Кораб потъна в Черно море, има загинали

На борда на плавателния съд с панамски флаг е имало общо 13 души

Обратно в новината

Коментари - Кораб потъна в Черно море, има загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен.

Оправете името на кораба - тъпаци! "Волго-Балт 214"!

Празнували са руската Коледа, а не били изтрезнявали от НГ.

В Русия не се чества или празнува Коледа. При тях празникът е Рождество! Рождество Христово...

Още като видях заглавието и бях сигурен, че е либийския кораб (то цял танкер) дето нашите мафиози откраднаха нагло и го пререгистрираха под друго име като панамски... Безпрецедентен международен скандал! И сега хоп - изненадващо бързо потъна точно в момента когато Турция не го допусна (понеже реално се води отвлечен от пирати). Закривайте я тази държава официално! Това ще е поредното успешно дело срещу държавата, за което ще плащат данъкоплатците! Всичко в полза на мутрите - сега управляващи от ГЕРБ и сие! Ако я закриете поне няма да могат да съдят държавата ами ще търсят директно Тиквоча.

Защо ще закриваш твоята родина Турция?

А чак като прочете името на кораба, тогава вече не беше съвсем сигурен, нали?

BARD e v Burgas

Са комплексни, но с такъв екипаж обикновено погълнатия алкохол не е достатъчен, за да компенсира по-голямата плътност на желязото от морската вода.

Да бе... причините не са известни точно другия път...

Да не е потънал либийския кораб BARD(под панамски флаг), а с него и големия международен скандал, за който у нас не се говори?

Да не е потънал либийския кораб BARD(под панамски флаг), а с него и големия международен скандал, за който у нас не се говори?

Тия дни имаше коментар за отвлечен кораб от Бургас

Под панамски флаг в Черно море плават много кораби на гела. Има ли пострадали българи или този път са предимно украинци?

Почти си познал. Корабът "Волга–Балт 214" е плавал под панамски флаг. Седем души от екипажа са украинци, двама са руснаци и други двама са азербайджанци, съобщава "Милиет".

Всъщност причините за потъване са описани подробно от Архимед. Как се е стигнало до там не е известно...