17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са синовете- внуците на някои от циганския партизански отряд на Шакир Махмудов Пашов

Защо си мисля, че двамата младежи са цигани? Държали са се неприлично, възрастния им е направил забележка и те бой по манерката. Кой е той? Никой, а зад тях е БХК, Хелзински наблюдател, Човешките права и хиляди знайни и незнайни организации защитаващи циганите.

Ще ги осъдят на някаква пробация... И ще са готови за нови ,,приключения".

България е истински рай за престъпниците.

Така ли не трепят рода на политици,съдии и прокурори а стигнаха до обикновения човек?

Как може да се назовават убийците с "двама младежи " !? Младежите са олицетворение на човечност , доброта и талант , а тези са УБИЙЦИ !?

Чувството за безнаказаност в БГ е опияняващо!

Етнос, искам етноса на биячите / убиицие

тъмнозелени, сър!

Бас държа, че двамата младежи са цигани.

да не се окаже, че са нощни вуци?!

Цигани ние тук нямаме. Имаме само българи от ромски произход, както и мутри, синове на башибозука вилнял из земите ни.

Селска работа , проблемът е ,че с подобни малоумници се напълни и София

Пак да повторя този път наистина не са цигани, ниго младежите нито убития. В това село няма цигани, освен мъж и жена съпрузи, които работят в местна кравеферма и са доста добре платени и много кротки и работливи.

Трябва да се върне наборната военна служба за да се научат младежите на ред и дисциплина.В училище и в къщи явно това го няма.Без това и трудови навици нищо добро не ги чака.

Да видим сега как БХК ще защитава нежните отношения между етносите?

Цигани! Трябва ли да се коментира повече?

Доживотна присъда за убийците....понеже няма смъртна! Докъде стигнахме в упадъка си - колко ценен е човешкият живот в България?! На колко оценявате своя собствен драги политици, съдебни чиновници, полицаи- утре може би вие ще сте част от криминалната рубрика, вашите близки ще плачат. Защо не остана никаква воля за промяна- съдебна изпълнителна, морална. Нима вие пътувате по други пътища, нима вие живеете на друга планета. вижте се само колко сте жалки- къде за законите- няма ги на тяхно място властва саморазправата, агресията , наглостта, простотията. Сега мили политици сте само зрители утре вие ще бъдете част от спектакъла- такъв е живота

Той беше добър и смирен циганин и всеки ден си пасеше стадото, грижеше за добитъка, а българи-варвари, причакаха и пребиха до смърт.

Станало е обратното, починалият мъж е българин.

според теб българите са цвете за мирисане, всички останали -маскари. Браво-умник.

Така, де. Новото поколение селски дебили се обучава отрано. На такива боклуци им пускаш по един патрон в главите, без въобще да съжаляваш.

му сърбаме попарата и по градовете, начело със София, и по пътищата и магистралите (доколкото могат да се нарекат така, някои пътища) и къде се сетиш. Носят ножове и режат гумите на линейките, грабят, пребиват и насилват старци, деца и жени! Абе, с една дума, нашето поколение!

Само смъртното наказание ще спре престъпното посегателство и ще има силно възпираща роля спрямо елементите на обществото с такива помисли...

за тези младежи каармата е добра опция. Ако сега отбиваха служба, нямяаше да пребият стареца пак и таз нергия можеше да я вложат за благото на родината

Да се научат на подчинение, йерархия , дисциплина, да разберат че не са всичко на този свят, че хората са социални и трябва да се съобразяват с другите.

Пияни мъже пребиха до смърт свой съселянин в казанлъшкото село Долно Сахране. Инцидентът станал след свада посред бял ден между парка и детска градина в селото, потвърди за Радио Стара Загора началникът на Полицейското управление в Казанлък Стойчо Крачолов. Двама мъже на 24 и 25 години нападнали 55-годишния Гунчо Василев след размяна на реплики. По думите им мъжът ги напсувал. Последвала юмручна саморазправа. Мъжът е ритан и удрян жестоко, като фаталният удар е нанесен от Недко Койчев, установило разследването.

tOPSlv

СМЪРТ за "можачите" !!!

В бойкостан само тикви ...

Двама жестоки и диви българи убиха до смърт циганин.

"Селото е потресено", лаконичен бе коментарът на кметът на Долно Сахране Христо Калчев. Местните хора били в шок. По думите им жертвата живеел сам и бил известен сред съселяните си като кротък и безконфликтен мъж. Едва ли циганин на 55г. ще живее сам!? По-вероятно е той да е българина.

Аз работя с такива младежи на по 26 години . Има нещо много сбъркано в мозъците им, егоисти, агресивни, неразбиращи правилно нито ситуации, нито разговори, нито инструкции, подмазвачи, все едно те са измислили "подливането на вода", клюкарството, злобни, никаква, ама никаква социална ангажираност, направо малоумни , жестоки зверове, с други думи продукт на 90те

Така е. Те са резултата от "интелигентното поколение" 50-60 годишни , които , поради робската си психика, обрекоха следващите няколко поколения на скотски живот

На някои все другите са им виновни, в случая тези на по 50-60години, т.е. майките и бащите им. Но същите все пак построиха една България, а тези "невинните" могат само да плюят, псуват, да живеят като паразити и да им ядат пенсиите.

Нормално, след като имат 0 прочетени книги, мозъкът е недоразвит, а такива като Слави Трифонов, пеещи за агресия и убийства, довършват картинката. "Щи пръсна дисплея и панела", "Всяко лъвче иска да те дъвче".....

да ве, щото точно слави ги пее тези

родители, живяли в соца :)

Ако родителите са живели в соца, щяха да са възпитани в някакъв морал и да имат ценностна система, защото и те така са възпитавани. Тези младежи не различават добро от зло и не познават човещина, само агресия...

Никви моркови.Само прът прът и пак прът

С какъв тен са тези "младежи"?

Зачестиха случаите на ''младежи'' дето така си изпускат нервите ,че вадят ножове дори в градския транспорт или направо пребиват до смърт. Г-н Вътрешен министър каква отговорност ще поемете след като въпреки зачестилите случаи ...това ''се случва'' отново и отново?

Е' как каква, никаква. То ние тъкмо да ги хванем и те взеха че, го утепаха!!!

Някой иска ли да се обзаложим? Аз залагам, че след много години размотаване на делото, убийците ще получат условни присъди за убийството или евентуално пробацийка... Желаещи?

нема кво да се обзалагам ако не бяха прибили Пелов тия двамата убавци щеха да висят сега на некои клон.

Двамата младежи -убийци са българи, а 55-годишният пребит до смърт циганин-срамота.

Убийците на 24 и 25 години не са младежи, а мъже. Обикновено пребиване до смърт в подобен инцидент се извършва от определен тип етнос, но може пък и да бъркам. И както в повечето подобни случаи имената не са оповестени.

Те незнаят български ,той незнае цигански от дума на дума.....и стана золума!!!!

Кафяви са, нали?

Не закачайте ромчетата, че после няма кой да гласува за нас!

Предполагам, че са цигани. Искам да знам кога ще отпадне мораториума върху смъртното наказание? Докога ще се правим на европейци и големи хуманисти? Колко души трябва да умрат след нанесен побой и грабеж? Какво правят правителството и прокуратурата?

Ти ще изпълняваш ли смъртни присъди? И ако не си ти, кой? Няма нужда да е смъртна, а да е справедлива. В случая човек е умрял и ще има присъда за непредумишлено убийство, но ако беше оживял, щеше да е някаква форма на телесна повреда, за което виновните щяха да имат най-много условни присъди. Те и затова циганите въобще не се замислят преди да скочат на бой. А друго щеше да е, ако знаеха, че ще лежат по 10-15 години само за посягане или пък доживот ако си позволят да извадят нож или брадва(щото си е съвсем нормално да се тълкува като опит за убийство). Та, разликата между отровата и лекарството е в.... дозата.

Така де - справедлива присъда, за случая под справедлива се разбира смъртна.

Ти за този, който ще дръпне шалтера, за да изпържи мизерниците на електрическия стол или да ритне столчето, че да увиснат на въжето, не се кахъри. Ако никой не се наема, да извикат сина/дъщерята/съпругата на убития. Те ще свършат работата без угризения на съвестта.

Откъде се предполага?

И без смърно наказание,с нормално прилагане на закона от съда.Но подкупните съдий,дават нещо символично,но ако за някоя особа,тежко ти

едно време какви младежи имаше ехеее.... а сега се агригират на групички и бият всеки който могат да победят физически...... предполагам сега ще заемат мястото на 55годишния победен и ще направят потомство... точно както е във прайдовете на големите котки....

Какви младежи са тези на по 25 години ?!

Идеолози на тези двамата и ред други от "новоримляните" са такива като откровенно антибългарската организация "Хелзински комитет"

Назовавайте нещата с истинските им имена. Не двама младежи, а двама циганина са пребили човека. Отвращавате ме!

Програмата ни се изпълнява без отклонение.

Цигани,нали?

там са само турци и цигани в това село.

СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!

Истинският мъж убива само в краен случай. Всички тези плюнки, които убиват някой от злоба, жестокост или щото могат, трябва да бъдат обесени за назидание. Щото много "мъже" станахме напоследък, ляйнари и комплексари, а истинските май са на изчезване.

Е, как ще са на изчезване? Истинският мъж ухае доволно на чесън, той е със селска дебилна физиономия, има задължително телефон за 2000 лева и таратайка за 1000. Това е стандартът за истински мъж вече.

Младежите са "брали" тръбните конструкции на катерушките, тъй като са в разрез с европейските норми на безопасност за подобен род съоръжения.

това не е новина! световна новина щеше да е, ако тия двамата тъмнозелени бяха пребили Красимир Кънев - шеф на БХК.

"Децата" са си играли на детската площадка, а досадния пенсионер им е направил забележка, че вдигат шум и че са малко тежички за съоръжението.

защо в скапаната ни държава се пази анонимност на престъпниците. Вижте на запад от Калотина какво правят нормалните хора: веднага се дава пълна информация за бандита и бързо-бързо го нкарват зад решетките. А тук, дълго следствие, адвокати, прокурори, съдии - всички чакат по трасето да се приберат подкупа и да се затраят по казуса, дори когато е ясно убийство...

Това е "невинен до доказване на противното", най-рано след 20 години. Тогава освен съдиите и адвокатите, роднините на потърпевшите и самите айдуци, никой не си спомня за какво е ставало дума.

Навремето когато имаше МИЛИЦИЯ имаше и уважение към по- старото поколение!!!

това първо не са младежи а млади мъже и второ младите хора нападат средното поколение със страшна агресия и без каквато и да е причина, това се отнася дори за учениците от долните класове, но най лошото е че родителите нищо не им казват даже умишлено ги учат на тази агресия а учителите си траят защото ги е страх за тях си

Уви, това е световна тенденция - младото безмозъчно поколение би желало да няма нищо преди тях - това е самоубийство на човечеството. Това е поколение Y и поколение Z - които всичко искат, но нищо не могатъ да дадат, това е краят на Света, какъвто го познаваме . В какъв свят ще живеят те - нашите деца - фантазията изобщо не може да ни помогне. Но твърде вероятно е - след като всички от по-старото и средното поколение си заминат по един или друг начин - да започне нов процес на натрупване на знания - тазбирайте - след 100г ще има разцвет на килийните училища. И учител ще бъде уважавана професия. Въпреки гугъл и интернет има ужасяващо голям брой едноклетъчни.

При първа възможност трябва да те приберат в лудница...

Много цигани и много дрога. Навремето по тънка, тънка ционистическа линия, охранявана от цървени малоумници са заселвали КОМПАКТНО цигани в подблаканските полета. Както турците са заслевали азиатски племена в лудогорието. Да размесват будния дух. Дрогата в последните 15 ина години също се отразява зле. Полицията спи ли спи. Повечете дрога идва от партийни синквоци , нагаждачи от едно време. Трябва жестоки, крути и безкомпросмисни мерки. да видш как за 5-6 гдоини ще се кротнат всичките дроги и мангусти. Пред дрогата и циганите компромиси НЕ!!!

Олигофрен точно бай Тошо ги разселваше по едно две семейства в блок, за да не са като стадо. С идването на "демокрацията" се насъбраха в разни гета от всички краища на страната и станаха агресивни. Но това са най-добрите избиратели срещу стимули и този модел ще бъде толериран до край

Глупендер, Факултета и Филиповци, Максуда и Столипиново са дело точно на селяка от Правец

Пуснете ги , те са сигурно от защитените индивиди.