Задържаните 14 граничари изнудвали чужденци

Задържаните на ГКПП-Дунав мост 14 гранични полицаи са изнудвали преминаващите през пункта чужди граждани, предимно транзитно пътуващите извън Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните 14 граничари изнудвали чужденци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен това ми прилича на бърсане на насрани задници. След апартаментите на цвъцко и натиска от боко да не тормозят спонсорите е време да се хвърли малко прах и да се замажат очите на народа. Гледам, че 50% от изходилите се по въпроса неправят разлика м/у грпаничари и митничари и др. %Глупавия и вързано куче го хапе" Мислете с горните си глави!

А то май не била само турската граница проблем бе.

Не мога да разбера:Наскоро получих колет от Швейцария.Подателя е платил нужната такса,всичко е проверено и описано в декларацията.След месец получих съобщение от митницата и отидох да си го получа.Изненадах се когато митничарят ми каза,че трябва да платя 75 лв.,за да си получа колета.Още съм в недоумение ЗАЩО?

Защо не попита на момента, а сега плачеш по интернет? Както е казано от едно време: "Глупавият човек и вързано куче го хапе"

Естествено, че са отивали по-нагоре. Защо мислите дупетати се натискат да слагат "свои" хора по митниците. Контрабандата е само една част от цялата корупционна верига...

"Притеснително е, че се искат сумите абсолютно нагло, което създава атмосфера на беззаконие на границата" То направо си цари беззаконие там.

Всички знаем че на всяка граница всеки митничар взима пари щом цеци е арестувал тия значи от другите митници му се отчитат редовно БРАВО Е ТЕ СЕГА ПОВЕРВАХ НА ГЕРБ!

така е изнудват хората постоянно , а в унгаря не мозеш да платиш с флоринти винетката а трябва да дадеш 12 евро което е 2 пати повече от нормалното . романзите се поспряха малко но унгаря и бг ,там е узас . ами комфискуваите им имуществото , хотелите на тия да се оплашат малко и останалите. евалла на правителството , мафияра която бкп саздаде сега трябва да се изкорени да заприличаме на европеизи . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поздравявам това правителство,поне отстранява голяма част от тези бандите дето пречат на развитието на обеществото,давайте все така,с вас сме.

Това е наследена и ставала с години масова практика и нека тези послужат за назидание и случая се раздуха порядъчно. Задължително е да им се разследва и конфискува имуществото и нека останалите по другите пунктове знаят, че продължават ли ще ги последва същото. Разбираемо е, че не може да се проведе такава акция навсякъде - ще останем без гранична полиция и митничари. Ясно, че това се прави от много, но с тези им заплати е обяснимо. Неприятното е, че не им ли разрешават да крадат, те от своя страна няма да осъществяват никакъв контрол и се влиза в омагьосан кръг. Нека е ясно, че спрат ли корупцията, заплатите им ще се увеличават със сериозни темпове следващите години. Така следва да е с всички държавни служители

Сигурно ще ги пуснат поради липса на доказателства.ХАХАХАХАХАХАХА

Надяваме се с влизането в Шенген да отпадне самото основание да възникват тези практики на северната ни граница с Румъния!!! Цъвко, ввесто да ни пробутвате надежди, измети тези авгиеви обори, а с последната метла изхвърли и себе си.

баси открихме топлата вода....че митничари полицай доктори итака нагоре до депутати и президент сичко е чиста корупцияяяяяяя.

А защо не им напишат имената, а пресцентърът на МВР ги крие? На фона на изписването, и то задължително, на имена на всички оклеветени и набедени хора напоследък ...

Ми ко друго да правят нали и двете държави са в ЕС, а са извън Шенген. С други думи едно измислено КПП. По същата логика може да си турим гранична полиция между две области. примерно Варна-Шумен, не по добре между всички общини, че са повечко. Я Плевнелиев да го събори това ККП да не мисли че ЕС го интерисува ко става там! Ай незаконно е . Вършат с енезаконни работи там явно.

ама ко ша лапат местните ченгета. Нали и те вземат.

защо точно на Дунав мост направи акцията Цветанчо? Да си го върнете на Ваньо Танов ли? Софийски улични полицаи кога ще арестувате за рекет - там също сумите са малки но системни.

Да, това за софииските полицай е така...да не говорим за пътните нарушения в София който никой не санкционира но полицаите се напреварват да те хванат за непуснат мигач, обща проверка или..нещо си!!!

Задържането е избирателно,не за активисти на герб/с малки букви/,както се случи на ГКПП-Кардам-хванат с валута активист-доносник на ГЕРБ след като се е разплакал май и размирисал е опростен.Сега трябва да се подразбира с какво се занимава-укрепване дружбата на молдовските цигарени фабрики и социално слабите у нас.

И това откъде го знаеш? Ти ли му я даде тая валута? :D

Саво, това много лесно може да се провери-казва се румен русев,пък и преди година всичко това излезе и в интернет.

Шенген=съкраштение на изнудвачите преместване в казармите а после мисии зад граница!И малко глътка въздух за пътуващите!

Чудно как не са задържали всички работещи там. Не ми се вярва да е имало някой, който да не го прави това.