Два военни въоръжени кораба на НАТО навлязоха в акваторията на Черно море

Плавателните съдове са наблюдавани от силите на Черноморския флот, заявиха от Националния център за контрол на отбраната на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холандската фрегата се нарича Evertsen - HNLMS Evertsen (F805), не Everton. Иначе добре са дошли! Радвам се да видя разрушител клас Daring в Черно море.

Дошли са да се намесят че 400 000 имота има закупени от руски терористи във Варна и Бургас .. та на някой да не му хрумне да прави Варненска и Бургаска руска република..

Не си далеч от истината.

Убаво, ама тряа сега да сдържат 2-3 седмици ... да не земат да апнат някое Созополско гурме, че ще оплискат кърмата! ... И сезона ще скапят!

До спартак (нерегистриран), 2021-06-14 15:00:55 Човече, имам добра новина за теб - с поста си показа, че си завършен идиот и няма към какво повече да се стремиш. Българската армиа достатъчно време преди учението оповести дните за стрелбите и обяви район, забранен за полети и корабоплаване с цел безопасност. Така постъпват и всички съседи в региона на Черно море и то не от сега, а от доста години.

Кремълоиди тъпи, на Черно море имат излаз три натовски държави. Морето не е собственост на смрадливата ви матушка. Затваряйте ги тия вонящи усти и стига врещяли.

Давайте до нашето крайбрежие и де що има бетон - Огън Всичко е с крадени от НАРОДА пари. Да не пропуснете и сараите на Доган.

Хем военни хем въоръжени, демек щ стрелят

Ще ти пръснат халката, след което ще те почнат в устата руска

Абе не знам за неговата ама онея с разпраните халки на Доналд Кук сраха яко

типичен умен, красив, толерантен гей-прададжия.

Холандският флот, част от нидерландския флот, изпълнява хуманитарна мисия - доставка на медицински канабис и халюциногенни гъби за натовските въоръжени сили с приоритет - американската армия, флот и ВВС, разполага и с известни количества за съюзническите армии: амфетамин с изтичащ срок на годност, бронз за дишане и лепило за източноевропейските подразделения!

Точно си за тука, друскай на воля, тъпако

Този британският Defender ли се казва или Defensless.

.уя ли ке ми тражат у Черно море. Поредната провокация. Сигурно носят "черна кутия"....., че е свален от руснаците.

гузен не гонен бяга.

Чекай бе. Путин нали лично изгони НАТОвските кораби с пръднята си? Ква стана тя?? Май няма да се връща от Швейцария, хареса му там, а и Кабаева там живее. Еврейчето май цепи басмата на крепостниците.

И те търсят черната кутия.... баси пародията

добре дошли са да ни пазят от руските терористи и окупатори.

Ще вадят МИГ-а ... по ясно от това няма .. холандски кораб с каква друга цел да идва?

с военен кораб? ха ха ха

Въпроса е дали само ще намерят черната кутия или има нещо по заплетено с изчезването на МИГ-а .. някое ПВО на Крим да се е задействало като е засякло ракетата ... нищо чудно, някоя от ракетите на Американците също може да се е пуснала ... тия ПВО-та работят с автоматични решения, които се взимат от машина. Как различават учение от реална ракета изстреляна от самолет и колко дълго чакат преди да отговорят няма как да знаем. едно е сигурно притихнаха всички

Джо в Европа,а в Черно море кораби на НАТО.Еее нова демокрация

Просто някой трябва да намери МИГ-а и да извади черната кутия ... зелените чорапи не стават да свършат работа ... пак добре че след една седмица го разбраха. Можеше до изборите да се мотаят.

Еми не е Джо ... чети статията Холандски и Великобритански кораб ... в европа да са къде другаде.

Ако Руснаците не бяха анексирали Крим май всичките страни са НАТО-вски в Черно Море .. включвам и Украинците които са в открит конфликт с немезиса на НАТО.

'немезиса на нато' :) абе карикатурни сте.

ЕГ..и комунистите тези от дира като четеш статията имаш чувството, че ние не сме страна от НАТО а още в комунизъмът … и час от СССР

какво искаш от руски сайт?

Дебили сър! Те още чакат Бай Тодар да се върне!

Майка ви дееба.

Те идват заради нас! Ще търсят черната кутия!

Едва ли идват точно за това, но като нищо биха я намерили, ако в останало нещо от нея! Не вярвам да им бъде дадена възможност за това обаче!

Що не ... наще като не могат да я намерят какво да чакат ... още един да падне ли? Нали това са ни съюзниците в НАТО ... дори путин приема помощ от Норвежки фирми като не може да си прибере подводниците.

Три държави членки на НАТО имат излаз на Черно море.

Черно море е натовско море! Турция, България и Румъния са натовски държави. Украйна и Грузия са асоциирани членове. Само Русия е извън обхвата на НАТО! Така че натовските кораби в Черно море са в собствени води!

както и ти си в собствени води сред малоумни евроаналници.

Всички страни - и натовските, и асоциираните, и Русия - имат териториални води. Това, което е извън тези води, се нарича "международни". И тези международни води не са нито натовски, нито нечии други. В тях може да плава всеки, стига да спазва общоприетите норми и изисквания на мореплаването. Така че Черно море не е натовско.

Тц-тц-тц! Военни кораби, че и въоръжени на сичко отгоре с ракети. И не просто ракети, ами управляеми !?!

Черно море вътрешно море на рф ли е? Като гледаме глобус, атлас и какви ли не карти, заради рф не трябва има мореплаване по половината планета. Сега пък точно да се възмущават на холандците..? Холандците навремето са им построили флота и даже знамето им е взаимствано от холандците... Нали имат голямо чувство са исторически истини руснаците?

Сопола,по тази логика руския флот е помогнал на щатите да си основат държава САЩ каква им е благодарноста.

днес научили нова дума - акватория. А ако корабите бяха просто навлезли в Черно море? А аз съм сух робот.

Аре стига ревали. Могът, влизат! Ако не можеха, нямаше да влизат. Изглежда смятат че могът да си го позволят. От как свят светува, правото е винаги на страната на по силният - в случая на НАТО. Що не влизаха по времето на СССР?! Щото знаеха че нямаше да им се размине туко така. Сега знаят че Русия нищо няма да направи, защото Русия няма военната мощ и влияние на СССР. Сигурен съм че ако Русия можеше, щеше да праща кораби покрай крайбрежието на САЩ. Ама не смятат че могът да си го позволят. Ще мине време и НАТО ще западне...ще дойде друг съюз/сила и ще е техен ред да пращат кораби и самолети по целият свят. Докато Русия има завиден ядрен аресенал, никой няма да посмее да започне сериозна война с тях...само ще ги дразнят по периферията. Руснаците имаха шанс през 1800те (около нашето освобождение) да ликвидират Турция като държава и да хванат пролива, но се изплашиха от други европейски сили които бяха готиви да помогнат на Турция и сега трябва да се съобразяват.

Колко лесно и елементарно ви изглежа на вас нежните розови домати всичко в тоя живот. Уви, затова свършвате в нечия салата.

Нещата са пределно ясни Списвачо. Готви се война с Русия. Вместо да умозрителстваш, замисли се защо България и тя е срещу Русия ?

И на тези може да им търсят кутиите...

Правителството на ГЕРБ - СДС е поръчало и платило два военни кораба, втора употреба, рециклирани за 1 млрд, НО БЕЗ БОЕПРИПАСИ. ИМАЛИ ЧЕПАРЕТА. /Чепаре е вид въдица за ловене на сафрид/.

Москва падна, всичкио трол на амбразурата да брани родината от нашите 2 кораба.

А не може ли да се купят отделно?

И какво търсят в Черно море тези... сигурно някой незапочнал военен конфликт? Долни кравари- целия свят настройват един срещу друг, но един ден и на американците ще им се връща. Когато преди 30-ина години установиха, че няма как да им се размине фалита и стария Буш започна войните в залива, после в Югославия и след това навсякъде където може само и само да може да се въоръжават народите и да се бият помежду си, така че не им вярвайте на американците, че били радетели за мир, защото ако има мир Америка ще трябва да обяви фалит. Да се омитат по-бързо от там

Дано, единият да не изчезне, че отиде та се невидя!

Дано и двата да изчезнат!

Заглавие: "Два военни въоръжени кораба..." ?! Някой да е чувал за военни кораби, които не са въоръжени?

Не само сме чували , ами и сме виждали. Двата кораба които платихме и дойдоха във Варна да не би да са въоръжени?

Майка им не е там както и баща им? Кого търсят там? Роднини не знам да имат в региона.... Да ги тресне буря дано да се издавят всичките !

Каква работа имат там?

Има няма половин година ще търсят розовата кутия на самолета. Вън краварите от морето. ТУК нямат работа. Агресори.

Не се спазва международен договор за не навлизане на чужди военни кораби в Черно море!

Имат право. За 14 дни.

21

Лъжеш ушанка, няма договор за ненавлизане. Конвенцията от Монтрьо ограничава тонажа, броя и дните за пребиваване.

ще споделиш ли по колко време висят и как е постоянно присъствието им един след друг?

Абе дразнете сибирския мечок още, ама чукайте на дърво да не излезне, че не знам ка ще го върнете обратно.

И защо навлязоха, какъв им е проблема?

памперси и тапи за уши? щото Миг със свръхзвук на 200 метра отгоре и напрау у пенсия ,глуф до смърт!!!

с 200 по брега.

Ще сдържат ли?

Докато не се накендзат ще сдържат. После не знам, няма аз да им чистя,я!