Надежда Нейнски и Мартин Димитров ще обединяват СДС и ДСБ

Двама бивши председатели на СДС - Надежда Нейнски и Мартин Димитров, създават Национален съюз "Единство" в СДС, който ще работи за обединение на партията с ДСБ. Това съобщиха двамата на пресконференция. От партията на Иван Костов обаче не заявиха такава готовност .

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски и Мартин Димитров ще обединяват СДС и ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее, СДСария, защо се карате на Емил бе, за това, че не вкара Костоф, НаТка и Мартинчо в парламента? Какво е виновен за техните дела, нали тези тримата начело с Командира са виновни за унищожението на СДС, а не Емил? Много сте несправедливи! Ама защото сте и много алчни, изпуснахте по 30 000 лева месечни доходи за депутат, за това сега крещите. А Оня от небето ви гледа и не мисля, че не ще ви трае повече, а с желязна ръка ще ви удари окончателно балтията и ви прати в небитието на историята.Па може и да изгният костите зад решетките, ако стане България правова държава!

СДС и ДСБ заедно с новите крилца и перца на НаТка и Мартинчо нямат никакъв шанс за политиката повече, защото имат 20 години страшно деструктивни дела във властта, потънали са дълбоко в лайната си и омразата на обществото. СДС от първия си час възприе идеологията на американския неолоберализъм и с негова помощ и помощта на чичо Сам ограби и разори България. Тя не е идейна партия, а е олигархично-корпоративен вид партия на едрия хищно заграбен капитал и сиямски близнак на БСП,ДПС, НДСВ ГЕРБ- също олигархично корпоративни партии на едрия капитал. Този партиен олигархичен модел донесе разрухата и ограбването на България и е отречен от историята, скоро поименно всички политици участвали в тези партии ще бъдат изправени пред народен и международен съд за геноцид. Прочетеет в сайта ни нашия нов материал " С какво да заменим партиите ни ментета?"

Защо започнахте да инакомислите Наденце и Мартинчо пак ли ви се играе на политика.

До: Този който е изкопал политическите трупове от бунището на историята и се опитва да ги оживи Драги Колега, Опитът показва, че съживяването на политически трупове не дава нужния изборен резултат. Остави ги да си почиват в мир и да се рециклират за доброто на нацията. С Уважение, Д-р Франкенщайн

Старите муцуни на нов глас.

Защо сините почват да мислят за обединение най-вече, когато наближат избори? Защо пак заговориха за лустрация и декомунизация при условие, че когато имаха цялата власт в държавата не направиха почти нищо по въпроса. Само за да имат десетина депутати в парламента ли?

Тези се усетиха,че самостоятелно няма да влезнат в парламента и сега дрънкат глупости.Просто,те са свикнали на далаверите там и без тях , навън са кръгла нула.Мислели за народа.Тинтири ,минтири.Всеки си плете своята кошница.

Ами от БСП да отварят шампанското отсега!

че народ веднъж се лъже. После нека си правят партийки.

Браво Наде и Мартин, че имате куража да се опълчите с/у тази апатия и сивота в СДС, вие знаехте какви потоци ще се изреят с/у вас ама ней се има и хора ,които искренно милеят за дясното и ще В подкрепиме.

Какво да се коментира? - то е повече от ясно. Езикът е беден, а Рогатия се черви... Кукловодите започнаха да си дава тс/ка, че "проектът Кунева" май няма да сработи, та решиха да играят вабанк, разчитайки на слабата памет и простодушието на този хубав (но наивен народ) Остава това девойче на снимката да предложи на Стефчо Софийското да се присъедини към новата формация!...Впрочем целият този цирк в крайна с/ка показва , че нещата са се изчерпили откъм "работещи идеи" и е време да влезе...

Вие сте бита карта,не правете нищо,че ставате за смях!

ХА - НАТКА ПИРАТКА ЛИ Е ТВА ВЕ??? КО СТАНА С ГАРАЖА НА ЦЕ-КА-то ВЕ НАТКЕ?

Тези откъде се пръкнаха.Доколкото си спомням и двамата са бити карти,загубили всякакъв авторитет-или си мислят,че хората са забравили как съсипаха синята коалиция.

Стари кки в нов бардак? Точно Костов, Венцислав Димитров и Емил Хърсев се подписаха под \"плана Луканов\" преди 22 години, печално известен като планът Ран-Ът за колонизирането и разсипването на България. А тази на снимката преди години ни призоваваше да гласуваме за ГОЦЕ, само и само Сидеров да не спечели президентските избори.

Тези още ли ги има - не е ли време да се отървем от неуспели комсомолци, крадливи демократи и лицемерни лидери и да направим място вдясно за млади и необременени с комунистическото си минало демократи ? И откога корумпирана пача като надежда ще обединява ? Какво създадоха тези крадци, та ще се обединяват - в името на какво - на по-големи кражби ли ? Че то остана ли какво да се краде след толкова псевдо-демократични правителства ? Аман от бивши комунисти, които се изживяват като демократи, защото така им е удобно !

Я,виж ти! Фубавото Наде,пак се сети за България.Брей! То, срама нямате ли,особено Вие,които продадохте,извинете,предадохте икономиката на България.Къде е този хер Ферхойген? Безсрамие! Този път,свършека на СДС,ще е тотален! Костов,внимавай! Кроят Ви шапка.Пази се! Наде,Вие вече имате работа повече в кухнята и около пералнята. Забравете, за политиката.Време е!

Мале тая безлична и отдавна забравена ........пак ли ще влиза в Палрламента . ДА АМА НЕ ! Никой повече няма да Ви подкрепи Надке -малко ли ти беше лапачката .Толкова си нагла и компрометирана ,че да си мислиш че някой ще те подкрепи трябва и да си луда . Парцал

Мартин Димитров е абсолютен мързел! За всичките години докато беше председател на СДС не направи НИКАКВИ СТРУКТУРИ на СДС. Беше му удобно да се съюзи с ДСБ, за да използва техните и ДА СЕ НАМЪРДА В ПАРЛАМЕНТА.Той доведе до ОБЕЗЛИЧАВАНЕ НА СДС. Какво да напиша за МАДАМ МЕТРЕСА-Н.М- Н.Н.? Освен да използва позиции в СДС да се облагодетелства и да служи на ДПС друго да сте разбрали?"Отговарещата за "Малки и средни предприятия в Е.С". веднага подреди етническите турци да сформират Агенция за иновации на 4-ти км.Заграби чрез РЕСТИТУЦИЯ- ПРОСТИТУЦИЯ ЦЕНТРАЛНАТА БАНЯ В СОФИЯ.Сега всички са зависими от нея-ЗЕМЯТА БИЛА НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ.От къде на къде?Дали е ЕВРЕЙКА,ИЛИ С МРЪСЕН АРАБСКИ КОРЕН МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ.СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ХРИСТИЯНКА.Отчаяни действия за спасение на всички- СДС и ДСБ, ако щете и на ГЕРБ.Последните се молят чрез Б.Б.на ЕНП да им помогнела на изборите догодина.

Ако "обединителите", които до вчера разединяваха, вземат, че се обединят и вкупом ни отърват от себе си, може би нещо ще се получи, макар, че от тези отломки точно нищо няма да се получи...

Абе мани я тая гювендия, она на две две кози не може да надроби па се у политиката се тика. Айде холан на боклуко, оди си со здраве и не сакам да те гледам ни у парламенто ни у веснико. Вапцали се у мораво синьо, а па се у червен шаяк одеха онекне.

Нов бардак със стари куртизанки се не прави

ЕМИ ВЗЕМЕТЕ СЕ!БОЦКО ТИКВОНЯ МОЖЕ ДА ВИ КУМУВА!

Да ходи при рени в израел и да не се връща. достатъчно се напълни с пари.

Да не забравят да си приберат и Бабата Евдокия Манева, тя сега работи за ГЕРБ,но пак ще ги уважи щом има държавна ясла! Тя горката се омъжи на 54 години, та ще им откажели пак да ги уважи! Не....апетита идва с яденето!

Седесарът е особен вид тъпунгер!

По-правилно е да се наричат "седерасти" - отива им !

Компрометирана личност. Секретарка на жената на Лилов от БКП, ходила на стаж в САЩ през онези "лоши" според нея години, после покрай приватизацията тогавашният й мъж прибра целия гараж на УБО заедно с автомобилите и оборудването... какво да обяснявам, само тъпак би й се вързал на кухите думи и обещания, абсолютен демагог и манипулатор е тази. Тя стана богата, децата и изучиха в чуждестранни колежи!!!, а ние сме си все бедни, въпреки обещанията й и на тези около нея! Май обвиненията й към БКП за облагодетелстване от властта при нея се случиха с пълна сила!

Тая Михайлова е поредната,в коридорите на политиката в България с , врейски жилки. Чертите на лицето са характерни де , но това не единственото, от което се знае произхода . Лекият 'модерен' морал е показателен

БСП и ДПС са етнически партии. БСП е руска и платена от Русия. Костов е комунистически шпионин. ПО негово време много се крадеше. Едно обединение в дясно е правилно и добро нещо за България, но БСП (Русия) и ДПС няма да го допуснат.

Тази престъпна кохорта Костов, Надето, Катето и сие по комунистически УБИХА СДС. СДС може да се възроди с метла за всичко съществуващо и нови хора. Сегашните престъпници ВЪН. Загубиха довериието на хората. ВЕрват им само облажилите се. Стани Да Седна. А за морала на тази от снимката не ми се пише.

humfry

Съсипниците на България Всеки един от тези политически трупове е имал своето време за доказване. Как и защо са още на политическата сцена не е ясно. Но да се надяват да бъдат преизбрани си е направо наглост, лицемерие и нахалство. А новите играчи не са нищо повече от кукли на коци, целящи да прикрият истинските си господари.

humfry

Надежда Михайлова - Нейнски. Меглена Кунева - Пръмова. Тия политици явно си мислят, че като си сменят фамилията и хората вече няма да ги помнят. Но народа е рекъл - "Нов бардак със стари к*рви не се прави."

Стари,но запазени благодарение 40000лв на месец наши пари.

Народът е тотално разцепен."Лизачи" на партии се вихрят във форума.Никой не съзнава ,че всички настоящи в Парламента ,са само десни,вкл.БСП, продали лявата идея.Няма лява партия.Десните я умориха. Борбата е между доказали се за 23 г. грешни десни демагози- предали интересите на народа. Никой не промени Закона за избори.Защо е необходимо да отглеждаме 240 търтея- мислещи само за егото си.Надка, Мартин, Костов и СДС-сарите да забравят за професията "вечен депутат- управляващ"!

rado_7_6@

Костов са социалдемократи. ГЕРБ са десни-център. БСП са ултра-десни-олигарх-капиталисти. Аз ще си пусна за Костов де, все пак има една порода хора, които не сме болни от алчнотия и си цъкаме идеалистично, колкото и наивно-глупаво да е това. Единствено имам забележка към ДСБ - ако харесвах партии с цел власт на всяка цена, щях да гласувам за БСП.

лут

Евлампи, и аз цъкам идеалистично и харесвам социалдемокрацията, но не я разпознавам в Надето и Малтинчо, а доктора отдавна го няма.

Браво на Надя и Мартин.Хора с позиция, които очевидно не правят компромис със себе си и с мен-гласоподавателя, заради власт. Не се навеждат на ГЕРБ като един бивш хейтър към Костов и настоящ зам.кмет на София. Хора, не разбирате ли, че ако и тези лица вече не се отъждествяват със СДС, физиономията на партията ще има индивидуалността на тротоара по Раковска. Някой набързо може ли да изброи 5 видни личности на СДС сега, които да са разпознаваеми не само за роднините си? Този, организаторът на последния конгрес как се казваше, всъщност? Най-известният си остава май...Румен кандидат-президента. Пък после Костов виновен.

какво дебелоочие е да си компрометиран и пак да се натискаш за парламента. на кое казвате браво,на това,че са се уплашили да останат извън далаверата? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Надка на къщовница се изтопори, Марто нещо пък до нея той гъргори . Храбрият ни главен асистент -- пак е казус омрежен. А изотзаде бекапистиви, нароени в бесепистиви ли, десепистиви и все другиэ-там герберастиви -- чакат и за тях да има сливи . ======= Хайде -- Всички Вън и Ред по ред !!! (че да не стигнем до ...такова де)

Не мърдат, бе Секач:) Упорити бе, с малко, но завинаги:)

Абе Ще Го изMove Ний-Всички тоз холодьiльник :-) ... Майнатаим на тез Bloodsuckers !

Няма леви, няма десни в тази игра! Няма значение дали гласувам за БСП, ГЕРБ, Кунева или сините (както и да се нарекат), защото винаги получавам Световната банка, директивите на ЕС, усмивка с 32 изкуствени зъба от посолството на САЩ или целувки от ислямистката партия на Ердоган. Просто ще взема да спра да плащам данъци в тази държава, след като българите нямат равни права с турците, циганите и останалите европейци.

Много точно! Винаги получаваме ев(роп)ейските ценности и турска масова култура.

Абсолютно! Поздравление за коментара.

За синята идея - да! Но за сините стари крадливи мутри - НЕЕЕЕЕ! Бити карти, 'айде в олука!

Ти пъ ако обясниш каква е синята идея - ще си скъсам крилата:)

Много хубаво нещо, но за съжаление не се яде сурова. Трябва добър готвач. Исках да кажа водач.

Целта е,не да се спаси дясното,а да се спасява ДСБ,и то най-вече ръководството на тази партия. Тези хора не могат да си представят,че ще останат извън парламента и няма да са депутати!Иван Костов разби СДС-то,а сега бившата Надежда Михайлова и слугата на бачо Иван,Мартинчо Димитров са тръгнали да спасяват ДСБ.СДС в коалиция с ДСБ е напълно обезличено.

Надето, Мартин и Иван да поканят и разкаяли се комунисти и гербисти и да поведат България към светли Бъднини! Това е спасението!

Искате от мен-сиромаха да Плащам за ново махленско театро ?! ...Да Повярвам, че прасетата летят ?! ...Да Очаквам Водене към сссветли бъбъбъднннини от Доказано-Свързани, че и роднини ?! Простете -- просто ... Не Мога !!! ======== Вярвам единствено-и-само В Силата на Всички-Нас . И в Резултатите, които Ще Донесе Работата на Всички-Нас Заедно чрез Работни Групи !!!

Каквото и да нап,авите -всичко е мноооого късно.

ДЕСНИТЕ ДА НЕ СИ МЕРЯТ ИНАТИТЕ, А ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ. ДЕСНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРИМЕР И ОПОРА В РЕШЕНИЕТО СИ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА. СИГУРНО Е, ЧЕ АКО НЯМА ОБЕДИНЕНИЕ , НЯМА ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА СИНИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, Т.Е. ИДВА НА ВЛАСТ БСП/КУНЕВА/ДПС.

Забравихте и Герб:)

Оняден СДС не искаше да се коалира с ДСБ. Сега ДСБ не иска да се коалира със СДС. Ок, ясно ми е какво НЕискат. Не ми е ясно освен салама, какво искат. Искат ли аз, Грую, редовия БГ гражданин или селянин да живея по-добре. Едва дали..

Каквото и да нап,авите -всичко е мноооого късно.

Кариерата на Надежда Михайлова/Нейнска започна точно като онези луди "девойки" пишещи стихове за ГЕРБ и "генерала" - със стихотворения за СДС. За мен тя си остава червена в червата, може би по-червена дори от Борисов и Станишев. Много от вас говорят за нормалните сини, но дали някога е имало нормални сини? Все повече си мисля, че тая гротеска наречена ГЕРБ се роди точно, защото това беше правилната формация за съществуващите нагласи и съществуващите политици - държавата като личен бизнес асистент или като футболен отбор. Колкото и да е неправилна за нас като гарант за бъдеще, толкова е правилна за камъка, който сами сме си провесили на шиите. Аз вероятно ще гласувам за Светльо, но и на него не мисля да му дам доверие даром.

Чета и се учудвам на заседавалите за завера ЕДИНСТВО! Кой разби СДС ? -Ив. Костов. Кой беше обиден на електората на СДС? - Ив. Костов Кой оснонва нова партия извън СДС? - Ив. Костов. Сиреч, искаме да се обединяваме с злия гений на дясната алтернатива и СДС - Ив Костов. За Мартин Дитров съм наясно, но Надежда ме поразява убийствено. С ДСБ може да има единство само ако ГЕНИЯТ (ПО-ТОЧНО ЗЛИЯТ ГЕНИЙ) т.е. дяволът ИВ.КОСТОВ се скрие в ада, където му е мястото, ДСБ се саморазтури и всички честни демократи се върнат в майката на демокрацията - СДС. Тогава "заверата "единение става безпредметна.