Двама началници от столичната "Пътна полиция" помагали на Георги Семерджиев, ще има рокади

Сред осигуряващите чадър за виновния за катастрофата на "Черни връх" има служители и от "Охранителна полиция", и от някои от районните управления, твърдят източници на БНР

Обратно в новината

Коментари - Двама началници от столичната "Пътна полиция" помагали на Георги Семерджиев, ще има рокади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нарцистичното плямпало Бойко Борисов, който се подвизаваше, като премиер на три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото беше твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Сложно е, по пътя на дрогата Много интереси и закрилници се намират, За пари

Ал Капоне, бъди мъж, за Гошето се дръж

не рокади а присъди требе да има

Ааа, сакън, Да изтърват 15 заплати при пенсиониране....

Изненадващото е, че случая все още не е заметен (което неминуемо ще се случи с времето и протакането по съдилища). Интересното е, че като общество стоим и гледаме, а това намалява шансовете през този случай МВР да се разтърси и реорганизира из основи. От години там помията е на нива нетърпими и спъващи държавата. От години политиците имат страх да посегнат и реформират, защото лесно ще ги "сготвят" в симбиозата МВР -престъпници. Или просперираща държава с добра платена полиция или сегашната паразитна организация, която поддържа престъпници, паралелен охранителен бизнес с над 100 000 заети, тотална абдикация от право, ред и законност.

"Ще има рокади" - предполагам ще означава, че двамата началници ще разменят местата си. Не трябваше ли първо да бъдат увонени дисиплинарно и да бъде започнато разследване за престъпление по служба?

Това е герпаджийската полиция изграждана цели 15 години.

Нарцистичното плямпало Бойко Борисов, който се подвизаваше, като премиер на три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото беше твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Все пак, В три правителства... И нищо не направи... Рашко!

Какви рокади, бе дебили...в панделата!

само съдът вкарва в затвора. Ама за да стане това, трябва да има свестно наказателно дело. А за да се случи това един или едни прокурори не трябва да се почесват навсякъде, а да действат.

За този не беше ли виновен Гешев ? или май сега някой взе да разследва и изпоналови полицейският чадър Нееее .... пак е Гешев , не е разследвал до сега , бездействал е

Прав си. Гешев винаги бездейства. А полицейската система в този си вид е изграждана 15 години от ген. Борисов. Още откакто стана гл. сек.

Рашков е бездействал! Вместо да ръководи!

Не щем само рокади и уволнения, искаме екзекуции!

Полицаите са по-големи боклуци даже от престъпниците.

Рокадите ще са, че сега други началници ще помагат на копелето.

Кви рокади бе.Затвор!!!

Фактите тук са други - Семерджиев е куриер на Брандо. А Брандо е недосегаем, той с офицерски чин в днешните тайни служби и едновременно работи със щатското разузнаване. По съвместителство продава и дрога, пак в интерес на Господарите от Козяк. Доставките на каптагон за укро-нацистите също са негов ресор.

Говорим за многогодишен затвор, НЕ за "рокади" от едно топло място на друго още по-закътано.

Не мога само едно нещо да разбера, как все едни и същи се въртят във власта. Как може да започваш промяна с динозавъра Рашков, с Нинова или Гечев. То това е оксиморон. Ще правим промяна с стари партини кадри. Нещо като, нов бардак със стари курви!

Като има малоумници, да гласуват отново, За тях...

Ето затова такива като Прашков имат по 20 кенефа щото цицат пари от мафията

Е как бе той Рашков пръв борец срещу мафията бе, ай стига са тия глупости писахте! Нали Кирето каза, ние сме зад Рашков.

Несменяемия тенчо Тенев е гърба на тоя престъпник

Не е ли голяма клечка в 6-то ?

Може ли да напишете имената на не корумпираните полицаи и на тримата. Всеки е в някаква далавера

Рокадата не изкарва от властта престъпникът,а го поставя на други функции в системата.Не рокада ,а СЪД трябва да има срещу екземляри,чиито заплати се получават от бедните данъкоплатци.

Имената публично достояние, съд и затвор

Те това е татковината. Шефовете на полицията, продават наркотици. хващат ги и ги наказват с рокади. Приятен ден. Само, че над полицейските шефове са прокурорите, а над тях са висши политици. С други думи цялата смрад тръгва от партиите.

описваш едно нещо в първото изречение, и след това го използваш за "доказателство" на нещо в напълно противоречие!!! прокуратурата работи с доказателства и сигнали, събрани от милиционерите, овчо дарадонке!

Да се Изсере по темата?

Не пипайте началниците, само мацката е виновна ! Нали я уволниха нея, всичко е ОК.

Когато СДС, Стани да седна, изхвърли на улицата хиляди професионалсти, нямащи нищо общо с политическата полиция, - стопанска полиция, криминална, охрана на културните ценности и пр. тълпата ликуваще. Сега си плаща цената. Вътре бяха набутани хора да прикриват досиета, да изнасят информация, да помагат в далавери и пр. Включително и братчеди, плеймейки и вся останлая..... Вътре бъка от пенсионири, от хора, работещи с престъпния свят, захранвани от него и прочие. Като добавим и политическите назначение на абсолютно безхаберни по отношение на проблемите и дейността на системата, кръгът се затваря. Когато МВР и журналистиката са загнили, когато са на хранилката на престъпници, посолства, НПО.та и прочие, държавата няма основа и рухва. Грях им на душата, а сега и мутантите на рушителите на съвременна България ДБ правят всичко възможно да я довършат, за угода на чужди сили, печелещи геополитически дивиденти от това. Е това е истината , останалото е пълнеж от добре звучащи думи като демокрация и прочие бла- бла...

ТОЛКОВА НАРОД ДА ПОМАГА НА ЕДИН ОТКАЧЕН НАРКОМАН??? ЗА КАКВО? ОСВЕН СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ??? ЧЕ ТОЗИ НА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ ЛИ Е ПЛАЩАЛ??

Демек, тоя не е виновен; вината е в куките?! Ако продължиме в тоя ред на мисли, накрая вината ще е на данъкоплатец, щото той издържа държавата?!

Измет мръсна полицейска...трябваше вашите деца да са на мястото на двете момичета....та да си получите заслуженото мръшляци продажни

Не мълчете като пръднали!

Следствена "тайна". Понякога главния шебек на прокуратурата или неговата духалка излизат пред камерите и почват да четат имена на хора и фирми сякаш извършват някакъв странен ритуал, но всичко било законно тогава и с разрешението на съответния прокурор... Прокуратурата в България трябва да бъде погребана! Това е комунделска (не комунистическа!) шайка! Даже Вишински не е правил такива изстъпления като този шебек с каскета!

2 дена шум после пак брада И сам сигурен , че кат ги уволнят ,те ша хванат Най добрите адвокати ....и ша ги върнат след 2год на работа. Всичко е дрън дрън нищо. Няма държава има Мафия дет плаща . Това е

Какви рокада, какви 5 лева бе, гадове проклети? Обществото очаква промени които ще изкоренят корупцията, некадърността и шуробаджанащината в службите

Рокади ?!?! - ужас. Какво значи това? От утре ще обслужват други престъпници. Няма ли, задържане, съд, затвор?....

MВР е много прогнила структура, а тя трябва да е основата за едно законово общество с гарантирана неприкосновеност на частната собственост.МВР не е в състояние а и не иска да изпълнява тази своя функция.То е една хранилка за некадърници които в малките населени места се уреждат на сигурна държавна издръжка без много зор, а в големите си докарват и други бонуси.

И сега си отмъщават, като са сложили триноги на "Черни Връх" около кръстовището дето стана инцидента. ВСЕКИ ДЕН. Кой кара с 50 км/ч между х. Хемус и НДК бе, г-да милиционери? Айде пробвайте да карате с 50, да ви видим. На три/четири ленти в едното платно, на място където няма пешеходни пътеки, има 3 (ТРИ) подлеза, където локалното от отделено от основното с остров на който има бетонни саксий, а от другата страна - плътно ограждаение? Наснимали са над 10 000 нарушители за 4 дни. Толкова за адекватността на ограничението. В същото време нощем не снимат, именно когат стават гонките и простотиите. С една дума - тормоз над обикновените хора и НУЛЕВ ефект върху сериозните нарушители. ПРИЗОВАВАМ ЗА КАРАНЕ В ТОЗИ РАЙОН с 15 КМ/Ч В ЗНАК НА ПРОТЕСТ! ЗАКОННО Е, НЕКА ИЗРАЗИМ НЕДОВОЛСТВО СРЕЩУ МАЛОУМНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ!

Корупцията , оставена от крадливите гербаджии дълго ще мори народа. И разни такива ще ни определят дневния ред.

Ако началници "помагат", това не е ли чадър бе, милиционерчета сладички?

им да огласите? Нали Демерджиев каза, че ще обяви пеблично резултатите от проверките?

Тоя до сега що не е със присъда и да във затвора...какво толкова има да разследват...еба ти скапаната държава..

Мен преди малко повече от година една неделя сутрин като отивах на работа до гарата на Захарна фабрика ( София) такава пътна полицайка ме спря, че в първата минута се оглеждах наоколо, защото мислех, че ми правят скрита камера. Цялото и лице издуто от просташки силикон и с изкуствени мигли 5см дълги ( точно както правят по скечовете някаква съвсем долнопробна пача) . Ама се оказа, че всичко си е реално, реалността на нашето МВР дето ни пази ......

Дискутират се едни пици с кристали, които този боклук е разнасял за едни бивши управляващи, които сега искат да си довършат работата.... хубаво и там да погледне МВР. Щот поръчителите, ако си останат.... получателите на парите ще се сменят и чадър пак ще се организира. Трябва да се реже до здраво!

Рокади, рокади.. а ефективни присъди кога?? Дайте списък на тези 40 служителя на МВР, който по един или друг начин са съдействали на Семерджиев. Досега само за Симона се говори... Пълни смешници. Пак се крият под полата на жената

Знаем как ще завърши всичко. На Симонка ще ѝ намерят друго топло местенце, където да приема кандидати за нейното топло местенце.

Обикновено в секретна поща ги преместват за заслуги към началството и фирмата МВР.

писна им да живеем около мутри

И аз съм се насочил към терминал 2 с еднопосочен билет...Вече 10 години се залъгвам, че нещата ще се подобрят... Няма да го доживея това. Пожелавам късмет на всички

Да беше ни питал нас, които 30 години все си повтаряме, че все някога ще се оправят нещата. Добре си се ориентира. Качвай се и не поглеждай назад. Успех!

Че то от там за където си тръгнал идват тези неща. Това е демокрацията им измамна. Повярвай по този път съм минал та ми е писнало.

аз пък други ден от Терминал 1 Е това е ще... България...

Ще има РОКАДИ! С една дума от един ръководен пост един дето е за затвора ще го прехвърлят на друг ръководен пост и проблемът е решен.

Има една приказка, че пенсиониран престъпник няма. Е в МВР боллллллл!!!!!!

Полиция няма, има стражари и апаши в един театър на абсурда в кочината Булгаристан, билетите са скъпи, но места няма !!! 12 години само схеми и измами, такива са отрочетата на Тиквата, никой не е и очаквал друго! Четирийсетте разбойника са на лице, само Али Баба ( Тиквата) го няма, защото се готви за избори !!!

Всички във власта са вързани като свински черва. Да говорим за двама означава да оплетем още повече червата. От минисатъра до обикновения полицай са организирана престъпна група.

Kaкаво значи рокади? Преместват си го от единия крачол в другия. Да лежат 10 одини рокадираните

Това значи да успокоиш шремено топката докато отмине бурята и после пак същата работа.

ако от някой не става нищо, става само за милиционер

Не двама , а цялата полиция за пари и обещания би продала и собственната си майка. Просто такива кадри пропускат.

"3000 лева заплата, 2000 лева добавки, 5000 лева от корупция. И за награда - 100 000 лв при пенсиониране. Не е зле да си полицай в днешно време . . ." Първо, не са 100К, а около 50К при пенсиониране (до 20 работни заплати). Второ, каква полза от всичкото това, като цял живот си работил ченге?

Абе как така никой журналя не смее да пита фуражките - "Е, ли Семерджиев нещатен сътрудник, т.е. агент на някоя служба в МВР?", че да се ползва с такива протекции? Знае се, че повечето дилъри са "ушета", за да могат да си работят спокойно. И за да е законна работата, имат си "картонче" и водещ офицер.