Фойерверките в Дубай влязоха в ”Гинес” (видео)

Новогодишните фойерверки в Дубай бяха включени в Книгата на рекордите „Гинес”, като най-мащабните и продължителни в света, съобщава вестник Khaleej Times.

Обратно в новината

Коментари - Фойерверките в Дубай влязоха в ”Гинес” (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вместо да си погледнат гладуващото население и тъпата пустиня да вземе да я напоят с вода те ми правят циркаджийски номера но от араби толкова

Ех, че романтика!! Струва си човек живота да си даде, само и само да зърне такова новогодишно представление!

Красиво и въодушевяващо начало на Новата година, прекрасно аранжирани фойерверки, истински празник за очите и душата!... У нас бяха далеч по-скромни, но ... според възможностите ни :) Честита Нова Година на всички българи, дано 2014 да е здрава, мирна, радостна, успешна и благодатна за България!

Пази Боже, луд с много пари! Преди 50 години ,дядовците на тези баровци, са се биели за платнения чувал за да си ушият гащи. (От брашното, докарвано по линията на ООН, за да не умрат от глад )

еми вижте за 50 години колко са се развили,а ние у Бугарско и чували нямаме гащи да си ушиеме !

А ние приемаме като бежанци братята им мюсюлмани.Ами да ги приемат и помогнат.

Протестите в България са отдавна за Гинес по продължителност.Какво чакате, че не ги обявите.

Като си представи човек, че тези магнали имата само петрол. Народа на Русия (която е най-богата на всички природни ресурси) - тъне в мизерия. Единствената причина за това са болните комунистически мозъци управляващи тази страна. Причината, поради която ние сме най-бедната членка на ЕС е същата. Оставка!

Мюсюлмански Дубай, влиза в рекордите на Гинес, затова, че най-дълго и най-скъпо е отбелязал влизането в 2014-та година от Рождението на Христос. Каква ирония...

Много им трябва за да ни настигнат

а ние българите за какво пръскаме пари- за чалга,простотия,шопска с гроздова,русофилство и любов към Путин..

Тези са много зле. Нормален човек не може да направи това. Да похарчи няколко милиона за 5 минути за да се изфука, когато в света има толкова много хора нуждаещи се от помощ. Да сте чули някой богат шейх да даде и една стотинка за нуждаещ се човек?

а да си чул некой комунист у нас да е дал и стотинка за бедните ? Нема и да чуеш !

Ама комунистите са същите боклуци

грандоманска работа

просто са много богати,а не съдрани клошари като нас..

там където няма комунизъм ...

Тва мюсюлманите са голяма работа.

след десет години дубаи ще бъде столица на свете и занапред доста чест ще се говори и пише.да ви е честит новия световен ред!

Аз не разбрах смисъла на прожекцията, Формула 1 иди дойди, но Айфеловата кула какво общо има?

в лондон бяха по-продължителни - 11:2з лондон фиреворкс 201ч - нев ъеар'с еве фиреворкс - ббц оне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...а сега го напиши и на български - за да може някой и да те разбере!

Якият никнейм, заклевам се, разсмя ме... дихлоро-дифенил-трихлороетан ЧНГ!

Красиви и ефектни! Мили коментиращи, бъдете позитивни и добри поне в първия ден на Новата 2014 година! Стига с тази омраза, злоба и завист. Трябва да можем да се радваме на хубавото, оригиналното и доброто, за да ни върви и да ни се случват добри неща.

деер

Ало, лозето не ще молитва, а мотика !!! Стига с тази НЕВОЛЯ!! Ние сами променяме съдбата си за хубаво или лошо!!!

Величествено! Професионално! Браво!

T

прекрасно е, наистина, но да бяха прибрали бежанците мюсюлмани, които връхлитат бедната ни страна и изтощена европа! иначе се гъзат в джамиите и ни смятат за мръсни, а лицемерието се шири на всички нива!

ще има по хубави фоиерверки в катар и саудицка арабия!!!

Те по добре е като са толкова богати да си преберат Сирийците да ги нахранят и подслонят ,а не да пръскат пари на вятъра.

Абе,Вие Рамзесофците -2ри и 3ти сте били много тъпи,бе! С каквито и титли да се кичите,акъла ви е колкото на кокошка 1/първа/.

А ти, като си толкова "умен", защо не прибереш у вас двайсетина парчета например, храни си ги и си ги обгрижвай, може и джамийка да им спретнеш в хола? След това давай акъл колкото искаш!

Като са хвърлили толкова пари във въздуха,за да се покажат кои са те!Ако това им е начина за доказване... И звука на клипа е много дразнещ! Не можаха да ме впечатлят! Нещастници!

Гроздето е кисело, казала лисицата и се облизала. Абе Дончо, че туй е нашия държавен бюджет!

селянин

това цовестинали е ааааа в сърия умират деца жени а тези прости ///аммерикански ////маъмуни ,,,се веселат /////края на света е дослооооооо разберете гоооооооооо можете дамисе смеете ама самата истина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Краят на света е за Сирия, Бълхария, Хукрайна, Хрусия и другите дупки по света. А американските "маймуни" не ги мисли, там си живеят най-добре в дърветата и не ги виждам да емигрират насам.

Обяснете ми с петролните пари какво стойностно създадоха арапите в услуга за бъдещето на планетата.Цялата пара отиде в свирката.Да си гъделичкат своето его,че те са по най от всички.

A Бай Ганьо какво щеше да направи, ако имаше техните петролни долари? Чалга дупки, силиконки и една класа от много тесен кръг хора, които са зверски облагодетелствани? А да, революция в корупцията - щяхме да покорим още повече Гинес рекорди по корупция. В Дубай не всичко е петродолари, там е и бизнес, призводство, туризъм... Всъщност БВПто им се захранва главно от бизнес и туризъм. Има си статистики, ходи и чети: CIA factbook, wiki, анализи от други източници и т.н.

akud akudov

бай ганьо е селски герой каквито са и днес повечето селски герой на деня,

Благодаря за клипа. Поне по този начин видим нещо красиво :).

И ние влязохме в Гинес, като държавата с най-малко, даже на много места никакви новогодишни украшения. Вижте нашите села, опоскани от циганите - там улична лампа, камо ли украса. Вижте панелните гета на София - мрак, мръсотия и покруса. А сега вижте в съседна Гърция първото селце след граничната бразда - там украсата на мегдана и по къщите е по-ярка и красива от тази в центъра на нашата т.нар. столица. Тъжно, нали?

Цигански истории.

ДА,ама-НЕ! Циганска история е коментара ти,ама какво да излезе от устата на циганин...Наздраве на всички Българи!!!

Космическо е ,много красиво

Не се чудете после защо е скъп бензина. И можете да протестирате в Дубай, вместо в Перник.

Ти се чуди,защо е толкова...Тук в Дубай е точно 75 стотинки литър!!! и никой не протестира против това.

вав либия беше 25 стотинки но имаха кадафи!!!ако беше някои арабски изменник още шеше да е на власт!!!