Коментари - Два протеста под прозорците на президента: За импийчмънт и заради референдума за лева (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По голям дръвник от гадев, българската история не познава. Но проблема не е радев, проблема е радевщината - вижте какво се шири из коментарите. Да, част са платени тролове, но една голяма част е прост, зомбиран, задунайски мат'реал. Дано да пропадне тая шибана кочина.

Да бях на мястото на Румбата, щах да ги залея с няколко кубика кипяща сярна киселина!

Да Радев протестите ще дадат резултат. Ще те изгонят от президенството и ще си ходиш в комунистическия Димитров град с подвита опашка. Ти си позор.

Мачкай, Радев! Но за референдума, верно тъпотия. Ама келяви закони

На третата снимка, дамата с бялата шапка, държи някакъв лист, на него пише нещо, на някакъв език, а аз знам украински и не разбирам какво пише там. На какъв език е написано, някой може ли да ми каже? Да не е на езика на Донбас и Луганск, защото, ако е така, значи тази е сепаратистка.

Искам да питам, колко от тези дето протестират, гласуваха за него? За една комшийка, де.

вси1ки шибани укри да се депортират в ебаната им държава и да ходят на фронта, а не да жувеят на наш гръб

Слава богу, че имаме Президент. Генерал, истински ас на ВВС и държавник, в блатото на шарлатаните и тулупите. Но Радев се справя добре и народът е с него

Какъв "ас" с 1400 полетни часа за цялата си кариера?! Знаеш ли въобще какво пишеш?

Еврото е без значение по важен ще е Референдум за членството в ЕС. Да помислим за времето когато няма да го има ЕС.

Реално погледнато, този протест за сваляне на президента с надписи на руски и украински е чужда намеса в делата на суверенна държава. Службите да се самосезират и да установят кои го е организирал, и ако се останови че е с помощта на друга държава, съответните организации или лица, посланници , дипломати да бъдат изгонени от България ! А ако са български граждани да се разглеждат като дестабилизарщи държавата елементи. Не съществува държава в целия свят в която чужди граждани да протестират срещу институциите на държавата и това да бъде толерирано! Все едно в германия турските мигранти да протестират срещу канцлера или в САЩ мексиканците срещу Байдън.... За другия протест за референдума, ако Радев е мъж на място и политик мислещ само и единственно за Българския народ, то би направил всичко възможно да се проведе референдума за Еврото. Не защото може да бъде отхвърлено или прието Еврото, а защото това е демокрацията - народа решава, и когато си събрал подписите на над 10% от цялото население на държавата имащо право на глас, то следва да се спазва волята му, и няма значение нищо друго !

Народен съд срещу комунистите ВЕДНАГА!!!

Ако сме държавата на място тези същества нещаастни укрил юбезно трябва да придружени до границата и заедно със семейството да си ходят, даже да си заплатят издръжката от нашата държава,много си позволяват в чужда държава да протестират срещу институции и президент а да ония шепа комплекси не си струва думата,Най добрия и одобрявам президент ,само едно нелегитимено и със 10 процента одобрение правителство може да позволява тази мерзост

Но това, което виждам са лумпен - дегенерати, на хранилката на Сорос и Америка ОТЗАД България Такива като тях прайдуваха

Бюджета на президентството е разточителен. Поддържа се една куха структура, там заплата и осигуровки получават цял министерски съвет и дузина съветници, зам министри в оставка, сякаш нямаме правителство И всичкия този масраф при положение ,че в бюджета не достигат пари за увеличение на заплатите на огнеборците, бърза помощ и полиция. Като търсите от къде пари за тези браншове, намалете бюджета на президентството.

На украинските "бежанци" сме предоставили безплатен курорт, а те недоволни. И си позволяват да нареждат какво имал право президента. Наглост безподобна!

Голям срам за България и българите. Украински шафрантии и отрепки, заедно с български продажници се развяват по софийските площади и улици и обиждат българска институция. Това само в нашата държава може да се случи. И властта се крие ...

Рехав протест срещу Президента но все пак могат да сформират една рота, да нарамват по една тояга и да отиват в окопите. Иначе е ясно, че са службогонци, опитващи се да се присламчат към ПП-ДБ, тези безсрамни мошеници.

ㅤ

Нито е Москва, нито е и Киев! Който не е съгласен, да си нарисува по един орел и няколко (пречупени) кръста и да заминава на фронта. Оттам ше направи много повече, отколкото оттук. Най-вече ще ни отърве от присъствието си.

Викаш Ватник, КГБ може да си прави, каквото си поиска????

Козяшката сган и укроотпадъците - на фронта!!! Да не мърсят България!!!

От тоя митинг никой няма полза. Първо ,настройва българите срещу украинците.Ние достатъчно ич помогнахме като наш братски християнски народ.Но те прекалиха.Правят митинг против нашият Президент. Я по добре да видят техният ,че той съсипва държавата им. Наистина Радев е прав.Какво е казал. Чу Украйна не иска МИР ,тя иска да воюва .Ами ако искаше МИР ,щеше да се обърне по дипломатически път за МИР. Зеленски дошър на къщата ми иска уръжиое за да води война. Ами нека води война с голо дупе

на Усрайна защо са в София, а не на фронтал Да заминават заедно със 100 те БТР.

Другарко Дърева, същото се отнася и за русофилистиците.....Путя е велик,а от България не можеш да ги мръднеш!?

ㅤ

Путин няма нужда от помощ. Но виж Зельо е друга бира.

Изкарайте го с шутове от там!!! Онзи ден ви се присмя!!!! Каза ви , хубаво протестирате, но няма да постигнете нищо. Изсмя ви се в лицата. Уууууууу

Неговата мама гнусна Радевска вън !!!!!

Мъри борсук лайнянков Радев смотаняк уууууууууууууу гнида руска

Къде са развалените яйца, развалената и воняща хамсия, гнилите домати за замеряне по лайнарника Дондуков 2, къде е ковчега му?

Олигарсите даваха само против Бойко!?

Яко даде активирали!?!?Вие не спите ли бе гниди???

Единствения президент с достойнство ,мислещ за България,преди него бяха дупедавци

Русофилистиците сте дупедавци!?

Но ако ги нямаше .... вече щеше да си изсъхнал на пердето .

Вашите така ли са те лъгали!?

Де да знам .. но с това - демократично , въртеливо дупе ... бая пари ще изкараш да бело на еленски .

Това ,че са излезли няколко слънчасали ,платени идиоти ,не значи ,че някой изобщо им обръща внимание.

Какъв импийчмът бе? Като не ви харесва НАШИЯТ български президент - събирайте багажа и заминавайте при арабите в Брюксел. Можете да си приберете също и Вденков, Тагаренко за Кирчо, Кокорчо и Гаргамелка !! Без тези ще живеем много по-добре тук!!!

Ти като обичаш Путя,чиба в Урал вата..

Предполагам - пишеш поне от Киев ... хохльо ... да защитаваш еленски .

Можеш ли да четеш, някъде да пише Путин, неграмотен трол...

А вие психари защо не се разкарате в Русия

Ние българите сме с президента. Жълтогъзниците и украинските отрепки нямат шанс. Само си развяват пръднята

Аз пак ще гласувам за г-н Радев. Този път за премиер.

Десо ти ли си?

Ми зъ кой въ буйку ?

Радев е първият достоен БГ Президент. До момента с винаги вярна и точна преценка за това какво е най - добро за България.

И кое е най-добро за България?

Да има собствена позиция, която да защитава. Писна ни от надупени полу-идиоти на власт.

Позицията му се диктува от Кремъл

Нацизмът винаги е създавал и създава тежки конфликти с тежки последствия. Тъпаците явно нямат капацитет да открият за себе си тази закономерност. Иначе тя произвежда конфликти и без тяхното разбиране.

... Абе я се събудете малко бе...подкрепяте терорист който напада чужда държава

Кой е терориста 1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност 2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014 3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014 4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент 5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" 6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 2017 7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език. 8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г. 9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи. Питам помните ли? И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани в последните осем години за нацификация на тази държава под носа му и и за издевателства върху руското население в източната част. За това целият този европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен. Украйна не е суверенна държава, а поле за военни действия срещу друга суверенна държава от трета страна, и погледнато от този ъгъл, действията на Путин дори са закъснели. Базите на Злото отдавна трябваше да бъдат изгорени, и ето, че това най-после се случи.Всеки от приятелите, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 г., хилядите убити в Донбас за осем години, нацистките бандеровски формирования като "Азов" и пр., които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим за осем години, това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас "организми", всеки такъв глупак, който си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да не забравяйте, че подкрепяте бандеровци и фашисти, подкрепяте геноцид, правейки се на хуманисти

Подкрепям го, разбира се!

Ако имаш предвид Путлеровия нацизъм няма как да не се съглася с написаното от теб!!

Да излезнат и те да протестират срещу протестиращите....е да ама русофилите са свикнали да протестират анонимно..

Това ,че са излезли няколко слънчасали ,платени идиоти ,не значи ,че някой изобщо им обръща внимание.

Събрали се двайсетина вгъзизродени дебила в подкрепа на пРезидента.

тия укри що не протестират пред Радата?

Все едно ние да ходим да протестираме против президентите в Украйна, Русия, САЩ, Франция, Германия и т.н. и т.н. Всички чужденци на протеста по бързата процедура в ареста и повдигане на обвинения в подривна дейност срещу държавата и народа. Ако от МВР не го направят ще се наложи да го направим ние. Вие си изберете.

Буквално на един транспарант пише Радев ти си срам и позор

Под строй! Тук май в украинска губерния ни превръщат?

да ни превърнете пак в комунистка. Не мерси

Специално украинския протест трябваше да бъде изметен от жандармерията с гумени куршуми, сълзотворен газ и много, ама наистина много бой. За да си набият чуждите агенти в тъпите глави, че човешко същество не може да си позволи да е толкова тъпо. В еврозоната и без това няма да ни пуснат - все едно да откриеш обща сметка с мангал

На изборите.... На изборите... Само обаче да гласувате....

Всички при човека, заплашвал Тагарев. Какви са тези двойни стандарти? Къде е Радев, къде Тагарев? Всички имат възможност да си изразят волята на изборите. Аман от нахални, наконтени "многострадални" украинки! Тия, дето наистина са избягали от войната вече са си америли работа, тия дето въртят опашка - да си заминават!

Нато обмисля официално а влезе в Украйна със собствени войски. Съюзнически, разбира се - полски (надали, поляците винаги се измятат когато нещата с руснаците излязат извън сферата на приказките), прибалтийски, румънски и български, последните две доказали се абдали. Така че нищо чудно да започнат да изпращат повиквателни, един закон за мобилизацията и айдеее ....

И да не приемат - никой нормален няма да си даде живота за тоя дето духа в чужда война на чужда територия за чужди интереси. Недоумявам как някой би тръгнал да се самоубива щото някой му бил казал.

То не зависи от теб. Ако се явиш предаваш личната карта и получаваш нещо като сериен номер и си подотчетен на военната полиция, ако не се явиш те издирва полицията и си е престъпление. Ако избягаш не можеш да направиш нищо поради липса на документ за самоличност, ако дезертиращ те чака арест на територията на т.нар. "цивилизован свят". Веднъж в армията и вече могат да правят с теб каквото си решат., включително и да те пратят на фронта под конвой от военната полиция и като ти дадат пушката - само напред щото отзад дебнат. Не се прави на мъж - отлично е измислено как да ти сложат прангите веднъж като се стигне до там.

И когато изборът пред теб е затвор, бягство или сигурна смърт, кой ще избере последното? Всъщност ще има и такива, само че ще предпочетат да завлекат със себе си виновните за това, а не да умрат като пушечно месо за тоя дето духа. Хайде да си го кажем право куме в очи.

Първо щели да мобилизират простаците.

???? Пак ли щеше да избягаш...това ли сте българите...страхливци?

Който помага на Украйнските КРАДЦИ, мошеници и Евреи е ПРЕДАТЕЛ.. Да мре !!! ИМпичмънт трябва да Боклук Борисов и неговите КРАДЛИВИ кметове, които КРАДАТ от БЪлгариа и дават на онези крадци в Украйна !!! А РЕФЕРЕНДУМ трябва да има, щом са се подписали 400 000 БЪЛГАРИ !!! Или да НЕ ни занимават повече с Евро..

НЕмат свършване идиотите в България....нали бе Тагаренко?

Тия дето щяха да изчегъртат Бойко и да вкарват Пеевски в затвора сега си намериха друго занимание

Прецедента въведе зеленият сертификат в България. Прецедента е против българският лев. Две основания за да бъде съден за национални предателства.

Я пак...ама спри да пушиш тоя път

Тъй ще ъъъъкаш срещу фактите. И оня тъй ще е в съда като тебе.

Всички в затвора за 72 часа за отправяне на заплахи към мажоритарно избран Президент на страната! За укрите - депортация! Нямат право на политически искания тук! Да си вземат козметичките, тоалетчетата и чао-бао! Тия които имат нужда от помощ са си в украйна и до тяхтрохичка недостига.

Единственият адекватен политик в България!

Че къв ще го търси радев в 19.20 в президентството? Отдавна е на софрата в Бояна. А тия да си оротестират на центъра.

Укрите пак са се бъзнали. Крайно време е при регистрирането им като "бежанци" да подписват документ, че ще спазват законите на страната! От къде накъде наконтени фльорци, които не са никакви потърпевши, а са си просто използвачи, дошли на безплатен курорт ще ни кукат под прозорците с поитически искания? Всички от протеста да са депортиррат! Тагарев го напсуваха и хвърбиха човек в затвора. Радев ес по-висок пост , така че изводът е ясен!

Вторият руски президент! Отврат! С тия дребни очички... Бай Тошо 2.0. Но нали сами си го избрахме? Не харесахме професора-интелектуалец.

Я пак

Radev, тойта мъму неоформен а..ууууууу Плазмидий