17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама души са се удавили на българското черноморско крайбрежие. Иначе удавените в цялото Черно море може да са доста повече.

"Двама чужди туристи - молдовски гражданин и жена от Чехия" Значи жената от Чехия не е гражданка на Чехия, тя е само жена???? Да ви имам и журналистите смотани Жалко за хората, дошли може би на почивка в България!

Жена от Чехия може да означава, че просто е живяла там.

Много коварно е Черно море. Затова и не ми е любимо. В Гърция сякаш е по-сигурно, има повече заливи и е като в басейн, плавно става дълбоко, няма бурни вълни.

Всъщност удавените в Гърция не са никак малко, но там повече се давят професионалисти и по-често навътре в морето.

Гърция да ти е" любима", значи доста малко си видял от живота хаха

Човекът не казва , че Гърция му е любима, човекът казва , че Черно море не му е любимо, а гръцкото му се струва по-сигурно, което не означава , че му е любимо.

Всяка година 10- ина ... закон Божи!

Раздуха ли се вятъра и белите почват.

Август на Черно море е традиция. Като знам колко хора пият алкохол през деня и после влизат в морето. Може да го оставят за вечерта. Или ако толкова ти се пие, стой си на пясъка и не си играй със съдбата.

Веднъж почнеш ли, не стои като в бъчвата мирно и тихо.

Чорное море поне няма бели акули за разлика в Средиземно море

От ковид ще да е бильо

Ненапразно името му е Черно море. То не е такова защото в него плуват много афроамериканци, а защото е значително по-бурно от другите морета. Туристите винаги трябва да имат едно наум.

За Бога братя, не ходете по Лайноморието! В Гърция няма спасители, но няма и толкова удавени. Не мога да си представя по-отвратителна смърт от това да се удавиш в изпражнения.

Как пък разбра, че няма толкова удавени? Гърция се нареждат на 114 място по брой удавници, докато ние сме на 128 мясо. И по тази статистика ни бият.

Колко хора почиват в Гърция и колко в България, не сравнявай дюли с малини.

В Гърция са повече удавените на глава от населението, но имат и повече туристи. Така че горе долу е еднакво. https://www.worldlifeexpectancy.com/cause-of-death/drownings/by-country/ България: 1.55 на 100,000 Гърция: 2.08 на 100,000 https://ourworldindata.org/grapher/drowning-death-rates?region=Europe България: 2.09 на 100,000 Гърция: 2.19 на 100,000

Сигурно си прав, но ми се струва, че и броят на туристите у Гърция е по голям от тези в България. Та за честта на статистиката трябва да се гледа и как се отнася броят на удавените спрямо броя на туристи отвън и местни туристи

България привлича 10 милн туисти при 300 км море с 2/3 пясъчни плажове . Гърция има 15 000км брегова ивица и привлича 30 милиона . И няма толкова широки и дълги плажни ивици като България ...

В гърция така ли правят, както нашите глигани по морето? Спасителя подава сигнал, обяснява, че в момента влизането в морето е опасно... няма батко, те били дошли да се къпят! А от обяд се наливат с мастика на капанчето отсреща!

Ние си знаем кога се обръща морето. На Преображение хората от векове са го изпитали и доказали. Най много мъртво вълнение има в началото на Август. Така че вината е както на туристите, така и на туроператори, екскурзоводи и спасители.

се възнасят най-бързо...