Новият проект на ДСБ - на 26 ноември с авторитетни личности

ДСБ ще даде началото на новото си политическо обединение на 26 ноември, реши с резолюция Изпълнителният съвет на партията. Целта е нова Конституция.

Обратно в новината

Коментари - Новият проект на ДСБ - на 26 ноември с авторитетни личности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам успех на този социопат.

Има неща, по-спешни от проекта на Радан. Гласувайте! Ако потърсите в Гугъл "ЕЙ Я НА! ВИЖТЕ", ще се убедите, че трябва!!! Има и видео.

"СКАНДАЛ! ВИЖТЕ КЛИПА..." Съжалявам , но повече инфо не е възможно да подам, а е важно и отвратително!

Ами този не беше ли бита карта или сам си би шута,ай бегай,пак на прокопиевци новите зарибявки!

О,пак този! Изобщо не е виновна Конституцията за днешните ни проблеми! Стига сте ни губили времето с отвлечени въпроси,ами отивайте да работите,ако сте способни! Парламента е многопартиен,почти мажоритарен и който иска да работи за просперитета на БГ и го МОЖЕ да работи , да го показва,който не може да се отказва и на мястото му да идват можещи! Не е срамно да се откажеш и откажеш на задкулисието,не кат Радан седнал да ни губи време с идеи за глупости ищ,пак спорове,пак да се протака,докато онези си живуркат и въртят далаверите!

Слънце грее, дъжд вали, ела Радо в Симитли ! Чувам, че има голема опашка пред кабинета, ако не мога да те сервизирам Аз лично, ще извикам некой братчед на твоя шеф - лаборанта !

Иване,кажи си!

Амбициозен, агресивен, безпардинен и относително тъпичък...

Няма ли кой да го спре този ненормалник.Да напусне парламента и каквито проекти иска да прави.Повръща ми се от това говедо.Много е малък за да дава непрекъснато ултиматоми на Борисов.

И най вече стана марионетка на прокопиевци, прикрити зад нпо-та ,ей наТрайчо го издокараха като му видях обръщението към Цачева,видно е откъде идва!Лошото е че наистина добри хора може да се подлъжат от тая пасмина и бъдат употребени!

Бойко не е червен генералм а само една нахитряла балканска мутра с тлъсти червени корени в народната милиция и комунистическата ДС.

Искрено се надявам това да е последният и решаващ пирон в ковчега гербавата мутрокомунистическа мафия и България най-после отново да тръгне по своя наистина европейски път!

45 години стигат стигат + още 27 стигат стигат Пиночет ела да изчистиш България от комунистическо робство

Кой беше този поплювко ?

45 години + 27 СТИГАТ СТИГАТ

Я Костов да си озапти "клонинга" си Радан, че както се е засилил е готов да сътвори по-големи пакости дори от "създателя" си.

до 26 да си стегнал куфарите

Боже, това дребно злобно човече за кого се мисли.......недоразумение отвсякъде!

щял да организира гей парад и от там да събира съмишленици.А лаборанта на политическите химически смеси Иван Костов на учредителния конгрес на новата партия от трибуната ще каже,както през 1997 г."Няма да ви излъжем".

И ако е начело с този политически Пинокио Раданка, тежко му и горко на дясното в България...!?! То така си е било май винаги и при това генетично у нас - СВЕСТНИТЕ И ДЕСНИТЕ ДА ГИ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ...

РаданЧО, Давай казвай, че после и ти като баба цуцулана да не станеш за посмещище пред Европата. Сега сериозно. Живели сме, работили сме и смея да кажа на много от българите, че те са много хубав, честен... народ(евреите). Те / евреите са Вярващи хора, в пъти повече комунисти, но честни. И ще се обоснова, защо? след 1989 случайно на улицата ме спря един известен юрист, в ос съд съдия и ми се извини... относно външният ми вид-да не се гримирам, да не ходя с минижуп ... и знаеш ли накрая какво ми каза, може да е било всичко през соца, но през демокрацията ще настъпи голяма безработица... и така стана. За нас няма червено, няма синьо, всички от 1944 на върхови места са минали през БКП, няма спор и именно затова хората не трябва да гледат цвят, а качествата , ,,, но не вярвам,,, скромността краси човека се замени с Чичко паричко. Лично мое мнение. Дано да си и ти един от тези мои близки, а сега и покойници може би. не живея в родният си град.... С добри чувства към евреите, арменци...

Икономическите успехи на пр-во Б. имат висока оценка от ЕС , МВФ и.. Всеки, който злослови за друг без факти в ЕС го смятат за подлост, а лицето за Подлец, а в случая това е Провокатор.радан. Никой до сега не е изрекъл подлост червен на Б.Б. освен Радан.костович. Очевидни факти - съсипване на СДС, съсипва- не на РБ, обезверяване на десно мислещи българи. С цел победи на БСП.ДС.ДПС. Кой подписа безумни договори за Марица изток 1 и 3 с тройно по-високи цени и направи неконкурентни с високи цени бълг. стоки и разори цели производства Първото правителство ва Б.Б. бе свалено заради високи цени на ел. енергията създадена от Костов.дсб и Станишев с безумдоговори ВЕИ... Сега лошия Б.Б. заплати 6,2милрд дългове на Костов.дсб и БСП.ДПС Бог наказва предателите на народа

Новия проект на Радан си го представям така: по някакъв невероятен начин ДСБ успяват да прилъжат авторитетни и неопетнени личности и от 1 файтон хора стават 3 файтона. Отпред и отзад, като ескорт от НСО, ще пътуват новите лица и ще омайват електората с елейни евроатлантически мантри. В луксозния среден файтон ще се свре старата шайка автентични костовисти и ще продължи да върти интриги срещу всички.

както сама казваш - обърках се. То и децета разбраха, че Кънев си е червен отвсякъде особено откъм отзад - сега му лъсна маймунският задник. Може да не е априори червен, но жаждата му за власт е почти нечовешска - ще се коалира с всеки, но да е на върха.А Бойко щеше да е винаги над него. Прост народ - слаба държава.

Сега оък ББ бил червен, нали е десен, ох "обърках се "

ТЕЗИ ХОРА , А ХОРА ЛИ СА НЕ ЗНАМ ,НО МИСЪЛТА ИМ Е КАК ДА СЕ ОБЛАЖАТ С НОВИ СМЕТКИ В ЧУЖДИТЕ БАНКИ ,ВИЕ НАРОДЕ ПАТКИ ЩЕ ПАСЕТЕ!

Какво ДСБ какъв Радан, като той си е рожба на Костов, който съсипа заедно с БСП българската икономика и сега като виждат че нещата се получават и икономиката на България върви напред, бързат да слагат прът в нея да не би да се развие в правилната посока. Това са хора и партии които трябва да се забранят със закон а хората подкрепящи ги да отидат на едногодишно лечение в психиатрията.

"Костов, който съсипа заедно с БСП българската икономика". Не се увличайте чак толкова! Повтаряните и хиляда пъти лъжи не могат да станат истина. Или пък сте много млад и не знаете за Лукановата зима или Виденовата хиперинфлация, от която точно Костов измъкна страната, притисна ДПС и мафията и вдигна доходите!

Както Костов съсипа СДС-то, така и отрочето му Радан "Бай Х*й" Кънев отчаяно се бори с/у сегашната дясна коалиция.

"Дясна" коалиция, съставена от другарката пръмова, тъпака лукарски, лъжеца москов, плашипутарника ненчев и агентите на ердоган - корман и касим. Човек трябва да е много изчовъркан в главата, за да гласува за тая банда.

А ти просто си едно "хаха"!

ДСБ излиза отнякъде и си остава в нищото. Някой хора са прокълнати да правят едни и същи грешки през целия си живот.

колко ли съмнителни авторитетни "личностти" моат слезат от един файтон? Костоф, един Гном ..... смърди на нафталин ... американски

за да сме с вас, качете повечко транссексуални във файтоня.

И тия СДС-та , като ония БЗНС ма много и човек не може ди ги различи.Та много ще ми е чудно кои ще са тия авторитетни личности- Командира ли, другарката Михайлова ли, Сугарев ли, Инджев ли, Хубавото Наде/ от което остана само Надето/ има ли и други ?

В племето на тъмносините старият вожд се казва Лаборанта. Новият още не е станал истински мъж, но ако някога стане ще му сложат името Проектанта. Малкият много обича да си играе на политически проекти. Изпочупи всичките си играчки и нищо здраво не остана, но не спира. Сега се е хванал с нов голям проект, ще прави на морето дупка.

За психиатрията е тоя ,немам думи!

За психиатриата е Оперативния му ръководител. Този е кукла на конци. При това лош актьор.

Бе тия взема ли ги някой на сериозно, един файтон хора и те искат да бъдат някакъв фактор но само им се иска.

Около ДСБ винаги е забавно. Като в безкраен латиноамерикански сериал са- събират се, разделят се, припознават едни, отлъчват други. Непрестанни кавги и интриги, но най-вече много любов към себе си и много омраза към всички останали.

Радан е един от видните наши носители на евроатлантическите ценности. Той е истински мъж и може да поведе хора след себе си

Рада, мъж оставихте ме дълбоко замислен. А за евроценностите съм съгласен само, че те не са ми по вкуса, както и на другите като мен, като се явяваме мнозинство.

Селфи с Гъз щял да събира авторитетни личности?!

Който е правил шушу-мушу с Боко и с Костов, е загубил доверието на разумните хора. Самият Костов барабар с обкръжението "лаборантите" си - също.

"...привличане на авторитетни опозиционни политици и личности от центъра и дясното и подготовка за мажоритарни парламентарни избори..." За авторитетни десни политици ли минават такива, като Пепи Москов, Перукан Ненчев, Даниел Митов, Иван Костов, Соломон Паси, Асен Агов, Георги Марков-Николай, Александър Йорданов, Софиянски, Едвин Сугарев, Евгени Михайлов и разни други седесарски отпадъции протежетата им, "агнешката главичка" Никола Николов, Иво Прокопиев, Безуханова, Найо Тицин, Мануела Малеева и разни други "ппотестъри"?

да на уса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Побързайте докато авторитетите са в промоцията!

авторитетите сега се определят в американското посолство

По-добре отколкото в руското.

Защо в България кандидатите за политици са авторитетни личности само докато са в анонимност?

ПРЕТРЕПИсоросояд спаси РОДИНАТА!!!

Еднаквият вулгарен стил на тролчетата по-горе, недостатъчната грамотност и прекалената злоба толкова си приличат, че това може да са само един-двама мизантропи. А плювните им показват "кой се страхува от Вирджиния Уулф" (в случая - от Радан Кънев)

Радев - когато и да те видим - ще те заплюем, когато и да те срещнем - ще те затрием. Умри - ни и любовницата ти. Децата, които имаш и си изоставил, заслужават възмездие.

Клоун

ЩЕ ВИ КЛЕЦАМЕ НА ПЪТ И БЕЗ ПЪТ МЪРШИ МЪРШИ ОЛИГОФРЕНИ ГАД

ГЕЙЧЕ, КЪДЕ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ?

Кажи бе мижитурка, мълчиш, а КОМУНИСТИЧЕСКА РЪЖДЯСАЛА ПОДЛОГА, ДЕТО ЖЕНА МУ ЩЕ Я ЛЕКУВА С ВАЗЕЛИН

ПАРАЗИТИ СИ БЯХТЕ И ТАКИВА ЩЕ ОСТАНИТЕ! П-точно като такива сте се родили. Начело с доаиена на седесарската измет ИВАН КОСТОВ ЛОСТОВ КОМАНДИРА! Чудетесе сега, бързате как да се набутате и да останете да лапате пак. ОНОЯ ГАДИНА МОСКОВ даде безумни идеи само и само да спести пари за да се зиползват от боку еничера. Скоро българино ще разбереш какво точно МОСКОВ И БОКУ СА НАПАРВИЛИ С ЗДАРЕВТО ВИ! ТА тоя дребен клеше сега бърза да се закове в управлението за да лапа!

ОРЕШАРСКИ - ЗАДНИЯ ИЗХОД

Другарю боклук, кога беше на власт Костов и кога фалира КТБ? Кога Радев назначи любовницата си за PR на ВВС ? Радев дали е разведен с 2 деца и това ли идеала за президент?

В сравнение с Гоце си е перфектен - нито е бракониер, нито е доносник - поне на ДС, за КГБ и Русия не е ясно, по-вероятно е да е предател .

Повечето са идеални, сравнени с Плюещото.