Коментари - Двама младежи са задържани заради заплахи към Франциск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе на папата автомобилът беше Мерцедес преди 2-3 години. Какво е това мършаво Исузу сега? Мен ще ме е срам да ме видят в такава кола.

А нямало инциденти -глупаци. Движението по Тракия около Раковски беше пълен хаус. Полиция отбива автомобилите без информационни табели, те се насочват по нав8гасиите и отново са отбивани. Никаква никаква организация. АПИ не отговарят на телефоните . Глупака министър председател се Пери Пре Папата, а кой да му организира държавата. Тъп пожарникар

Нашенския поп ще пътува за София.Затваряйте магистралата

При тази безнаказанодт по отношение на ромляните защо да не опитат момчетата?! Ако бяха научени че трябва да платят глоба ли да понесат други последствия дали биха опитали?! Да ама те знаят,че тях "закона не ги лови"

Д а уточня,че въпросните "младежи" са на 10 години ! Някакви деца си играят и правят глупости, но от нещо дето въобще не трябва да занимава една сериозна медия се прави сериозна новина . А и службите сигурно ще отчетат някаква сериозна дейност свързана със случая.

ако бях Аз сигурно вече щях да отнесе глобата за фалшиво обаждане, а циганите кога най-сетне ще отнесат подобно нещо като глобата предвидена по закон, щото за едноседмични сватби и маанета имат средства, а за глоби нямат, ето уважаеми сънародници как държавата толерира подобно недопустимо поведение, значи за кучета и котки може, а за прасета не може

бате, ние сме нови българчета, ве. Чичо Сорос ни нареди за цвят на събитието.

и тук много народ плю по папата, от същото тесто са

Много народ плю, а не се обаждаха на 112 да отправят заплахи за живота му. Ако не можеш да направиш разлика между двете, по добре се хвърли от някъде. А тези циганета са отправяли заплахи, не заради друго, а защото са мюслита.

те и българските ганювци му пожелаха скорошна смърт, това не са заплахи, нали?

Колко български полицаи са набили този път тези "младжи" от циганки произход, С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ.

Как намериха кой и откаде се е обаждал да заплашва папата а като обират хората не можело да ги открият то е ясно че в ало измамите е замесена родната полиция и някой друг депутат който осигурява чадъра но пък какво прави тоя католик в православна държава каква работа има да приканва да сме приемали бежанци биле бедни имало война а защо не каже кой разпалва войни да отиде там да хленчи тея католици са най голямата мафия на земята че и педофили на всичкото и отгоре

70% от коментарите се трият! ЗАЩО ЛИ ????

Моя коментар го изтриха след цял час

Става въпрос за Марешки и Симеонов - те малдеят много.

Младеят, исках да кажа.

понякога се циганят

Това са сигурно от хората на Сидеров.

Яж лайна бе, убитак.

Когато циганите правят нещо, то най-често е срещу заплащане. И тук предполагам, че някой им е платил да извършат тази провокация. Някой, който има изгода да има напрежение в този момент. Аз се досещам кой, а вие?

Не търси под вола теле,просто цигойнерите свикнаха да наглеят и ни тероризират всякак безнаказано.Изтрити са им записите от МВР-то на соца където ги респектираха трайно още с първата "справка".

Ти все едно говориш за някои многоапартаментни другари.

Същото важи и за тъй наречените политици !

ДПС/ДОСТ са ЕТНИЧЕСКИ групировки ЗАБРАНЕНИ от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!

Гнусни паразити.

Заплахи на религиозна и етническа принадлежност се нарича ТЕРОРИЗЪМ !

тези ги хванали, а тези дето тормозят старите хора по телефоните, ще ги хванат ли ??

Кой да ги хване?! Те телефонните измами се организират и ръководят от полицаите!

Когато "българските" медии пишат за "младежи" - 100% става дума за ЦИГАНИ.

Да задържат деца от римски произход, когато римският папа е тук? Поне да изчакат да си иде по живо, по здраво, че тогава да влезат в гетото на наште римляни и там каквото трябва за покаянието и пречистването им.

Заплахи към Папа Франциск , от ромски произход , често минаващи по улица Позитано : Червени тролове , сър !

Във Ватикана обичат децата.

Да иде да им измие краката.

8хахахаххахаха

Искам да чуя турбо дебилите, които изпадат в кофликт на интереси - папата или циганите. Бу-ха-ха!

Не са ясни мотивите на момчетата, чиято възраст не се съобщава. Цигани, без възраст, без имена, без инициали... Баце, това ти е електоратът.

Докога ще се лигавите с циганите, наричайки ги с нелепото название роми? И кой ви задължава с това идиотско решение?

Плащат им по 5 стотинки на ромоносване:)))))

Най-добро впечатление, обаче ми направиха Данчето Фандъкова и минидтърката на външно, на литургията, когато папата призовава за мир, те седнали и кръстодали крак връз крак, а бсте до тях, седнал, разкрачил се, га чели ще се изхожда. Грозна работа, няма почтено и смирено поведение. Поне не ги ли наиха за протокола. ......без думи, ченето ми падна, като ги видвх.

Мангала както и да го въртиш - си остава мангал.

Двама младежи от ромски произход, били с от Ватикана, вероятно.

Дъщерята на Цветан Цветанов ще оглави офиса на Световната банка в България. Поради каква причина изведнъж да се сдобием с това? Той струва 9 милиона наши пари при изсикванията до последната плочка в кенефа от бюджета на нашата държава. Апартаментът му е нищо в сравнение какво е подготвил – утре ще ни решава съдбините на децата с позицията на своето.

По принцип, ако не си римлянин наказанието за фалшиво обаждане, при което са мобилизирани службите е от 10000 до 20000 лв. Но, за привилегированите е простено.

Еми идват избори все пак, а те са електорат.

Ай сте ги пипнали, ай съм ви таковал...

Да им отрежат пишките немедленно !

Я виж ти колко бързо могат да действат, когато поискат. А когато става дума за опит телефонна измама е едно ходено по мъките-"напиши жалба", "напиши и телефонния му номер"....само дето не искат и ЕГН-то на измамника да му напише човек.

Дори и да го мапише, пак няма да си мръднат пръста, още веднъж се вижфа, че полицията работи дамо и единствено за владтта.

Папата да се маха ВЕДНАГА от България. България сме Православни Християни.. След като се срещне с Официалните лица в България- Президент, Министър- председател и Патриарх, трябва да си ходи ОБРАТНО в Италия.. А не да бара децата и жените в България или да опитва да ги лъже да стават Католици... Тоя папа е Предател както поп Кръстьо, който го убиха. Всички които вдигат шум с аларми и кучета или продават хероин, кокаин - са Ислямски шпиони както тия дето убиват хора в Европа.

Идиотин си ти андрешкооо ., идиотин...

ти какъв си хората имат право на мнение папата раздели нацията и омаловажи посещението на светия папа Йоан ПАВЕЛ вТОРИ ЗА КОЙТО И ДУМА НЕ СЕ КАЗА

Не реални заплахи. Бреййй колко интересно. И какво, полицията направи ли им чай и почерпи ли ги с локум? Къде е цар Борис 1 и цар Симеон Велики? Да се надигнат, да изгонят тоя папа и да хванат да посечат що е турско ипциганско. Пък хан Крум да оправи конституцията ни, че тия продажници ни правят на джендъри и какво ли не.

Калоян е имал проблем с католиците, победил е латинските рицари, когато са нарушили договора за мир и са тръгнали да се бият с българите, а Балдуин е бил пленен и затворен в кулата в Търново. Румяна Угърчинска в книгата си за покушението срещу папата пише, че са споделили с нея, че са избрали Антонов и България точно като отмъщение за Балдуин и разгрома на кръстоносците.

Калоян не имал проблеми с католиците, дори си е водил усилена кореспонденция с Ватикана. А рицарите на Балдуин ги е разбил не защото са католици, а защото са били агресори-завоеватели. Бил е не по-малко безпощаден и към ромеите, въпреки, че са били източноправославни.

А бе колега, то няма поне един , който да е бледо подобие на тия тримата велики държавници, ти искаш и тримата на куп. Ами няма ги и като гледам няма и да ги има, МЪКА безнадеждна...

Къде ви намират такива шебеци? Къде?

циганска работа!

Недей така - младежи, момчета, направили си майтап, тъкмо полицията да се прояви.

Майтап на голо не бива :)

в Бг !