17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неможем да првим но можем да разваляме.

Могли са да ги оставят правостоящи.

Веско бива ли да си правиш така реклама бе? По добре да беше каза,че тоалетните в целия Мюнхен и на летището се държат от българи.Да те е страх да отидеш до тоалетна.А не си си платил 50 сента , а се ти видели сметката ,но се въздържат все пак ,но се усеща напрежение пред тоалетните.

Пред тоалетните винаги се усеща напрежение. Даже и вътре не спада веднага ...

и къв е пробива като в системата трябва да съвпаднат не толкова имената колкото номерата на документите паспорт или личната карта ...служителката отпечатала бордовите карти е в играта

Чак да е "в играта" не ми се вярва, но ако предната нощ е била "в играта" и като последствие "две не е видела", по-бива ...

Вероятно са имали уговорка със служителката издала, бордните карти. Обяснението за "пробив" е вятър и мъгла.

Двама българи? И как така, в този Свят, нали, само уж руски хакери пробиват сигурността ))))) Смешници, всички мръсотии рано или късно излизат и стават известни на всички. Ще има и Божието наказание за всички лъжци и клеветници, за всичките мръсници.

ти пък защо само Бог караш да върши мръсната работа-за тази цел има германска полиция и съд-от там не можеш избяга

Са най-големите мозъци и сме допринесли за доста технологии включително и американски,но САЩ И ЕС НИ ПОДБИВАТ САМОЧУВСТВИТО И НИ ПРАВЯТ НА СТРАНА ОТ НЕ 3ТИЯ АМИ 4ТИЯ СВЯТ.ДОЛНИ НЕОФАШИСТИ

Що тогава сте толкова разчекнати дупедавци в една мърлява, западнала, мизерна държава, където управляват само некадърници и крадци???

Абе за това ни бива, на такива работи сме царе- измами, пробиви на системи, кражби, обири на карти, далавери, тарикатлъци..

Щом е трябвало да им се превежда, значи си правете сметка от кой етнос са. Това че имат български лични карти, не ги прави българи, а само граждани на република България, без да имат манталитета, самосъзднание и културата на българи. Искрено се надявам да ги тикнат за дълго в мюнхенския затвор.

А как са се разбрали на гишето за билетите? И що трябва да са от "етноса" щом оня им е превеждал? Пътувал съм до скандинавието с бели нашенци от Русе и въпреки че бяха в общи линии интелигентни хора, знаеха мъничко руски поради възрастта си и толкова..

Абе нашите цигани надхитряват социалната система на Европа и света, че на летището ли...??? Бас хващам, че не знаят с какви си имат работа !!!

чрез фейк нюз... Жалко, мислех да ходя да го гледам...

раздел научна фантастика

това не ми се вярва .....гледат много подрабно

Явно никога не сте летяли със Самолет и драскате измишльотини --- то не е кото да се качиш на конска Каруца.

Чифутски лъжи, еврейчето си измисля тъпотии, за да привлича внимание.

Бях на този полет, така че мога да потвърдя, че е истина. И наистина Васко Ешкенази превеждаше на екипажа.

и не знаят английски, ни немски? А?

Всъщност на борда на самолета се усъмнили в двамата пътници понеже единият бил с гадулка а другият бил мечка.

Кат" ни гледате помаци, да не мислите, че сме и ахмаци! Двама българи просто ей така са, без да имат билети за самолета са решили да идат на летището и да излъжат персонала, че имат билети и се качват на самолета. И добре, че били бдителните стюардеси, които разкрили пъклената им измама! Ха-ха това са приказки за деца от типа " Под шипковия храст". Хора с ума си, пътували достатъчно са наясно, че това е кризисен пиар на Луфтханза с кошаревския свидетел цигуларчето Васко и платени статии и публикации от фб! Кризите накараха концерните като Луфтханза да се чудят какви нови измами да измислят и как да продават повече билети от местата в самолетите! Пък, ако стане гаф, както сега виновни изкарваме пътниците! Добре дошли в новия свят на колосалните измами!

Бях на този полет. И то да беше само историята със "зайците"...След като ги свалиха тях, имахме пътник със сърдечен пристъп и чакахме линейка, а след като приключи и медицинския проблем, смяниха екипажа. Излетяхме с часа и 50 мин закъснение.

тия пробивачи , сигурно се гепили и дисъанционното на телевизора от хотелската стая, барабар със сапунчетата и шампоанчетата.:)) Булгар, Булгаааааааааар!

Само като информация, защото не знам...останалите сапунчета и шампоанчета и пасти за зъби какво ги правят,,.? Не могат да ги предложат отново, а да ги хвърлят не е ли неикономично, неекплогично и разсипия.?

На чекина гледат не само имената ами и ЕГН-та и номера на паспорта или личната карта. Случва се да има тук таме грешки в имената, числата обаче да има грешка на трите места не се случва затова се гледат и трите полета от документите.

На Wizz air преди covid това се случваше редовно. Имаш билет и като искаш да се чекираш опс бордна карта няма. И това не става щото пътниците искат да пробият системата, а защото авиокомпаниите искат да се отърват от евтините билети купени преди 5-6 месеца и да ги заменят с други които са купени последните дни които са в пъти по скъпи.

Но те са се качили на самолета, не са спрени на гейта.

Е обясни как се принтират 4 бордни карти на два билета тогава.

Че то на гейта ти сам си поставяш билета и ти отваря да минеш! Тия на Мюнхен не гледат паспорт и билет при качване. Щом си с билет и си там се намъкваш.. Обаче пък държат изрично да си с маска!!!

Най-вероятно са били от нашите “братчеди”. Едните само с прикачане в Мюнхен от държава в Шенген, другите с подобни имена пробват да се качат също, само че директно от Мюнхен. И са били комбина, при всички положения..

Е,не са били толкоз умни, щом веднага са седнали на празни седалки. Трябвало е да се скрият в тоалетната на самолета, и да се покажат по средата на полета, да видим тогава...?

заключена е

Някой чул нещо и преписал по разваления телефон на клюкарницата феисбук. Това си е български патент, то и по ТВтата започват сутрин новините ка еакво написали Сульо и Пульо, сакън да не би някой да е изпуснал нещо. Една мърла на чек-ина не гледала резервциите, а стюардесите винаги броят и сверяват в списъка. А шмекерите ще си получат заслуженото.

И?! БравоСТ, някой можел да превежда!

Смех. Цигуларят написал нещо, ама тайно , защото много сигурност много нещо. Пък дир.бг преписали от ФБ неясното нещо. И в коментарите кипи усилен труд да се докаже, че турското кафе е виетнамско и разбира се да обидят един друг - без това българинът не може 1 час да изкара ...

Скопо , не е само българинът. Влез в който и да е чуждeстранен форум., същата е ситуацията. То за това и са форумите , за да изпускат пара хората в свободното време, щото в къщи или на работа никой няма да седне да ни слуша глопостите обикновено ;)))

глупости са това, същата история ми се е случвала и на мен. Имам често срещана фамилия и хората не обръщат внимание на първото име.

Луфтханза замазва собствен гаф. Вече всички авиокомпании продават повече места за полет от местата в самолета, надявайки се, че винаги има пътници, които не идват за полет - overbooking. Явно, хората са си купили билети и са се качили на борда, но авиокомпанията е продала повече билети и е трябвало да върнат някой от полета! Естествено, че сега изкарват, че българи са пробили системите за сигурност на летището! типично по западноевропейски! Просто няма как на едно лице софтуера да принтира повече от една бордна карта и да се качат повече пътници на самолета!

А пък цигуларя Васко, Луфтханза го ползва в случая за кошаревски свидетел! Надявам се поне да са му платили добре за кризисния пиар!

На куп. Това няма как да стане. Ако да приемем,че на гишето не са догледали имената им и са им дали бордните карти, то това означава, че на истинските пътници няма да бъдат издадени бордни карти и те няма как да се качат въобще на самолета! И няма как стюардесите да установят, че има повече пътници от регистрираните!

Стига с това овнешко "няма как", то станало и заминало, а жабата квака - няма как, няма как. И политиците обясняват "няма как" да се съюзяват с този или онзи, ама после се оказва че имало как.

Бордна карта се издава с място, дублиране обикновено става когато се смени самолета за полета, бил съм свидетел. Ако не те качат на самолета, дават ти компенсация 200 евро, ваучери и чакаш следващия полет.

Случаят въобще не такъв, какъвто се опитват да го представят! Авиокомпанията Луфтханза се опитват да замажат гафа си и викат дръжте крадеца! А, истинският крадец са Луфтханза, защото продават повече билети от местата в самолета! А, бордните карти освен на място всеки отдавна може и вкъщи да си ги принтира!

Две мангусти с български лични карти се качили без билет у самолет.

Фончо и айшето са нали

Най-вероятно сънародниците ни са еднакво мургави, затова ги е объркала служителката.

Нищо не са пробили нашите говеда. Служителят на чека е допуснал грешка!

Поредното доказателство, че в луфтханза работят предимно и само идиоти!

ОТДАВНА ОСЪЗНАХ, ЧЕ ПРЕХВАЛЕНИТЕ ЗАПАДНЯРИ СА ПЪЛНИ КРЕТЕНИ!

Браво момчета, какъв невероятен пробив....кевин митник style

Българите ще оцелеем, да му мислят луфтханза и немците.

това е само загадка какво може да им се случи на гсподата в Брюксел като ни премат в еврзоната

Успокой се бе, Васко. Дишай! Имаш ли нужда от няколко дражета ТикТак, че от толкова гъзолизане дъхът ти замириса? И защо си мислиш, че немската система е желязна? Те там гостите на Меркел от 2015 насам всеки месец с безплатен подслон и джобни гюведжарят, ти тука двама на бесилото изпрати, без даже да е ясно дали са виновни. Ама важното е, че си превеждал!

Пълни глупости, Васко! Няма как да стане да им издадат бордни карти, щото им били приличали имената! Билетите се проверяват по номер на лична карта или паспорт, а не по имена!

увца 2 на уфсъ 3 и двама пътника в повече..... пробили били мюнхенът !

Леле, леле, какво заглавие - ПРОБИТА СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ, викам си някакви родни хакери, летище Мюнхен, а то двама цигани без билет се качили на самолет, което не се случва никак рядко, точно пък на летището Мюнхен, където гъмжи от всякаква измет.

Ха ги накарайте такива дето се возят на самолет без билет да си дупчат билет в градския транспорт.

СЛИЗАЙ!!!

Че от ганчовци какво друго да очакваш

И СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ ДЕМОКРАЦИИ! ОБАЧЕ, ВИДИМО ОТТЕКОХА В КАНАЛА НА ИСТОРИЯТА! А ГАНЬО ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, БЪДИ СИГУРЕН!

Може би не са първите който минават с този номер . Не виждам какво толкова е станало и защо се дава тази гласност. Дали това не е "мъничко" реклама за

Българите богатеят на запад нямат пари да се приберат що не тръгнахте пеша бе Богатири

Като знам какъв е етническият произход на всички работещи по летищата в Германия, изобщо не се учудвам. До един са мърлячи и си вършат работата през пръсти. Изобщо в Германия е пълен хаос в момента.

цигани и евреин на едно място! е = на нещо гениално, нещо сензационно, винаги на аванта нещо на гратис абе направо циганска работа с евреиска жилка

Той е половина евреин. Пантелеев се казва.

де да знам бе бате да не съм го правил аз че да знам. по обявеното име правия заключение

Можело е да им посвириш на цигулката в самолета, да те видят какъв си космополит. Ама си избрал да обидиш и изложиш официално Българския народ, народа на който дължиш живота си. Защото на всички ни и на теб е ясно като бял ден, че тия са мангали. А не сънародници, както си се изразил. Освен ако не са били евреи, разбира се

Учудва ме В. Ешкенази. Аз съм "0" ниво с този български КОЛОС. Не съм летяла и 1/10 от това което той е летял. Това винаги е възможно. Официално на летище Виена са ми предлага ли следващ полет и обезщетение за такава ситуация, а на летище Франкфурт излитането закъснея с 3 часа, заради правостоящи на борда.

ко каза? или искаш да кажеш че си била у Виена и във Франкфурт...

Коментара е твърде сложен за теб. Отивай на преглед! (за дислексията прегледа е безплатен)

Пълни глупости, новината трябва да се казва - служителка на Луфтханса взе 100 евро, за да пусна двама циганина без билет