ДСБ: Премиерът да смени Цветанов, Дянков и още трима министри

Премиерът Бойко Борисов да смени целия икономически екип в кабинета си, както и вътрешния министър Цветан Цветанов, поискаха от ДСБ. Позицията на тъмносините обяви на извънредна пресконференция заместник-председателят на партията Радан Кънев, след заседание на националното ръководство.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Премиерът да смени Цветанов, Дянков и още трима министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приватизирането на печалбите и национализирането на загубите е специалитет на топ-приватизаторите - костовистите. (Това е типично за десницата по цял свят) Туземните десни се правят на загрижени само когато наближат избори и им трябва властта. След това, ако не дай, Боже, се докопат до нея смучат кръвта на народа. 23 години лъжи, грабежи, геноцид и алчност стигат!

Кучетата си лаят.....Далаверите си се въртят.

Лесно се руши .- трудно се изгражда.Интерескно защо всички които искат смяна на Бойко и Герб не смеят да посочат кого да сложим на тяхно място.Те съвсем не са проблема на страната.Истинският проблем е че нямат алтернатива.Защото никой до сега не се очертава.Или може би някой ще ни подскаже такава.

Отваряй си очите, Синьор Дон Амичи! Опичай си акъла, това е АЛТЕРНАТИВАТА!!! Ситуацията вече е извън човешките възможности за разрешаване. Нито разполагаме с необходимите ЗНАНИЯ и СИЛИ, нито имаме РАЗУМ в момента, с който да се противопоставим на мощното торсионно социално поле, което ни потиска.

Mного правилно го казахте. Hапbлно Vи подкрепям!

АМИ ДА ВЗЕМЕ ВАНЧО КОСТОФ ЗА МИНИСТЪР.КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА СИНИ БОКЛУЦИ?А ЧЕ ГЕРБ СЕ ИЗДЪНИХА ТОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ. СЛЕДВАТ СЪДБАТА НА НДСВ. ПИТАМ: ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ??????

Ако премиерът не изрита незабавно хер Флик не само от правителството, и не тури някой българин на негово място, със сигурност на изборите ГЕРБ няма да има никакъв шанс. Даже вече е късно..

А КЪДЕ ОСТАВЯТЕ И ВАШИЯ ЧОВЕК ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ - ЕВДОКИЯ МАНЕВА - ЗАМ.МИНИСТЪР?

Ало селски.Аз също съм от село та за това искам да уточня.Тия престъпници които за по приемливо се определиха като политици обрекоха селото на глад мизерия и безпереспективност не за столетие а за винаги.А заедно със селяните и всички българи разбира се.За това разговора с такива трябва да бъде кратък - до стената и под откос.Проблема е че си нямаме някой Пиночет.

ДСБ,к,во е това животно,те са 4 човека в парламента,колкото всички не влезли в парламента партии им е електоралния процент и те акъл ръсат.Марш там в ъгала.

И без да чета какво е казал Костов е ясно ,че икономическата политика на ГЕРБ е погрешна.Тя ни закопа под дъното.Така,че е ясно-Дянков да се маха.

Ако не бяхте спали при предишния вот на недоверие можеше и да се сбъдне желанието ви, но уви както винаги подир дъжд качулка за все още заблудените от вашите приказки..

очевидно думата гражданка ти създава сериозни комплекси. Добре де, от село си, нещо да съм ти казала.....

''Какво е това дсб ?" - Това е герб след 2-4г.

ДСБ?! ОК. Някой друг с под 1% да се обади? Примерно НДСВ?

Дрън , дрън . Да живее Борисов, Дянков и Цветанов. Да живее ГЕРБ. УРААААААА!

Какво е това дсб ?

хубаво, но ако имаш контрааргумент опонирай!!! Иначе е смешно и дребнаво.

Премиерчето да се уволни и себе си е нужно !!

За съжаление, ДСБ приключва политическото си съществуване. На следващите избори те ще вземат не повече от 2% и това в най-най-добрия случай. СДС ще вземе още по-малко. С това приключва историята на автентичната десница в България. Отваря се една свободна ниша, която Кунева има възможност да заеме, но само с подкрепата на нови, интелигентни хора. Нейният провал ще настъпи в 2 случая: 1. ако се съюзи с ДПС, за да влезе Либералния интернационал - това е сигурен провал. 2. ако натовари на партийната си каручка старите муцуни на "Царя" - това трайно ще я прати на нива от 4-5% подкрепа. Добра перспектива за България е коалиция между ГЕРБ и Кунева под егидата на ЕНП.

Добра перспектива за България е коалицията между ГЕРБ и Кунева. С ГЕРБ, ДО ГРОБ!

Приготви се скоро е

И кое точното и е дясно на Пръмова?Че е женена за син на виден комунист,че е била сътрудник на Велко Вълканов и пряк участник в така наречената ГаБОНСКА АФЕРА в началото на прехода,или че предаде интресите на БЪлгария в предприсъединителния процес когато излъга за АЕЦ и за субсидиите на българските фермери?Дясна е дотолкова че събра всички боклуци от СДС и ДСБ които ламтят за власт като найденчо зеленогорски които 12 години докато беше кмет много обичаше демокрацията и СДС и като падна след три месеца си намери ново гнезденце.Искрено се надявам хората да са си взели поука от чакането на различни спасители и да пратят куневица и отбора и политически ренегати там където им е мястото-на политическото бунище!!!

С др.Пръмова (и сье камарадоподобья) ще е сложно. ... Онез-там парибейците трябваше отдавна да са Казали/Направили Задължителното Диференциране/Отдръпване . ( Френци. Какво да ги прави Човек ?! )

Времето на управлението на ГЕРБ е загубено време.Нищоправене и много приказки.Демагогия и празнословие.Няма област от общественият и икономически живот в която да сме мръднали и милиметър.

Ами като не ви харесват министрите защо не гласувахте против правителството?

Това което искам да напиша в никакъв случай не оневинява нито ГЕРБ, нито ДСБ. "Декларацията осъждаща асимилацията при възродителния процес" от 11 януари т.г. и ратифицираната конвенция за "малцинствата" създадоха и ще създават прецеденти и в Рим и в Париш и в Стокхолм. "НОВИТЕ НИ ПОСЛАНИЦИ", ромите=ЧОВЕЦИТЕ, достойно разнасят из Европа името на България. Аз ИСКАМ към списъка от министри да се прибави и Николай Младенов. Най-безболезнено ще е, ГЕРБ да върви към ГРОБищата на политическите "проекти". Колкото по-скоро, толкова по-малко драматично ще е. Умиране има, отърване НЯМА. Въпросът е, КОГА?

Защо да не поканим Костов заМинистър председател? Да вземе със себе си Муравей радей, Софиянски, Евгени Бакърджиев, Надежда Михайлова и прочие, загробили синята идея, участвали в разграбване на държавата?

НЕ МОЖЕ! България вече е "обран бостан". "ЛЕСНИТЕ ПАРИ" свършиха, а с трици маймуни не се ловят. Как ги виждаш тез маймуни: Муравей Радей, Софиянски, Евгени Бакърджиев, Надежда Ниенска, Костуфф ... просто, един оксиморон.

много сте силни от ДСБ на публични искания, ама като трябва в НС да покажете фактичесдки позиция се криете в коридорите му. Както го направихте при последния вот. Та той беше не за 3, а за пет години. Значи можехте да биете и по БСП и ГЕРБ. Ама вие се скрихте путкински. Говорете си сега каквото искате. Още повече че знаете, че това което искате няма да стане. Аз съм първо ДЕМОКРАТ и зная, че НС е мястото където си личи кой кой е!!! Не по площадните приказки!!!!

Щом се появи някой от ДСБ дежурните плювачи на червените боклуци и милиционерите-гербаджии скачат като ужилени.Старт даден!

На мен пък гербаджиите ми напомнят за Филип Димитров и Костов, които с тричленки ликвидираха цялото ни селско стопанство и ни обрекоха на глад за столетие.

Ша има да вземаш. в момента селското стопанство е точно като по времето на дядо Тошо. Тогава беше ТКЗС сега се наричат АРЕНДАТОРИ с по 8000/ 50 000 декара земя. По точоното им название би трябвало да е сламари защото освен слама друго не произвеждат. А малките фермери които бяха създадени от Костов и които си хранят семействата с фермерство са натикани в ъгъла и фалират.

ДСБ, като дойдете на власт си слагайте и махайте, каквито искате министри.

тя ги няма на картата седнали да нареждат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е не е ли по-лесно и много по-добре да се смени цялата шайка, наречена правителство?

Тая шайка е всъщност най-работещото правителство в последните 22 години бе,серсеми!С какво предните бяха по-добри?Изтървахте лъвския пай от баницата и сега ревете като несайдисани вдовици!

И кое му е "работещото"? Икономиката - имаме ли изобщо икономика в БГ? Здравеопазването - продължават да се наливат едни пари в бездънната каца, наречена НЗОК. А къде отиват и как се разпределят - неудобно е да питаме май? Пенсионна система - ще работимЕ до гроб - така я разбират "реформата" в ПС за обикновените българи. Виж, за МВР , прокурори, съдии, военни и др. дъжавни хрантутници - това е друга тема. Образование - май скоро спечелихме "престижното" място по неграмотност. Социални дейности - циганите се плодят, ние продължаваме да изхранваме няколко поколения чавета, а за работещите бедни българи няма да отварям дума. Заплати, доходи, покупателна способност на населението - тук по-добре да не зачекваме темата, че пак сме на първо място - по бедност, ако е убягнало от вниманието ти. Съдебна система... И така, какво точно "работи" сегашното правителство?!

++++++

Тройната коалиция е творение на ДС а Мутрата ще ни затрие икономически.

Ти стой по цял ден в интернета, па мутрата щъ затрий...я оди да бачкаш

тя мутрата много е бачкала с цветен прашец като работна пчеличка.

В БГ май всичко е творение на ДС :_(

Сложно и пресложно, дами и господа десебейци! ( Бейци ? ... Бейски?) ....... Така и така комай Говорите за Тотална Крещящо-Неотложна Необходимост -- ха тогаз Ние Всички Българ(к)и да: 1.Разпуснем незабавно ( Н-е-з-а-б-а-в-н-о !) парла-ментатата 2.Да си ходят по живо по здраво парла-ментьор(к)ите ( И по-живо, ей ! ... Че да не стане по-здраво!!) 3.Със спрените (от техни заплати и свързани плееия) оформим Работна Група от Експерти 4.Отворим Конституцията за Основен Ремонт 5.Изградим План-Програма за Аварийно Спасение на България. ... И не след година, ей! Не дори и утре!! А незабавно. Сега и Веднага!!!

+1 от мен, +1 от жената, + 2 от децата. Очаквам още 2 плюса от бабите, но тъй като все още искат да са млади и за тва гласуват все за мръсниците от БСП ми трябва време за да ги "убедя" с всички възможни средства.

+2

Последните няколко правителства все претендират че са експертни и виж докъде ни докараха. Както казваше Костов "някой трябва да поема политическата отговорност" иначе министри те ще режат ленти и ще правят проверки все така никой няма да е виновен а ние ще го духаме

Уважаеми Застъпнико за Демокрация у Нас, позволете ако обичате: 1.Досега ( До ден днешен ! ) аз-лично Видях единствено-и-само цветно-постни претруфеностни фарфелющини в Моделите за Управление у Нас 1.1.Всичките -- тотално непрозрачни и с Нулева реална Отчетност пред Нас Данъкоплатците; 1.2.Всичките -- генетично нефелни; 1.3.Всичките -- допълнително изгребващи Доказано-Празния Наш Данъкоплатски Джоб 2.Това, което скромно Предлагам на Всички е да Влезем в Бъдещето 2.1.Ще Предлагат Решeния само Хора, които Могат и Знаят а)като Ние Данъкоплатците ще ги Избираме Прозрачно; б)а те -- ще Работят под Нашия Систематичен Надзор (и ще бъдат платени само по/при Наше Одобрение); 2.2.Предложенията ще Стават Решения само ( С-а-м-о ! ) след Наше Одобрение.

Благодаря на Всички!

И аз Ви благодаря. Все пак успявате да прокарате идея, която до скоро се считане за еретична от модератора на ДИР.БГ. Само дето времето МУ още не е дошло. "Сирия още не е паднала."- предсказано от Вангелия Гущерова. А и 13 януари 2013 година, когато ФЕД ще празнува 100 години съществуване ... или фалит, също не е дошъл.

Ако искаш да се посмееш, чети за дсб и исканията им! Смешници!

И кое по-точно е смешно, май твоя акъл е смешен.Тук се казва доста точно проблемите на това правителство и некъдърността им и изобщо не е смешно ,а трагично че се започва плюене без фактически коментар.

Гаргамел

Смешното знайш кое е....една партия, създадена от унищожителя на СДС - другаря Иван Костов, партия която догодина няма да е и в Парламента да поставя искания и то към най - успешното българско правителство....хихиххихи, хахахахах

Кой бяха тия от ДСБ? А, сетих се 5 човека ан Иван Костов. Същият този мушмурок дето унищожи СДС. И дето докара Царя на власт. И с Царя иди-дойди, после докара и БСП и турците на власт. Независимо от декларациите му от които струи омраза. Всъщност, с неадекватните си действия именно Иван Костов докара БСП и компания на власт. През 2001 с избора на доносник Гоце за президент, а после и останалото. Сега от бай Иван Мангъра нищо не зависи. Той създаде ДСБ само с една цел - да влезе в НС той самият и още няколко сини мушмурока. Резултатът? От 60% през1997, сега Костов е много съмнително дали въобще ще влезе в НН. И същите тия маргинални типове се опитват акъл дадават. Нещастници!

ДС винаги ще лае против Костов а икономически ставаме все по -зле.

Абе,аз мислех ,че ти спряха финансирането .А той нашия пак тук да прославя човека -слънце!

Xа-ха-ха Kаква логика, Kостов е виновен за всичко, нищо че е в опозиция от 11 години и следващите 3 правителства само си чесаха задте

хахаха някакви младоци, от някаква маргинална партия да дават съвет на правителтвото кой да смени и кой да махне? нещо кофти дрога ми се струва....

- - - - - -