забравих !

Обезопасете спирките!!! Това е място с концентрация на хора непосредствено край пътя и трябва да бъде защитено! Другия вариант е КАП да започне да си върши работата, щото едва ли това е първата простория, която е направил тоз юнак.

Девизът на спечелилите във Варна аз съм прост и вие сте прости отново с видими резултати!

Няква баничарка фолксваген за хазартни игри. Сигурно е залагал по телефона и е карал.

Трябва буфери като тези които слагат пред посолствата!!!! Спирките концентрират хора и ако някое превозно средство се забие там удря джакпота....

Изключвайте телефоните в колата. Просто решение.

В този град е нормална практика е да се дрифти и да се пилят гуми на оживените булеварди,както беше нормална практика всяка седмица няка скача от аспаруховия мост,но без бънджи.

Щом и за такова нещо ви е виновна държавата и изборите никога няма да се оправите.

Кошмар! Дано тези млади хора да имат шанс и бързо да се възстановят! Милите деца! Оставяш си детето да отиде на училище, а не знаеш дали изобщо ще стигне. Този боклук ще влезе в ареста. Съдебна охрана, имате деца, нали?!

Па некой селянин с трийсегодишно беемве...

Много ГЕРБ-ри тук бе ;)

Този млад водач има ли си име и от кое село е ?

Всъщност спирките са много опасни с тази Г-образна конструкция - ако влезе някой с кола в спирката ще подбере чакащите и ще ги пресова в дъното на Г-то. Замислял ли се е някой затова? Май и сега така е станало. И между другото във варна се кара ужасно - като добитъци са. Имал съм случай да ме изпреварват отдясно през разширението на спирка и то с доста висока скорост. КАТ, къде сте? Има доста работа за вас!

Като не е учебен ден днес, какво правят на спирката в 7.30ч., другият явно е отивал на работа? Дано се оправят.

PEYTSCH

Ако е ислям, значи е терорист и умишлено е ударил хората...

Защото Варна ДНЕС не е това ,което беше преди 30-40-50 години! "Демокрацията",премахването на жителството...превърнаха не само Варна, но и всичките ни по-големи градове в ....гета и ...кочини ! Разумните ,се изнасяме извън тях... дори и в околните села...не е срамно.

Май ще трябва преди всяка спирка да има спящи полицаи! Преди всяка спирка и преди всяка пешеходна пътека трябва да има спящи полицаи за да карат необузданите шофьори да намалят скоростта...

Който в работно време кара баничарка.

Нищо не оправя булгата освен много бой и яки глоби!!!

Изореварват те от дясно защото спиш отляво и си мислиш ограничението е 50 км ще си карам бавно ще си бъркам в носа но няма да отстъпя лявата лента. Аз съм оедал и ще си отстоявам оравата. А този който те е изпреварил от дясно може да е бащата на едно от тези деца и е нормално да бърза. Но ти се възмущавай лявата лента е създадена за теб.

Ти в кой век живееш бре - жителство ... щото си се родил там и е твое ... убряяя Кирил и Методии са се борили срещу такива долни като теб

Не, бате! Не СПЯЩИТЕ ПОЛИЦАИ ще оправят работата. БУДНИТЕ!!!! А спящите полицаи ,граждани ,полЮтици и дЖурналисти... нека си спят и да се тюхкат! :-(((

Крушката си има опашка. 1. Липса на брутален контрол по улиците, от КАТ, от общинска полиция , а ако трябва и от Светия синод - за да се възпре тази напираща агресия и тъпота. 2. 80-90 % си цъкат телефоните или говорят, което пак е производна на т.1 3. Изнервените водачи в резултат на липсата на т.1 , както и на пренаселените улици, дупки, пешеходци, велосипеди и тротинетки 4. Ориенталщината, която заля Варна. Брутални глоби, конфискации, затвор или обществен труд. Най-добре налагани от командировани органи, защото тук всички са овъртолени приятелски .

Питам се каква ли е разликата между теб и ... Сталин!?! МАЛКА! Защото ти искаш само селяните да си останат на село и да не ти пречат. Докато той със същата цел/ да не пречат/ преместваше цели народи от Европа в Сибир/да речем/.

Пак ли 10+ годишен "премиум" бранд, с пластмасови гуми н-та употреба. Абе ударете ги във застаховките поне тези келеши. като видиш такъв застраховката по 3 и готово.

Защо е загубил контрол не е ли видно.Каква е тази инфраструктура.В Бургас е същото ,на възлови места пред Окръжна болница и не само там асфалта е юфка.Изплют отвсякъде

Денят може да е неучебен, но е присъствен, т.е. трябва да отидеш на някакво мероприятие.

Виновна е ,д-ре! Защото полюцаите са пратени да охраняват този или онзи полЮтик ,вместо да си гледат работата.