Двама братя - бесарабски българи от Болградски район, загинаха на фронта

Игор и Евгиний Бончеви са поредните нашенци, който дадоха живота си в руско-украинския конфликт

Обратно в новината

Коментари - Двама братя - бесарабски българи от Болградски район, загинаха на фронта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички е ясно първо се изпращат войници тези които нямат украинско съзнание Точно затова на зеленски въобще не му пука колко народ ще се избие Ще прочисти страната си от про руско настроеното население

Истината е че бесарабските българи са неблагодарни ,след погрома на въстанието ,ако императорът,не им е разрешил да се заделят в земите на империята ,всички от мало до голямо щяха да бъдат избити от турците!

100,процента сигурни бъдете, те не са воювали по желание,а фронта отваря възможност на Зеленски да се очисти от население с друго самосъзнание!

Българите все слугуват на някой, но никои не слугува на България ,така че всички сте измет!

Първо изпращат украинци с руско самосъзнание ,след тях ще почнат българите с българско самосъзнание, а тези които постъпват от тях ги разстрелват на място !

До яж ми уто.Колко тъп трябва да си за да си бугарска чалм

Хората са герои защитават своя дом. Истински българи! Путинофилите тук да мрът в лайна!

Поставиха ме на власт за да изтрепя половината укроидиоти,хаiл Зелю венсеремос тази догодина

толкова.... барем да ги изплатят на семействата им

Въпросът ми е,колко трябва да си тъп за да си копейкаждия?

А моя въпрос е колко трябва да си тъп ,че да вярваш на всичко!

Странни са украинците: Молят се на Бандера, работят на евреите, умират за американците, а обвиняват за всичко това руснаците. А тези сами са избрали да слугуват на украинците.

Са тъпи

От година и половина по пътищата и моловете на Европа се водят люти битки в които стотици хиляди украински воини страдат за родината и своя Велик Президент!

Да загинеш в тая псевдо война си е много лош късмет или пък си пълен дебил! Какъв го дирят тия образи там като познавам мъже от Бесарабия, ама никои не е там ;)

Защо изпращат българите да ги избият? В София абсолютно навсякъде виждам скъпи коли с украински номера, карани от млади, здрави мъже?

Защото си български-гяур-тъпанар

Защо изпращате нашите български момчета в Украйна на смърт? Изпращайте си вашите фашисти бандеровци от западна Украйна!

Те това правят - пращат, невинни хора да се сражават със свои по народност и да ги зтрият. Не им пука за живота на клетите хора.

не знаеш Бай Ганьо как ше те ебе. ше ревеш педераст.

В България се чудим защо украинците идват тука с някакво чувство за превъзходствво. Става ясно, че има фашистка доктрина, с която се оправдава пращането на малцинствата (българи) за пушечно месо на фронта.

толко Оскара ше му навра в гъза, че Шон Пен не може да ги извади.

избива българите. Зеленски долен, мръсен педераст, ще потърсим сметка!!!

за първи път чух бесарабси български. Не съм чувал по-автентичен, запазен български от преди реформите на езика.

Норнално!

От останалите милион укросвине, цунали уя на бандера?

Другаря Радев какво ще каже. Или Митрофанова.

Уй за усраина :)

А ако се бие,да мре! Значи не е българин,а посран укроп!

Оти се пенявите. Пише, че се записал, ама може и да е мобилизиран доброзорлем. Путин и Зелен първо пратиха малцинствата на война. Двете страни мислят по един и същи начин.

Путинистите не са патриоти, но поне да не бяха изменници и предатели!!!

И те така :)

Това е толкоз просто и логично!

Не си струва парите!

Лека и пръст, но защо не са се предали или избягали, или оказали да се сражават, щяха да са живи.

Робската ти душица никога няма да го осъзнае или разбере това - хора да се бият и умират за родината, държавата и земята си.

Ти що не си на фронта?

Не разбирам, как е възможно, бесерабски българи да служат на укронацистите срещу родината си Русия.

Вечна им слава на братята. Загинали в неравната битка с червената паплач нахлула вероломно в родината им. Дано са убили много руски свине. Всяко убито руско прасе е важно. Смърт за болшевишката кочина Рашкаговняшка!!!!

Получили са си заслуженото, след като служат на укронацистите срещу родната Русия

Да ти се връща, мръсен нацист

Ако не слушаш, ще те дам на нео-либералите

Родината им е Русия бе деби.

Умреш в страшни мъки!

Дано да живееш в страшни мъки, дебил.

Защото е близал ботуша на Дядя Ваня и Иванушка Дурачок...

Близалият ботуша на Дядя Ваня ще тръгне да отмъщава за поредните бандеровци, получили каквото са си търсели? Тролнадзора вече е опрял до откровени дебили, да?

Всички украинци ще загинат. Тази мъка с Украйна руснаците ще я приключат. Сега всички украинци в ЕС ще бъдат депортирани обратно в Украйна. В Германия са им дали писма със срок 2 седмици доброволно или принудително връщане в Украйна. Украйна няма нищо какво да противопостави в тази война. Нищо. Хора заслепени и лъгани че са най най от всички по света и за бедите им са виновни руснаците. Пълно безумие от една нация която няма да я има повече. Руснаците бавно и методично ги убиват. Не бързат изобщо. Войната в Украйна няма аналог в историята за безумие и простотия. Сега мобилизация на възрастните и болните. После на тези зад граница и после жените и децата на фронта.

Вмирисан неудачник

Може, но дотогава ще приберат със себе си и половината ватници, след което кочините ще се разпаднат.

Хахаха, пишеш глупости, никой никъде не може насилствено да те върне. Тъпак. Само улропромитит мозък, може да се върне, за да умре.

"Нашенци"??

Що?

Отгова 2СВ е конфликт? Руска война в република Украйна и терор в Европа

Странни са украинците: Молят се на Бандера, работят на евреите, умират за американците, а обвиняват за всичко това руснаците. А тези сами са избрали да слугуват на украинците.

А статия за българите - доброволци на страната на Русия кога? Или не е одобрено от демократичните деиктатори?

Явно и българите в Украйна изпитват голяма омраза към руснаците,след като се бият с тях цели семейства.

Явно ли е?? Май само на тебе ти е явно....трол...

Е то и Зелю е евреин, ама прославя антисемита Бандера и обяви за герои азовските батальони с татуировките на свастики, които, ако го бяха сбарали преди началото на специалната военна операция, щяха да го изгорят жив. Парадокс, а?!

Украинците остават цели семейства без наследници изпращайки всичките им деца на фронта.

След като статистиката показва двама убити (бесарабски) българи дали може статистиката да покаже и колко ли евреи са загинали в тази война в Украйна. В крайна сметка Украйна се управлява официално от евреи, а и евреите са доста многобройни по украйнските зени. Но дали се прави такава статистика? А дали ще покаже с точнст за света? Между другото въпросът би бил интересн и за броя на чужденците защитаващи киевските бандити.

Еврейте чакат да се разчисти терена, за да си направят държава между Украйна и Русия. Една буферна, за техни хора само. Ще приложат мерки от Израел и ще има контрол на границата, без бежанци, украинци и други такива. Пустинята се пука, пясъка горещ, вода няма, а са с положителен приръст, множат се без да ги инересува емисиите и други подобни. В даден момент, украинците ще се освестят, че са пушечно месо, но вече няма да имат държава или ще имат 1/3 колкото да не е без хич, да има кой да плаща заеми за милиарди, за столетия напред. Нашите медии вместо да вземат активна страна, да покажат колко е зле войната, да натискат информацията да излиза на яве, ни вкарват в някакви тъпи изгодни на САЩ новини и това е. Сега и ковид ще ни бутнат, ше ги ...

Всеки, който се бие с руснаци ще умре. Без значение колко ще избие, ако не днес, след месец, след два, но ще умре. И ако това, че ще избие хора го топли, нека върви към смъртта си.

Може да са се записали, но по-вероятно е да са ги записали. Пак ме блокирайте, истината е такава, каквато е.

Два глупака умрели в името на евреи

Един българин, не се ли кланя на руснаците, изобщо не ми го хвали. Когато почне да поставя първо Русия и след това България, чак тогава може да бъде истински българин. Нали така, ребята?

А ако постави първо Украйна-става министер предполагам.

Как само си личите центаджийските тролове. Манталитетът ви веднага ви издава. Даже под статиите за прегазеното 15-годишно момче плювате по Русия, никакви задръжки, никакво уважение към трагедията. Но поне добре сте научили руски! За всеки случай, нали така, ребята?

Научи се да пишеш неграмотнико. И престани да бълваш коментари с едно и също. Какво стана с опорката за 8 години тормоз на бесарабските българи и тн. Трол скапан.

Пиша си отлично и доста по-грамотно от центаджийчетата, троле. Това, че не успяваш да схванеш написаното, е проблем на функционалната ти неграмотност.

Дали живота си за интересите на Виктория Нюланд и подобни маймуни.

Да Умират , щом се бият за Укрите ! Пак са на Грешната страна ! Защо не умират евреи ????

вижте как кафявите Гитлерови фашета и червените сталинови фашета ..си правят съвместен военен парад след като са нападнали Полша от две страни и си я поделят ..вижте как слагат съветски граничен стълб на вече немско-съвестската граница ..дет се каZва братя по оръжие датата е 23 септември 1939 г https://www.youtube.com/watch?v=kqTSkwkwLFM

Подле,сега гледам друго видео на него някакви с факли и пречупени крьстове маршируват в Киев.Не сега но доста по-ново видео от твойто.

Манипулациите ви няма да минат бе чукове антибългарски. И да си знаете - идва коледа за фашетата и местните им подлоги.

Защо тия охлюви политици не отвориха границите, българите да се приберат, а ги оставиха зеленото наркоман да ги навре в месомелачката? Тези двамата на чия съвест трябва да лежат? Защо ние да приемаме някакви бежанци, нежелани, а нашите хора да мрат в Украйна? Кой ще поеме политическата отговорност?

Момичето от Фермата Беше от Измаил Чиста българка Какво е руснак Син на курва Заченат от монголоид Или мюсли

Нещо като половината българи