ДСБ регистрира коалиция без ”Синьо единство” на Надежда Нейнски

ДСБ регистрира днес в ЦИК коалиция, но с партия Български демократически форум (БДФ), а не със "Синьо единство" на напусналите СДС Надежда Нейнски и Мартин Димитров. От формацията на Иван Костов увериха, че причината не е разединение.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ регистрира коалиция без ”Синьо единство” на Надежда Нейнски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ СТАРИ МУЦУНИ. ЗАРАДИ ВАС НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДСБ. А И НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЛИ ЗА ВАС ? НАДЯВАЙТЕ СЕ........

Тая нагла женица няма ли накрая да се умори да досажда....Иван Костов предостатъчно лъга гражданите и е време да си гледа старините в Драгалевци. Просто вече ми се гади от тия гадни физиономии......

Надка е една от най вредните личности за синьото пространство. По времена своето председателстване на СДС , за да омаловажи ролята на Костов тя през цялото време се извиняваше(!?) за управлението, в която тя беше външен министър!?!?Не каза една добра дума за човека, който я изстреля от редова преводачка, в високата политика и който измъкна България от жестоката Виденова криза. Сега, когато де факто беше свалена от високите етажи във СДС реши, че е равна на човека, който 12 години поема ударите на цялата червено-ченгесарска хунта и мъжки устоя позициите си? Не знам, или е изключително нагла, или меко казано тъпа...

.....Златевци , тимаджии, олигарсите - постигат пълна победа ..ДС- ще е на върха ..Всичко друго е бош лаф ..Никой няма да им пречи , критикува, възпира и осведомява НАС- нормалните граждани - какво става.. С всичките им недостатъци, в СДС и ДСБ- имаше професионалисти, демократи ,еврпопейци, съвременни граждани .и депутати.. Може би тези от ГЕРБ-а и БКП ги "превъзхождаха" ?? Глупости..Лъжа .. Е , няма да ги има вече ..Победата на ДС- мутри, гейове, руски агенти , калинки ,олигарси, плужеци - ЩЕ Е ПЪЛНА .. Мафията - висшата и низшата - ще управляват безконтролно България .. Това е положението .. И не ми сравнявайте депутатите на СДС и ДСБ - с тези от герба или бкп ..в миналия Парламент .. BIG AL

Като че ли , на никого НЕ прави впечатление ,че нещата стават доста по- сериозни ..Отпадането на СДС и ДСБ , което е на път да стане , води до далеч по- голяма опастност, вреда , катаклизъм , за ЦЯЛА България ..Нито част, елемент, ядро , НЯМА да остане в Народното събрание - от СВОБОДОМИСЛИЕ, евроатлантизъм, професионализъм, компетентност - в Парламента ..ДВЕ червени касти плюс не малко лумпени ,ВЕЧЕ ще владеят напълно Парламента.Едната -наследствено номеклатурна , другата- милиционерската, слугинажа на БКП .Какво може да очакваме от това ?? Лоши , доста лоши последствия за цяла България .Едните - явно руски агенти , другите - по- малко , но доста повече корумпирани и с олигарси - прости , алчни - около тях ..може би някои ще ме убеждава , че професионалзмът и СВОБОДОМИСЛИЕТО е налице и в БКП , и в ГЕРБ, и в Атаката , или ДПС ??? Айде бе ..Смешно звучи.. А когато 2-3-4-ма само ще чертаят бъдещето ни,нищо хубаво НЕ ни очаква; боко, сергея, доган, сидеров ...САМО те ..Разбирате ли , накъде отиваме ?? Без никакъв контрол- ей така - между полувремената на мача или директната връзка с кремъл !!?? Или някой ще ме убеждава в "професионализма " им?? Победата на невежеството, руските агенти, олигарсите , корупцията , безизходицата в България -ще е пълно ..ТЕ ще ви ПРАВЯТ Законите..'Законно" .

Надето едва сега започва да разбира, че "бой и еб..не не се връщат, но спомените за тях остават у публиката". Тя е жена, следователно за бой не става... За другото - Костов вече се погрижи да оправи и нея и нейните съмишленици. Да се готви за последно... синьото лъвче. И след това Костов веднага ще обяви, че той е идеалът на синята идея в исторически план и ще присвои цялата история на СДС. Типично по Ленински. Ленин е бил малцинство в тогавашните Съвети, но постепенно с интриги и по друг начин започва тяхното овладяване и само за 1 година вече са мнозинство и започват да се наричат "болшевики". Т.е. " представители на мнозинството" от "больше" - "повече".

Ех, др. Костов, майче замириса на затвор?? С нетърпение чакам как след провала на изборите Прокуратурата ще ви "прибере" за разследване!!! Дано в общата килия попаднете на "мургавите" РОМИ!! Те с радост ще ви благодарят за доброто ви управление!!

Опа, още един идиот...

На Костов му замириса на затворническа килия и хукна да се спасява в парламента. То не бяха Сапио , Бъдеще за България, мариците,ЗММ-тата.....и какво ли още не . Голямо лапане падаше . А, Иване?

Да, олигофрените нямат свършване в тази държавичка.

ПРИВЕТ СИНИ СМОТАНЯЦИ!

Червенуги, другари комунизи, най-успелият премиер на прехода е Иван Костов! Или Вашите- Луканов, Жан Виденов, Доган, Царю и Сергея? Кой е най-добър бе, смотаняци, живуркащи на дъното на Европа?

Десни, леви, леви, десни.К,во става? Ами изяснете се, па после говорете по медиите. Иначе ще паднете и под 1% .

Костов пак ПРЕКАРА Надка -пиратка!! За толкова години не разбрахте ли че Костов не пуска и парче от кокала на друг??

Червени хамстери, най-успелият премиер на прехода е Иван Костов! Или Вашите- Луканов, Жан Виденов, Доган, Царю и Сергея? Кой е най-добър бе, смотаняци, живуркащи на дъното на Европа?

Червени ченгесари, никой не ви чете глупостите, спамени във всяка тема. Я кажете защо комуниста Р.ОВЧ. подписа за Мариците, за американските АЕЦ?

Имаше една песен: стар си стар си вече мой Али, не го дигаш вече ти.Това се отнася и за Костов.Готиното Наде иска здрав, прав и корав.Затова няма да прави коалиции с омекнали вече старчоци.

КОСТОВ ДА ОБЯСНИ ОТ КЪДЕ ПОСТЪПИХА ПАРИТЕ ПО ЗАДГРАНИЧНАТА СМЕТКА НА Е.КОСТОВА И АТАНАСОВА ( СЪПРУГАТА НА ГЕН.АТАНАС АТАНАСОВ). ЗАЩО МЪЛЧИ СЛЕД КАТО ФИЛЧЕВ И СОКОЛОВ ПОТВЪРДИХА ЗА ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ПАРИ.

Без да се налага нещо да се доказва, така от само себе си, СДС, а не лидери Костов, Кабаиванов или някой друг, доказа, че е единсвтената алтернатива. Затова не му мислете а подкрепете не партията , а идеята, която носи със себе си. СДС, това сме ние.

Наде, Наде, тъжно е да те гледа човек, вече с ясен отпечатък на годините и амортизацията от прекалена употреба на всичко светско. Беше време когато някой те нарече "Хубавото наде", но това отдавна е в историята. Пък и освен този вече позабравен комплимент за нищо друго не получи добра оценка. Нито като дипломат, нито като политик, нито като европарламентарист, нито като общественик - просто нямаш данни за тези отговорности. Вече е време за почивка...

Истниски "строители на дясното" са другарите7Жлю Желев, П. Симеонов, Берон, Хр. Бисеров, Йордан Цонев, Бъкрджиев, Богомил Бонев, Стефан Софиянски, Кабаиванов, Петър Стоянов и мното други верни и предани на Партията, НАРОДНИ ВЕРНИ СИНОВЕ! Сега ще чакате, в новата, предстоящата 1997 год. да Ви спасява Кабаиванов и червената му компания.

Ех надке, надке, и твойто време мина, не го ли разбираш? Беше време, когато от секретарка на Михаил Неделчев се издигна до външен министър, но нещата не се повтарят, по-добре се примири и скрий от погледа на хората!!!!

"От коалицията обявиха, че ще предложат места в листите си и на някои от лидерите на протестите". Алексей Петров и Слави Бинев първо предоставиха на протестиращите биячите си, а сега и места в листите . По-евтино е някак си да изполват наивните, отколкото да плащат за гласове.

За някои хора започва голямото гледане на парламента отвън.

Какво ли няма у нас! Два синода, много СДС-та , БЗНС-та, макар и с различни имена, само работа и пари за хората няма достатъчно...

Защо икономическа полиция не проверява от къде са преведени парите по сметка на жената на Костов и жената на ген Атанасов. Защо не се разпитват Филчев и Соколов , които знаят???

Хубавото Наде вече остаря.Иначе беше хитра.Спомням си на избори като и задоха въпрос защо СДС не можа да спечели на първия тур.Тя каза че народа е ПРОСТ и зтова.На втория тур като се юрна този народ да доказва че не е прост и СДС спечели.Умна е.

Ivo

Надка е вампирясала нещо. Брюкселския климат нещо не и се отразява добре - или и е малко евродепутатската заплатка и за тва се мръщи. Ако не беше бащицата Костов - още да е проста секретарка и преводачка някъде..

Кр оправя, кр разваля. Явно сегашния неин разваля.

То не че нещо,но каквото успя на тема разединение,Костов го направи.Значи,синьо постранство в новият Парламент,няма да има!

ГЕРБ няма нито един капацитет. Герб е конспиративна полицейска разработка с доказана управленска немощ. Герб е името на МУТРИТЕ пазачи на бсп.

Герб работят по проектите на бсп-тези, които см важни за руснаците.ГЕРБ=МАФИЯ.

всички които не гласуват за герб са предатели и руски слуги.наи-балгарското правителство е герб останалите партии и коалиции са люспи и поставени лица за да може комунистите да саздадат анархя и да продалжават да грабят.одговорете си на вапроса каде бяха до сега и защо сега се появяват?????елементарно-защото могат да бадат садени и да им се поиска сметката която не са платили.многото партии означава размиване на одговорноста и избягване от закона.да дадем вазмоност на боико да доварши пролетното почистване което започна.засегнатите изпалзяха от дупките си.

Освен празни кратуни, мутри, мутреси, калинки, бръмбари, и купени рОмляни, дали има и някой друг, който да подкрепя МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ?.... :))) АНАТЕМА ЗА ГЕРБ И НАГЛИТЕ ГЕРБЕРАСТИ... !!!

Сладурчо :) Наплюнчил се от ранно утро :)))))

Тоя Костов е същи Отело, само дето не я удуши Надето! Костоф, виж си сбръчкания сурат, на Малтин повече му отиват очила :) Костов, ...още ме боли където ме налагаха ченгетата през 97-а! Ще ти търся сметка, майкопродавецо!

Ей селяндур смотан запомни го : Костов ще бъде в парламента. А на теб мястото ти и е на тръстиката малоумнико.В лайната, там ти е мястото да се удавиш в собствената си злоба.

Костов развали Синята коалиция, защото партньорите му били "незначителни" и им открадна представителството в секционните комисии, за да го хариже на "огромната" и "значителна" БДФ, която няколко бандита му харизаха. Кой от тук нататък, ако има разсъдък ще отрече, че Костов разби СДС по план и сега доогризва кокъла. Дано този акт помогне на СДС да се възроди, ако там са останали свестни хора. Това , че още има СДС е последната надежда на демократите, чиято вяра комунистите откраднаха.

Костов е големият проблем на глупачетата герб,че не иска да им суфлира управление на дьржава. Управлението е за умните и историята го доказва. Глупаците Като живковистите от герб ги гонят с камьни.

Коалициите на политиците са "важно нещо". Но това, че ДИР-а проспахте ПЪРВОТО МЯСТО на българчетата в състезанието на NASA, показва какъв е "дневният ред" на обществото. И ко е "не е важно".

В България не виждам капацитет от ранга на Костов.Голяма част са псевдополитици залитащи ту в едната ту в другата посока.А някой дори не знаят къде се намират и се въртят вкръг без посока.Котов е мислещ човек с конструктивна мисъл хората с по високо образование и интелект разбират за какво става дума.Проблема ,че голяма част от народа ни е на ниво чалга и нищо не влиза в кухите им глави.Смятам че един политик не трябва да слиза под определено ниво на интелигентност на масата. А от там и въпроса какво да правим като чалгата е в пъти повече от трезво мислещите?

Да, интелегентността безпорно му е помогнала да разграби България, да опропасти синята идея, да се обкръжи с мошеници и крадци! Цялата власт беше в ръцете им и какво са постигнали? Най накрая и 1%т няма да получат, проклетници

" Проблема ,че голяма част от народа ни е на ниво чалга и нищо не влиза в кухите им глави." За теб се отнася 54-ти!!!

Кой ли пък ще гласува за Надежда? Сигурон не помним провала и с медицинските сестри в Либия. Или тя изчака до сега, белким и се прости от народа. Но, грешките за прощаване станаха много. Напечели се, сега да си стои в къщи до съпруга си.

сигурон :)

Това ,че сектантите на Костов сте много активни във форумите не значи ,че ще вземете нещо сериозно на изборите ,успокойте се малко за да сте по-малко разочаровни.

А ти от сектата на Бойко ли си или Станишевата. Добре, че си наизустил една думичка, повтаряна непрекъснато, защото друго не можете за измислите. Дългогодишната работа по дескридитиране на определена личност, визирам Костов и партията му, може и да доведе до такива резултати. И какво ако не влязат в парламента? Нали ти и тебеподобните ще сте щастливи. По-важното е, дали това ще подобри живота на всички ни, след като в него ще са незнаещите и неможещи гербери, винаги довеждащите до разруха на държавата социалисти, заедно с вечно присъстващите ДПС. Дано сте доволни.

костовист, Аз съм просто Човек!

Ако беше чел по внимателно ,щеше да разбереш от коя секта съм /прочети заглавието/,ние нямаме вашите претенции ,но ще вземем повече от вас проценти.

няколко момчета - яростни гербокомунистически близачи съм ги харесал за мазачи на апартаментите на Цецо. Утре рано ще ми трябвате на обекта, че човека е обещал след изборите още такива. Не можем да насмогнем. Много хубав човек - открива работни места на нас близачи-мазачи.

Всеки знае, че др. Ив. Костов е борец против комунизЪмЪ - ето вече почти 40 десетилетия се бори срещу партийната секретарка, другарката Елена Костова (най-вече нощем под завивките)

Всяка поява на Костов в публичното пространство предизвиква дива ярост у много хора, а уж всички твърдят, че е бита политическа карта. Като е труп какво кара толкова хора да се страхуват? И бълват недоказани твърдения, че е опропастил България, а всъщност най-вероятно е попречил на много знайни и незнайни крадливи ръчички.

Ами като четат вестниците на Тошо Тошев какво очакваш друго?

продаде златните залежи на бг на канадците, това стига

Още предната седмица един вестник писа, че Надка е аут, заради спорове! ако се итересуваш, ще ти кажа вестника и датата! И е факт, че костов ги прееба за последен път! Какво повече да коментираме? И да извъртате и да се плюнчите, предказахме го отдавна!

Попречил е, вярно, за да откраден той повече. А всява ярост, защото всичките вярвахме в синята идея и останахме излъгани

С кака Натка, или без нея другара Костов и кликата според прогнозите взимат точно 1,23678% гласове ... хаха

Доцент к.т.н. Петър Добрев : Този път ББ няма да ме излъже. Има достатъчно идиоти в страната - те да гласуват за ГЕРБ.

За победата и светлото бъдеще, всички "десни" трябва да са под мъдрото ръководство на другара ген. д-р Борисов-Будито, вкл. партийката на Командиря, другара Костов!! Сполука за България - Времето е Ваше!!

Да ти разясня че "техническите" причини се наричат Елена К. Ти какво си мислише, че тя накара мъжо си цяла партия да направи, за да ви раздели, сега ще допусне пак да се съберете. Не се сърди на Костича, той си е такъв, много слуша жена си! Иначе е "мъжкар"(мъжкар съм ама ще ви изпея)!

Бившият земеделец, седесар, царист и настоящ герберист Георги Петров, известен като Гошо Тъпото, уреди сина си в дансинга. Преди време, Малък Тъпчо става един от заместниците на настоящата депутатка и половинка на Волен Деница Гаджева. Дори е включен на трето място в една от листите на Атака. Паметливи припомнят, че майката, Христина Петрова, също беше депутат от листата на НДСВ, а впоследствие и пълномощен министър в Казахстан. Гошо Тъпото е син на шивач, потомствен комунист. Възпитаник е на юридическия факултет на СУ Климент Охридски, където не може да изкласи повече от десетилетие. От първия си брак има две дъщери, малката, известна като Деса Тъпата, е уредена от баща си на работа в консулството в Солун. Това става след дълги молби от страна на таткото пред въздесъщия Бойко Борисов.

ясно, нерде Ямбол нерде Стамбул! Не питах за Гошо Тъпото ама както и да е. Пак ще продължавам да питам! Явно някой от по-големите костовист олигофрени е на смяна днеска, за това са толкова неадекватни отговорите. Та Надке, гледай филма "Прощай Григорий" Ленчето те издуха, на първата права! Трябваше първо с нея да преговаряш, а не с подставени лица, като Лостов! Грешка Наде Грешка!! Пак не четеш историята!!

Обърках се, костовисти, не хора, ще кажете ли какво прави леля Ленче, как е, с какво се занимава?

питай бати си Бойко, той всичко знае

каза че не знае с какво се занимават сега бившите партай геноссета, та за това питам вас!

Понеже по-долу няко генетично увредени нерези си позволяват да коментират комунистическата позиция на Иван Костов нека прочетат следното: Досието на Иван Костов Автор: templar Категория: Политика В справка на Държавна сигурност с гриф строго секретно от 4 април 1984: При обсъждане на научни материали е проявявал немарксистки възгледи. Партийната група е разглеждала неговото положение и е взела решение да бъде освободен и да не се допуска до педагогическа идеологическа работа. Затова е принуден да напусне ВИИ Карл Маркс. И постъпва във ВМЕИ Ленин като математик асистент. Но и на новото място в изказванията му също се забелязват немарксически позиции, пише в справката на ДС. И апартаментът му е бил подслушван. Проучвани са били хората, с които е говорил. Тайно са претърсвали дома му. В библиотеката в кабинета му почти няма идеологическа литература. Стените украсявал с разни математически формули, дори поставил някаква маймуна с английски текстове по нея. Едва след категорична намеса на Довереното лице маймуната била свалена и билоставени пор.

Цецо, какъв е този костовист. Веднага някаква акция "Винету" да им спретнем.

Малко странно звучи това от педията! До последно се е натискал да бъде експерт при Луканов. А в затвора и Белене лежал ли е случайно? Това го допълнете към биографията му! Бил е толкова смел Ванко пора? Все пак е учудващо, щом като за народен представител е питал жена си????

може би е трябвало да пита твоята жена - тъпанар

По принцип с комунисти и милиционери не споря,но не разбрах какво искаш от мене -просто ти цитирам справката от архивите на ДС.Иди и чети,гледам,че поне можеш да четеш и пишеш по форумите.

Ах , какви последователи имам аз дядо ви Симеон -Крадливи. Продължавайте да плюете по Костов и аз ще ви оправя за 800дни. Ако не аз то моя бодигард или шефовете ми Гоце и Доган ще ви ооправят. Нали вие гласувате за тях?

И подлец съм, и крадец съм, и компроматчик съм. Просто костовист!!

И подлец съм, и крадец съм, и компроматчик съм. Просто костовист!!

Извратеният богаташ Генерал Бойко Борисов пъхаше пръсти в устата на непълнолетни момиченца при откриване на нещо! Ех, Генерал Бойко Борисов, как ще ти се радват в Централния Софийски Затвор!

И подлец съм, и крадец съм, и компроматчик съм. Просто костовист!!

Костов постъпи долно с което потвърди ,че се грижи единствено и само за себе си. Това беше много,много грешен ход.

Ей и кака Ленче ли бе? И тя ли банкови сметки? От кога питам в тоси форум какво прави и как е тя, а костовистите все избягват въпроса! Не им отърва значи! Знаели са и си мълчат, не споделят!

Станете Царисти и ще се оправите. Я вижте Царските хора - Симеоновите синове, Велчев, Ал Джабури, Катев, Хачикян, Любка Качакова-Срамната и малкото Василев. И даже придворно-милата Долорес Арсенова. Те успяха и никой не ги пипа за нищо! Да сте прочели нещо за тях по форумите? Та те са свръхбогати, бе клети форумци! Оставете го Костов, той не управлява от маса години. Станете Царисти! И ще успеете. България такива чака. Не забравяйте - 2 милиона образовани и необразовани български мухльовци гласуваха за Царя. Те са отново готови да бъдат лъгани. Тези мухльовци са още тук, никой навън не ги иска! Те са наши! Елате Братя и Сестри в НДДК-Национално Движение Долу Костов. Бъдете мъже.

Сега другата смяна застъпи. Сега Смион(оня дето ви изхвърли от власт). Ама никога против БСП, явно такива са указанията! Даа най - после си пролича червената ви ктъв!

И вас да ви беше прецакал Костов така, и вие щяхте да изглеждате като 80 годишни баби! Ама трябваше да си го знам, все пак сме делили една постеля дълго време!

Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя.

Защото, разби СДС, за това го мразим! И като си много отворен я кажи какво са се договорили с Добрев 1997 г., на тайните си срещи! Няма ли кой да ми отговори бе хора! Мислех ви за умни, пък вие нищо не знаете! Защо назаначи Бонев за министър. Ще отговори ли някой!