Два камиона доказателства: Обезглавили Кашоги под музикален съпровод

Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман изпратил 15-членен екип за екзекуцията, твърди турската преса

Обратно в новината

Коментари - Два камиона доказателства: Обезглавили Кашоги под музикален съпровод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деятельный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает анальгетическое воздействие и содействует более восстановления подвижности и быстрой реабилитации колена. Ортез рекомендован для активной помощи коленного сустава, его воздействие проявляется на протяжении перемещений. Наряду с этим создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега. Заказать со скидкой тут: https://bit.ly/33NnBei

Както се казва ,"Парица царица"

Мълчи ли демокрацията пред огромните пари и интереси?!

Долар без Саудитски петрол =0.00000

Записите са направени от годеницата на Кашоги. Когато е влязъл в сградата е имал в себе си включено устройство, което е било свързано с лаптоп при годеницата му в колата отвън. Всичко е записано от нея, всичко. Защо обаче не е извикала полиция и да спре всичко е важен въпрос? Интересни са подробностите. Но каквито и да те, това не са зверове, звярът убива само толкова, колкото да се нахрани, тези са нещо повече от зверове.

Ами вътре в посолството полицията няма правомощия,защото територията се води на чуждата държава и трябва специално разрешение от държавата ,което впоследствие получиха.

да взема да спра да пиша тука , току земат разни обидени душици да ме намерят и гръмнат

само да попитам- не, че ще ми отговорят, тръмп меркел мей туск юнкер и много други защо мълчите като бити ..........

Кому е изгодно влошаването на отношенията между САЩ и Саудитска Арабия? На производителите на нефт.

А Юнкер дали вече се е напил

и това се подкрепя от ЦЕЛИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ

Това с убийството на Кашоги е "многоходовичка" на Путин! Помоли е той сауди-камиларя, ай вземи му срежи главата на тоя. Кво го бавиш? Плюе те, тебе те сочат, вземи му тегли ятагана, хем ше си спокое, хем нефта ще скочи... колко му е. А и аз ще ти дам малко стари боеприпаси да пъчеш хутситата в пустинята. Така е казал Путин и ето го на резултата сега - всички реват по запада, а че викал как саудитските камилари били невинни до доказване на противното! А пък руснаците ги обвинили веднага... Значи да знаете, скоро ше бъде опраскан още някой предател.... ъ-ъ-ъъъъъ такова дисидент! диседент ше бъде опраскан! Помнете ми дума! Сложете си този коментар на плота и само чакайте!

Саудитският боклук не е отричал, че е поръчал убийството на журналиста. Даже напротив, вместо да каже "не сме ние", директно мина в нападение как щял бил да отвръща на удара. Глупостите ти как Путин бил наредил, са тотално неадекватни. Виж, най-вероятно са помогнали със записите и уличаването на саудитския принц. Но, това се казва външна политика и е изключително интелигентен ход на руската дипломация. Прекалено сте прости грантаджийчетата да разберете що е то дипломация. За няма и 2 години руснаците успяха да скарат САЩ с два изключително важни съюзника в Близкия Изток - Турция и Саудитска Арабия. През същото това време цяла Европа е на нож със САЩ, заради санкциите срещу Иран. Немците с нетърпение чакат Северен Поток 2 да започне да функционира. Само нашите боклуци тук правят глупост след глупост. Смело мога да обобщя, че хегемонията на САЩ (идиректно и на Англия, и на Израел) е в своя залез. Та, дърпай грантове колкото можеш, защото следн яколко години няма да има.

Насмукал съм се с грантове като поп на Задушница! :))))))))))

Доста глупости си написал. Als in Deutschland-aufenthaltener kann dir sageg, dass keiner in Deutschland über Nord stream überhaupt spricht. Unser Ziel ist bis 2030 65% von der Energie aus Erneuerbaren zu gewinnen. Diese Lugen über Nordstram kannst du nur in Bulgarien verkaufen. Руснаците не са скарали никой с никой. Пълни глупости. Парите се истеглят от турция защото видяха че турция е нестабилна. Това удари лирата и режима на Ердоган. Той можеше да смекчи процеса, дамо че абер си няма от икономика и не посволи на централната банка да вдигне лихвите, те после ги вдигнаха но беше късно процеса бече твърде напреднал. Със Саудитете, какво са ти кажа, то за хората дето имат елементарен морал е ясно като бял ден. Няма как държава дето изпраща 15 главорези да отрежат главата на свой гражданин да е приятел на нормални държави. Какво са направили тука руснаците? Записите са от турците защото те подслужват всяко посолство и консуство. Вярсията с Айфона е за парлама. Ако разбираш от дипломацияи не бече трол, щеше да се съгласиш. Хегемонията на САЩ не е в залеза си. САЩ се отдръпнаха, и то още по времето на Обама. Просто им е твърде скъпо. Разбраха че света не могад да оправят, а той не иска да се оправя. То си доказателство за това. Ще стане нормано хора да се обезглавяват по мазета, и това ние нормалните хора го виждаме като проблем. Ти разбира се не го виждаш така. За теб е супер.

ПИПО

Хора, дайте да съберем някой лев, да помогнем на трола, да го вкараме в някое болнично заведение, че Путин ще го докара до тотална истерия.

Да припомним , че в атаката на световния търговски център 4/5 от атентаторите бяха саудитци, финансирането на операцията беше от Саудитска Арабия, агентите на ФБР и ЦРУ които доказаха и дадоха гласност на тези факти бяха уволнени....

Причината е, че бяха на път и да разкрият, че сградите са свалени с контролирана имплозия, не от самолетите. А, това щеше да доведе до едни много неприятни въпроси, особено към евреите в САЩ, предвид че в същия този ден нито един от хилядите евреи работещи в тези сгради, не са отишли на работа.

Ами това за евреите е конспирация, всъщност има доста загинали евреи, напълно пропорционално на останалите жертви. Това, че не е имало евреи беше завъртяно първо в арабската преса и после заживя свой живот в цял свят.

Защо ли ''забравяте'' че бяха саудитци които са на обучение за терористи в сащ???? Нещо хората ги мислите за глупави и незнаят кой и за какво направи това в собствената си страна ли???

Ей тея демократи!!!! Колко му е да простят невинната шегичка на камиларите. Ми че то хората им и сърца ядат, тъй че изводите са ясни.

че санкции няма да има. Че нали саудитците са "наши кучи синове". Принцът не бил знаел. Бабини деветини. Но виж Путин знаел със сигурност, той давал командите, едва ли не сам тровил Скрипалите. Западното лицемерие надмина себе си. Разчленяване, обезглавяване, за киселина говорят някои - и нищо. Няма и да се пише за това след една седмица. На соросоидите честито, продължавайте да обичате чалмите и да вменявате на Европа вина за това, че не ги харесва.

Значи когато Скрипал беше отровен на 2-ят час се тръбеше, че е Русия и въвеждаме санкции. Сега журналист убит И Туск каза по новините, как СА са невинни до доказване на противното. А двойният аршин....

Камиларите надминаха себе си в наглостта си, очевидно и журналиста не си е представял такъв сценарий, иначе никога не би отишъл в консулството. Последващото развитие на ситуацията обаче показва ясно, че те добре са си направили сметката и че главният извод е, че т.нар. "Западни демокрации" всъщност са глутница алчни и безпринципни лицемери, водени единствено и само от корпоративни интереси.

СА не е толкова важна с петрола си за САЩ, това беше преди време, а с това че чрез нейното посредничество се въоръжават терористични формирования който дестабилизират региона и дават повод за военни действия и военен шантаж от страна на САЩ/НАТО. Няма мир, няма спокойствие, няма опозиция от регионалните страни срещу постоянното изнудване от страна на развитите демокрации. Да, СА са важни за САЩ и САЩ няма да направят нищо което да накърни общите интереси. А те са войни, пари, контрол.

не разбирам за какво е врявата. в СА смъртната присъда чрез обезглавяване е съвсем законна и се практикува често, а посолството по международно право се води територия на държавата на която е, така че къде е новината тука?

Новината е, че няма съд и няма издадена присъда :)

В България е лесно да се пише свободно за Джамал Хашоги, но не и за Виктория Маринова.

статия за Кашоги, в която да ни информирате от какво семейство произхожда (ще спомена от роднините само Доди ал Файед и Аднан Кашоги). Проблемът е огромен, защото става дума за журналист, който има не само сериозни позиции като такъв в САЩ, сериозни връзки с хора от елитите, но и кръвни връзки със свръхбогат садитски клан, натрупал богатства включително от сделки на оръжейния пазар.

Искам да попитам защо ООН и превзетата от толерастия Европа мълчат?! Не ви ли е срам бе? За такова нещо в някои държави правите война, а на други им съсипвате икономиката и стандарта с какви ли не измислени санкции. Лъсна поредният западен цинизъм. Поредното доказателство, че запада се кланя единствено на парите и нито народите, нито държавите и диктатурите го интересуват, всичко е от и за пари, а политиците са просто едни марионетки, които правят това, което им заповядат тези с многото пари. Демокрацията се изроди и стана по-безпринципна и зла от най-върлия комунизъм.

Така се прави в подкрепяните от запада демократични страни, грижещи се за правата на хората! ;) Даже сигурно биха посъветвали Турция да не разследва, но май ще трябва да прехвърлят отговорността на някой. Примерно Тръмп и саудитски принц ще коментират как са разрешили случаят. И после ще сключат още сделки за оръжие и петрол.

Тия май са решили да задминат скрипаловата сага:))))) Та дали бигюха ви пуснали в посолството ако има и косъм от тоя дето го издигате на пиедестал ???? И ако е чак такъв ''разследващ'' дали би влезнал въобще там????

САЩ преглътнаха 11 септември, че убийството на някакъв журналист ли ще влоши отношенията им с демократична СА.

Тфа е незначителен криминален инцидент несвързан с работата на пострадалия. Достатъчно време му се отдели, време да се обсъдят анексията на Крим, погазването на человеческите права в Русия, преследването на сексуалните малцинства в Белорус, атентата срещу Скрипал, руските хакерски атаки в Юропа и тук в частност Истанбулската конвенция и липсата на всенароден подем в подкрепа на Гей парада, което показва недостатъчно ниво на цивилизованост и декоратичност, нещо нетърпимо за една цивилизована европейска страна и общество.

вижте си "принципите", "гласността" и "цивилизацията". Лицемери жалки пред едни диваци с интелект и ценности на канибалски шамани въртите гъзовете и се виете като змия под флейтата на факир. Къде са ви принципите, къде ви е свободата, къде са ви ценностите?

К'ва свобода, какви ценности, на кого му пука за тези неща, тук е замложено много повече. След, като руснаците поразчистиха Сирия, сега ще порачистят и Либия и докато из Сирия все още щъкат демократизатори и демократична опозиция, то в Либия не се очертава подобно нещо. Египет и Русия се сдружиха, Иран си е естествен съюзник на Русия в момена. В Йемен стабилно се работи, ако и СА отпадне от сащаинските приятели, става грозно, западните ни другари ще загубят целия арабски свят, е остава им окупиран Ирак, ама едва ли ще е задълго и цената на петрола вече ще се определя от чичко Путин.

Че тези лъжливи клишета не слизат от устите на жалките майцепродавни соросоиди, които всеки ден бълват лозунги от ефира на всяка една телевизия.

Имало и по-Путин от Путин.

Сега американското разследване ще покаже, че Кашоги всъчщност е нападнал консулството, че саудитците са се защитавали от него доколкото могат, и че по време на борбата в консулството Кашоги е умрял от естествена смърт. Такива неща се случват често в САЩ, особено на черни, прибрани от полцията, така че не виждам нищо странно в това да се случи същото и с Кашоги. А иначе саудитците са нарязали трупа на парчета за да могат по-лесно да го изнесат, защото вратите на консулството са тесни. Искали са да го погребат, но по нелепо стечение на обстоятелствата трупът е бил оставен в склада с доказателства за иракските ОМП и сирийските химически атаки, и сега не могат да намерят ключа.

Тръмп завъртя веднага задника и запя друга песен. Вижте колко сте жалки бе соросоидни нещастници, за какво ни е на нас тогава НАТО, Гейропа и подобна лицемарщина и фарисейщина наречена от вас "Западна цивилизация" и "Евро-атлантически ценности", това ли са ви "ценностите" и "цивилизацията"? Нещастни жалкари затова ли продадохте България?

СА го направи а САЩ нищо няма да направи - защото ще им се размине! И това ще продължава докато в СА има петрол и той продължава да е суровина номер 1 в света. Всичко друго е "мижай да те лажем" и вече на никой не му пука.

Скоро ще гледате сапунения сериал от САЩ - "Двоен аршин"... Трейлъра вече започна....от Тръмп.

Кофти! Тръмп се ежеше, ама като се оказа, че приятелите на презокеанците са си точно такива, каквито всички знаем, че са, а именно галворези, дава заден. Саудитска арабия има сключени сделки за стотици миларди с буквално всички американски производители на оръжие, а в държават има инвестиици за дестки милиарди да американски корпораци и фондове. Какво значи общественото мнение на фона на тези пари, нищо, ама точно нула....

Путин е виновен.

егати цивилизацията за един петрол цял свят е готов да прави бибитки на най демократичната страна в света....

що мълчи? Чакаме опорната точка от Козяк ли?

Наскоро получени достоверни данни доказват подмяната на истистинските доказателства от група руски хакери. Двама от тях са идентифицирани, единия е награден вече от Путин снащи на закрита церемония в Кремъл, другия е преинсталирал Андроида на таблета на Медведев и също е награден.

Имало подозрения, че бил убит в консулството!!! И това ако не е подигравка с нормалните хора, не знам кое е! Очаквам в следващите дни Тръмп да обяви, че Русия е замесена и вероятно лично Путин е наредили убийството. Американците сами отвърщават мислещите хората с очевадното и цинично прилагане на двойните си стандарти.

Тва е дребен криминален инцидент и ние сме уверени, че сивилизованите саудитски власти, защитници правата на жените в ООН ще земат сички демоктратични мярки виновните да бъдат издирени и наказани според закона. Сега да се върнем на варварското, недемократично покушение над Скрипал...

като си спомим целия рев, който западните 'демокрации' изреваха по случая Скрипал, тишината по случая Кашоги е оглушителна. Маската от лицето на 'демократите' падна с такъв тътен, че и на нашите соросогниди им писнаха ушите. Къде са сега Тръмп, Пенс, Помпео, Мей, Джонсон, Меркел, Тъск, един билюк конгресмени и сенатори, ЕмПи-та, натовци, евроатлантици, омерзени 'случайни минувачи', неподкупни следователи, честни журналисти, БеХаКа, МеХаКа, лейди Гага и Азис да се изкажат по въпроса, да надигнат глас в защита на върховенството на закона, личните свободи и демокрацията? Къде са поляци-моляци, балтийски селяни, холандци и румънци да гонят саудитски консули? Къде са шведите, да обявят че влизат в нато, за да се пазят от саудитска агресия? Къде са санкциите срещу Саудитска Мангалия, къде са забраните за продаване на оръжие? Къде е 'списъкът Кашоги' налагащ санкции на саудитски чалми, свързани с убийството? Няма ги. Няма ги, защото интересът клати феса, а всичките приказки за демокрация и върховенство на закона са за лов на шарани, и не важат спрямо саудитските мангусти.

мнооого точни въпроси, право в целта! Подкрепям!

Сравнете със Скрипалиадата.... Почувствахте ли разликата?

Нещо санкции няма ли да има? Или запада пак ще покаже двойния си аршин.

декоразаторите ФАЩ, Ингилизия и Гей-съюза какви санкции ще наложат на Саудитска Арабия. Или Ердогановата полиция е излъгала подкупена от Путин за да внесе разкол в цивилизования свет и субодната инициатива? А соросоиди, що мълчите?

Ей сега ще гледаме сеир!!! Какво ще кажат за това зверско убийство и как ще вадят кладенци от вода, ей тия всичките "демократи", които радеят за "евроатлантическите ценности" !!! Зверско убийство на журналист и ще се опитат да го потулят, за да не раздразнят арабиите, дори и санкции няма да има !!!

Че арабелите са диваци е ясно. Но... защо е нужно да се прави подобна организация - да пратиш 15 човека да утрепят някакъв журналист? И то по такъв варварски начин в консулството, като е достатъчен само един куршум и тялото да изчезне. Явно идеята е била демонстрация на жестокост, за да си правят сметката някои други хора...

Може да има милион причини, не е нужно ние да ги знаем. Примерно, да е обидил на майка виден саудитец. Това че на нас не ни хрумват причини за изтезания, не значи, че на тях не им хрумват.

човек би се замислил и защо им е на руснаците да тровят един разкрит агент с БОВ, който само те имат, но хайде да не задаваме неудобни въпроси!

Цялата демократична общност МЪЛЧИ! Лъсна им истинското лице на т.нар. либерали и всичките им ценостти.

те демократична държава ли са че точно там става, освен това името на този човек ми звучи като да е от ирански произход, но много жалко наистина

Същите тези "човеколюбиви" саудитци създадоха, отгледаха и въоръжиха "демократичната" опозиция на Асад в Сирия с благословията и подкрепата на мириканци и европейци...

реакция намя да има, Принцът им обеща 200 usd за барел, това ще намали ръста на американската икономика, Доналд ще изгуби междинните избори, реакции има към стари които с по-безопасни и предвидими....

Шшшт, тихо, че ни дигнаха нафтата.....

Сега е ред на международната общност да сформира коалиции ,на ООН да чете декларации, да се налага ембарго на държавата, дипломатически санкции и да се потърси отговорност на виновниците/преки изпълнители и поръчители/.