Два протеста около парламента за откриването на 48-ото НС

Зад едната демонстрация стои партия "Народна партия истината и само истината", а зад другата - гражданско сдружение "Боец"

Обратно в новината

Коментари - Два протеста около парламента за откриването на 48-ото НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тия малоумници с рашисткото знаме да се товарят на един автобус и директно при другаря Путин, да си ги могилизира.

Тея с украинското също!!!

Да де ама разликата е , че агресорът е Руспия Никой не е фен нито на Украйна или Молдова или Беларус Руспия иска да превзема държави насила , както сами може да видите

Низнъм ко искат тия мъ много руски мъстии съ навъдиха тука що още не са ги депортирали към расията тез управляващи ко чакат още..

НЕУТРАЛИТЕТ на България във войната в Украйна!!! Истината и само истината. :)))

а защо без да сме изпратили и един патрон за Украйна руснаците ни обявиха за неприятелска държава???? Вие на това неутралитет ли му казвате?

Защото руснаците се опитват по всякакъв начин да ни вкарат във войната!! Ето го и случая с камиона бомба, който сами си взривиха в Крим, но бил тръгнал той от България!!! Но това е, "майка" Русия както я наричат русоробите в България, всъщност е МАЩЕХА за България... Цял живот ни е контролирала по един или друг начин и това, че ни е освободила от Турско робство е само и единствено, за да ни постави под руско такова!!! Фактите го доказват, но малоумното племе в България не вижда по-далече от носа си

ПРИЯТЕЛКО, след като България определя Русия за АГРЕСОР: ГОНИ РУСКИ дипломати; БЛОКИРА сметките им; БЛОКИРА сайта на РУСКОТО посолство и т.н., за ПРИЯТЕЛСКА държава ли да ни определи Русия?! КАКВОТО повикало, ТАКОВА се обадило.

това ме подсеща за втори въпрос, който поставя под напрежение опорките за войната... Как тъй от всички страни дето пращат помощ в Украйна (в това число РСМ), точно нас ще посочат братушките??? Нали в крайна сметка сме член на НАТО и ако си позволят нещо по-твърдо, ние може да вкараме икономики за 40 трилиона долара срещу "братушките"? С тяхната санкционирана икономика, дето я върже 900 милиарда тази година, я не.

Неутрални сме и много се радваме на РуZките победи. Нали така?

Да се изтрепят тези малоумници!

Мале Глиганчито как се е охранило на фронта:)

Същински олигофрен.

Война с Русия, НАТО и Китай.

Днес не казаха ли, че ще пръскат с кемтрейлс? Хората на Чикагото какво правят там?

Съдебната реформа, Съдебната реформа.....Това слушаме години наред от псевдоменоКрадите..... Цялата работа е да реформират , така,че олигарха Иво Прокопиев да излезне от санкциите по закона на Магнитски ! Началника олигарх на Демократична България и ПП не спира да реве за съдебна реформа,че не може да си пере парите ! Искат не само преосноваеане, ами да се натоварят всички бандити от парламента и към БЕЛЕНЕ ! Ето тази реформа е необходима, а не другата !

пак ли това Белене? Ама ще има ли съдебно дело или директно от площада и в затвора?

Тези депутати в парламента според теб имат ли нужда от дело, като 33 години ограбват държавата и това не се крие и от тях дори.....Дори се подиграват на гражданите си ! Никакво дело направо директно..... Има два начина, или мирно предаване на властта от тях ,чрез избори , или със кръв и война !

ами аз не съм фанатик на тема затвори и възмездие. На мнение съм, че за всеки, за който има съмнение прокуратурата трябва да заведе едно или няколко дела, да предостави доказателства и овластените институции - Районен, Окръжен, Апелативен или Върховен съд да излязат със становище за виновността на депутати или министри, бивши или настоящи.. А също и други висши органи на властта. Пък след като са осъдени - ако трябва и затвори ще бъдат построени.

Изисква промяна в конституцията или в парламента 160 гласа на 3 гласувани през 2 месеца или 180 гласа на 2 гласувания през 2 месеца. Невъзможно да се събере. А Борисов казваше за първият си кабинет, че 5-6 министъра са му предложени от Прокопиев. Единият е Плевнелиев.

Как 2020 боец пазеха радев на шипка. И изпълняваха всичките му нареждания.

Трябва да се забранят надписите по униформите само на чужд език. Това е подигравка с българския народ бе безсрамници! Как не ги е срам!

Събирания под 20 идиота на едно място не бива да се обявяват като протести.

никой не казва защо трябва да има две тарифи за ток!!! защо зашо и пак защо! България изнася ток! зашо? има ли мерцедеси за бедни???

Ти пречат другарю? А когато имаш свръх производство на ток-трябва все пак нещо да го правиш. Ако не си стигнал до този урок-токът не можеш да го затваряш в буркани.

Гледам дежурният модератор е залебил от мутрафонова , трие ме секунди след като спомена , че русофила е преди всичко българофоб и за пореден път го доказва като издига рашисткото знаме над БЪЛГАРСКОТО ?

Майка ти е залебила на околовръстното. Смуче като за световно нещастницата, за да дарява на укропитеците. Време е и ти да и помагаш.

Това онази мърша Глиги ли ? "Командосът" ни, биещ се на страната на Украйна. Ах, как ми се ще да сляза там и да му вкарам носа в малкия мозък.

Ами слез де ! Ама нали си мАж пред монитора а в живота мишка , та надали ще "слезеш" :)))

Хайде де, какво чакаш??? всички сте много смели в интернет, а като дойде време да се действа, се криете в миши дупки!!! СМЕШНИК

изпълнява нарежданията на олигарсите

само така, мачкайте мафията, мутрите и Мунчо Митрофанов.

Че той БОРЕЦА ти е точно мафията!!! Платен мишок на Черепчето!! Смешни сте, не, ЖАЛКИ

Затвор за ръководителите на Молец и Възраждане. Това са организации, които са под властта на Кремъл и целят дестабилизацията на България!

Да дарят оръжие на Украйна, е включване на България в чужда война. Нима това е по клетвата от конституцията в която днес се кълнат, да се ръководят само от интереса на народа на България? Там не пише от интереса на чужди държави, организации, компании и лица. Докъде ни докараха евроатлантиците, САЩ, НАТО и ЕС, създаващи криза след криза, включително с огромна заслуга за войната в Украйна. За икономическата криза с решения на ЕС за свободна търговия на тока още краят на 2021г. С мигрантите. С ковид идиотизма, където по статистика постигнаха към 70 хиляди повече починали в България и летните мерки постигнали още 800+ повече починали. Ковид мерки = смърт. Освен за икономическа криза и с напечатани пари до инфлация. Кризите почти изцяло са създадени от политиците.

Se taia

Тъпя и несъстоятелна опорка. Все едно да кажеш, че Полша, Литва, Германия и още дузина държави са във война... Уви приятелю, война си гледал само по талавизура и нямаш понятие какво е. Украинците имат за съжаление.

Как като Путин спря поредната война между азери и арменци каза, че не продават оръжие на държави във военен конфликт! Дори САЩ не даряват оръжие, а под наем. После ще ги изнудват за това. Путин спря и Обама, дето искаше война в Иран. Дадоха нобелова награда за мир на Обама - пълна пародия. Дотук Путин бе за минимум 2 нобелови награди за мир. За тази между азери и арменци, запада не си мръдна пръста. Отделно за Сирия да нормализира нещата.

Е ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХА НА ТЪПАНАРЩИНАТА!!! ДА ДАВАТ НА ПУТИН НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР!!! ПИИ СИ ХАПЧЕТАТА БЕ РУСКИ ГЪЗОБЛИЗЕЦО

Коя от всичките държави, даряващи оръжия за украйна е във война с твоята любима русия?

Кой каза, че ми е любима. Отчитам исторически за освобождението ни от Османско робство, но някакво особено отношение нямам. Но гледам как от запада почти от ВСВ насам се ръси омраза и тип расизъм по националност. Ако така атакуваха Нубия, щях да защитавам Нубия. И не отчитат историята и се намесиха в Киевска Русь/Русия. Украйна съществува само 1917-1921г. където се обединяват 3 държави и не стигат Черно море.

Путьо маринкин, как другите държави дарили какво ли не , не са се включили във войната, само ние ако го направим ще се включим??? Не може да има толкова малоумен народ като теб

Аз предлагам след като си тръгнал да даряваш да дариш дупето си и това на майка ти за да ги разпорят укронацистите и да си доволен след това.

Реално се бият с всичките дето изсипват там оръжие, пари, обучават военните им и така нататък. Както казват американци, САЩ от ВСВ насам са започнали над 200 военни конфликта. те директно си гонеха война в Украйна, както в Тайван (останали от предната власт китайци, наричащи себе си Република Китай). Хвалещи се как са предизвикали войни, като между Иран и Ирак. Как не се възмущавахте тогава? Не налагахте санкции на САЩ и да дарявате оръжие на нападнатите от тях?

Ти така ли дари твоя задник и този на майка ти, сестра ти, баща ти, брат ти, леля ти, чичо ти и цялата ти фамилия на каПуткин??? от личен опит ли ме съветваш какво да правя или другаря Путьо ти го прошепна

Ти малоумник ли си или да? Ти си по даряването. На теб и майка ти циганката и орина не бих дарил. Явно са я минали 1000 манафа и за това си се родил дебил.

Първо се научи да пишеш правилно на български език и тогава давай акъл кой какво да дарява или не!!! Гледай си твоя дарен гъз на каПутин и другото остави на хората, които за разлика от теб, могат да мислят!!!

Педалите веднага на фронта,поткин има нужда от войници,защото истинските руснаци бягат от Русия.Нашите червени задници са подходящи да ги заместят.Там ще могат да покажат чудеса от храброст.

БошкоФ плаща на боец.

Руските шпиони да бъдат осъдени или изгонени.

Де го Асан от сектата на кришнарите? Се изгуби нещо.

Малобройни руски кавали

По добре руски кавали отколкото живи укро нацисти!

Ти смучеш рашки кавали и са ти приоритет казваш ?

Пак наркоманите от Боец ще опикават центъра на София. Тези не ги ли затвориха в изтрезвителното или в някоя клиника. Щели да свалят президента малоумниците му с малоумници. Ще му го свалят от единия крачол и ще му го преместят в другия.

Много гламав народ има по тези географски ширини! Намерете им работа, тежка физическа РА-БО-ТА!!!!

Пак ли палячовците на Чикагото?!?...