Манекенка скочи от 6-ия етаж при опит да бъде изнасилена

Руската манекенка Екатерина Стецюк от Иркутск получи травма на гръбначния стълб, след като скочи от 6-ия етаж на хотел в Дубай.

Обратно в новината

Коментари - Манекенка скочи от 6-ия етаж при опит да бъде изнасилена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тя толкова ли е куха..............За какво мисли че са я извикали в Дубай........заради хубавите и очи ли......

екатерина и ирина на обмен валют. подава екатерина 20$ , ченчаджията ги бута обратно и вика фалшиви са! ирина ужасена: оле, ми тоя ни е изнасилил и двете ма!

ако беше западнячка щеше да скочи шест етажа за да се набута на този или онзи.

Стецюк, Гросман - какви са тези "руски" фамилии, бе?

Нямам идея какво са я правили. Може да е заплашвала че ще се оплаче за изнасилване и просто да са я метнали.

дубайска илюзия ..за бързо забогатяване с една гола п..ка.

Шилo

Хахаха, отишла проститутката в Дубай с някакъв, а не ще да му пуска. Ми за какво ще те води в Дубай тоя ма, заради това, че си се нарекла :манекенка" ли? Аман от празноглави разпоретини!

Толкова си интелЕгентен та чак пукаш по шевовете. Абе чукча от всякъде, не може да чете, но пише на поразия.

Не знам сега руските актриси да вземат да се изхилят ли, що ли?

Момичета опичайте си акъла, че вместо арабски шейхове и луксозен живот ще си отидете скоропостижно.Ясно е че искате да продадете красотата си, но така Дявола печели битката за още една изгубена душа.Всичко е суета, а любовта е безценен дар от Бога.Не го забравяйте!

Хубаво е, новината да бъде прочетена и осмислена от нашите плейтмейтки, моделки, манекенки, певачки, пътуващи често по тази дестинация ... тези мъже там са наистина невъобразимо богати и много преситени от всичко, с нищо не може да ги впечатлите, от имане и пресищане - ги избива на арогантност,извращения и садизъм ... а живота на една жена, особенно лека - за тях е нищо. Сексуален тормоз, малтретиране, психически заплахи са типичното поведение към домашни помощнички, компаньонки, моделки и други нощни птици. Понякога момичета и жени изчезват дори ... но всичко се плаща и покрива, купува се мълчание ... и кеврана си върви!!!

Малее, що пишки излизаха тез манекенки и още има ... то няма как без инциденти.

Лесно не се заработват кинти , може би като е извадил "шпагата " т.наречения чужденец , девачката е преценила че ще я изкорми и беш да бяга , е малко се е надценила или пък е подценила клиента.

Руска ква, попадна в хотел в Дубай, след запознанство, съвсем случайно разбира се :) Сигурно са си говорили за судоку и шашки в лобито на хотела преди това....

А ПЪС ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ БИЛ УДИВЕН, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ВИП ПРОСТИТУТКИ ПЕЕЛИ МНОГО ХУБАВО.

И свирят също добре, особено с уста.

Абе аз че съм прост да. Ама откога в Дубай се разплащат в паунди? Ако Гардиан изчислява мед. разноски в тяхната си валута, то би трябвало нашия редактор да ги изчисли в левове. Ама и редактора прост . Немое смята и направо преписва. За по -лесно.

Кой знае какво е станало реално? Ше отиде в Дубай, ше се навре в хотелската стая на някакъв чичак - може би за миниревю?!

Дубайците са богати, не работят, работят им емигранти от целия свят и най-вече индийци. Много рускини има там заработват с най-древната професия и българки също. И все елит красавици отбрани. Лющят ги дубайците за пари.

те и тук в бг ги лющят,я виж калкана и тенекията що пачки изкъртиха от мутрите и кредитните милионерчета а за дебелотобанкянско парче да не говорим що апартаменти накупи на каките

Ако би мирно седяло не би чудо видяло. Намерили тези млади момичета къде да ходят. Ами това е резултата

Бил съм с много рускини, не се хваля. Живял съм години сред тях и руски знам добре, дай им дискотеки, моря и гулят. Рускините все търсят щедър, загрижен, да имат сигурност, лъскав живот. Пазарят се като циганки, а като ги бъзнеш те какво имат или дават в замяна ти казват давам уют.

Беше преди години. Ама са красиви като кукли и естествни. Хареса ли те направо те е отнесла. Преди бяха по ларж. Станали са доста меркантилни сега не че всички са такива.

Ти богат ли си? Как ги излъга, че имаш пари?

У нас пък най-модерната древна професия е синоптична и след това ТВ водеща!

Уиски пи ни рива, кифтета яде пак ни рева. Щом се занимаваш с такива и търсите богати шейхове ще си носиш последствията.

Манекенка, компаньонка, синоптичка, модел, поп-фолк дива, kypволяк имат едно и също значение за нас българите!

Какво прави в хотела с богаташа,като не го иска?!?

И за какво са я арестували? За това, че е скочила или е била хвърлена от 6 етаж? Е, длъжен съм да призная - арабското лицемерие по нищо не отстъпва на западноевропейското.

Личи си,че никога не си бил в Азия!Допирни точки търси на Север от С.Арабия....стига да не си подплатен за тъпия си пост!

Не бе , не е била проститутка ! Работила е във фондацията на Путин за подкрепа на деца в неравностойно положение , и е помагала на бездомните деца в Дубай , като ги е учила на началните стъпки на социализъм и марксизъм абсолютно безплатно ! И като е научила за изборната победа на другаря Путин , и от радост е взела че скочила от балкона !

и по- тъпо, но толкова си можеш...

Написал го е много забавно, нещо, което вие просто не умеете:)

Богатият мокамба бил арестуван, но по време на разпита разпитващите видели дебелия му портфейл и тутакси обвинили рускинята, а него пуснали по живо по здраво...Случва се...по целия свят!

Дубай е меката на модата. Там всички са "манекенки". Обикновено са рускини и се въртят по дискотеките където се срещат с богати саудитци. Те също са кой от кой по-големи модни корифеи. Изобщо голяма мода се вихри в Дубай. Тази сигурно я е изхвърлил някой моден дизайнер, защото не е е искала да изпълни модните му желания.

Ahaha. Така си е. Има и много българки също.

Luna0102

Що решихте че е проститутка?! Едва ли е скочила от 6 етаж защото са и били малко парите.

малко и е било белотоооо

много са ми чудни проститутки, които не са от бедни семеиства, при всички възможности за образование, добре платена работа, дори и в русия, да ходиш да задоволяваш непознати, дето може да те убият за кефа си.

Не се чуди, питай дъщеря ти !!!!

Славянски ценности.

евроатлантически са ценностите, но съставните думи няма да ги разбереш.

И аз едно време се чудех на Ксавиера Холандер, но хората са различни и всеки има право да живее както му се харесва, щом не пречи на другите.

Евразийски ценности ! Що не си стои в Иркутск , да работи в нефтените полета на Лукойл , да жули Бояршник след работа ,ами тръгнала като нашите рубладжии да проституира по Анадола и Персийския залив !?

Манекенка/компаньонка/проститутка - продавач-консултант/продавачка/магазинерка. Въпрос на наименование, а работата една и съща.

може да се добави и учителка, дори асистентка, знам една от софииския университет, дето беше готова да се предложи срещу безплатен транспорт до гърция да бере портокали за допълване на дохода.

Включи политик, политикани и коментатори по форумите!

ове е стандарт - еб.ш и фъргаш!

Пак добре,че не са я самоубили като българската стюардеса на дубайския самолет в Уганда

Скъпичко се продават руските шлюхи в Дубай.....Безпаричните амуджи тряскат нашите Пайнерки/ако ги попиташ-те са на почивка/

Ауууу,ама тя мома била...Аз ще скоча направо

Яка проституция се вихри в Дубай. Доста нашенки заработват там. Дано няма смърт. И горе долу всичко да е ок. Ама си е яко секс.

Завиждаш ли им?

"Стецюк е работила като компаньонка и заявяват, че е имала договор за манекенка в Дубай. " Бре...да изплашиш куче с наденица ;-) Не съм знаел че може :-) Сега на сериозно. Аз признавам че доста често ползвам услугите на такива "дами" и за последните неколко години започнах да се сблъсквам с нов вид рускини и украйнки...такива дето не пускат а искат само пари за компания. Са аз не съм Брат Пит но всички които ме видят ще кажат че съм доста симпатичен...има доста кинти...така че не съм свикнал да ми се отказва. Но, все по често и по често го виждам това и не само при мене а при други приятели. Изглежда е някаква тенденция и не сме сигурни на какво се дължи......Все по трудно се намират легендарните руските от СССР дето за един чорапогащник и след 4 водки са готови на всичко :-)

Това сега "да се оплачеш, па да се похвалиш" ли е?

sonibvc@gmail.com

Нит едното нито другото. На 37г съм и хвалбите бяха от значение преди 20г. Сега просто споделям наблюдения защото сферата на красивите жени винаги ме е вълнувала много :-)

Е понеже си в "търговията", кое да му е трудното - такова и такова, толкова струва, прави се или не се прави и за една минута всичко е ясно.

sonibvc@gmail.com

Е...ти сега. Недей като тираджия на околовръстното. Като седнеш с труженичка като тази на снимката...трябва да има и малко игра...не е гот от вратата за краката..

А сега да не ползваш надуваема секс кукла?

Откъдет иска да скача ама е била мноооооооого яка мацка :) Тая история с богатия чичко дето "ухажва" я знаеме всички. Те тия девойки само като чуят как шумят парите и са готови на всико.

Защо въобще ходят на такива места, в арабският свят? И тукашни "звезди" гледам в "Лайф" секциятя им пускат снимки от Дубай и подобни места. Като се забиват момичета на такива места, могат да завършат и като бели робини за секс.

Икутск баце, Иркутск...

Щото оня ден една българка,(от ЕС-държава) не скочи от самолета? И бели англичанки(примерно) не се чаластрят с измет от Африка и Азия?

То вчерашна новина в Лайфа е, че някаква си "Ивайла Бакалова показа горещо тяло на плажа" - това в Дубай. И други имаше. Май Николети и така нататък.

след скок от 6тия,смятай руския спецназ откъде оцелява !

Манекенка в Дубай! Брей че център на мода! Абсолютна проста тутка

Красиви момичета, не въртете опашки, ако не искате да ви се случват такива неща.