ДСБ е в готовност да напусне парламентарната група на РБ

Депутатите от ДСБ са в готовност да съгласуват с колегите си от Гражданския съвет възможността заедно да напуснат парламентарната група на Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ е в готовност да напусне парламентарната група на РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са изводите. Първо, Раданчо не е никакъв лидер, той е п...ка заспала, която си е повярвала. Около него - група интересчии и заблудени глупаци от светилото им И.К. Величаят и Раданчо, и ИК сякаш са божества. Няма такова нещо. Има жестока заблуда, но самите те крещят непрестанно и досадно - ние сме истината! Да, ама не. Пет човека в раздрънкан файтон. Отвратоителни. Втори извод - гласувалитепък за летчика са малоумници, които благоговеят пред фуражката въобще. нито го знаят, нито го познават какъв човек е и хоп - президент. Само факта, че е издигнат от БСП стига на нормалните да не погледнат към бюлетина с името му. Ниска летва. Трети извод - добър, лош, тиква, кратуна - един мъж има в тази държава. Кой няма кусури? Нода си стъпил реално и твърдо на земята е по-важно.

Чудесно!Крайно време беше да разбере раданчо,че не е за там!

Защото не удовлетвориха мераците на Костов да стане министър председател. ха ха ха

разбрах че иска да излезе, нещо не е доволен ама какво предлага?

като имат готовност да напуснат РБ, ама после за изборите пак да не влязат в него, щото сами са за никъде.

Най-после и те да свършат нещо полезно!

Добре бе, Радане,напускате РБ щото нещо не ви се връзва. Но напуснете и Парламента - така ще е по-достойно и принципно, а не да цуцате народните парички. Ако сте мъже, бъдете мъже докрай, а не мъжки к..ви. Кажете си ясно позициите, какви сте, къде сте, а не само да плюете Герб, РБ, ПФ. А за кака Курнелия нещо си мълчите, как не чух един път да я изкритикувате.

Ами напускайте бе Рапане,аман от демагогия и гръмки фрази без покритие!То вероятно няма да се състави правителство,но няма да е заради вашето неучастие!С Прокопиев ще правят " нов" че и " десен" проект на " обединени платени протестъри ,че да се борели с цялата си наглост срещу " корупцията",ей _а тя се уплаши и избяга!А то цялата преизподняе не за друго ,а да сложат човек на " главичките" техен си гл.прокутор,а многото лаф е мижи да те лаже,ако изобщо успеят!

Абе, пишман журналисти, вие не разбрахте ли, че народа си каза думата кого иска да слуша и чува по медиите и джуджето Раданчо НЕ Е сред тях!

Ние ще ги приемем..това е сериозно!!!

ДСБ за 25 години се показаха като майстори на демагогията. Говорят едно сладко, демократично, но винаги действията им са от полза на БСП. И като управляващи и като опозиция, без значение кой им е лидер.

Редно е да напуснат народното събрание, а не да цоцат от народа, но не напускат! Но не се и борят. Странно! ГЕРБ са неподготвени, но Кънев мълчи относно това, защото и той е такъв. По странното е, защо не повежда по- голямо движение срещу оформения модел на кадрите на бкп? "Който се е допрял до нас винаги е изгарял" Е.Костова Който подаде ръка на Радан Кънев определено също изгаря. Това момче води ДСБ до самоизолация, проваля хората и съюзниците си и все още някой му дава думата.

Всеки си цака неговата игра. Тези, които могат да се обръгнат около властта, правят компромис с рейтинга си, заради сухото. Тези, които нямат шанс да захлебят, ще опитат да превърнат финансовата си диета в политически капитал. Герберите се оказаха пак в най-силна позиция. Поне от тия в НС. Силните им опоненти май вече са извън Събранието. Колкото до предупреждението ти към десебарите, мисля, че тяхната игра е по-силна от тази на ръбатите, последните скоро ще са само спомен.

За пореден път се убеждавам, че възприятието ми на абсурда, който се разиграва в политическия ни живот и ме дразни до невъзможност, не е плод на моя зрителен ъгъл. Не! Радан Кънев е с почти диаметрално противоположни разбирания както за обществото, така и за външнополитическите ни ориентири, но ние с него виждаме едно и също! А значи, виждайки едно и също гледайки от противоположни гледни точки, видяното от нас е истина, а не заблуда на наблюдателя. Виждаме едни жалки "трикаджий" в политиката. Жалки, лъжливи и гнусни!

Ами моя поглед, доколкото мога да преценя, дава трета гледна точка от различен ъгъл. Пък и аз виждам същото. Цакане с последната властна карта, колкото да захлебят за последно. После за тях играта свършва. Или като в шаха - да не се предадеш в напълно загубена позиция, колкото да местиш още няколко хода, щото примерно някой ти платил да размотаваш играта за да дразниш и разконцентрираш опонента, за да губиш време или с друга подмолна цел...... НЗ дали разбра всичко :)

Едно се чудя. Вярва ли си Рамадан Кънев, че ще премите четирите процента вот и ще влезе в следващия Парламент?

Всичко що се пише "дясно" е боклук! Фани единия, удари другия! Шайка разбойници, крадци и мошеници! А РъБъ са абсолютни фурнаджийски лопати, които знаейки, че ще видят друг път Парламента през крив макарон, драпат със зъби и нокти хем да запазят сегашното НС, хем да са във властта. Пълна порнография!

Много си зле момче. Пий си парцуцата, слашкай си кака кУрнелия, викай през прозореца 'Да живей Русия!'. И не се напъвай да разбираш тая сложна работа Политиката, че ще те заболи кухата кратуна. Повече от препиване с парцуца.

Не търси от безмозъчен да измисли нещо друго освен "комундел" или някаква подобна вариациа.

са убийци и крадци от международна величина. БСП е позор за човешкия ум.

Реформаторския блок е една глутница, която за да е във властта е готова на всичко... така че утре пак ще се съберат... който е оцелял и в коалиция... и ще продават България отново.

РУБЛАН КЪНЕВ ИГРАЕ ЗАЕДНО С КОРНЕЛИЯ НИНОВА И МОСКВА Тъко се очерта край на политическата криза чрез формиране на ново правителство и Рублан Пънев- Рублата изскочи като пратизан от храстите и прави опит да направи новия кабинет невъзможен, за да не се провалят плановете на господаря му Корнелия Нинова за ново БСП-ДПС правителство! Рублан Пънев- Рублата изтегля депутатите си, за да няма новото правителство мнозинство!

Какво е това "ново правителство"? Мандатоносителя има подкрепа сред избирателите под 1 процент в момента. Управляващите подадоха оставки и ако се врътнат, отказвайки се от оставките, това ще се изтълкува зле от избирателите им. Правителството ще е с плаващо мнозинство - вместо стабилност, ще получим перманентна нестабилност и криза, която ще се проточи поне година. Освен това Реформатор Пънев де факто не пречи на ББ3. Можеше да го блокира още при връчването на мандата инак. Кому е нужно това?

крайно време беше.

Трябваше да напуснат групата още когато 2 лакоми мижитурки решиха да вземат мандат, облегнати на нулева подкрепа от населението. Сега ще напуснат, ама след като де факто помогнат за ББ3? Не изглежда много чистоплътно като действие.

Абе хора, как я виждате тая работа да се разпадне тоя парламент. Настимир Ананиев тия пари за купуване на гласове, за да стане депутат да не мислите че ги е хвърлил за 2 години, а не за пълни четири години. Хайде холан!

Аз да питам за Москов. Той къв го играе - член на герб, внедрен в правителството агент на дсб, с мисия да провали борисов, или е попаднал случайно в правителството след поредния НЕергенски запой?

Май и той самия не знае какъв е,що е...бе и неговата не е лесна ;-)

Случайно грабнал кокала, на пост за какъвто не е и мечтал, Ще стиска до прималяване.

"партията започва организационно обединение с граждански структури както на национално, така и на местно ниво" - на това, на времето му викаха ОФ. Сега как ли ще го нарекат? Трябва да е ПФ - протестърски фронт, или пък п.ед.алски фронт, или пък (Иво) Прокопиевски фронт...

ОФ... значи точно твои хора, нали все плачеш по-доброто старо време, какво недоволстваш сега? :)))

Този тарикат какво се прави на Голем, меките китки никой не толерира по света ! Каквото и да направиш все пари от Иво Прокопиев ще искаш , що Плювню що ти сте завършени идиоти купени от Олигархията на България !

Ама кой ги бръсне за слива тия... Вместо да са в затвора за кражби в особено големи размери, те мърдат още.

Канят се, канят се, канят се да напуснат и ще се наканят чак след като си съставят удобното правителство. Така отново - хем сме в опозиция, ама в същото време сме с големи заслуги пред властта. От няколко места искат да цицат и не са само те такива. Кервана си върви, електората гине от глад.

Идиоти никой нормален Български гражданин не ви признава за Партия наследница на СДС ! Правете каквото си искате , вие вече си гласувахте собсидиа от 11 лева на калпак !

Последно, Мутрата на какво мнение е в неделя следобед-ще прави ли правителство или няма да прави?

ДСБ имат какво да ядат. Костуф "плати осигуровките" на наследниците си в собствения си КОИ (Костовски Осигурителет Интитут, създаден с проекта "масово крадене"). Да му мислят другите от т.нар. РБ. Кунева е кукувица, тя се храни по метода на кукувицата, Лунгурски (СДС) е като куче лунгур (по-зле от помияр), на другите (не им знам имената)- с каквото докопат като лешояди.

Държат се за държавната софра шото знаят, че изпуснат ли се и са минало. Нямат си "Кои" , както казваш. А бедния народец нищо си няма така или инак.

5,87%/2=...? Няма да има "костовисти", "седесари" и "деформатори" в следващия парламент...

Деформаторския обор отдавна е едното нищо. Нямат подкрепа сред избирателите, нямат идеологическа база, нямат визия, нищо. Те са просто едни хора обладаващи формалното право да гласуват в НС. Ще са важни докато това им формално право важи. С това НС изчезва и панелката им. Жителите й може да се спасят по други партии - това сме го виждали вече. Остава с последната двойка спатия да цакат още една ръка - съставяйки правителство за няколко месеца в това НС.

Щом като Продан Кънев мисли че поведението на РБ е трикаджийско и недостойно, защо не напуснат групата още сега и така да блокират възможността за тяхно правителство?

Не съм почитател на идеологическата позиция на Р. Кънев, но силно уважавам протеста му срещу тъпите копелета в българската политика. Писна ми 58 г. да ме управляват прости селяни.

Ама като излезете кога пак услявате да влезете бе, Кънев? Казвайте ги тези работи, че се объркваме да ви следим вътре ли сте, не сте ли?

Всички са маскари!

Еваларка баце Радане,жеуезен си!!! Цепи не спирай!!! ;-)

За кой ли,път?А Клепоухчо,да си реди другарките,както си иска...

Пак да излъже ,за нещо-тъй...от любов,към спорта!...

А Румчо Клепоухи,да си реди правителство в конюшнята на Дондуков...

Иван Костов навремето бе създаден и внедрен в СДС от Андрей Луканов за да разедини партията и успя сега негов наследник е Радан Кънев.ДСБ никога не би подкрепила искренно каквото и да е дясно управение в бъдеще и по добре да ги няма.

Има Боко 3. Самоубийствена мисия на крадливата десница за кокала. Решението е взето на двучасова среща между Борисов и Цветан Цветанов. През последните дни Борисов бил убеждаван да се съгласи, защото иначе не било сигурно накъде ще тръгне ГЕРБ и личната му кариера. Имало големи съмнения, че главният прокурор Сотир Цацаров, ще предприеме следствени действия срещу него, за да покаже на Брюксел и Вашингтон, че се бори с корупцията по високите етажи. Борисов бил перфектна мишена за подобна мисия. Било достатъчно обвинението да се заеме с документите, които банкерът Цветан Василев показа за прехвърляне на акции от Дунарит и Авионамс в полза на Борисов чрез подставени лица като Александър Сталийски.

Дано по скоро те погребем та да спреш да ръсиш глупости.

Това е новината на годината. Даже на века. Как ще спя от тревоги за този файтон хора не знам. А ЛГБТ хората, като по-лабилни как ли се тревожат и те, горките.

За Клепоухият катър Румчо е ясно,че пак,ще му турят самара,розовия!...

реформаторският блок взе 291 806 гласа на изборите за парламент! разделени на пет партийки, прави58 361 избиратели. а претенциите им са все едно са събрали 600 000 гласа! ми с този резултат няма да може да минете по тротоара на парламента бе раданчо!

тепърва ще решават дали да напуснат РБ. Няма да го направят, щото как ще бъде опозиция на управлението на ГЕРБ?

С РБ без РБ - ДСБ се оттече - Ристю Иванов му прибра спонсора в новия си юридически проект, а Прокопиев знае, че има по-голяма файда от правна защита, отколкото от празни политически лакардии! Чао , Радане - чао ДСБ....

Господин Кънев, моля Ви да погледнете политическата ситуация отстрани. До колкото можете. Опитайте се добрите ви идеи, безспорно правилната Ви политика, да се опитате да убеждавате в рамките на РБ, разширете там гражданската квота. Опитайте "златотърсачите" да разберат и приемат, че имат нужда от вашите / на ДСБ/ политики и поддържници. Аз съм "и старило и патило".

нищожество. И се репчи - кой си ти - покажи как сам, с помощта на народа ще влезнеш в НС - никога - добре, че са пет-шест партии та заедно със зор да сте там. Помнете ми думата - поне за изборите ще бъде в РБ, иначе КРИВ МАКАРОН.

Цвъки подслушвача е казал, че ще има кабинет на РБ. Честито. Долно крадци. Срам.

И Румчо Клепоухи вместо кабинет,ще реди обора на Дондуков с крантата-Деси!...

Тая пародия на политик не е постигнала нищо откакто беше курдисана на тоя пост. Точно като Станишев и той е пълен провал. Само дето съсела го изритаха от БКП а тоя палячо още го търпят.

готов - ама той не се ли разграничи от РБ. Няма никога да го направи - щото има възможност заедно с тези пет-шест партии ЕВЕНТУАЛНО да влезнат в парламента. Щото само чрез лаенето на Радан от парламентарната трибуна си мисли, че нещо прави, а когато го няма коя репортерка ще тича подири му?