Дуда отрече, че Полша спира оръжието за Киев, премиерът бил погрешно разбран

"Думите на Моравецки бяха изтълкувани по най-неправилния начин", каза полският президент

Обратно в новината

Коментари - Дуда отрече, че Полша спира оръжието за Киев, премиерът бил погрешно разбран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>>> https://marketl.ink/biocom

Издърпаха ли му ушите?

До сега не бяха зареждали Украйна с оръжие, до сега войната щеше да е свършила.

Мдааа, объркал се е. Също така не е имал предвид, че са удавник, който може да ги завлече надолу, а е искал да каже, че са орел, който ще ги издигне в небесата. Журналистите пак не са разбрали. Следващия път да питат в американското посолство какво е искал да каже за да няма грешки

Започнаха да го увъртат по килифарски, както се казва. Всичко е игра на думи,казал,рекъл.Също като нашият министър, дето каза, че не иска да преговаря с ТЕРОРИСТИ, после се оправдава, че искал да каже с ТРАКТОРИСТИ.Дори и така да е ,какво значение има дали е тракторист, или комбайнер!? Спомням си един случай , когато политали в съда една жена дали е знаела, че с този когото ходи е семеен, защото има оневиняващи вината обстоятелства, ако наистина не е знаела.Ра тя понеже дала клетва да не лъжесвидетелства и казала пред съдията:ЗНАЕХ....... Тогава обвинителката викала на съдията:Виждате ли другарю съдия, значи тя е знаела, че той(съпругът ми ) е женен.Адвокатът на подсъдимата я репликирал, като казал: Абе ти не чу ли, че каза -НЕ знаех?!, хаха

Путка! Извъртя се! Иди да жънеш гъзо на наркото!

...да де, ама двама полски министри инфарктираха и ги пратиха при Свети Петър, за да си смени Дискът мнението, нали? Ама за тва се мълчи като бити п...ммм?

Ако Полша спре да дава оръжия на Киев очаквайте други да я последват много скоро.

тъпака е казал каквото е казал, но после господарите му от ФАЩ са го оправили

Няма никакви грешни интерпретации Andrzej Duda compared Ukraine to a drowning man who risks dragging his rescuers down with him. За тези които не разбират английски... Анджей Дуда сравни Украйна с давещ се човек който може да повлачи тези които искат да го спасят.

То ако трябва изрично да обясняват, че няма да си дават оръжието, което тепърва ще купуват значи Украйна и това очаква от тях.

Цитат от статията: "Варшава извика спешно украинския посланик в Полша, за да протестира срещу думите на президента на Украйна Володимир Зеленски, изречени пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк."

Колко бързо са накарали тази паднала и смачкана дуда да замазва гафа с изпуснатата истина.

Полша си помисли че може да ходи сама. Но се оказа че са на разходка с господаря в парка с кучешка каишка на врата. Сега ще отнесат една глоба от WTO защото не внасят житото на Монсанто.

Копейките таман бяха почнали да дават Полша за пример. Хахаха...

"Според мен министър-председателят имаше предвид, че няма да прехвърлим на Украйна новите" Това е само според Дуда. И прочети внимателно цялото изказване на Моравецки, изобщо няма грешка на езика.

Нови самолети, нови Страйкари или там както се казват НО….сме готови да ги дадем на Украйна за правото дело.Майтап бе Уили.

От една страна миротворците искат да го гърмят от друга страна посолството е скръцнали със зъби и Дундата си завъртя гъзо да му е по-удобно кът му влиза

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------>> https://welcome.to/biocom

да НЕ играеш урок за идиоти

И вие поляците,заедно с укрите и макета сте раждани от един и същи гъз продажен. Нашата Сглобка също.

На лицемерие и зависимости няма да оцелее още много!

Идващото ново време, ще остави болните от дебелизъм на превъзпитание в 26 хиляден цикъл.

НПО-тат тука издишат като спукани гуми на самолетченцанца-та ! Скапната кеп'чЪ неа те спаси !

Ф-16 и далекобойните ракети Полша не ги дава,няма повод за радост в Россия.

Абе, ние правилно разбрахме, че са ви звънели от Вашингтон.... не сте мъже, затова ви бягат и родните полякини !!!

Да знаеш рускините как бягат от русията само да има кой да ги изкара от там...

Скарали са се янките,и веднага"не сте го разбрали правилно"!!!

Ний спираме само снабдяването ни не сме спирали даването на оружие на Усрайна. Благодаря.

Ееее, а тука така се зарадваха някои хора... Не им е вечер на русофили днес...

"...Според мен министър-председателят имаше предвид, че няма да прехвърлим на Украйна новите оръжия, които в момента придобиваме за модернизиране на полскато армия... ДЕМЕК квото старо имахме го дадохме.... НОВОТО СИ Е ЗА НАС... Усрайна ДГД ( заедно с жълтопаветнте.. )

Значи ви е вечер? Ма много изненрвен ми се струваш? Коце, ти ли си? Автобусти ти бяха малко, бе! Хора имаше, ама не успяха да дойдат. Няма да се стягаш ненужно. :))) Накрая всичко, ще се оправи! Ако не се оправи, значи не е края. :))